2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim elim ayagim sicakta siser.ama zaten hep boyleydi.goguslerde cok sismedi:18:

Kotlara veda ettim ama bacaklar ve basenlere geldi kilolar

bugün 20+3teyim 24.haftada nöbetten kurtulacağım 23+6 da kontrol için gün aldım 23+0 da 24 .haftaya girmiş oluyoruz 23+7 den itibaren muaf oluyoruz değil mi?

Merhaba zehracım.çok şükür iyiyim.baktığım odada sadece 2 yatak vardı.sıkışıktı,koltuk yoktu.inşallah suit odayı alabilirim.ama 2 doğum yapanın aynı odada olması kötü.inşallah öyle bir durum olmaz.hemşirenin tavrına kızdım.özel hastane mi? Ne anlayamadım.neyse olumlu düşünelim olumlu olsun.sen i.s.h. de doğum yapacaksın değil mi? Nasıl hastaneden memnun musun?

İşte ev uzak olduğu için eve git gel olmaz.otel olur ancak.neyse inşallah herşey yolunda gider,sağlık olsun.aslında aklımda Acıbadem var ama anlaşması yok .yani 7.000 tl gibi bir rakamı gözden çıkaracaksın.ama çok temiz,düzenli bir hastane.

kızlr benim göğsüm deli gibi kaç gündür kaşınıyor yağ, krem sürüyorum ama hafifletiyor sadece sonra yine başlıyor. kaşımamaya uğraşıyorum ama yok çıldıracam çok büyüdü zaten önce 80 büyük geliyordu şimdi 90 anca

arkadaşım ben evime yıllardır kimyasal ürün sokmuyorum.bir türk markası olan ve tr de tek fosfatsız deterjana sahip organik ersağ ürünlerini kullanıyorum.çokta memnunum.sitlerine girip bir araştır istersen.soruların olursa ben de cevaplarım.

Iyi aksamlar kizlar ya benim 2 gundur gobek deligimin bayag ustunde gidiklanma var devamli ama bebis bu haftalarda gobek deliginde anca oluyomus bu neyin nesi cok merak ettim:))

yarin is basi..tatil ne guzeldi yaa..bir an once dogum iznine ayrilsak diyorum.ayrintili ultrason tarihi alan varmi aranizda.nerede yaptiracaksiniz.hastanede radyologlar yapuyor bu isi.perinatologlarin yapmasi gerekiyorms.

yarin is basi..tatil ne guzeldi yaa..bir an once dogum iznine ayrilsak diyorum.ayrintili ultrason tarihi alan varmi aranizda.nerede yaptiracaksiniz.hastanede radyologlar yapuyor bu isi.perinatologlarin yapmasi gerekiyorms.

Ben yarin aricam.prof a yonlendirdiler.

Nezle mi grip mi bişi oldum dürekli ateşimi ölçüyorum dra da gidemedeim ateş çıkarsa minoset olur mu acsba kızlar

bayram dönusü 1 kilo daha aldım kayınvalıde ıyı baktı :) karnım bu hafta anıden baya belırgınlestı şaştım kaldım. bu arada sımdıye kadar bayramla bırlıkte! 6 kılo almış oldum. yavaşlasam ıyı olcak sanırım. sızde durumlar nasıl hanımlar. yarın iş başı ufff salı gunu cınsıyete tekrar bakmaya gıdıcez ıns bu sefer gösterir..

böyle densizlere gülerek şişmanlık yakıştı bana ben beğendim bu halimi diceksin kendilerine. bak bakalım bir daha yorum yapıyolar mı?
ben öyle yapıyorum valla her durumda kendinle barışık olduğunu hissettirirsen inan bir daha densizlik yapamazlar.. eşlerde de bitiyor iş. eğer onu söylediğinde eşin sen daha lafa girmeden o söylüyorsa böyle iltifat eden laflar o da güzel kapak oluyor. Eşime ben hiç tembihlemeden o bana bir densizin yanında öyle güzel şeyler söyledi ki karşımdakinin yüzü görülmeye değerdi.
boşverin kızlar bu güzelim 280 günün her sn sinin tadını çıkarmaya bakın ve eşiniz dışında kimse sizi ilgilendirmesin

bu söylenenler ve söyleyenler için söylenicek tek şey cehalet ve cahillik. Bu kadar bilinçsiz bir toplum daha olamaz hakikaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…