kizlar dr yaziyorum cepten biraz zor oluyor alintilayamadim yazdiklarinizi hepinize tesekkur ederim bir nedeni yok ama dusuk tehlikesi yasiyorum simdi 2 tane igne vurulacagim progestan gunde 3 tane alacagim kanim 8 kusur dusuk cikti kan ignesi baslandi ve 10 gun raporluyum hemen sonrasi bayram bir 10 gunde oradan 20 gun tuvalet harici kipirdamak yasak
kizlar hepinize tesekkurler gercekten yazdiklarinizi okudum bundan sonra cepten takip edecegim bebegim bana simsiki tutunmus sizlerde lutfen once kendinize dikkat edin ki kuzucuklarimiz bizimle olsun hepinize tesekkurler tekrar
bende normalde gunde 3-3,5 lt su iciyorum umarim yeterlidir
rahim disinda kanama tatlim bende onu ogrenmek icin geri dondum gorustum drla sagolsun o da beni aydinlatti
olsun tatlim sende soracaksin hem bende ogreniyorum hep birlikte ogreniyoruz
kizlar dr yaziyorum cepten biraz zor oluyor alintilayamadim yazdiklarinizi hepinize tesekkur ederim bir nedeni yok ama dusuk tehlikesi yasiyorum simdi 2 tane igne vurulacagim progestan gunde 3 tane alacagim kanim 8 kusur dusuk cikti kan ignesi baslandi ve 10 gun raporluyum hemen sonrasi bayram bir 10 gunde oradan 20 gun tuvalet harici kipirdamak yasak
kizlar hepinize tesekkurler gercekten yazdiklarinizi okudum bundan sonra cepten takip edecegim bebegim bana simsiki tutunmus sizlerde lutfen once kendinize dikkat edin ki kuzucuklarimiz bizimle olsun hepinize tesekkurler tekrar
Benimde oğlum olacak inşallah yaş 29 muhtemel doğum 13 mart:)))
canım kültür verdim Allaha şükür bişey çıkmadı:))şimdi daha iyiyim :))Dr.umla konuştum grip aşısını kesinlikle ol kış gebeliği dedi.Dün hemen yaptırdım içim çok rahatladı şu an.Akşam biraz hafiften salladı beni sonra iyileştim çok şükür koruma altındayım Allahın izniyle:))
Merhaba canım.Bahsettiğin durum hakkında bir bilgim yok.İstersen bir tahlil yaptır.İçin rahat eder.
Arkadaşlar mağza mağza gezdim olacak gibi değil inanılmaz hamile giyimleri uşmuş pantolon 110 elbiseler 120 yandım derken dört ayak üstüne düştüm aslında baya bir araştırma sonucu tamda istediklerimi uygun fiyata buldum kırmızı tunik siyah pandolan yarın gelecekkapıda ödeme toplam 77 tl beğenen olursa site bilgilerini veririm beyaz gömlek 34 TL elbise inanılmaz güzel duruyo kesinlikle tavsiye ederim çok çok uygun değil ama bayram için ideal 79 tl bunların hepsi kargo ücretsiz ve en ballı alışverişim ürnler ulaştı tek tek denedim kot pantolon likralı ve çok rahat normal fiyat 110 bana gelişi 29 2 adet elbise aldım ayla bayer diye bir firma çok ucuz olduğu için ilk başta öylesine olmadı evde giyerim mantığıyla aldım orjinal fiyatı 180(tabi abartıdır bu rakam) indirimli fiyatı elbise başı 13,5 tl doğumdan sonra niyetliyle 1v1y den aldım (kampanya bitti) fakat denedim her ikiside şuan bile çok rahat ve şık kızlar böylelikle ben kendim için giyim maratonumu tamaladım bitek panço tarzı bişey ayarlıyacagım aslında onuda buldum ama alsammı tam olarak net karar veremiyorum fiyatı 59 tl resmini yüklüyorum sizce alsam mı ki?Eki Görüntüle 821811 Eki Görüntüle 821806 Eki Görüntüle 821807 Eki Görüntüle 821808 Eki Görüntüle 821809 Eki Görüntüle 821805 Eki Görüntüle 821803 Eki Görüntüle 821802
ben alabilirim site bilgilerini
özellikle kırızı kareli kapri elbiseyi çok beğendim
hepsi çok zevkli seçimler olmuş
güle güle hayırlı günlerde kullan inşlh canm
geçmiş olsun kib hepimizin duaları iyi dilekleri seninle
Çoook gecmis olsun.evde iyice dinlen ve bol su iç, inşallah gececek.benim 4.haftadan beri kanamam var. Doktorlafin söylediği, bunun tek ilacı dinlenmek.evdeki isleri gözün görmesin hic kalkmadan yat.basina gelmis biri olarak nacizane tavsiyem.kendine iyi bak.
Çok bilgili değilim ama rahim dışında olması diğer durumlara göre daha az tehlike yaratır diye düşünüyorum.Şimdi içim daha da rahat etti.Bu arada ilişkiyi de yasaklıyorlar canım.
çook geçmiş olsun moralini yüksek tut, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Genic çok geçmiş olsun.herşey düzelir inşallah.
Arkadaşlar mağza mağza gezdim olacak gibi değil inanılmaz hamile giyimleri uşmuş pantolon 110 elbiseler 120 yandım derken dört ayak üstüne düştüm aslında baya bir araştırma sonucu tamda istediklerimi uygun fiyata buldum kırmızı tunik siyah pandolan yarın gelecekkapıda ödeme toplam 77 tl beğenen olursa site bilgilerini veririm beyaz gömlek 34 TL elbise inanılmaz güzel duruyo kesinlikle tavsiye ederim çok çok uygun değil ama bayram için ideal 79 tl bunların hepsi kargo ücretsiz ve en ballı alışverişim ürnler ulaştı tek tek denedim kot pantolon likralı ve çok rahat normal fiyat 110 bana gelişi 29 2 adet elbise aldım ayla bayer diye bir firma çok ucuz olduğu için ilk başta öylesine olmadı evde giyerim mantığıyla aldım orjinal fiyatı 180(tabi abartıdır bu rakam) indirimli fiyatı elbise başı 13,5 tl doğumdan sonra niyetliyle 1v1y den aldım (kampanya bitti) fakat denedim her ikiside şuan bile çok rahat ve şık kızlar böylel
gule gule giy canim fiyatlari cok iyiymis kapida odeme harika bende bakiyim siteye
Kızlar hiç sağlık ocağına gittiniz mi.. aşı falan olmak için... hamilelikle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?