tşk ederim canım tutku hamile giyimden aldım gogle yaz çıkıyor fiyatı 79tl
ben henüz gitmedim sanırım gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyomuş .eğer doktorum aşı mutlaka olmalısın derse olurum tabi .bidahaki kontrolde görüşüp ondan sonra gitcem sağlık ocağına
Merhaba arkadaşım, sana naçizane bir öneride bulunmak istiyorum. Benim hayatım boyunca hiç tansiyon sorunum olmadı. Ama birkaç kez moralim bozukken,stresliyken veya eşimle tartışmışsak:) hafif bir baş dönmesi veya baş ağrısı hissediyordum. Fazla önemsemedim, dikkat bile etmedim çünkü baş dönmesi, mide bulantısı, baş ağrısı zaten hamilelik belirtisidir ya.. 1 ay kadar önce doktora gittik ve ilk defa tansiyonumu ölçtü dokturum ve 13/9 çıktı, doktorum panikledi, beni kardilojiye yönlendirdi. Testler vs vs. Hamilelik tansiyonu diye birşey varmış, her hamile de çıkmıyormuş. Normal şartlarda hamilelikte tansiyon düşük seyredermiş. Doktorum oldukça panik yapınca ben de olayın ciddiyetini kavradım. Normal şartlarda internet üzerinden moral bozucu şeyler okurum, görürüm diye hiç araştırma yapmıyordum,dolayısıyla hamilelik tansiyonu hakkında da hiç bilgim olmadı. Şimdi doktorumun tavsiyesi ile tansiyon aleti aldım ve düzenli olarak kendim ölçüyorum tansiyonumu. Şunu belirteyim ki gündelik hayatta tansiyonun yüksekliğine dair hiçbir belirti olmuyor, sadece strese girince belirtiler çıkmaya başlıyor.. Bu yüzden kendinizi dinleyin, yoğun baş ağrısı ya da baş dönmesi hissederseniz mutlaka doktorunuzla paylaşın. Hepimiz için rabbiden rahat,huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmemizi diliyorum ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizin kokusunu içimize çekebilmeyi...
meraba canm sizi görmek ne güzel
cumartesi kontrolüm var zaten sabrla o günü beklemeye çalışıyorum dr ma söylicem bakalım
siz nasılsınız galiba bebiş erkekti
sağlıkla gelsinler kuzularımz inşlh
güle güle otur evinde zinnurcum.. inşallah görüşelim canım haziran topiği patladı gitti:) hayırlısı.. aynı senin yumurcağın yaptığını yaptı bizimkide, yüzüstü yattı, cinsiyeti görmenin imkanı yok:) biz de öğrenemedik, şimdiden oyun oynuyorlar bizimle sıpalar:) benim de yarın kontrolüm var, inşallah öğreniriz bakalım:)
Arkadaşlar mağza mağza gezdim olacak gibi değil inanılmaz hamile giyimleri uşmuş pantolon 110 elbiseler 120 yandım derken dört ayak üstüne düştüm aslında baya bir araştırma sonucu tamda istediklerimi uygun fiyata buldum kırmızı tunik siyah pandolan yarın gelecekkapıda ödeme toplam 77 tl beğenen olursa site bilgilerini veririm beyaz gömlek 34 TL elbise inanılmaz güzel duruyo kesinlikle tavsiye ederim çok çok uygun değil ama bayram için ideal 79 tl bunların hepsi kargo ücretsiz ve en ballı alışverişim ürnler ulaştı tek tek denedim kot pantolon likralı ve çok rahat normal fiyat 110 bana gelişi 29 2 adet elbise aldım ayla bayer diye bir firma çok ucuz olduğu için ilk başta öylesine olmadı evde giyerim mantığıyla aldım orjinal fiyatı 180(tabi abartıdır bu rakam) indirimli fiyatı elbise başı 13,5 tl doğumdan sonra niyetliyle 1v1y den aldım (kampanya bitti) fakat denedim her ikiside şuan bile çok rahat ve şık kızlar böylelikle ben kendim için giyim maratonumu tamaladım bitek panço tarzı bişey ayarlıyacagım aslında onuda buldum ama alsammı tam olarak net karar veremiyorum fiyatı 59 tl resmini yüklüyorum sizce alsam mı ki?Eki Görüntüle 821811 Eki Görüntüle 821806 Eki Görüntüle 821807 Eki Görüntüle 821808 Eki Görüntüle 821809 Eki Görüntüle 821805 Eki Görüntüle 821803 Eki Görüntüle 821802
çok güzel cnm aldıkların, güle güle kullan. ben de bakıyorum da hakkaten ne kadar pahalı ya hamile kıyafetleri...internetten almaya da çekiniyorum, nasıl olur? iade sıkıntı olur mu ? diye düşünüyorum...ama artık almam lazım, kıyafetlerim olmuyor artık ne yazıkki.. sen bize adresleri ver, diğer arkadaşlardan da alan olursa onlar da paylaşssınlar güzel olur fikir edinmiş oluruz:)
Kızlar hiç sağlık ocağına gittiniz mi.. aşı falan olmak için... hamilelikle ilgili
merhaba kızlar bugün trt1 de anne elimi tutsana programını izledim hamilelerle ilgili her konuya değindiler eskiden çok sıkıcı gelirdi bu programlar ama artık pür dikkat izliyorum :)) buraya da yazacaktım sizde izleyin diye ama pasta yapıyordum elim batıktı bilgisayarı açamadım malesef :)) birşey ilgimi çekti bebişlerimiz anne karnında günde 2-3 saat uyurlarmış geri kalanda hep uyanıklarmış bunu biliyormuydunuzdüşünsenize biz gece ortalama 7-8 saat uyuyoruz ama onun gözleri açık uyanık kıyamam ben ona yaa
Inanmiyorum.bu iki kiyafetin aynisi mevcut bende de.lacivert beyaz cizgilinin duz laciverti,duz beyaz takiminda mavili lacivert cizgilisini aldim.duz beyazda da aklim kaldi ama cinsiyet belli olmadan once hep beyaz almistim o yuzden mavili lacivertli cizgilisini aldim.o takimi aldigim magazadan kot pantalon gomlek sweatler aldim.bebek alisverisi cok zevkli yaaaaa.....
