2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ne kadar güzel bir şey.inşallah sen de kucağına alırsın.
benim de ilk gebeliğim kolay olmadı. 15 ay normal yolla denedik sonra sebepsiz infertilite dendi, 1 ay aşılama yapıldı tutmadı. Aşılamadan sonraki ay kendliğinden hamile kaldım
Bir daha zor olur diye düşünürken korunma konusunu bir kere ihmal ettim onda da hamile kaldım. Olacağı varsa oluyor gerçekten buna inanııyorum.

kızlar merhaba.ya midmde yanma var.bayramda çok mu kaçırdım yoksa bebişin saçları mı çıkıyor :26: ama erken değil mi? ilk aklıma bu geldi....

Canım bildiğim kadarıyla bebeğin saçıyla filan pek alakası yokmuş bu yanmaların. Bebek yukarı doğru çıktıkça mideye baskı yapmaya başlıyor. Ondan olma ihtimali çok yüksek.

Kesinlikle olacağı varsa oluyor. Ben 6 ay yumurta takibi, 2 aşılama ve 1 tüp bebek içeren 3 yıllık bir tedavi sonunda hamile kalabildim. Doğumdan sonra zaten olmuyor diye korunmamaya devam ettik
Bu şekilde olması bizim için tam anlamıyla mucize oldu.

Canım bildiğim kadarıyla bebeğin saçıyla filan pek alakası yokmuş bu yanmaların. Bebek yukarı doğru çıktıkça mideye baskı yapmaya başlıyor. Ondan olma ihtimali çok yüksek.

bugünü bilmiyorum da birkaç gündür çok fazla tekmelemeye başladı bebişim ve çok aşağıda hissediyordum kıpırtıları.hatta rahme doğru kıpırtılar oluyordu.ben de bebeğim çok mu aşağıda diye tedirgin oldum bir ara...

demek ki yukarı çıkıyor ha ..hadi bakalım

slm arkadaşlar yorucu bir tatilin arkasından işbaşı kızım ateşlendi sürekli tatilde onunla ilgilenecem diye
kendimi ihmal ettim sanırım çok yoruldum belimde ve karnımda şiddetli ağrılar oluyo helede akşam bebeğim
düşürüyorum diye çok korktum resmen rahmime indi sertleşti karnım boşaldı ne oluyo diye sersemledim uzandım
ayaklarımı kaldırdım bir süre dinlendim bir saat sonra karnıma çıktı geri ama nasıl sevindim şimdiden erken doğum korkusu
sardı beni ilk gebeliğim erken doğum oldu bundada olma ihtimali var ufffff benden bunlar sizler neler yaptınız bakalım :)

merhaba mart ayının güzel anneleri
benim hala göbeğim çıkmadı.
daha doğrusu dışarıdan belli olmuyor.
kilo almadım henüz(hatta 1 kilo daha vermişim malesef)ama bayramdan önce kontrole gittiğimde doktorun bebeğin gelişiminin 1 hafta önden gittiğini söyledi.
bu rahatlattı beni.
eski kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum.
onun dışında bulantılarım azaldı ama bu kezde yanmalar başladı.
artık her gece yatmadan önce yağlanıyorum: ))
küçük yaralar ve kaşıntılarım var karnımda çünkü.

Selam arkadaşlar tetanos aşısı için sağlık ocağına giden var mı?? 20. hafta içindeyim de bilemedim hemen yapıyorlar mı diye bide baya uzakta bizim ana sağlığı maleseff boşuna git gel yapmak istemiyom yaaaa

sağlık ocakları hemen yapar ki hamileler yaşlılardan 7 yaşından büyük çocuklardan önce girme hakkına sahip ben de çarşamba gideceğim 20 haftanın içindeyim

Oo doğru önce girme hakkı var demek Kapıda kimin gelip gittiğini kontrol eden teyzeler izin vermez ki hastanede çalıştığım için iyi biliyom o teyzeleri Peki bunun bi zamanı var mı haftaya mı gitsem diye düşünüyorum çünkü ev taşınma işimiz var

aile hekimi bana 21. ve 25. haftalarda gel dedi.2 doz yapcak galiba.ama bildiğim kadarıyla tetanoz aşısı 5 doz şeklinde yapılıyor. yapıp yaptırmama konusunda kararsızım. doktor yaptır dedi. ama geçen gün bi öğretmen arkadaş yaptırma benim arkadaşım düşük yaptı aşı yüzünden dedi ve tırstım.düşük gibi bi risk olsa niye yapılsınki değil mi

rşey

baya baya aynıyız bende 104 ile kaldım şuan 105.5 im benim tansiyonum var maalesef alfamet kullanıyorum ama 9 günlük tatilde tansiyonum çok iyiydi sanırım iş stresi çok etkiliyor beni senin bebişinin cinsiyeti bellimi

Kızım olacak kısmetse. Tansiyon varsa dikkat etmek lazım canım.

Canım ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım bana hiç bir şey olmadı. Hatta sonraki dozlarına da devam ettim. Seneye son dozu vuracaklar.

Ya bende doktor ölçtüğünde yüksek çıkıyo ilk gittiğim zaman doktor uyarınca hemen alet aldık hergün düzenli ölçüyorum artık ama çalışıyo olsam eminim hergün yükselirdi Allah yardımcınız olsun

Allah korusun ya aslında yaptırmak istemiyorum ama ne bileyim kararsızım gideceğim herhalde Öyle bi risk olmaz İnşallah Allaha emanet bebeklerimiz

Merhabalar sevgili arkadaşlar...
bayağı uzak kaldım buralardan.. umarım herkesler iyidir...

bizim bugün kontrolümüz vardı.. oğluşum iyiydi.. 430 gr. olmuş

mide ekşimelerim için dr. şurup verdi.. vitaminlere devam dedi...

yarın ayrıntılı ultrasona girecem 170 tl ödedim.

ve 1 ayda 3 kilo almışım... :18::18::18: dr. çok almışsın, alman gerekenin 2 katı dedi.. ekmeği kesiyorsun az az sık sık yiyorsun dedi...

sizler de durumlar nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…