Ne güzel ya. Durumumuz aynı desene. Valla ben ilk çocuğuma tüp bebekle 33 yaşında kavuşabildim. Bende kızım tek kalacak diye çok üzülüyordum. Ama rabbim bunu doğal yolla verdi. Bence de kesinlikle hem iyi gün hem kötü gün için kardeş lazım.
Sağlıcakla alırsın inşallah ikinci kızını da kucağına.
kızlar merhaba.ya midmde yanma var.bayramda çok mu kaçırdım yoksa bebişin saçları mı çıkıyor :26: ama erken değil mi? ilk aklıma bu geldi....
ne kadar güzel bir şey.inşallah sen de kucağına alırsın.
benim de ilk gebeliğim kolay olmadı. 15 ay normal yolla denedik sonra sebepsiz infertilite dendi, 1 ay aşılama yapıldı tutmadı. Aşılamadan sonraki ay kendliğinden hamile kaldım
Bir daha zor olur diye düşünürken korunma konusunu bir kere ihmal ettim onda da hamile kaldım. Olacağı varsa oluyor gerçekten buna inanııyorum.
Canım bildiğim kadarıyla bebeğin saçıyla filan pek alakası yokmuş bu yanmaların. Bebek yukarı doğru çıktıkça mideye baskı yapmaya başlıyor. Ondan olma ihtimali çok yüksek.
Selam arkadaşlar tetanos aşısı için sağlık ocağına giden var mı?? 20. hafta içindeyim de bilemedim hemen yapıyorlar mı diye bide baya uzakta bizim ana sağlığı maleseff boşuna git gel yapmak istemiyom yaaaa
rşeyGözün aydın canım sonunda öğrendin demek. Sağlıcakla gelir inşallah paşan. Bende senin ile aynı kiloda hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra dikkat etmiyorum pek yemek konusunda. Sanırım toplamda 6 kilo aldım şu ana kadar. İlk gebeliğimde toplam 16 kilo almıştım. Kırkımız çıktıktan sonra hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlam kalmıştı. İlk hamileliğimde 108 kiloydum hamile kaldığımda. Bence kiloyu o kadar dert etme. Şeker tansiyon yoksa ( çok şükür bende yok ) sorun etmiyor benim doktorum.
Henüz şişme vs. durumları yok. İlk gebeliğimde de son iki ayda ayaklarım şişmişti sadece. Bu arada seninle muhtemel doğum tarihimizde aynıymış şimdi fark ettim :)
Çok mu konuştum ne
herkese merhabalarrr
ıstanbulda yasayan ozellıkle anadolu yakasında detaylı ultrasona kıme gıdıyorsunuzz????
herkese merhabalarrr
ıstanbulda yasayan ozellıkle anadolu yakasında detaylı ultrasona kıme gıdıyorsunuzz????
rşey
baya baya aynıyız bende 104 ile kaldım şuan 105.5 im benim tansiyonum var maalesef alfamet kullanıyorum ama 9 günlük tatilde tansiyonum çok iyiydi sanırım iş stresi çok etkiliyor beni senin bebişinin cinsiyeti bellimi
aile hekimi bana 21. ve 25. haftalarda gel dedi.2 doz yapcak galiba.ama bildiğim kadarıyla tetanoz aşısı 5 doz şeklinde yapılıyor. yapıp yaptırmama konusunda kararsızım. doktor yaptır dedi. ama geçen gün bi öğretmen arkadaş yaptırma benim arkadaşım düşük yaptı aşı yüzünden dedi ve tırstım.düşük gibi bi risk olsa niye yapılsınki değil mi
rşey
baya baya aynıyız bende 104 ile kaldım şuan 105.5 im benim tansiyonum var maalesef alfamet kullanıyorum ama 9 günlük tatilde tansiyonum çok iyiydi sanırım iş stresi çok etkiliyor beni senin bebişinin cinsiyeti bellimi
aile hekimi bana 21. ve 25. haftalarda gel dedi.2 doz yapcak galiba.ama bildiğim kadarıyla tetanoz aşısı 5 doz şeklinde yapılıyor. yapıp yaptırmama konusunda kararsızım. doktor yaptır dedi. ama geçen gün bi öğretmen arkadaş yaptırma benim arkadaşım düşük yaptı aşı yüzünden dedi ve tırstım.düşük gibi bi risk olsa niye yapılsınki değil mi
Allah korusun ya aslında yaptırmak istemiyorum ama ne bileyim kararsızım gideceğim herhaldeÖyle bi risk olmaz İnşallah Allaha emanet bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?