çokkk beğendim yavruşun sağlıcakla kullansın inişh
yazdın mı göremedim ama nereeden ve kaça aldın öğrenebilir miyim
Ayyyy bayildimmm gap magazasina ugriyim bi cokk sekerr gule gule kullan canim
kizlar dr yaziyorum cepten biraz zor oluyor alintilayamadim yazdiklarinizi hepinize tesekkur ederim bir nedeni yok ama dusuk tehlikesi yasiyorum simdi 2 tane igne vurulacagim progestan gunde 3 tane alacagim kanim 8 kusur dusuk cikti kan ignesi baslandi ve 10 gun raporluyum hemen sonrasi bayram bir 10 gunde oradan 20 gun tuvalet harici kipirdamak yasak
kizlar hepinize tesekkurler gercekten yazdiklarinizi okudum bundan sonra cepten takip edecegim bebegim bana simsiki tutunmus sizlerde lutfen once kendinize dikkat edin ki kuzucuklarimiz bizimle olsun hepinize tesekkurler tekrar
merhaba kızlar bugün trt1 de anne elimi tutsana programını izledim hamilelerle ilgili her konuya değindiler eskiden çok sıkıcı gelirdi bu programlar ama artık pür dikkat izliyorum :)) buraya da yazacaktım sizde izleyin diye ama pasta yapıyordum elim batıktı bilgisayarı açamadım malesef :)) birşey ilgimi çekti bebişlerimiz anne karnında günde 2-3 saat uyurlarmış geri kalanda hep uyanıklarmış bunu biliyormuydunuzdüşünsenize biz gece ortalama 7-8 saat uyuyoruz ama onun gözleri açık uyanık kıyamam ben ona yaa
evet yaa yerim ben onlarııııı ne yapsınlar canları sıkılıyor oyalanacak birşey arıyorlar :))eveet bende izledim ve ortalama 7-8 kez yer değiştirilermiş.minik kuşlaar:)
2-3 saat mi :) ya kızlar bilmiyorum hepiniz hissediyo musunuz ama benim yaramaz oğlum durduğu yerde durmuyo artık, minik ayaklarıyla tekme mi atıyo ne yapıyosa artık belli belirsiz aralıklarla bi kere pıt yapıyo içerde ben de hissediyorum elimizle takip edince babası da hissediyo artık. ben de bugün eşime onu dedim bizimki hiç uyumuyo mu acaba diyodum demek 2-3 saatcik uyuyo :)
evet yaa yerim ben onlarııııı ne yapsınlar canları sıkılıyor oyalanacak birşey arıyorlar :))
bugün programı izlerken ilk defa hareketlerini bende hissettim canım hatta sesini kıstım tv nin tamamen sessizlik olsun konsantre olayım dedim yüzde yüz eminim yaa 30 saniye kadar sürekli kıpırdadı kaydı içimde yaa o kadar güzeldi ki anlatamam :))
7 aylıkken civarındayken okadar hareketli ve komik oluyoki :) otururken karşındaki karnının yamulduğunu görüyo çok tuhaf oluyo :))) elini koyuyosun resmen poposu olduğunu anlıyosun ve tık tık diye parmağınla vurunda popoyu çekiyo başka yöne
7 aylıkken civarındayken okadar hareketli ve komik oluyoki :) otururken karşındaki karnının yamulduğunu görüyo çok tuhaf oluyo :))) elini koyuyosun resmen poposu olduğunu anlıyosun ve tık tık diye parmağınla vurunda popoyu çekiyo başka yöne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?