2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Maveracıgım bende aynen senin gibi düşünüyorum normal doğumu yasamıs biri olarak herkese tavsiye ederim herkesin doğumu farklıdır
cnm önyargıların olmuş doğal olarak inan kim olsa ödü kopar normal doğumdan ama sırf bu korkular uğruna direk sezeryane gitme normali dene hayırlısı olsun

çok endişelendim ama sağlıklı olduğunu yazmışsın çok şükür Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

bu arada 70 küsür erkek vardı birara sayıları azalmış sanırım erkek oylayanlar kıza döndü sonradan :)
bende çok zor uyuyan biriyim çalışıyorum 1 de uyusamda 6 da kalkıyorum bu tempoya ne kadar dayanacagım bakalım

Son düzenleme:
tatatataaaammmmm

sanırsak bebişimiz erkekmiş.. daha küçük çok net değil ama erkek gibi dedi doktor teyzesi...
çook mutluyum... kız olursa da mutlu olurdum.. sonuçta ilk göz ağrısı..

gel annesinin kuzusu.. gel..

Günaydın,
Tşk ederim, ben sürekli indirim sitelerini takip ediyorum markafoni 1v1y limango ayriyeten elbise tutkuhamile giyimin sitesinden aldım bide modahill diye bir ste var şansa ürünler beklediğimden de iyi kapıda ödeme olnada var beğenmezsen almazsın:)

günaydın annecikler..sizde gece acıkıyormusunuz ? acıkınca ne yiyosunuz.Ben hafif birşeyler meyve falan yemeye çalışıyorum ama ne yesem midem yanıyor ekşiyor karnım ağrıyor ne yapmam lazım

günaydın annecikler..sizde gece acıkıyormusunuz ? acıkınca ne yiyosunuz.Ben hafif birşeyler meyve falan yemeye çalışıyorum ama ne yesem midem yanıyor ekşiyor karnım ağrıyor ne yapmam lazım

Sıkıntı acıktığında karbonhidrat ağırlıklı birşey atıştırsan miden yanmıyor ama o da kilo yapıyor.

günaydın güzel anneler
genicçok geçmiş olsun cnm bebişin Allahıma emanet
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın hayırlı evlat olsunlar inşallah

Yaşasııın, ikisi de iyiiii. Sevgili genic hep yat, hep yat hep yat. Uzanma, eğilme, kalkma, oturma... Hep yat. Senin yokluğunda burada hop oturup hop kalktık. Lütfen hep yat. Bol su iç. Sağlık ve mutlulukla....

günaydın güzel anneler
genicçok geçmiş olsun cnm bebişin Allahıma emanet
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım gözünüz aydın hayırlı evlat olsunlar inşallah

canim arkadaslarim tesekkur ederim yatmaya calisiyorum sabah oglumu krese biraktim geldim yatiyorum yalniz siz evde nasil vakit geciriyosunuz dunden beri sikintidan catliyacagim

Gunaydin kizlar ben bugun resmen karin agrisiyla uyandim ters hareket mi yaptim gece ne yaptim bilmiyorum bicakla kesilmis gibi hissediyorum anca 1-2 saat uzaninca geciyor

canim arkadaslarim tesekkur ederim yatmaya calisiyorum sabah oglumu krese biraktim geldim yatiyorum yalniz siz evde nasil vakit geciriyosunuz dunden beri sikintidan catliyacagim

çok geçmiş olsun canım
Kitap , dergi okumaya çalış yattığın yerde.oyalanmış olursun

günaydın hamişler bizde yarın doktora gidiyoruz ilk defa başlıcaz bu doktora tanışıcaz dün şirket doktoruna çıktım salı günü açile gittim bidaha cumartesi gidimmi haftayamı erteliğim dedim ultrasona çok girmiş olmiyim ultrasonun bebeğe zararı yok ses dalgasıdır mutlaka git tansiyon sorunun var bir an önce tanış ve bi plan yapın dedi oyuzden tekrar gidicem kafamda çok soru var zaten mesele bebeğim geç oldu diye bana başka adet tarihi vermişti doktor ona göre 16+4 üm ama salı günü doktor 16+0 sın demişti ben kaç haftalığım bi netleştirmemiz lazım birde umarım bu sefer kıymetlisini görürüzde bende ordan çıkıp yeni ciciler alırım minoşuma

kuru meyveler ya da bir bardak süt bir kaç badem ceviz yiyebilirsin.
mide yanması için gebelerinde kullanabildiği gaviscon şurup ya da rennie tablet gibi antiasit içmen gerek bir de yastığınızı yükseltin...

ben ilk hamileliğimde reflü oldum o yanmalara dayanmak çok zordur... bu yüzden antiasit kullanın mutlaka çok rahatlatır.

sabah tartıldıktan sonra psikolojim bozuldu nerdeyse 4 kilo aldım( 3 kilometre yürüyüş yaptım artık her gün böyle inşşş:))

Merhaba Kızlar,

çoğunuz biliyosunuzki 13.haftada doktor benim bebişi 100/90 erkek dedi yarında kontrolüm var bir umut hayırlısıyla inşallah kız olur diye sabırsızlanıyorum varmı sizin aranızda erkek diyip kız çıkan?

erkekte çok yanılma olmuyor herhalde bana öyle dediler ama bilemiyorum tabi.Doktorum bana da erkeğe daha yakın duruyor dedi ama aynen acaba kız olabilir mi diye düşünmeden de edemiyorum bakalım ptesi kontrolüm var muhtemelen o zaman kesinleşir...ama ben de merak ediyorum yanılma olan var mı diye önce erkek söylenip sonra kız çıkan?

Benim bir tanıdığıma 4.ayında erkek olduğunu, 5.ayında kız olduğunu söylediler. Sonuçta kızı oldu. Bende kızım olsun çok istiyorum. Bir oğlum var oda kız kardeş istiyor. Tabiki öncelik sağlıklı olması ve hayırlı bir evlat olması. Ben oğlumdada kız istiyordum. Ama oğlum bana okadar düşkündürki, sabahları uyanınca kollarımı öper, bir annecim der erir bitersiniz. İyiki oğlum olmuş diyorum. Eşim çok kıskanıyor. Bir kızım olsun göreceksiniz diyor. Tabi işin şakası bu. Ben oğlumda 8 yaşına kadar sağlık problemleriyle uğraştım. İnanın önce sağlıklı bir çocuk olması.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…