Doğduğunda C
bizimde esim yesil ben kahve oglum ilk 6 ay lacivert sonra kahve cok istemistim yesil ama olmadi bumda da haayirlisi soyle alicam karsima yemyesil gozler onlara bakicam bakalim olacak mi
evet canım yaa 9ay karşımıza alıp bakalım kocalarımıza işe bile göndermeyelim
Kızlar merhabalar! Bugün kontrole gittik. doktorumuz kesin bir şekilde oğlan dedi.fotoğrafını yüklüyorum. anneannesi ve babası da gördü pipisini ama ben acaba mı diyorum hala Bir de siz bakar mısınız? bu arada sağlığı gayet iyiymiş şükür. inşallah böyle devam ederiz.
Eki Görüntüle 822802 Eki Görüntüle 822803
Kızlar merhabalar! Bugün kontrole gittik. doktorumuz kesin bir şekilde oğlan dedi.fotoğrafını yüklüyorum. anneannesi ve babası da gördü pipisini ama ben acaba mı diyorum hala Bir de siz bakar mısınız? bu arada sağlığı gayet iyiymiş şükür. inşallah böyle devam ederiz.
erkekte çok yanılma olmuyor herhalde bana öyle dediler ama bilemiyorum tabi.Doktorum bana da erkeğe daha yakın duruyor dedi ama aynen acaba kız olabilir mi diye düşünmeden de edemiyorumbakalım ptesi kontrolüm var muhtemelen o zaman kesinleşir...ama ben de merak ediyorum yanılma olan var mı diye önce erkek söylenip sonra kız çıkan?
maşallah
görünen şey pipiye benziyor evet
ama okla göstermeseydin ben pipi nerde bulmazdım bakar bakar dururdum
Sıkıntıdan patlamak yok 1.kuralcanim arkadaslarim tesekkur ederim yatmaya calisiyorum sabah oglumu krese biraktim geldim yatiyorum yalniz siz evde nasil vakit geciriyosunuz dunden beri sikintidan catliyacagim
bende aynı şeyi merak ediyorum
banada doktorum daha belli değil ama erkeğe benziyor demişti.
benim gönlümden kız geçiyordu ama sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda farketmez tabi.
haftaya bugün randevum var,umarım belli olur kesin olarak
merhaba kızlar sizlere birşey soracam, kendinizde yada çevrenizde evli olan çiftlerden biri renkli gözlü diğeri kahverengi gözlü olanların ilk çocuklarını şöyle bir hatırlarmısınız , benim çevremde yaklaşık böyle 12 çift var ve istisnasız hepsinin ilk çocuğunun göz rengi annesininkine benziyor , bizim de eşimle öyle birimiz renkli diğerimiz kahverengi, herşeyden önemlisi hatta tek önemli olan sağlıklı olsun ama merak ediyorum ilk çocuğumuzun göz rengi kime benzeyecek diye
Hadi geçmiş olsun.ya özelden aşının adını yazar mısın?eczanede mi yaptırdın?hamileler için özel mi?ben şu an rahatsızım, boğazım nasıl kaşınıyor.
Ahh ahh bizim de en çok merak ettiğimiz konu bu !! benim eşim sarışın mavi gözlü bende kahverengi. eşimin annesi babası kahverengi gözlü esmer eşime bakıyosun bu anne babadan nası olmuş diye :) benim de dedem mavi gözlü sarışın tüm amcalarım halalarım renkli gözlü sarışın. bi babam kahverengi gözlü onun için bizim gözlerde kahve. biraz karışık yani durum :)) eşim eğer çocuk çirkin doğarsa senden dolayı diyo ben güzelim diyo büyük merakla bekliyoruz sonucu... ( tabi bunlar tatlı atışmalar en önemlisi sağlıklı huzurlu hayırlı evlat olması )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?