2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selam kızlar bayadır giremiyorum telefonumun interneti bitmişti ama artık var ama sizi sürekli takp ediorum cinsiyet öğrenenlere hep hayırlı olsun benimkini doktor en son kıza benzetti. cuma günü 3lü test sonucum çıkacak cumartesiye randevu aldım bakalım bizim yavru bacak acarsa netleşir cinsiyetimiz

benimde 24+2 olacak herhaldee ama ozamana kadar dayanamayacağım çok merak ediyorumm...
Bende bayram sonu 21 ne gidecem baska doktora ay ozlerim 7 hafta ara var dayanamam bende :)
Yaaa benim cinsiyet belli degil renk takintim da pek yok o yuzden boyle kulakli pofuduk seyler gorunce dayanamiyorum :))))

Cok guzeller gule gule giyinsin kuzucun.senin kiz degilmiydi ? Cinsiyet benmi karistirdim acep

Bende bayram sonu 21 ne gidecem baska doktora ay ozlerim 7 hafta ara var dayanamam bende :)

Cok guzeller gule gule giyinsin kuzucun.senin kiz degilmiydi ? Cinsiyet benmi karistirdim acep

Canim once baya emin kiza benziyo dedi sonra bisi gordum ama plasentaya benzetmis de olabilirim en iyisi 10 gun sonra gel dedi pazartesi belli olur insallah :))

merhaba arkadaşlar akşam acildeydim .yediğim akşam yemeği alerji yaptı her tarafım kaşıntı kabartı döküntü ve şişlik vardı.ilk defa böyle oldum doktor benim doktorumla görüşüp iğne yaptı serum taktı ve şükürler olsun geçti .bebek de etkilendimi diye çok üzüldüm.inşallah tüm anneler ve bebekleri hep iyi olur..

benim de 3 gündür ağrı var tam kasık değil de vajina ile bacağımın o arasında zor yürüyorum inşallah önemli bir şey değildir

çok geçmiş olsun rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın bolbol dinlen doktor dediyse iş güç herzaman olur rahat ol bolbol dua edicez

Selam mavera,
ister istemez yaşanan kötü hikayeler insanı etkiliyor.Benim ağrı eşiğim yüksektir. Dayanabilirim gibi geliyor.Ama işte bunca zaman duyduğum kötü hikayeler yüzünden fobi oldu bende .Bu verdiğim sadece 1 kötü örnekti. diğerlerini hiç anlatmıyorum bile.. illa ki normal doğum tercih edilmeli ama normal doğumda kadına çok fazla yükleniyorlar gerek ebeler gerek doktorlar. Avrupada çekilmiş bir belgesel izlemiştim. Normal doğumun yonetimini tamamen anneye bırakıyolar. Doktor hemşire kenarda bekliyor anneye diyolar ki "sen zaten geldiğini hissedersin hissettiğin anda ıkınmaya başla" bu şekilde olmuyor ki türkiyede. kadın çabuk doğursun diye karnına oturan hemşireler biliyorum. ablamın başına geldi bu olay. herkesin kendi tercihi ama ülkemde normal doğumdan sıkılan doktorlar olduğu müddetçe ben doğumu normal yapmayı pek düşünmüyorum.

benim de işte damar atması gibi bişey bi de çok nadir de olsa kaymalar hissediyorum. Çok farklı bir duygu hakikaten. Sen de kısa bir zamanda hissedersin hiç merak etme:)))[/QUOTE]

slm cnm. ya söylediklerinde çok haklısın. yaşanan kötü hikayeler tabii ki etkiliyor ben de çok korkuyorum. Allah korusun ablan da kötü bir deneyim yaşamış. türkiyedekiler akışına bırakmıyor maalesef. Rabbim insaflılarla karşılaştırsın, hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı sağlıklıysa öyle doğum yapmayı nasip etsin..

kızlar gunaydın, grip oldum, rapor aldim bugune.. nasıl gecircez bu kısı bilemiyorum.. Bi de krese giden oglum var, o da tasıyor eve mikropları-) umarin hafif atlatırız, ilac da kullanamıyoruz...

geçmiş olsun c vitaminine yüklen bol bol dinlen canm..Allah şifa versin

canm çok geçmiş olsun yazını okuyunca kendimi çok kötü hissettim. Rabbim seni de bebeğini de korusun..acil şifalar diliyorum

kızlar günaydın nasılsınız bakalım bugün.... İnşallah günümüz güzel geçer hepimizinde...

günaydın canm.. çok şükür iyiyiz sen nasılsın?

sana da geçmiş olsun cnm.hamileyken de olmayacak şeyler oluyor bazen..seninki de öyle olmuş. neyse ki çabucak atlatmışsın..Allah bi daha yaşatmasın böyle korkular..

çok geçmiş olsun dinlen bol bol çok şükür kötü bişey yokmuş.zamanında gittiğin de iyi oldu.. Çok sevindim..

yat kuzum hiç kalkma bebişin sana sımsıkı tutunmuştur bende vurulmuştum o iğneden 12. haftamda Allahım yardımcın olsun inşallah... aminn...

