Eger bulundugun yer cok sicak diilse normal diil gibi geldi bana.bol su icip tuzu keserek denemelisin birazYa kızlar ben 18. Haftadayım yüzük parmağıma olmuyo bazen. Bu normal sizce şimdiden
Eger bulundugun yer cok sicak diilse normal diil gibi geldi bana.bol su icip tuzu keserek denemelisin biraz
canım merhaba umarım herşey yolundadır.ben ve kızım iyiyiz şimdilik çok şükür,hastaneyi gezmişssin ama sana söylim mümkün değil iki oda vermezler canım,iki yataklı odalardan bak istersen ozaman eşin yatağın birinde açılan koltuklarda da annen yatar canım.aslında odalar temiz orda şu sıralar bakmışssan yaralı gelen hasta çok olmuş suriye tarafından kardeşim demişti ordan biliyorum.bir ara odalarda iki doğum yapan kalıyordu şimdi öylemi bilmiyorum.ben oğlumda iken ibni sinada öyleydi rica minnet kimse alınmadı sabah hasta geldi ben taburcu oldum .inşallah memnun kalırsın canım hastaneden
bugün 20+3teyim 24.haftada nöbetten kurtulacağım 23+6 da kontrol için gün aldım 23+0 da 24 .haftaya girmiş oluyoruz 23+7 den itibaren muaf oluyoruz değil mi?
canım hastane odalrı hep oyle.. ben de mmemorial da yapcam dr.um orda oldugu için.. onun da odaları kucuk.gece hem esinin hem annenin kalmasına gerek olmaz sanırım ama sen bilirsin gene de tabi... ben gunduz esim ve annem odada durur, aksam esim eve gider, sabah geri gelir diye dusunuyorum..Bu arada odada sigara içilmesi olayı da gercekten sacma imiş.Dr.un illa o hastane demiyorsa baska hastaneleri de arastir istersen..
canım buharlı temizlik makinası buharla zeminleri dolapları fayansları camları temizliyor.yüksek buhar verdiğinden mikroplarda ölüyor.ben en çok fayans ve yerleri silmek için kullanmak istiyorum.bebişlerimiz için hem kimyasaldan uzak hem mikropların yok olduğu bir temizlik diyebiliriz
ya evet o kadar çok alacak şey varki
açıkçası ben kıyafet pek almayı düşünmüyorum
daha şimdiden hediyeler gelmeye başladı
yeni doğan bebek zaten bir iki defa ancak giyiyor ve kıyafet olarakta hediye getiren çok oluyor.
onun için ben kıyafettense daha değişik ihtiyaçlara yönelmiş durumdayım.
şimdilik araştırmam bu makinalar üzerinde
bunu halledeyim inşallah oğlum için en doğal temizlik ürünlerini araştırmaya başlayacağım.işte sabundur şampuandır bunları araştırmayı düşünüyorum
bir kaç oyuncak vs bile hediye geldi
biberon oyuncak gibi ürünleride boraksla dezenfekte etmeyi düşünüyorum
bacılar bacılar ya aman herkes bildiğini paylaşsın daha öğrenecek çook şey var ben sizlerden çok istifade ediyorum allah razı oolsun hepinizden.
iyi akşamlar kızlarr
bakalım merakla bekliyorum:)
Ben de hep erkek görüodum doktor erkek dedi belli olmaz yani
yarin is basi..tatil ne guzeldi yaa..bir an once dogum iznine ayrilsak diyorum.ayrintili ultrason tarihi alan varmi aranizda.nerede yaptiracaksiniz.hastanede radyologlar yapuyor bu isi.perinatologlarin yapmasi gerekiyorms.
Karnın yok ama hamilelık giymişsin!!(hiçbir kıyafetimden rahat edemediğim için boydan rahat bi elbise aldım)
Kız mı erkek mi? "Erkek" keşke kız olsaydı.
Kaç kilo aldın? "7" bizim bi tanıdık tüm hamileliği boyunca 7 kilo almış(kadının 4. Çocuğu)
Yüzün şişmiş "biliyorum"
Sezeryan çok rahat bence düşün!!!(bırakta ona ben karar vereyim)
Hah bide beni her gördüğünde kilo almışsın diyen eltimide atlamayip noktalıyorum.yahu ben hamileyim hamile:)))
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.gülermisin ağlarmısın :)))
cok guzel yazmişssin:- ) benim de 2. oglum gelcek insallah. herkes keske kız olsaydı diyor, daha vefalı daha iyi olur diyorlar, ne alakası varsa...yuzume diyemeyenler de arkamdan kendi aralarında o sekilde konusuyor, kimsenin agzı torba değil ki buzesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?