2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463
yarin is basi..tatil ne guzeldi yaa..bir an once dogum iznine ayrilsak diyorum.ayrintili ultrason tarihi alan varmi aranizda.nerede yaptiracaksiniz.hastanede radyologlar yapuyor bu isi.perinatologlarin yapmasi gerekiyorms.

canım ben kasımın 12 sine tarih aldım fakülte hastanesine gidiyorum evet radyologlar yapıyor tabi hocaları demek istediğim
 

Evet canim i.sina da yapacam nasip olursa .bir hayli degismis i.sinada.odalar nasil bilmiyorum ama.doktorum iyi canim sirf o yuzden orasi tercihim.esin icin ogretmen evini .polis evini ayarlayabilirsiniz canim .hastanede hem annen hem esin rezil olmamis olur cok yoruluyolar.benim ilkte esimde kaldi annemde .ikiside cok yoruldu uyuyamadilar
 

Evet canim i.sina da yapacam nasip olursa .bir hayli degismis i.sinada.odalar nasil bilmiyorum ama.doktorum iyi canim sirf o yuzden orasi tercihim.esin icin ogretmen evini .polis evini ayarlayabilirsiniz canim .hastanede hem annen hem esin rezil olmamis olur cok yoruluyolar.benim ilkte esimde kaldi annemde .ikiside cok yoruldu uyuyamadilar.
 
arkadaşlar ben 20+3 teyim ama bebeğimin hareketlerini sadece 1 defa hissettim biraz tedirginim bu normalmi acaba siz ne alemdesiniz
 
günaydın kızlar, ya bilginizi almak istediğim bi konu var bebişinizin hareketlerini ne sıklıkta ya da ne şiddette hissediyosunuz , benim iki gündür çok sakin sadece akşam uzun süre uzandıgım zaman bir iki kıpırtı var. birde cuma gunu kontrolüm var bu ayrıntılı ultrason nasıl bi inceleme ne konularda bilgi veriyo ve ücret olarak ortalama ne kadar bilginiz varsa yardımcı olur musunuz..
 
Valla arkadaşlar bebek 400-450 gr a ulaşmadan tıbben hareket hissetmek mümkün değil.

Öyle akıllara zarar yorumlar oluyor ki bu ne cehalet demekten insan kendini alamıyor. Geçmiş yıllarda biri yazmış "9 haftalık hissediyordum dedim doktorum olmaz mümkün değil dedi ama baktım ultrasonda da hareketli . "

Lütfen her bebek aynı değil, her anne aynı değil. Bebeğin boyu, kilosu, anne kilosu herşey bebek hareketlerini hissetmede bir faktör.

Bu soruları bence sadece doktorunuza sormalısınız.

Zaten hemen herkesin detaylı ultrason zamanı geliyor, tüm aklınızdaki soruları sorun derim.
 

Canım listeni yaptığında burdan paylaşır mısın? fikir amaçlı...
 
Günayydın hamişler işe başlamak çok zor artık çok oturamıyorum çok ayakda duramıyorum çok gezemiyorum hemen yüzüm soluyor şişiyor artık hamileyim diyebilirim 1.5 kilo aldık 4 ayda ama yüzüm hep şiş bu şikayetleri sizde yaşıyormusunuz benmi abartıyorum ve 18. haftada en sonunda görebildik kıymetlesini paşamın bende erkek annesi kervanına katılmış bulunmaktayım bi garip hissediyorum kendimi
 
yarin is basi..tatil ne guzeldi yaa..bir an once dogum iznine ayrilsak diyorum.ayrintili ultrason tarihi alan varmi aranizda.nerede yaptiracaksiniz.hastanede radyologlar yapuyor bu isi.perinatologlarin yapmasi gerekiyorms.


günaydınnnnn hanımlarrr.....

ayrıntılı ultrason için doktorun radyolojiden veya aynı hastanedeki prof dan randevu alarak detaylı ultrasyonu yaptırabileceğimi söyleyince profdan randevu aldım. kasım ayının ilk haftası randevum.
 

ben bakırköyde özel bir yer buldum. bu işte uzman kişiymiş. fiyatı 250 tl. gittiğim hastane medipol ve orda renkli ultrason yokmuş. hem de radyologlar bakıyormuş
 
Günaydın güzel anneler.Cikmis olduğumuz uzun bayram yolculuğundan hayırlısiyla kazasiz belasız dönebilmis olmanın verdiği mutluluk ve 1 haftada 2 kg almış olmanin hüznünü bir arada yaşıyorum :) Ama şaşırdım mı hayir çünkü iştahim artık ciddi ciddi açılmış durumda..Bir de arada boyun agrisi çekiyorum bunun hamilelikle bir ilgisi var midir? aranizda bunu yasayan var mi?? Hepinize sağlıklı mutlu bir hafta dilerim.
 
yarin is basi..tatil ne guzeldi yaa..bir an once dogum iznine ayrilsak diyorum.ayrintili ultrason tarihi alan varmi aranizda.nerede yaptiracaksiniz.hastanede radyologlar yapuyor bu isi.perinatologlarin yapmasi gerekiyorms.

Ben cmrt gidiyorum canim.ben riskli gebe oldugum icin dr.um perinatolog zaten,o bakcak
 
Hayırlı haftalar sevgili arkadaşlar,
Bayramda 3kg almışım.
İnşallah boş boş alınmış kilo değildir de bebişime yaramıştır.
Üstüne bir de hasta oldum. Boğazım çok kötü.
 

Baston puset için Maclaren düşünüyorum.
Ama baston pusetler bebek 7-8 aylık olana kadar kullanılamıyor.
Onun öncesi dönemde wrap ile dolaşıp, arabada da maxi cosi anakucağı kullanmayı planlıyorum.
 

Hayırlı olsun evladın inş. Ben de 4 ayda 4.5 kilo aldım doktorun tartısına göre:)evde 3 gösteriyor. Şişlik falan olmadı şükür. Benim 48 kiloyken de yüzüm şişti zaten o yüzden hamilelikte fazla değişik gelmiyor bana da etrafımdakilere de sadece karnım bir anda şişti sanki gerildiğini hissediyorum. Henüz yürüme oturmayla ilgili bir sıkıntım yok. Son 1 haftadır midemde ekşime var ne yesem ağzıma geliyor sanki.
 

Gözün aydın canım sonunda öğrendin demek. Sağlıcakla gelir inşallah paşan. Bende senin ile aynı kiloda hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra dikkat etmiyorum pek yemek konusunda. Sanırım toplamda 6 kilo aldım şu ana kadar. İlk gebeliğimde toplam 16 kilo almıştım. Kırkımız çıktıktan sonra hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlam kalmıştı. İlk hamileliğimde 108 kiloydum hamile kaldığımda. Bence kiloyu o kadar dert etme. Şeker tansiyon yoksa ( çok şükür bende yok ) sorun etmiyor benim doktorum.
Henüz şişme vs. durumları yok. İlk gebeliğimde de son iki ayda ayaklarım şişmişti sadece. Bu arada seninle muhtemel doğum tarihimizde aynıymış şimdi fark ettim :)
Çok mu konuştum ne
 
kızlar merhaba.ya midmde yanma var.bayramda çok mu kaçırdım yoksa bebişin saçları mı çıkıyor :26: ama erken değil mi? ilk aklıma bu geldi....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…