Allah kısmet ederse herşey yoluna girecek.
Tek yapman gereken yatmak ve dinlenmek.
Çok geçmiş olsun.

İyi olmana sevindim.. Allah'ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza sağsağlim alacağız.Dikkat et kendine canım bol bol dinlen....

Canim yaaa Allahim korusun ikinizide .dinlen bol bol sakın kalkma .kanin sa cok dusukmus.icebilirsen pekmezede basla .cok büyük gecmis olsun canim

Cok gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin insallah

kizlar hepinize tesekkur ederim bu ikinci kanama olunca korktum aslina bakarsaniz ama beni yine en iyi anlayanlar sizlersiniz bunun icinde hepinize tekrar tesekkurler

eve geldim dinlenmeye basladim bakalim bende tez canliyim yerimde duramam normalde ama bakalim simdi kuzucugum icin dinlenmek zorundayim

Yaaa benim cinsiyet belli degil renk takintim da pek yok o yuzden boyle kulakli pofuduk seyler gorunce dayanamiyorum :))))

Inanmiyorum.bu iki kiyafetin aynisi mevcut bende de.lacivert beyaz cizgilinin duz laciverti,duz beyaz takiminda mavili lacivert cizgilisini aldim.duz beyazda da aklim kaldi ama cinsiyet belli olmadan once hep beyaz almistim o yuzden mavili lacivertli cizgilisini aldim.o takimi aldigim magazadan kot pantalon gomlek sweatler aldim.bebek alisverisi cok zevkli yaaaaa.....

Canım çok geçmiş olsun.Benimde ilk 3 ay içinde 6 hafta süren bir kanamam olmuştu.Yatmak gerçekten çok iyi geliyor.Doktor istirahatın ilaçtan bile etkili olduğunu söylemişti.Bebeğin artık büyüdü.İnşallah herşey güzel olacak.Bu arada dr. o dönemde bana bol bol su iç diyordu sürekli.

Canım bu arada kanamanın nedenini söyledimi doktor.Plesanta kaynaklı mı yoksa kanama alanı mı var yoksa rahim dışında mı?Çok soru sordum ama

Cnm cok cok gecmis olsun simdi okudum.bebisin icin yat dinlen gerisini bosver.tez canliligi birak.iyi haberlerini bekliyoruz.

bende normalde gunde 3-3,5 lt su iciyorum umarim yeterlidir

Canım bu arada kanamanın nedenini söyledimi doktor.Plesanta kaynaklı mı yoksa kanama alanı mı var yoksa rahim dışında mı?Çok soru sordum ama

rahim disinda kanama tatlim bende onu ogrenmek icin geri dondum gorustum drla sagolsun o da beni aydinlatti

olsun tatlim sende soracaksin hem bende ogreniyorum hep birlikte ogreniyoruz

Merhaba arkadaşım, sana naçizane bir öneride bulunmak istiyorum. Benim hayatım boyunca hiç tansiyon sorunum olmadı. Ama birkaç kez moralim bozukken,stresliyken veya eşimle tartışmışsak:) hafif bir baş dönmesi veya baş ağrısı hissediyordum. Fazla önemsemedim, dikkat bile etmedim çünkü baş dönmesi, mide bulantısı, baş ağrısı zaten hamilelik belirtisidir ya.. 1 ay kadar önce doktora gittik ve ilk defa tansiyonumu ölçtü dokturum ve 13/9 çıktı, doktorum panikledi, beni kardilojiye yönlendirdi. Testler vs vs. Hamilelik tansiyonu diye birşey varmış, her hamile de çıkmıyormuş. Normal şartlarda hamilelikte tansiyon düşük seyredermiş. Doktorum oldukça panik yapınca ben de olayın ciddiyetini kavradım. Normal şartlarda internet üzerinden moral bozucu şeyler okurum, görürüm diye hiç araştırma yapmıyordum,dolayısıyla hamilelik tansiyonu hakkında da hiç bilgim olmadı. Şimdi doktorumun tavsiyesi ile tansiyon aleti aldım ve düzenli olarak kendim ölçüyorum tansiyonumu. Şunu belirteyim ki gündelik hayatta tansiyonun yüksekliğine dair hiçbir belirti olmuyor, sadece strese girince belirtiler çıkmaya başlıyor.. Bu yüzden kendinizi dinleyin, yoğun baş ağrısı ya da baş dönmesi hissederseniz mutlaka doktorunuzla paylaşın. Hepimiz için rabbiden rahat,huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmemizi diliyorum ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizin kokusunu içimize çekebilmeyi...

Cnm cok cok gecmis olsun simdi okudum.bebisin icin yat dinlen gerisini bosver.tez canliligi birak.iyi haberlerini bekliyoruz.

tesekkur ederim arkadasim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…