2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ayrintili icin en uygun hafta 24 .hafta diye biliyorum.benimkide 12 kasimda.seker yuklemesiyle ayni gun olacak.bende 17+2 yim suan 23+0 olacam sanirim o gun .

ben de daha önce böyle bir kötü tecrübe yaşamıştım. şimdi de her tuvalete gidişimde aynı korkuyu yaşıyorum Allah kimseye yaşatmasın
Umarım Genic de iyi haberlerle döner çok mu olmuş kanama... bazı tanıdıklarım var 9 ay kanamalı geçirmişelr am abebekleri sağ sağlim doğdu
Hepimizin sağlıkla bebeklerini kucağına almasını diliyorum arkadaşlar

Ayakkabili pembe olanini fiyat atarmisiniz .kizim olacak benim.kizla ilgili tum seceneklere bakmak n istiyorum

Canim mutlaka haber ver .insallah bebegin sımsıkı tutunmustur sana

burda paylaşılanlar o kadar bizden ki! Genic yazınca sanki benim başıma gelmiş gibi boğazım düğümlendi ve hemen dua etmeye başladım. Allahım onun evladını ona bağışlasın inşallah önemli bişey yoktur

benimki yüzüme vursa oyyy neler yaparım ona ben :))) şaka şaka ben demeden kendi yapıyor zaten. Benim de gücüm yetiyor ama bitince harap vaziyete girdiğimden o yaptırmıyor bana. heralde biraz sıksınlar dişlerini biz bu zamana kadar yaptık biraz da onlar yapsın eee sadece bizim için değil sağlıklı bir bebek dünyaya getirmemiz için yapmaları gerek dimi ama :))

Annelik bu yüzden kutsal sanırım. Benim hafif bir kanamam olmuştu sadece peçeteye gelecek kadar o zaman bile eşim yüzümün renginden anlamıştı bişey olmuş söyle diye. o zaman bile çok ağladım bebeğime bişey olacak diye düşün düşün hiç birşeye odaklanamadım. Ne zaman kalp atışlarını duydum o zaman kuş gibi hissettim.
Sizin yaşadığınız hele daha zor olmalı. Annelik sanırım bu yüzden kutsal daha o zamanlar 5 cm lik bişey için bile canınızı feda edebilecekmiş gibi hissediyorsunuz bunu hamile olmadan önce biri söylemiş olsaydı abartıyorsunuz derdim inan yaşamayan bilmiyormuş. Eşim de korktu ama hep beni şöyle teselli etmişti bana sen lazımsın üzme kendini diye..

kizlar dr yaziyorum cepten biraz zor oluyor alintilayamadim yazdiklarinizi hepinize tesekkur ederim bir nedeni yok ama dusuk tehlikesi yasiyorum simdi 2 tane igne vurulacagim progestan gunde 3 tane alacagim kanim 8 kusur dusuk cikti kan ignesi baslandi ve 10 gun raporluyum hemen sonrasi bayram bir 10 gunde oradan 20 gun tuvalet harici kipirdamak yasak

kizlar hepinize tesekkurler gercekten yazdiklarinizi okudum bundan sonra cepten takip edecegim bebegim bana simsiki tutunmus sizlerde lutfen once kendinize dikkat edin ki kuzucuklarimiz bizimle olsun hepinize tesekkurler tekrar

çok geçmiş olsun dinlen bol bol çok şükür kötü bişey yokmuş.zamanında gittiğin de iyi oldu.. Çok sevindim..

yat kuzum hiç kalkma bebişin sana sımsıkı tutunmuştur bende vurulmuştum o iğneden 12. haftamda Allahım yardımcın olsun inşallah... aminn...

Allah kısmet ederse herşey yoluna girecek.
Tek yapman gereken yatmak ve dinlenmek.
Çok geçmiş olsun.

İyi olmana sevindim.. Allah'ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza sağsağlim alacağız.Dikkat et kendine canım bol bol dinlen....

Canim yaaa Allahim korusun ikinizide .dinlen bol bol sakın kalkma .kanin sa cok dusukmus.icebilirsen pekmezede basla .cok büyük gecmis olsun canim

Cnm benn esimde is yapiyorum diye kiziyor gecen gun is yaptim bqsima agri girdi agridan kustum soylendi durdu millet karisina is yapmiyo diye kiziyor ben is yapio diye yapma birak diyo eee birakamiyorum yapi olaram tez canliyim eve kadin alsam onun yaptiginida bwgenmem nabaym yapip bu kizim olacak ben anneme cektim o bana cekmez umarim:)

Cok gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin insallah

çok geçmiş olsun canım. çok şükür kötü bişey yokmuş.. ben de 9. haftamda kanama geçirdim 6 gün sürdü.. bol bol yact ve en önemlisi bebeğine sıkıca sarıl onun seninle olacağına inan... tekrar geçmiş olsun...

Yaaa benim cinsiyet belli degil renk takintim da pek yok o yuzden boyle kulakli pofuduk seyler gorunce dayanamiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…