- 24 Haziran 2012
- 156
- 6
- 116
- 39
yarin is basi..tatil ne guzeldi yaa..bir an once dogum iznine ayrilsak diyorum.ayrintili ultrason tarihi alan varmi aranizda.nerede yaptiracaksiniz.hastanede radyologlar yapuyor bu isi.perinatologlarin yapmasi gerekiyorms.
Merhaba zehracım.çok şükür iyiyim.baktığım odada sadece 2 yatak vardı.sıkışıktı,koltuk yoktu.inşallah suit odayı alabilirim.ama 2 doğum yapanın aynı odada olması kötü.inşallah öyle bir durum olmaz.hemşirenin tavrına kızdım.özel hastane mi? Ne anlayamadım.neyse olumlu düşünelim olumlu olsun.sen i.s.h. de doğum yapacaksın değil mi? Nasıl hastaneden memnun musun?
Merhaba zehracım.çok şükür iyiyim.baktığım odada sadece 2 yatak vardı.sıkışıktı,koltuk yoktu.inşallah suit odayı alabilirim.ama 2 doğum yapanın aynı odada olması kötü.inşallah öyle bir durum olmaz.hemşirenin tavrına kızdım.özel hastane mi? Ne anlayamadım.neyse olumlu düşünelim olumlu olsun.sen i.s.h. de doğum yapacaksın değil mi? Nasıl hastaneden memnun musun?
Ben bebek arabasinda begendigim modelleri liste yapiyorum once internette fiyat arastirmasi yapip sonra magazadan bakmayi dusunuyorum cunku bazi modellerde 200-300 hatta 500 lira farkedeni bile gordum cogu sitede zaten kargo da ucretsiz burda fikir alisverisinde bulunursak guzel olur gerci su an pek kimse girmiyor bayramdan sonra anca :/
yarin is basi..tatil ne guzeldi yaa..bir an once dogum iznine ayrilsak diyorum.ayrintili ultrason tarihi alan varmi aranizda.nerede yaptiracaksiniz.hastanede radyologlar yapuyor bu isi.perinatologlarin yapmasi gerekiyorms.
günaydınnnnn hanımlarrr.....
ayrıntılı ultrason için doktorun radyolojiden veya aynı hastanedeki prof dan randevu alarak detaylı ultrasyonu yaptırabileceğimi söyleyince profdan randevu aldım. kasım ayının ilk haftası randevum.
İyi bayramlar kızlar :) Ben girmeyeli sayfalar su gibi akıp geçmiş. Neler kaçırdım acabaa.....?
Alışverişe başlayan var mı valla ben bebek arabası bakmaya başladım.... Alan ya da marka tercihini belirleyen var mı?
Orbit baby düşünüyorum ama bulamıyorum nerede satıldığını İzmirde...
Günayydın hamişler işe başlamak çok zor artık çok oturamıyorum çok ayakda duramıyorum çok gezemiyorum hemen yüzüm soluyor şişiyor artık hamileyim diyebilirim1.5 kilo aldık 4 ayda ama yüzüm hep şiş bu şikayetleri sizde yaşıyormusunuz benmi abartıyorum ve 18. haftada en sonunda görebildik kıymetlesini paşamın bende erkek annesi kervanına katılmış bulunmaktayım bi garip hissediyorum kendimi
Günayydın hamişler işe başlamak çok zor artık çok oturamıyorum çok ayakda duramıyorum çok gezemiyorum hemen yüzüm soluyor şişiyor artık hamileyim diyebilirim1.5 kilo aldık 4 ayda ama yüzüm hep şiş bu şikayetleri sizde yaşıyormusunuz benmi abartıyorum ve 18. haftada en sonunda görebildik kıymetlesini paşamın bende erkek annesi kervanına katılmış bulunmaktayım bi garip hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?