Selam arkadaşlar tetanos aşısı için sağlık ocağına giden var mı?? 20. hafta içindeyim de bilemedim hemen yapıyorlar mı diye bide baya uzakta bizim ana sağlığı maleseff boşuna git gel yapmak istemiyom yaaaa
eger sezeryan olucaksan yaptırmasanda olur normal dogumda tetenoz gereklıymıs sanırım
canım merhabalar
genelde hep travel sistem baktım fiyat ve fotolarıyla beraber paylaşıyorum ama tüm siteleri gezdim diyemem yani daha ucuza da bulabilirsiniz ortalama gözüme çarpan fiyatları yazdım
QUINNY MOOD 2.300 TL
STOKKE XPLORY 2.500 TL
GRACO SYMBIO 900 TL
GRACO TREKKO 850 TL
MAXI COSI MURA 1.700 TL
KRAFT TWIST 850 TL
Selam ben casual cadillac travel sistem modelini 600 TL ye hello baby adlı mağazada buldum. Kraftla hemen hemen aynı hatta bir kaç özelliği krafttan bile daha iyi .ben onu almayı planlıyorum. Siz de onu araştırın bir bakalım..
Sezeryanda da alet kullanacakları için aşı olunması gerekir.
cnm ben baktım şimdi bunların rüzgarlık yagmur gecirmesin diye aksesuarları var mı çünkü her arabanın kendine özgü diye biliyorum:)
onu ben de sordum onu ayrıca alabilirsiniz demişti bana canım .. hem ana kucağının hem de pusetinin ayrı ayrı var ama bu takımın içinde yok. Bir de Kraftla arasındaki en önemli fark bunu pusetle birlikte katlayabiliyorsun ama kraftın twist modelini pusetle birlikte katlayamıyorsun. Sadece adına para vermeyi pek düşünmüyorum ..
Cok heyecanliyim yarin detayliya giricem yuzunu cokk merak ediuorum bu arada riza madazliya gidicem 400 ozel saglik sig.oldugu icin oda
onu ben de sordum onu ayrıca alabilirsiniz demişti bana canım .. hem ana kucağının hem de pusetinin ayrı ayrı var ama bu takımın içinde yok. Bir de Kraftla arasındaki en önemli fark bunu pusetle birlikte katlayabiliyorsun ama kraftın twist modelini pusetle birlikte katlayamıyorsun. Sadece adına para vermeyi pek düşünmüyorum ..
Selamlarr,
Ben Acıbadem kadıköy Melih Ataman Güven'e gideceğim. 2li testi de o yapmıştı. Accık suratsız biri ama kendi doktorumun söylediğine göre alanında en iyi perinatologlardan biri imiş. Biz de köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicez mecbuurr:))
kısmetse bende yarın giriyorum detaylı ultrasona.200 tl bakırköy de benim gideceğim yer
kızlar detaylı ultrasyon devlet hastanelerinde yapılmıyor mu?
kısmetse bende yarın giriyorum detaylı ultrasona.200 tl bakırköy de benim gideceğim yer
bende anadolu yakasında atasehirdeki avicanneye gidiyorum.150lira detaylı renkli doppler 40lirada muyane 190lira toplam benimde.ama radyologlar yapıyor sanırım tam bilmiyorum ama.
ilk hamileliğimde yaptırdım 3 dozunu bu hamileliğimde bir doz yaptır dedi dr banaaile hekimi bana 21. ve 25. haftalarda gel dedi.2 doz yapcak galiba.ama bildiğim kadarıyla tetanoz aşısı 5 doz şeklinde yapılıyor. yapıp yaptırmama konusunda kararsızım. doktor yaptır dedi. ama geçen gün bi öğretmen arkadaş yaptırma benim arkadaşım düşük yaptı aşı yüzünden dedi ve tırstım.düşük gibi bi risk olsa niye yapılsınki değil mi
Oo doğru önce girme hakkı var demekKapıda kimin gelip gittiğini kontrol eden teyzeler izin vermez ki hastanede çalıştığım için iyi biliyom o teyzeleri Peki bunun bi zamanı var mı haftaya mı gitsem diye düşünüyorum çünkü ev taşınma işimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?