2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar iyi ki varsınız valla burada bilmediğimizi de öğreniyoruz. sabah yazmıştım detaylı ults. girecem diye sonra burada okuyunca dank etti.. benim gittiğim hast. radyologlar yapıyormuş. küçük bir araştırma sonucu iyi bi perinatoloj uzmanı buldum. perşembeye gün aldım.

bende perşembe akşamına randevu aldım.hadi hayırlısı.inş bebişlerimiz çok sağlıklılardır

merhaba ubbb beni bayramdan önce 18. haftamın içinde çağırdılar ve ilk dozu oldum bazı sağlık ocaklarında 20. haftada çağırıyorlarmış. ama aşı günlerini öğrenip öyle gidin. Çünkü aşı ellerinde olmayabiliyor.

Selam ben casual cadillac travel sistem modelini 600 TL ye hello baby adlı mağazada buldum. Kraftla hemen hemen aynı hatta bir kaç özelliği krafttan bile daha iyi .ben onu almayı planlıyorum. Siz de onu araştırın bir bakalım..

cnm ben baktım şimdi bunların rüzgarlık yagmur gecirmesin diye aksesuarları var mı çünkü her arabanın kendine özgü diye biliyorum:)

detaylı ultrason için bende cuma saat 2ye randevum var bakalım nasıl garipsiycekmiyiz çunku o renkli ultrasonda ben nette baktım bi garip gözüküyo bebişler:)

cnm ben baktım şimdi bunların rüzgarlık yagmur gecirmesin diye aksesuarları var mı çünkü her arabanın kendine özgü diye biliyorum:)

onu ben de sordum onu ayrıca alabilirsiniz demişti bana canım .. hem ana kucağının hem de pusetinin ayrı ayrı var ama bu takımın içinde yok. Bir de Kraftla arasındaki en önemli fark bunu pusetle birlikte katlayabiliyorsun ama kraftın twist modelini pusetle birlikte katlayamıyorsun. Sadece adına para vermeyi pek düşünmüyorum ..

bende kraft almayı düşünütyordum ama chicco liteway aldım çünkü çok pratik

anladım cnm yok olsunda alınır içinde olmasın yani problem degil çünkü onsuz olmaz kışı yagmuru karı olucak onlar korunaklı oluyor ruzgarda bile kullanıcan yeri gelince hep evde durmıcaz yaa bebek elbet buyuyucek insallah.

yahuu bu acıbadem nedır boylee 1.000 kusur fıyat verıyor kıza ozellıkle sordum sadece detaylı degılmı baska bır ıslem yok degılmı dıye evet dıyoo....
bunlar cıdden kafayı yemıs olmalııı:))):)

kısmetse bende yarın giriyorum detaylı ultrasona.200 tl bakırköy de benim gideceğim yer

bende anadolu yakasında atasehirdeki avicanneye gidiyorum.150lira detaylı renkli doppler 40lirada muyane 190lira toplam benimde.ama radyologlar yapıyor sanırım tam bilmiyorum ama.

ilk hamileliğimde yaptırdım 3 dozunu bu hamileliğimde bir doz yaptır dedi dr bana

ay o teyzeler yola valla baktın sakin çok kalabalık yok beklersin çok kalabalıksa valla kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…