ya ordan randevu almak cok zorrrrrrrrrrrr:)
oralara yakınmı oturuyorsunuz????
evet cnm ataşehirin girişinde oturuyorum yooo bugün aradım aldım randevumu saat 2ye verdi cumagünü.
kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz bana aile hekimi bir ilaç verdi ama kocaman yutamıyorum bile zaten ilaç yutmakta zorlanıyorum coraspini bile zor yyutuyorum bi de ferrum hala içmeye başlamadım yaaaaaa
kolay içilebilecek bir ilaç var mı ya
ay midem almıyor bile yaaaa o derece
bir yol bulmak lazımmmmmmmmm
bebek arabasına bakmadım bile oğlumda çok kullanmadık 1.5 yaşında verdik o zamandan sonra kullanmadık pusetş var abiden kalan
ama araba konusunda emin değilim
bende orda oturuyorum komsumuyuz yoksaa:)
orda sarısın bır bayan vardı bana arkadasım tavsıye etmıstı onu ama ben ondan randevu alamadım hıcc...
:):):):):):):):)) canım yapılıyordur heralde ben bır yarın cerrahpasaya gıdıcem sana haber verırım:)
ya farkettim de fiyatlar vs yazılmış ben de ilk defa duyduğum için şaşırdım.perşembe günü devlet hastanesine gideceğim de..
yahuu bu acıbadem nedır boylee 1.000 kusur fıyat verıyor kıza ozellıkle sordum sadece detaylı degılmı baska bır ıslem yok degılmı dıye evet dıyoo....
bunlar cıdden kafayı yemıs olmalııı:))):)
Eki Görüntüle 834725 Eki Görüntüle 834726 kızlar biz bıdıkcanın cinseyini öğrendiğimizde biraz alışveriş yaptık ve anakucağı olarak bunu aldık ilk büyük eşyamızı aldık oturma odasında gün içinde yatsın diye kapsamlı birşey aldık çok beğendik 50 tl de hediye çeki verdi ama ne alıcaz bilmiyorum bulamadık aklıma takılan buda hani oyuncakları felen varya ayrıca oyun halısı gerektirirmi sizce?? bu arada anakucağı fikir olsun sepet tarzı beşik almıcaklar
güle güle kullansın ben puseti kullandım valla o zman yine kullanırım
50 tl lik hediye çeki ile şu listeler var ya hani neler lazım onlara bakıp seçebilirsin oyuncaktan yana kullanama derim ben daha çok ihtiacını karşılayacak şeylerden yana kullan derim
kızlar merhaba şu bebek arabaları acayip kafa karıştırıyor ne kadar cok ceşit var arada kalıyor insan sizler nelere karar verdiğinizi yazarsanız memnun olurum bende degerlendirmiş olurum.
:):):):):):):):)) canım yapılıyordur heralde ben bır yarın cerrahpasaya gıdıcem sana haber verırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?