- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
Maveracıgım bende aynen senin gibi düşünüyorum normal doğumu yasamıs biri olarak herkese tavsiye ederim herkesin doğumu farklıdırburak ismi güzel canm bence..ama daha vakit var, elbet bi isme karar verirsiniz:)
ya kızlar şimdiden böyle kötü doğum hikayeleriyle kafamızı karıştırmayalım bence yaaherkesin hamileliği de bebeğinin kilosu da doğumu da farklı olur. bir kişinin başına geldi diye bizde de aynısı olacak değil ya. Rabbim inşallah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize ama ben eğer bi aksilik olmazsa herşey yolunda giderse normal doğum taraftarıyım. adı üstünde yani normal:) ve diğerlerinden avantajlı olduğu kesin.. ben korkmuyor muyum acayip korkuyorum ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. ayrıca çok da canı tatlı biriyim yani canı pek de zannetmeyin:) ama birbirmize destek olalım olumsuz doğum hikayelerini dinlemeyelim, düşünmeyelim mümkün mertebe:) hakkımızda hayırlısı..
diğer arkadaşa da yazdım burak ismi gerçekten güzel bir isim. hem de dediğin gibi modası geçmeyecek bir isim. Allah bağışlasın evladını..diğerine de doruk koymayı düşünüyormuşsun o da güzel, kardeşiyle de uyumlu olur:) hayırlısı
canm ya ne güzel yazmışsın:) siz böyle yazdıkça hevesleniyorum ben de yaa, ben daha sizin kadar hissedemiyorum sanırım..göbeğimin alt kısmında bi damar atması gibi oluyo bazen ama o kadar..daha kaydığını falan hissedemiyorum
cnm önyargıların olmuş doğal olarak inan kim olsa ödü kopar normal doğumdan ama sırf bu korkular uğruna direk sezeryane gitme normali dene hayırlısı olsunya kızlar şimdiden böyle kötü doğum hikayeleriyle kafamızı karıştırmayalım bence yaaherkesin hamileliği de bebeğinin kilosu da doğumu da farklı olur. bir kişinin başına geldi diye bizde de aynısı olacak değil ya. Rabbim inşallah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize ama ben eğer bi aksilik olmazsa herşey yolunda giderse normal doğum taraftarıyım. adı üstünde yani normal:) ve diğerlerinden avantajlı olduğu kesin.. ben korkmuyor muyum acayip korkuyorum ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. ayrıca çok da canı tatlı biriyim yani canı pek de zannetmeyin:) ama birbirmize destek olalım olumsuz doğum hikayelerini dinlemeyelim, düşünmeyelim mümkün mertebe:) hakkımızda hayırlısı..
canm ya ne güzel yazmışsın:) siz böyle yazdıkça hevesleniyorum ben de yaa, ben daha sizin kadar hissedemiyorum sanırım..göbeğimin alt kısmında bi damar atması gibi oluyo bazen ama o kadar..daha kaydığını falan hissedemiyorum
çok endişelendim ama sağlıklı olduğunu yazmışsın çok şükür Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasınkızlar acil durum 17+2 haftalık oldum ve biraz önce lavaboda gördüm inanılmaz kanamam var
dr gitmeyi planlıyorum ama böyle birşey yaşayan var mı ?
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve iş yerindeyim şimdi .....
kizlar dr yaziyorum cepten biraz zor oluyor alintilayamadim yazdiklarinizi hepinize tesekkur ederim bir nedeni yok ama dusuk tehlikesi yasiyorum simdi 2 tane igne vurulacagim progestan gunde 3 tane alacagim kanim 8 kusur dusuk cikti kan ignesi baslandi ve 10 gun raporluyum hemen sonrasi bayram bir 10 gunde oradan 20 gun tuvalet harici kipirdamak yasak
kizlar hepinize tesekkurler gercekten yazdiklarinizi okudum bundan sonra cepten takip edecegim bebegim bana simsiki tutunmus sizlerde lutfen once kendinize dikkat edin ki kuzucuklarimiz bizimle olsun hepinize tesekkurler tekrar
bu arada 70 küsür erkek vardı birara sayıları azalmış sanırım erkek oylayanlar kıza döndü sonradan :)
bende çok zor uyuyan biriyim çalışıyorum 1 de uyusamda 6 da kalkıyorum bu tempoya ne kadar dayanacagım bakalım
Son düzenleme: