2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

demekki 1 oğlu olan bütün annelerim duyguları bu yönde babalarında aynı şekilde ve tabiki en önemliside sağlıklı sıhatli olması dilerim herşey gönlünce olur.

Kızlar çok değişik bi okadar güzel rüya gördüm aslında geçen haftadaki rüyam biraz üzücüydü anlatamadım elim varmadı ama etkisinden çıktım, bayram temizliği nedeniyle mutfağı komple indirdim bol çamışsulu bir günün ardından ve kocamın kılını kıbırdatmamasının hırsından eşek arısı sokası dilim söylendim kesinlikle kalben değil ne olursa olsun düşcekcekse düşsün gibilerinden uyuya kalmışım rüyam okkalı bir tokat gibiydi fevkalade dersimi verdi acaip bir kanamam var şaşırıyorum ben hasta olamam ki hamileyim diyorum hiç ağrı sızı yok bir bakıyorum bebeğim ama nasıl ağlamak nasıl üzülmek henüz 5 aylıksın doktorada götürsem yaşatamazlar seni bana bakıyo gülümsüyo hatta anne der gibi sesini hissediyorum ama arkadaşlar bir tatlı anlatamam size içime o ana öyle bir sindi öyle bir sevgisi dolduki bütün gün gözlerim dolu dolu ve benimle beraber olduğu için şükrederek hiçbirşeye aldırmadan ayaklarımı yayarak geçti gelelim dünkü rüyama o inaılmaz güzeldi emziriyorum ama nasıl tatlı emiyo şöyle 3/5 aylık gibi ama güya yeni doğurmuşum erkek ama şaının arkası uzun ve toplamışım allah allah diyorum şaçına niye toka taktım ki bu yumurcağım çok şimdiden çok çabalıyo teyzeleri ben ilk göz ağrım başka onun gibi sevemem dedikçe bütün duygularımı ele geçirdi gafil avladı annesini boşuna demiyorlar evlat ayrılmaz biride bir binide tecrübe etmeden kabullenmiyor öğrenemiyoruz.

demekki 1 oğlu olan bütün annelerim duyguları bu yönde babalarında aynı şekilde ve tabiki en önemliside sağlıklı sıhatli olması dilerim herşey gönlünce olur.

İlk bebeğinizmi olacak bilmiyorum ama annelik çok farklı bir duygu. Asıl o duyguyu kucağınıza aldığınızda göreceksiniz. O yüzden tüm anneler çocuklarının sağlıklı olmasında başka birşey istemez. Bende sana sağlıklı bir hamilelik ve evladını kucağına alabilmeyi canı gönülden dilerim...:)

Benimde 8yaşında bir oğlum var cnm oyüzden hemfikiriz dedim.:)

Gunaydin kizlar ben bugun resmen karin agrisiyla uyandim ters hareket mi yaptim gece ne yaptim bilmiyorum bicakla kesilmis gibi hissediyorum anca 1-2 saat uzaninca geciyor

uzan dinlen mutlaka agrin artarsa mutlaka dr la gorus gecmis olsun

erkekte yanilma payi cik az tatlim rabbim evlatlarimizi bize bagislasin

merhaba kızlar herkes iyidir umarım
benim çok şiddetli bel ve garip şekilde kalça ağrım var.
bel ağrısını anladım da kalça kemiğim neden ağrıyor anlamadım.
yarın detaylı usg randevumuz var. sabırsızlanıyorum onu göreceğim için

bi tanıdığıma 9 ay boyunca erkek demişler kız doğmuş, ama kız 10 yaşında falan şimdi daha net görülüyordur bence aletler falan değişmiştir...

merhaba kızlar benim dün bogazımda acı bi tat yutkundukca canımı yakıyordu reflim var acılık ondan sandım hatta eczaneye gittim doktor vermiştii renni duo aldım içtim banamısın demedi.bugün kalktım bogazım agrıyor grip olucam burnum aktı akıcak halsizlik var ve serinlik arıyorum hani atesi cıkmadan elini kolunu bi soguk yer istersin oyle.yaniii grip olucam benim gibi olan yada ne içilir neyapılır bilen var mı ilaç kullanamıcam ne yesem içsem iyi gelir ilerlemeden

dr git canım ben 10 gün önce şiddetli baş ağrısı çekiyordum kurum dr um düzen laboratuvarında test yaptırttı enfeksiyon çıktı oda hasata olmamışsın ama kanda enfeksiyon var dedi. antibiyotik verdi 1000mg lık agumentin kadın doğumcumda dahil bir çok dr a sordum kullanabilirmişim ve kullandım.. dr a git onlar bilirler yanii.... çok geçmiş olsun vücudumuzda virüsün olması daha çok zararlıymış bebişe .....

merhaba kızlar sizlere birşey soracam, kendinizde yada çevrenizde evli olan çiftlerden biri renkli gözlü diğeri kahverengi gözlü olanların ilk çocuklarını şöyle bir hatırlarmısınız , benim çevremde yaklaşık böyle 12 çift var ve istisnasız hepsinin ilk çocuğunun göz rengi annesininkine benziyor , bizim de eşimle öyle birimiz renkli diğerimiz kahverengi, herşeyden önemlisi hatta tek önemli olan sağlıklı olsun ama merak ediyorum ilk çocuğumuzun göz rengi kime benzeyecek diye

Merhabaaa, teknik olarak kahverengi baskın gen olduğu için ilk çocuk son çocuk fark etmeden genelde göz renginin kahverengi olması muhtemel. Fakat iki tarafın anne babası hatta büyük anne ve dedelerin göz renklerine de bağlı olarak değişir bu oran.
Ama teknik olmayan fikrim ise; şans biraz. Mesela annesi yeşil babası kahverengi gözlü arkadaşımın gözleri mavi renk...

teşekkür ederim canımcevabın için haklısın aslında şanş biraz bakalım benim oğlan nasıl doğacak :)

teşekkür ederim canımcevabın için haklısın aslında şanş biraz bakalım benim oğlan nasıl doğacak :)

Doğduğunda öğrensek yine iyi de malesef doğduklarından 6 ay sonra gerçek göz renkleri belli olmaya başlıyor : )))

canım benim eşimin göz rengi yeşil benim ki kahve ilk çocuğumun göz rengide kahve

canım benim eşimin göz rengi yeşil benim ki kahve ilk çocuğumun göz rengide kahve
evet canım bizde de öyle eşim mavi ben kahve gözlüyüm çevremdeki bütün ilk bebişler annesine benziyor kısmet bakalım bak sizinki de öyleymiş :)
Doğduğunda öğrensek yine iyi de malesef doğduklarından 6 ay sonra gerçek göz renkleri belli olmaya başlıyor : )))

hakkaten yaa bide o var aylarca anlaşılamıyor

bizde bugün doktor randevumuza gittik doktorumuz erkek bebek geliyor dedi ilk bebeğim kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter
ve hareketlerini azda olsa hissedebiliyorum 2 hafta sonu kesin hissedersin dedi doktorumuz..

ilgin için teşekkürler ama ben ELA ismini çok beğeniyorum nasip artık bakalım

Doğduğunda C

bizimde esim yesil ben kahve oglum ilk 6 ay lacivert sonra kahve cok istemistim yesil ama olmadi bumda da haayirlisi soyle alicam karsima yemyesil gozler onlara bakicam bakalim olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…