- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Bende bayram sonu 21 ne gidecem baska doktora ay ozlerim 7 hafta ara var dayanamam bende :)benimde 24+2 olacak herhaldee ama ozamana kadar dayanamayacağım çok merak ediyorumm...
Bende bayram sonu 21 ne gidecem baska doktora ay ozlerim 7 hafta ara var dayanamam bende :)
Cok guzeller gule gule giyinsin kuzucun.senin kiz degilmiydi ? Cinsiyet benmi karistirdim acep
Ben yasadim cikiyor canin yukari ama bol bol uzan is yapma kesinlikle ben 2 hafta yattim.yalniz plasanta rahim agzina yakindir seninde bebek degilde .kanamam olmadi benim .bol bol dinlen[/QUO
Sağol canım yaa valla çok endişelenmiştim.Biraz da olsa rahatlattın beni inş bi sorun olmaz.Çalıştığım için öyle yatayım da dinleneyim olayı olmuyo malesef
benim de 3 gündür ağrı var tam kasık değil de vajina ile bacağımın o arasında zor yürüyorum inşallah önemli bir şey değildir
çok geçmiş olsun canım. çok şükür kötü bişey yokmuş.. ben de 9. haftamda kanama geçirdim 6 gün sürdü.. bol bol yact ve en önemlisi bebeğine sıkıca sarıl onun seninle olacağına inan... tekrar geçmiş olsun...
ya kızlar şimdiden böyle kötü doğum hikayeleriyle kafamızı karıştırmayalım bence yaaherkesin hamileliği de bebeğinin kilosu da doğumu da farklı olur. bir kişinin başına geldi diye bizde de aynısı olacak değil ya. Rabbim inşallah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize ama ben eğer bi aksilik olmazsa herşey yolunda giderse normal doğum taraftarıyım. adı üstünde yani normal:) ve diğerlerinden avantajlı olduğu kesin.. ben korkmuyor muyum acayip korkuyorum ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. ayrıca çok da canı tatlı biriyim yani canı pek de zannetmeyin:) ama birbirmize destek olalım olumsuz doğum hikayelerini dinlemeyelim, düşünmeyelim mümkün mertebe:) hakkımızda hayırlısı..
canm ya ne güzel yazmışsın:) siz böyle yazdıkça hevesleniyorum ben de yaa, ben daha sizin kadar hissedemiyorum sanırım..göbeğimin alt kısmında bi damar atması gibi oluyo bazen ama o kadar..daha kaydığını falan hissedemiyorum
kızlar gunaydın, grip oldum, rapor aldim bugune.. nasıl gecircez bu kısı bilemiyorum.. Bi de krese giden oglum var, o da tasıyor eve mikropları-) umarin hafif atlatırız, ilac da kullanamıyoruz...
kızlar acil durum 17+2 haftalık oldum ve biraz önce lavaboda gördüm inanılmaz kanamam var
dr gitmeyi planlıyorum ama böyle birşey yaşayan var mı ?
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve iş yerindeyim şimdi .....
kızlar günaydın nasılsınız bakalım bugün.... İnşallah günümüz güzel geçer hepimizinde...
merhaba arkadaşlar akşam acildeydim .yediğim akşam yemeği alerji yaptı her tarafım kaşıntı kabartı döküntü ve şişlik vardı.ilk defa böyle oldum doktor benim doktorumla görüşüp iğne yaptı serum taktı ve şükürler olsun geçti .bebek de etkilendimi diye çok üzüldüm.inşallah tüm anneler ve bebekleri hep iyi olur..
Cnm bnmde agrim oluyi vajina agrisi idrar yolkrimda iltihap cikti bnm
çok geçmiş olsun dinlen bol bol çok şükür kötü bişey yokmuş.zamanında gittiğin de iyi oldu.. Çok sevindim..
yat kuzum hiç kalkma bebişin sana sımsıkı tutunmuştur bende vurulmuştum o iğneden 12. haftamda Allahım yardımcın olsun inşallah... aminn...
Allah kısmet ederse herşey yoluna girecek.
Tek yapman gereken yatmak ve dinlenmek.
