2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çoook gecmis olsun.evde iyice dinlen ve bol su iç, inşallah gececek.benim 4.haftadan beri kanamam var. Doktorlafin söylediği, bunun tek ilacı dinlenmek.evdeki isleri gözün görmesin hic kalkmadan yat.basina gelmis biri olarak nacizane tavsiyem.kendine iyi bak.

bende normalde gunde 3-3,5 lt su iciyorum umarim yeterlidir

rahim disinda kanama tatlim bende onu ogrenmek icin geri dondum gorustum drla sagolsun o da beni aydinlatti

olsun tatlim sende soracaksin hem bende ogreniyorum hep birlikte ogreniyoruz

Çok bilgili değilim ama rahim dışında olması diğer durumlara göre daha az tehlike yaratır diye düşünüyorum.Şimdi içim daha da rahat etti.Bu arada ilişkiyi de yasaklıyorlar canım.

çook geçmiş olsun moralini yüksek tut, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Arkadaşlar mağza mağza gezdim olacak gibi değil inanılmaz hamile giyimleri uşmuş pantolon 110 elbiseler 120 yandım derken dört ayak üstüne düştüm aslında baya bir araştırma sonucu tamda istediklerimi uygun fiyata buldum kırmızı tunik siyah pandolan yarın gelecekkapıda ödeme toplam 77 tl beğenen olursa site bilgilerini veririm beyaz gömlek 34 TL elbise inanılmaz güzel duruyo kesinlikle tavsiye ederim çok çok uygun değil ama bayram için ideal 79 tl bunların hepsi kargo ücretsiz ve en ballı alışverişim ürnler ulaştı tek tek denedim kot pantolon likralı ve çok rahat normal fiyat 110 bana gelişi 29 2 adet elbise aldım ayla bayer diye bir firma çok ucuz olduğu için ilk başta öylesine olmadı evde giyerim mantığıyla aldım orjinal fiyatı 180(tabi abartıdır bu rakam) indirimli fiyatı elbise başı 13,5 tl doğumdan sonra niyetliyle 1v1y den aldım (kampanya bitti ) fakat denedim her ikiside şuan bile çok rahat ve şık kızlar böylelikle ben kendim için giyim maratonumu tamaladım bitek panço tarzı bişey ayarlıyacagım aslında onuda buldum ama alsammı tam olarak net karar veremiyorum fiyatı 59 tl resmini yüklüyorum sizce alsam mı ki? Eki Görüntüle 821808

Hadi geçmiş olsun.ya özelden aşının adını yazar mısın?eczanede mi yaptırdın?hamileler için özel mi?ben şu an rahatsızım, boğazım nasıl kaşınıyor.

şimdi gördüm cnm çok çok geçmiş olsun kalbini ferah tut allahın izniyle 5 ay sonra sağlıklı sıhatli kavuşacağız yavrularımıza:)

Merhaba canım.Bahsettiğin durum hakkında bir bilgim yok.İstersen bir tahlil yaptır.İçin rahat eder.

meraba canm sizi görmek ne güzel
cumartesi kontrolüm var zaten sabrla o günü beklemeye çalışıyorum dr ma söylicem bakalım
siz nasılsınız galiba bebiş erkekti
sağlıkla gelsinler kuzularımz inşlh
[QUOTE=mavera19;

zinnurcum merhaba canım, haziran topiğini bırakınca bi daha görüşememiştik. nasılsın? cinsiyeti öğrendin mi?
taşınma işleri zor olur aman dikkat et kendine
köpüklü idrar hakkında hiç bilgim yok canım, ama doktora söyleyip bi idrar tahlili yaptır için rahat etsin. geçmiş olsun..

meraba canm ne varsa haziran topiği dostlarında var he bak başka yazan olmamaış
taşınma işini ablamalrla arkadaşlarla hallettik çok şükür yoksa ben asla yapamazdm
bundan sonra net gelince buralarda olucam inşlh haberleşir görüşürüz bol bol inşlh
9 haftalıkken dr m içinden geçeni söyledi galiba bence erkek dedi güldü
12.haftada göstermedi yüzüsütü yatıyodu yavrum dedimn eşime bize küstüm ü ne bu çocuk niye böyle yatıyo
cumartesi 16+1 olucaz inşlh bu kez gösterir
sizin durumdan bizden farklı değil galiba
bak bize nasıl naz yapıyolar

ben alabilirim site bilgilerini
özellikle kırızı kareli kapri elbiseyi çok beğendim
hepsi çok zevkli seçimler olmuş
güle güle hayırlı günlerde kullan inşlh canm

geçmiş olsun kib hepimizin duaları iyi dilekleri seninle

cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

inan bana soylediklerinizin hepsini ciddiye aliyorym ve tavsiyelere acigim elimden geldigince uyacagim

Çok bilgili değilim ama rahim dışında olması diğer durumlara göre daha az tehlike yaratır diye düşünüyorum.Şimdi içim daha da rahat etti.Bu arada ilişkiyi de yasaklıyorlar canım.

rahim disida olsa dusuk tehlikesi devam ettigi icin dinlenmek sartmis dr soyledigine gore yatacagiz dinlenecegiz

çook geçmiş olsun moralini yüksek tut, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

sizlerin destekleri sayesinde de moralim simdi daha iyi

Genic çok geçmiş olsun.herşey düzelir inşallah.

tesekkurler insallah

yeni gördüm canım geçmiş olsun... ama üzülme bebeğin maşalalh baya büyümüş olduğu için seni bırakmayacaktır.dua ile...

Kızlar hiç sağlık ocağına gittiniz mi.. aşı falan olmak için... hamilelikle ilgili

ben henüz gitmedim sanırım gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyomuş .eğer doktorum aşı mutlaka olmalısın derse olurum tabi .bidahaki kontrolde görüşüp ondan sonra gitcem sağlık ocağına

Tşk ederim cnm elbise tutkuhamile giyim kapıda ödeme siyah pantolan ve kırmızı tunik wwwmodahillcom yine kapıda ödeme diğerlerinin kampaya süresi bitti malesef ama bu sitelerde uygun fiyata güzel ürünler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…