Benim bir tanıdığıma 4.ayında erkek olduğunu, 5.ayında kız olduğunu söylediler. Sonuçta kızı oldu. Bende kızım olsun çok istiyorum. Bir oğlum var oda kız kardeş istiyor. Tabiki öncelik sağlıklı olması ve hayırlı bir evlat olması. Ben oğlumdada kız istiyordum. Ama oğlum bana okadar düşkündürki, sabahları uyanınca kollarımı öper, bir annecim der erir bitersiniz. İyiki oğlum olmuş diyorum. Eşim çok kıskanıyor. Bir kızım olsun göreceksiniz diyor. Tabi işin şakası bu. Ben oğlumda 8 yaşına kadar sağlık problemleriyle uğraştım. İnanın önce sağlıklı bir çocuk olması.....
demekki 1 oğlu olan bütün annelerim duyguları bu yönde babalarında aynı şekilde ve tabiki en önemliside sağlıklı sıhatli olması dilerim herşey gönlünce olur.
İlk bebeğinizmi olacak bilmiyorum ama annelik çok farklı bir duygu. Asıl o duyguyu kucağınıza aldığınızda göreceksiniz. O yüzden tüm anneler çocuklarının sağlıklı olmasında başka birşey istemez. Bende sana sağlıklı bir hamilelik ve evladını kucağına alabilmeyi canı gönülden dilerim...:)
Gunaydin kizlar ben bugun resmen karin agrisiyla uyandim ters hareket mi yaptim gece ne yaptim bilmiyorum bicakla kesilmis gibi hissediyorum anca 1-2 saat uzaninca geciyor
Merhaba Kızlar,
çoğunuz biliyosunuzki 13.haftada doktor benim bebişi 100/90 erkek dedi yarında kontrolüm var bir umut hayırlısıyla inşallah kız olur diye sabırsızlanıyorum varmı sizin aranızda erkek diyip kız çıkan?
Kızlar çok değişik bi okadar güzel rüya gördüm aslında geçen haftadaki rüyam biraz üzücüydü anlatamadım elim varmadı ama etkisinden çıktım, bayram temizliği nedeniyle mutfağı komple indirdim bol çamışsulu bir günün ardından ve kocamın kılını kıbırdatmamasının hırsından eşek arısı sokası dilim söylendim kesinlikle kalben değilne olursa olsun düşcekcekse düşsün gibilerinden uyuya kalmışım rüyam okkalı bir tokat gibiydi fevkalade dersimi verdi acaip bir kanamam v
canim kizi erkegi yok iste benimde oglum var bir oglum daha olacak rabbim nasip ederse iyiki varlar iyiki bizimleler
venim oglumda kiz kardes istiyor bazen kiz olsaydi falan diyor sonra ama o cok kucuk anne olsun erkek olsun diyor
erkekte çok yanılma olmuyor herhalde bana öyle dediler ama bilemiyorum tabi.Doktorum bana da erkeğe daha yakın duruyor dedi ama aynen acaba kız olabilir mi diye düşünmeden de edemiyorumbakalım ptesi kontrolüm var muhtemelen o zaman kesinleşir...ama ben de merak ediyorum yanılma olan var mı diye önce erkek söylenip sonra kız çıkan?
merhaba kızlar herkes iyidir umarım
benim çok şiddetli bel ve garip şekilde kalça ağrım var.
bel ağrısını anladım da kalça kemiğim neden ağrıyor anlamadım.
yarın detaylı usg randevumuz var. sabırsızlanıyorum onu göreceğim için[/QUOa
aynı ağrılar bendede var cnm uzanınca geçiyo belimin ağrısı ama kalçam sızlıyo oturtuğum yerde
ne güzel benim randevuma daha çok var
merhaba kızlar benim dün bogazımda acı bi tat yutkundukca canımı yakıyordu reflim var acılık ondan sandım hatta eczaneye gittim doktor vermiştii renni duo aldım içtim banamısın demedi.bugün kalktım bogazım agrıyor grip olucam burnum aktı akıcak halsizlik var ve serinlik arıyorum hani atesi cıkmadan elini kolunu bi soguk yer istersin oyle.yaniii grip olucam benim gibi olan yada ne içilir neyapılır bilen var mı ilaç kullanamıcam ne yesem içsem iyi gelir ilerlemeden
merhaba kızlar herkes iyidir umarım
benim çok şiddetli bel ve garip şekilde kalça ağrım var.
