2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok iyi yapmışsın ya:))))))aynen bende saygısızlık olmasın diye aynı cevabı veremedim.aman patavatsızlar işte kendileri 30 kilo almışlar ya hamileyken ondan herhalde:)))

Arkadaşlar, bizim kilomuzla, yasam seklimizle uğraşan ve moral bozmaya çalışanları hadi diyelim anlıyoruz. Ama lütfen erkek veya kız bebek üzerinden değme sosyologlara taş çıkartan ve bir gebeyi neredeyse tüketen cinsiyet ayrımcılığı zırvalarına karşı lütfen kibar ve nezaket sahibi olmama hakkımızı kullanalım. İlle kibar olma zorunluluğumuz varsa "kız veya erkek, o benim bebeğim. Su an sizi dinlerken çok gerildim ve üzüldüm. İzninizle sizden acil olrak uzaklaşmaya ihtiyacım var"
Bir de bunu deneyin olur mu? dün erkek olduğunu duyan bir kadın "oh oh çok iyi, erkek çocuk gibisi yok" dedi. Bir kadın olarak kendinizden bu denli hoşnutsuzsunuz demek. Çok üzüldüm. Size çok geçmiş olsun" dedim. O ve kocası benimle konuşmuyor. Aman ne üzüldüm...

amargi izindeyim, paylaş böyle de nasiplenelim, adam bozmayı öğrenelim, saygı saygı nezaket nereye kadar.

Kizlar benim sancim vardi hatirlarsaniz.doktora gittim.bende miyom vardi.o miyom one gelmis.uzerindede bisey olusmus o sanci yapiyormus.dr yapilacak bisey olmadigini agri olunca agri kesici icmemi soyledi.miyom 4x6 cm.bebekte hicbi problem yok.onun keyfi yerinde.simdi okadar acimiyor.ara ara geliyor.

Uzun sureli sancilarda dr a gidin mutlaka.ebe doktor.kime solediysem ilkte idrar yolu enfeksiyonu varmi diye sordular.demekki oda sanci yapiyor.ihmal etmemek lazim
Sonucta bebislerimizi hayati sozkonusu

Çok güzel söylemişsin canım bebeğimin kız olduğunu öğrenenlerin yarısı ,hayırlısı kız evladı yanına yoldaş olur derken diğer yarısı, olsun Allah erkek de verir sonuçta ikisinide de ihtiyacın var ..gibi konuşup durdular.Neyse büyüklerimiz kırmayalım diye düşünürken biz sinir oluyoruz.

Alah Allaahh çok geçmiş olsun, o zaman geçecek bir şey değil, 5 ay daha dayan bakalım, miyom hamlieyken neden kaybolmamış acaba? çok geçmiş olsun

neredeyse 3 haftadır doğru düzgün takip edemiyorum burayı umarım herkes iyidir sanırım büyük çoğunluk cinsiyeti öğrenmiş geçen ayki kontrolde göstermedi bizimki inşallah bu sefer öğreneceğiz :)

benımkı senınkınden daha buyuk sankı :S yada daha yaygın. karnı catlayan oldumu pekı aramızda kızlar
benimde çok büyük. karnım değilde göğüslerim çatlıyor benimde bacaklarımda yer yer belirmeye başladı:18:

benimde çok büyük. karnım değilde göğüslerim çatlıyor benimde bacaklarımda yer yer belirmeye başladı:18:

of napcaz bu catlaklarla ben henuz catlamadım hamılelıkte ama ergenlık donemınden beyaz üzük gibi ınce çizgiler vardı zaten. demekkı esnek degıl cıldım kesın catlıcam...

slm kızlarr..biz de geldik kızımla
bnm de 3.gebeliğim ama inş. ilk bebeğim olucak çok heyecanlıyım..

Canım senin kaçıncı hafta şuan
20+3 teyim
Alah Allaahh çok geçmiş olsun, o zaman geçecek bir şey değil, 5 ay daha dayan bakalım, miyom hamlieyken neden kaybolmamış acaba? çok geçmiş olsun

Miyom hamilelikte olustu zaten cnm.onceden yoktu

Eeeeeee sizin gobisler nerdeeeee?????

Benim gobek sivri gidiyo sanirim.daha catlama fln yok ama kuruyo cildim cok

ben de eski sütyenlerime çoktan veda ettim ama yüzüğüm oluyo bakalımne zamana kadar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…