2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben henüz gitmedim sanırım gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyomuş .eğer doktorum aşı mutlaka olmalısın derse olurum tabi .bidahaki kontrolde görüşüp ondan sonra gitcem sağlık ocağına

Evet gebelik kaydı mutlaka yapılması gerekiyor. Birde sonrasında belli haftalarda aşılar olmalıydı(tetenoz falan gerekli aşılar yani sezeryan olursak gerekli). Kızımdan biliyorum ama kaçıncı haftada ne vardı unuttum gitti. gebelik kaydı yaptırdığımda bizimle ilgili olan hemşire izinliydi. sonrasında bende unuttum 1 ay oldu uğramadım :) bakalım yarın hem doktor kontrolüm var gitmişken sağlık ocağına da uğrayayım yazarım...

amiin aynen benimde hamileliğimde çıkıyor hatta bugun 15 çıktı cumartesi tekrar doktora gidicem korkuyorum doktor korkma daha kotu olur sakin ol ve ekmeği bile tuzsuz ye dedi ne yapsam düşmüyor hastaneye yatmak zorunda kalmam inş. rabbım korusun bebişlerimizi

herkese merhaba, uzun zamandır giremiyordum, okul telaşesi ev telaşesi derken, geçmişi de okuyamadım, genic noldu yaaa merak etttim? İnşallah önemli bir şey değildir

şirketin doktoruna çıktım tansiyonum için 15 çıktı üzüldüm tabi dedimki salı günü acil olarak ağrım vardı bir doktora gittik bebeğim ultrasonda gördüm iyi cumartesi randevum vardı doktorumla ilk defa tanışıcaz bebeğe zarar verirmi haftaya erteliyimmi ultrason radyasyon değil ses dalgası dedi zarar vermez git mutlaka tanış bilgilerini ver doktorun seni gözlem altına alsın biran önce erteleme dedi ekmeği bile tuzsuz al dedi cumartesi gidicem yani rabbim korusun miniklerimizi

merhaba kızlar bugün trt1 de anne elimi tutsana programını izledim hamilelerle ilgili her konuya değindiler eskiden çok sıkıcı gelirdi bu programlar ama artık pür dikkat izliyorum :)) buraya da yazacaktım sizde izleyin diye ama pasta yapıyordum elim batıktı bilgisayarı açamadım malesef :)) birşey ilgimi çekti bebişlerimiz anne karnında günde 2-3 saat uyurlarmış geri kalanda hep uyanıklarmış bunu biliyormuydunuz düşünsenize biz gece ortalama 7-8 saat uyuyoruz ama onun gözleri açık uyanık kıyamam ben ona yaa

gule gule giy canim fiyatlari cok iyiymis kapida odeme harika bende bakiyim siteye[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et sevgiler.

eveet bende izledim ve ortalama 7-8 kez yer değiştirilermiş.minik kuşlaar:)

Oyyy ciddi misinn canim yaa zevklerimiz ayniymis ne guzel :))

çokkk beğendim yavruşun sağlıcakla kullansın inişh
yazdın mı göremedim ama nereeden ve kaça aldın öğrenebilir miyim

Canim soldaki GAP magazasindan 1-2 ay oldu alali sanirim 35 tl di
Sagdaki H&M magazasindan 25 tl olmasi lazim

Ayyyy bayildimmm gap magazasina ugriyim bi cokk sekerr gule gule kullan canim

Coook sagol canim aslinda biraz daha sabredebilseydik ocak subat gibi indirime girecekler ama bekleyemedim

Yaşasııın, ikisi de iyiiii. Sevgili genic hep yat, hep yat hep yat. Uzanma, eğilme, kalkma, oturma... Hep yat. Senin yokluğunda burada hop oturup hop kalktık. Lütfen hep yat. Bol su iç. Sağlık ve mutlulukla....

2-3 saat mi :) ya kızlar bilmiyorum hepiniz hissediyo musunuz ama benim yaramaz oğlum durduğu yerde durmuyo artık, minik ayaklarıyla tekme mi atıyo ne yapıyosa artık belli belirsiz aralıklarla bi kere pıt yapıyo içerde ben de hissediyorum elimizle takip edince babası da hissediyo artık. ben de bugün eşime onu dedim bizimki hiç uyumuyo mu acaba diyodum demek 2-3 saatcik uyuyo :)

kızlaaarr ben dün aşı olduum :S aile hekimimi değiştirmeye gitmiştim girdim çıkamadım bastılar iğneyi. hala acısı geçmedi buarada size kemik damlası diye bişey yazan oldu mu, normalde çocuklara veriliyomuş ama sağlık bakanlığı günde 9 damla da hamilelerin alması gerektiğini söylemiş, aile hekimi bunu dedi de ben hiç duymamıştım çarşamba günü doktor randevum var ona sorup öyle kullancam. bi an önce çarşamba olsa da bebeşimi görsem çook özledim onu izlemeyi :)

bi de bu aile hekimi eleviti illa içcen diyo ben de çok büyük yutamıyom diye önemsemiyodum, siz napıyonuz düzenli içiyonuz mu her gün? ben baya vicdan azabı yaptım içemiyom diye, yeni başladım 3 gündür içiyom, önce 3 kaşık pekmez sonra deli gibi susayınca da eleviti sıkıştırıveriyom arada gidiyo :S içim dışım hap oldu artık. kan hapı yerine pekmez içiyom inşallah işe yarıyodur. bi de antibiyotik var

eveet bende izledim ve ortalama 7-8 kez yer değiştirilermiş.minik kuşlaar:)
evet yaa yerim ben onlarııııı ne yapsınlar canları sıkılıyor oyalanacak birşey arıyorlar :))

bugün programı izlerken ilk defa hareketlerini bende hissettim canım hatta sesini kıstım tv nin tamamen sessizlik olsun konsantre olayım dedim yüzde yüz eminim yaa 30 saniye kadar sürekli kıpırdadı kaydı içimde yaa o kadar güzeldi ki anlatamam :))

7 aylıkken civarındayken okadar hareketli ve komik oluyoki :) otururken karşındaki karnının yamulduğunu görüyo çok tuhaf oluyo :))) elini koyuyosun resmen poposu olduğunu anlıyosun ve tık tık diye parmağınla vurunda popoyu çekiyo başka yöne

hadi yaaa ne komikmişş :) insan bi an önce o günler gelsin istiyor yaa benim ilk hamileliğim çok sabırsızım , bugün azıcık hisssettim dünyalar benim oldu

ayy okurken bile güldüm yaa yerim ben onun poposunu, Allah hepimize nasip etsin inşallah, her anı ayrı bi güzel hamileliğin :)

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Ben hala ısrarla bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim, doktorumuz büyük olasılıkla kız ama sen yinede alışveriş yapma dedi. Bir ara randevu alıp tekrar gitmeyi düşünüyorum. Ama biz eşimle şimdiden kızım diye sevmeye başladık bebişimizi. İsmi bile belli kuzumuzun. Salı günüde sağlık ocağına gittik, tetanos aşımızı olduk, kolum hala acıyo üstüne yaslanamıyorum.

Umarım sizler ve bebişleriniz de çok iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…