Çok geçmiş olsun.
İyi olmana sevindim.. Allah'ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza sağsağlim alacağız.Dikkat et kendine canım bol bol dinlen....
Canim yaaa Allahim korusun ikinizide .dinlen bol bol sakın kalkma .kanin sa cok dusukmus.icebilirsen pekmezede basla .cok büyük gecmis olsun canim
Cok gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin insallah
kizlar dr yaziyorum cepten biraz zor oluyor alintilayamadim yazdiklarinizi hepinize tesekkur ederim bir nedeni yok ama dusuk tehlikesi yasiyorum simdi 2 tane igne vurulacagim progestan gunde 3 tane alacagim kanim 8 kusur dusuk cikti kan ignesi baslandi ve 10 gun raporluyum hemen sonrasi bayram bir 10 gunde oradan 20 gun tuvalet harici kipirdamak yasak
kizlar hepinize tesekkurler gercekten yazdiklarinizi okudum bundan sonra cepten takip edecegim bebegim bana simsiki tutunmus sizlerde lutfen once kendinize dikkat edin ki kuzucuklarimiz bizimle olsun hepinize tesekkurler tekrar
kizlar hepinize tesekkur ederim bu ikinci kanama olunca korktum aslina bakarsaniz ama beni yine en iyi anlayanlar sizlersiniz bunun icinde hepinize tekrar tesekkurler
eve geldim dinlenmeye basladim bakalim bende tez canliyim yerimde duramam normalde ama bakalim simdi kuzucugum icin dinlenmek zorundayim
kizlar hepinize tesekkur ederim bu ikinci kanama olunca korktum aslina bakarsaniz ama beni yine en iyi anlayanlar sizlersiniz bunun icinde hepinize tekrar tesekkurler
eve geldim dinlenmeye basladim bakalim bende tez canliyim yerimde duramam normalde ama bakalim simdi kuzucugum icin dinlenmek zorundayim
Canım çok geçmiş olsun.Benimde ilk 3 ay içinde 6 hafta süren bir kanamam olmuştu.Yatmak gerçekten çok iyi geliyor.Doktor istirahatın ilaçtan bile etkili olduğunu söylemişti.Bebeğin artık büyüdü.İnşallah herşey güzel olacak.Bu arada dr. o dönemde bana bol bol su iç diyordu sürekli.
Canım bu arada kanamanın nedenini söyledimi doktor.Plesanta kaynaklı mı yoksa kanama alanı mı var yoksa rahim dışında mı?Çok soru sordum ama
Günaydın anneler dün işe başladığım anda kasığımda sancı başladı şiddetlenince apar topar hastaneye gittik tansiyonum 16 çıkınca ben daha çok panik yaptım tabi 10 dan 2.5 a kadar annem eşim halam 2 hastane dolaştık çünkü önce devlete gittik tahlil yaptılar intihap çıkmadı bebeğe bakmadı bile okadar sinirlendimki ordan özele gittik sancım geçti neden olduğunu anlamadık bebeğime baktık uzun uzun hemde tüm ailemle harikaydı ellini emdi gözlerine getirdi doktorumuz tam onanın resmini verdi annem el salladı bize diyor bebeğimde hiçbir sıkıntı yokmuş çok şükür :) normalde 15+3 üm ama doktor 16+0 dedi ama maalesef cinsiyetini göremedi bence kız erkek olsa gözükürdü ama ultrasondada bakarken içimden erkek geçiyordu :) gözükmüyor dedi birde tam yağ tabakasının orda onunda etkisi var dedi 20. haftada anca öğrenicez herhalde önceki gece eşimle tartıştım moralim çok bozuldu sanırım oyuzden sancım oda gün boyu dibimden ayrılmadı 50 kere özür diledi benim yüzümden oldu diye uzatmadım daha fazla cumartesi görücektik ama gerek kalmadı bebişime 2 hafta sonra umarım görürüm cinsiyetini:)
Cnm cok cok gecmis olsun simdi okudum.bebisin icin yat dinlen gerisini bosver.tez canliligi birak.iyi haberlerini bekliyoruz.
tesekkur ederim arkadasim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?