2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz bana aile hekimi bir ilaç verdi ama kocaman yutamıyorum bile zaten ilaç yutmakta zorlanıyorum coraspini bile zor yyutuyorum bi de ferrum hala içmeye başlamadım yaaaaaa
kolay içilebilecek bir ilaç var mı ya

kızlar merhaba şu bebek arabaları acayip kafa karıştırıyor ne kadar cok ceşit var arada kalıyor insan sizler nelere karar verdiğinizi yazarsanız memnun olurum bende degerlendirmiş olurum.

cnm bana doktorum sadece demırı ıhmal etme dedı ama bende bu konuda duzensızım malesef

ay midem almıyor bile yaaaa o derece
bir yol bulmak lazımmmmmmmmm

bebek arabasına bakmadım bile oğlumda çok kullanmadık 1.5 yaşında verdik o zamandan sonra kullanmadık pusetş var abiden kalan
ama araba konusunda emin değilim

benımde kızımdan kalan var ama pembeeee:) ama napım kullanırım artık...bız maxıcosının pusetıyle mila araba almıstık tepe tepe kullandım kızda ama sımdı zor kullanırım 2 cocukla hahah:)

bende orda oturuyorum komsumuyuz yoksaa:)
orda sarısın bır bayan vardı bana arkadasım tavsıye etmıstı onu ama ben ondan randevu alamadım hıcc...

cnm ben erkek doktora gidiyorum orda banada arkadaşım tavsiye etti soner doğan yılmaz ama çok tatlı sempatik bi doktor çok ilgili yani eşin illa erkek olmasın diyosa bişey diyemem ama öyle bi problemin yoksa tavsiye ederim.evet senin dedgin gibi 2tane bayan var devlet hastanesi gibi biri kapısının önu kuyruk hep sibel hanım diyeride kıvırcık saçlı bi bayan doktor onun ismini hatırlamıyorum.belkide komsuyuzdur:)))))))))))))kadıköy şifa hastanesinin hemen ordayım evimden görüyorum estetika var tam karşımda:)

:):):):):):):):)) canım yapılıyordur heralde ben bır yarın cerrahpasaya gıdıcem sana haber verırım:)

ya farkettim de fiyatlar vs yazılmış ben de ilk defa duyduğum için şaşırdım.perşembe günü devlet hastanesine gideceğim de..

kızlar biz bıdıkcanın cinseyini öğrendiğimizde biraz alışveriş yaptık ve anakucağı olarak bunu aldık ilk büyük eşyamızı aldık oturma odasında gün içinde yatsın diye kapsamlı birşey aldık çok beğendik 50 tl de hediye çeki verdi ama ne alıcaz bilmiyorum bulamadık aklıma takılan buda hani oyuncakları felen varya ayrıca oyun halısı gerektirirmi sizce?? bu arada anakucağı fikir olsun sepet tarzı beşik almıcaklar

Eklentiler

• $images (1).webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 39
ya farkettim de fiyatlar vs yazılmış ben de ilk defa duyduğum için şaşırdım.perşembe günü devlet hastanesine gideceğim de..

cnm ben yanlış bilmiyorsam yapılmıyor diye biliyorum yani göztepe sskda arkadaşım kadın dogumda calışıyo yapılsa derdi bana sadece 2li 3lu taramalar yapılıyor onada arkadaım çok kalabalık yer olmuyor dedi 2ay önceden yer alıcan 2li test için demişti bana

benim acıbademi tercih etmemdeki sebep iki özel sigortamın olması. biri eşimden biri kendimden.. bir de sana hasta değil müşteri gözüyle baktıkları için çok ilgilenmeleri:)) bu iyi bişey mi kötü bişey mi şuan bilmiyorum ama :)))) şımartmaları ve üzerine düşmeleri benim hoşuma gidiyor. Benim doktorum ben sormadan herşeyi detayıyla anlatan biri. Soru sormama bile fırsat vermiyor bu anlamda imkanım el verdiğince doktorum nerde olursa olsun ona gidicem mutlaka..
Ama 1000 lira çok fazla sahiden de doktorumun bu doktoru şiddetle tavsiye etmesi sebebiyle de vermeye çalışırdım bu parayı. Çünkü kalbinde delik var mı yok mu? Beyninde bir sorun var mı yok mu ? Organlarında bir anomali var mı yok mu ona bakılıyor. aslında en önemli testlerden biri bence.. o yüzden ben paradan çok doktorun tecrübesini önemserim bu anlamda (

güle güle kullansın ben puseti kullandım valla o zman yine kullanırım
50 tl lik hediye çeki ile şu listeler var ya hani neler lazım onlara bakıp seçebilirsin oyuncaktan yana kullanama derim ben daha çok ihtiacını karşılayacak şeylerden yana kullan derim

o listeye nasıl ulaşabilirim acaba bu sayfada varmı nettenmi araştrim sağol ilgin için canım

kızlar merhaba şu bebek arabaları acayip kafa karıştırıyor ne kadar cok ceşit var arada kalıyor insan sizler nelere karar verdiğinizi yazarsanız memnun olurum bende degerlendirmiş olurum.

ben casual cadillac modeline karar verdim. gözümle gördüm hatta tüm detayıyla da katlattım toplattım pratik mi sahiden diye . 15 20 dk sunum yaptı bize kraft için de aynı sunumu yaptırdım hatta ben de kullandım ikisini de ama maddi anlamda casual cadillac modeli daha mantıklı geldi. biri 600 biri 850 TL idi..