bel ağrısını anladım da kalça kemiğim neden ağrıyor anlamadım.
yarın detaylı usg randevumuz var. sabırsızlanıyorum onu göreceğim için[/QUOa
aynı ağrılar bendede var cnm uzanınca geçiyo belimin ağrısı ama kalçam sızlıyo oturtuğum yerde
ne güzel benim randevuma daha çok var
yan yatınca belim rahat ediyor ama işte koltuk tepesinde yamuldum resmen.
sanki sandalyeye sığamıyorum.
kalça ağrısı demek normal bir durum yarın doktora sorucam yine de
yürürken falan çok canım yanıyor bir şey batıyor sanki.
merhaba kızlar sizlere birşey soracam, kendinizde yada çevrenizde evli olan çiftlerden biri renkli gözlü diğeri kahverengi gözlü olanların ilk çocuklarını şöyle bir hatırlarmısınız , benim çevremde yaklaşık böyle 12 çift var ve istisnasız hepsinin ilk çocuğunun göz rengi annesininkine benziyor , bizim de eşimle öyle birimiz renkli diğerimiz kahverengi, herşeyden önemlisi hatta tek önemli olan sağlıklı olsun ama merak ediyorum ilk çocuğumuzun göz rengi kime benzeyecek diye
Merhabaaa, teknik olarak kahverengi baskın gen olduğu için ilk çocuk son çocuk fark etmeden genelde göz renginin kahverengi olması muhtemel. Fakat iki tarafın anne babası hatta büyük anne ve dedelerin göz renklerine de bağlı olarak değişir bu oran.
Ama teknik olmayan fikrim ise; şans biraz. Mesela annesi yeşil babası kahverengi gözlü arkadaşımın gözleri mavi renk...
teşekkür ederim canımcevabın için haklısın aslında şanş biraz bakalım benim oğlan nasıl doğacak :)
merhaba kızlar sizlere birşey soracam, kendinizde yada çevrenizde evli olan çiftlerden biri renkli gözlü diğeri kahverengi gözlü olanların ilk çocuklarını şöyle bir hatırlarmısınız , benim çevremde yaklaşık böyle 12 çift var ve istisnasız hepsinin ilk çocuğunun göz rengi annesininkine benziyor , bizim de eşimle öyle birimiz renkli diğerimiz kahverengi, herşeyden önemlisi hatta tek önemli olan sağlıklı olsun ama merak ediyorum ilk çocuğumuzun göz rengi kime benzeyecek diye
evet canım bizde de öyle eşim mavi ben kahve gözlüyüm çevremdeki bütün ilk bebişler annesine benziyor kısmet bakalım bak sizinki de öyleymiş :)canım benim eşimin göz rengi yeşil benim ki kahve ilk çocuğumun göz rengide kahve
Doğduğunda öğrensek yine iyi de malesef doğduklarından 6 ay sonra gerçek göz renkleri belli olmaya başlıyor : )))
Merhabar ben nisan annesiyim sizin yorumlariniza bakiyim dedim.Ela ve Dilara ismini gorunce dikkatimi cekti.Benim iki adim var Ela Dilara adim.Ikisinide cok begeniyolar ama skinti cekiorum cogu zaman.Ela dedigim zaman Eda mi diyen cok oluyo.Dilara dedigim zaman soylemekte zorlanan cok oluyo hatta dirara diyen cok oluyo o yuzden iyi dusunun derim
Merhabaaa, teknik olarak kahverengi baskın gen olduğu için ilk çocuk son çocuk fark etmeden genelde göz renginin kahverengi olması muhtemel. Fakat iki tarafın anne babası hatta büyük anne ve dedelerin göz renklerine de bağlı olarak değişir bu oran.
Ama teknik olmayan fikrim ise; şans biraz. Mesela annesi yeşil babası kahverengi gözlü arkadaşımın gözleri mavi renk...
Doğduğunda C
bizimde esim yesil ben kahve oglum ilk 6 ay lacivert sonra kahve cok istemistim yesil ama olmadi bumda da haayirlisi soyle alicam karsima yemyesil gozler onlara bakicam bakalim olacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?