Benim gebe olduğumu bilmesine rağmen kilo almamdan çok çok mutlu olan bazı densizler sıklıkla aaa çok kilo almışsın diyorlar. Ben de şöyle diyorum "aaa bir sakıncası mı var ki, ne oldu ki?" O zaman biraz aptallaşıp yok mok diyorlar. Arkasından bunu söyleyenin omzuna dokunup teselli ediyorum, "takma kafanı, kilodur verilir". O zaman biraz ölçüsüz bir çıkış olduğunu anlıyorlar. Sakın bu tiplere sinirlwnmeyin, sadece onlarla eğlenin. Çünkü dışarıdan acınası derecede komik görünüyorlar.
Arkadaşlar, bizim kilomuzla, yasam seklimizle uğraşan ve moral bozmaya çalışanları hadi diyelim anlıyoruz. Ama lütfen erkek veya kız bebek üzerinden değme sosyologlara taş çıkartan ve bir gebeyi neredeyse tüketen cinsiyet ayrımcılığı zırvalarına karşı lütfen kibar ve nezaket sahibi olmama hakkımızı kullanalım. İlle kibar olma zorunluluğumuz varsa "kız veya erkek, o benim bebeğim. Su an sizi dinlerken çok gerildim ve üzüldüm. İzninizle sizden acil olrak uzaklaşmaya ihtiyacım var"
Bir de bunu deneyin olur mu? dün erkek olduğunu duyan bir kadın "oh oh çok iyi, erkek çocuk gibisi yok" dedi. Bir kadın olarak kendinizden bu denli hoşnutsuzsunuz demek. Çok üzüldüm. Size çok geçmiş olsun" dedim. O ve kocası benimle konuşmuyor. Aman ne üzüldüm...
Benim karnim buyudu bir anda.sizde durumlar nasil ?
Eki Görüntüle 833392
Benim karnim buyudu bir anda.sizde durumlar nasil ?
Eki Görüntüle 833392
Arkadaşlar, bizim kilomuzla, yasam seklimizle uğraşan ve moral bozmaya çalışanları hadi diyelim anlıyoruz. Ama lütfen erkek veya kız bebek üzerinden değme sosyologlara taş çıkartan ve bir gebeyi neredeyse tüketen cinsiyet ayrımcılığı zırvalarına karşı lütfen kibar ve nezaket sahibi olmama hakkımızı kullanalım. İlle kibar olma zorunluluğumuz varsa "kız veya erkek, o benim bebeğim. Su an sizi dinlerken çok gerildim ve üzüldüm. İzninizle sizden acil olrak uzaklaşmaya ihtiyacım var"
Bir de bunu deneyin olur mu? dün erkek olduğunu duyan bir kadın "oh oh çok iyi, erkek çocuk gibisi yok" dedi. Bir kadın olarak kendinizden bu denli hoşnutsuzsunuz demek. Çok üzüldüm. Size çok geçmiş olsun" dedim. O ve kocası benimle konuşmuyor. Aman ne üzüldüm...
Kizlar benim sancim vardi hatirlarsaniz.doktora gittim.bende miyom vardi.o miyom one gelmis.uzerindede bisey olusmus o sanci yapiyormus.dr yapilacak bisey olmadigini agri olunca agri kesici icmemi soyledi.miyom 4x6 cm.bebekte hicbi problem yok.onun keyfi yerinde.simdi okadar acimiyor.ara ara geliyor.
Uzun sureli sancilarda dr a gidin mutlaka.ebe doktor.kime solediysem ilkte idrar yolu enfeksiyonu varmi diye sordular.demekki oda sanci yapiyor.ihmal etmemek lazim
Sonucta bebislerimizi hayati sozkonusu
benimde çok büyük. karnım değilde göğüslerim çatlıyor benimde bacaklarımda yer yer belirmeye başladı:18:benımkı senınkınden daha buyuk sankı :S yada daha yaygın. karnı catlayan oldumu pekı aramızda kızlar
benimde çok büyük. karnım değilde göğüslerim çatlıyor benimde bacaklarımda yer yer belirmeye başladı:18:
20+3 teyimCanım senin kaçıncı hafta şuan
Alah Allaahh çok geçmiş olsun, o zaman geçecek bir şey değil, 5 ay daha dayan bakalım, miyom hamlieyken neden kaybolmamış acaba? çok geçmiş olsun
Bırakın yüzüğü bana sütyen ve ayakkabılarım olmuyor. İç çaçaşırları yani atlet ve kilotlar son demlerini yaşıyorlar. İki haftaya onlar da olmaz.Ya kızlar ben 18. Haftadayım yüzük parmağıma olmuyo bazen. Bu normal sizce şimdiden
Senin kaçıncı hafta canımBırakın yüzüğü bana sütyen ve ayakkabılarım olmuyor. İç çaçaşırları yani atlet ve kilotlar son demlerini yaşıyorlar. İki haftaya onlar da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?