Bebek 2013 ihtiyaç listesi
Giysi
Bebeğinize hazırlık yaparken giysi alışverişi yapmak işin en önemli kısmını oluşturuyor. Bir ya da iki tanesi yenidoğan, diğerleri 0-3 aylık olmak üzere beş-altı tane body almalısınız. Göbek bağı düşene kadar body yerine bir-iki adet tişört de alabilirsiniz. Yine beş-altı tane pijama ya da tulum alabilirsiniz. Bebeğinizin doğumu kış aylarına denk gelecekse ayak kısımları kapalı olanlarından almalısınız.

Kış bebekleri için iki-üç tane uyku tulumu, bir-iki battaniye, iki-üç sweat shirt gerekebilir. Dışarıda giydirmek için kar tulumu, bere ve eldiven almayı da unutmayın. Giysilerin bebeğin boyun ve el bileklerini sıkmaması çok önemli.

Bebek bezi
Bebeğe hazırlık yaparken bol miktarda bebek bezi stoklamanız iyi olur. Bebekte pişik olmaması için ne tür bez seçmelisiniz? Aslına bakarsanız pişik hazır bezlerde de, kumaş bezlerde de görülebiliyor. Seçiminizi deneme yanılma yoluyla yapabilirsiniz. Hazır bezin kolaylığının yanında daha ekonomik olan, kumaş olmayan yıkanabilir bezler de üretiliyor.

Bebek küveti
Seçtiğiniz bebek yıkama küvetinin ayakta veya yüksekte olması iyi olur. doğum sonrası eğilip kalkmamalısınız; çünkü sırt ağrılarınız devam ediyor olabilir. Bebek küvetinin gerekli olmasının nedeni, bebeğin göbek kordonu düşene kadar su seviyesinin göbek altında tutulmasıdır. Çoğu bebekte bir yaş civarında standart banyo küvetine geçilebilir.

Biberon
İlk altı ay bebeklere sadece anne sütü verilmesi öneriliyor. Daha sonra anne sütüyle beslenmeye farklı gıdalar ekleniyor. Bu nedenle bebeğe hazırlık listesinde biberonun mutlaka bulunması gerekiyor.

Burun pompası
Burun tıkanıklıklarında bebeğin rahat nefes almasını sağlar. Ucu küt ve kısa olanları seçmelisiniz.

Termometre
Ateşi makattan ölçen, ucu kısa ve cam olan termometreyi tercih edin.

Bebek arabası
Bebeğe hazırlık döneminde satın alınması gereken en önemli malzemelerden biri bebek arabasıdır.

Kanguru askı
Bebeği rahat etmiyormuş, sıkışmış, kasılmış, hareket edemiyormuş gibi düşünülebilen bezden bebek taşıyıcılar aslında en sağlıklı taşıma materyalleri. Çünkü fiziksel temas ve sıcaklık açısından bebeklere büyük rahatlık veriyor. Ayrıca anne-baba/bebek yakınlaşmasına yardımcı oluyor.

Bebek karyolası
Yeni bir bebeğe hazırlanırken ihtiyaç listesinin en başında bebek karyolası geliyor. Ancak yanlış seçimler, hem sizin hem de bebeğin uyku düzenini alt üst edebilir.

Bebek odası malzemeleri
Şıklığı kadar odanın zemini, mobilyaları, ışıklandırması, boyası ve güvenliği de çok önemlidir. Bebeğiniz için seçtiğiniz odanın kendi odanıza yakın, evin sessiz ve sakin bir yerinde bulunması gerekir. Düzenleyen: Rline

buna benzer litelerden faydalanabilirsin

yüksek topukcum bu işte buna benzer bir sürü liste varr onlara bakabilirsin babak ihtiyaç listeleri falan olarak bakabilirsin
ben oğlumun küçülenlerini sakladım bakalım ne eksiğimiz var

ama daha erken diyorum kendim açısından 7 ayda yaparım diyorum ama sizin gazınızla hemen açabilirimmmmm

Kızlar ben dayanamıcam bebişimin 4 boyutlu fotosunu paylaşıcam:)) o kadar güzel poz veriyordu ki doktorum bu poz kaçırılmaz deyip fotosunu çekti güzel kızımın ve ultrasonda gülüyordu resmen hatta fotoda bile gülüyor gibi.. git gide annelik benliğime işliyor. Bundan bahsederken bile gözlerim doldu benim çok güzel çoookkk..

Bebek Karyolası Önerilen Markalar
Beden gardrobu
Pişik Kremi
Cam biberon avent
Islak Mendil Unibaby Yenidoğan
Puset
Oyun Halısı
Mama Sandalyesi
Ana kucağı
Hastane Çıkışı
Önü açılabilir Gecelik
Şampuan
Sabun
Bebek losyonu
Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
Emzirme minderi
Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Başlıklı bebek bornozu
Bebek bezi
Body
Atlet
Tulum
Pijama Estiva,S.Gümüş
Önlük
Patik
Çorap
Eldiven
Mendil
Penye Şapka
Bebefon
Bebek nevresim Takımı
Şifonyer
Bebek Malzeme Çantası
Perde
Halı
Süt sağma makinesi
Çamaşır Kurutma Makinesi
Bebek kıyafetlerini yıkamak için deterjan
Yumuşatıcı
Burun Pombası otri bebe
Göğüs koruyucu
Göğüs kremi Lansinoh
Önü açılabilir gecelik
Süt saklama poşetleri
Bebek tırnak makası
Atkı
Göğüs pedi Lansinoh
Emzirme sütyeni
Tek kullanımlık kilot
bebek için süs sabunu
bebek hastane kapı süsü
bebek kurabiyesi
bebek çikolatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…