bebek için süs sabunu yapan arkadaşım var deryalı sabun faceookta var bak istersen ne kadara yapıyor bilmiyorum ama
kızlar detaylı ultrasyon devlet hastanelerinde yapılmıyor mu?
Bebek Karyolası Önerilen Markalar
Beden gardrobu
Pişik Kremi
Cam biberon avent
Islak Mendil Unibaby Yenidoğan
Puset
Oyun Halısı
Mama Sandalyesi
Ana kucağı
Hastane Çıkışı
Önü açılabilir Gecelik
Şampuan
Sabun
Bebek losyonu
Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
Emzirme minderi
Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Başlıklı bebek bornozu
Bebek bezi
Body
Atlet
Tulum
Pijama Estiva,S.Gümüş
Önlük
Patik
Çorap
Eldiven
Mendil
Penye Şapka
Bebefon
Bebek nevresim Takımı
Şifonyer
Bebek Malzeme Çantası
Perde
Halı
Süt sağma makinesi
Çamaşır Kurutma Makinesi
Bebek kıyafetlerini yıkamak için deterjan
Yumuşatıcı
Burun Pombası otri bebe
Göğüs koruyucu
Göğüs kremi Lansinoh
Önü açılabilir gecelik
Süt saklama poşetleri
Bebek tırnak makası
Atkı
Göğüs pedi Lansinoh
Emzirme sütyeni
Tek kullanımlık kilot
bebek için süs sabunu
bebek hastane kapı süsü
bebek kurabiyesi
bebek çikolatası
Elleri basinin arkasinda sanirim.keyif yapiyo.ne guzel ya:)).bende gitmek istiyorum biran once.kasimin 6 sinda.cok merak ediyorum:))Kızlar ben dayanamıcam bebişimin 4 boyutlu fotosunu paylaşıcam:)) o kadar güzel poz veriyordu ki doktorum bu poz kaçırılmaz deyip fotosunu çekti güzel kızımın ve ultrasonda gülüyordu resmen hatta fotoda bile gülüyor gibi.. git gide annelik benliğime işliyor. Bundan bahsederken bile gözlerim doldu benim çok güzel çoookkk..
Eki Görüntüle 834808
Kızlar ben dayanamıcam bebişimin 4 boyutlu fotosunu paylaşıcam:)) o kadar güzel poz veriyordu ki doktorum bu poz kaçırılmaz deyip fotosunu çekti güzel kızımın ve ultrasonda gülüyordu resmen hatta fotoda bile gülüyor gibi.. git gide annelik benliğime işliyor. Bundan bahsederken bile gözlerim doldu benim çok güzel çoookkk..
Eki Görüntüle 834808
Kızlar ben dayanamıcam bebişimin 4 boyutlu fotosunu paylaşıcam:)) o kadar güzel poz veriyordu ki doktorum bu poz kaçırılmaz deyip fotosunu çekti güzel kızımın ve ultrasonda gülüyordu resmen hatta fotoda bile gülüyor gibi.. git gide annelik benliğime işliyor. Bundan bahsederken bile gözlerim doldu benim çok güzel çoookkk..
Eki Görüntüle 834808
arkadaşlar herkese merhaba sizin kadar sık uğrayamıyorum buraya çatlaklar için ne gibi önerileriniz var benim karnım neredeyse büyümedi öyleki bikiniyle gezdim kimse hamile olduğumu anlamadı sadece 3 kilo aldım ama karnım inanılmaz derecede kaşınıyor bunlar çatlama belirtisidir diyor nette karnıma bakıyorum göğüslerimde kaşınıyor bu arada hiç çatlama yok ama yinede birşeyler sürmeye başladım şimdilik sadece nemlendirici sürüyorum badem yağı tüy çıkartıyor diyor kullananlar siz ne önerirsiniz
kısmetse bende yarın giriyorum detaylı ultrasona.200 tl bakırköy de benim gideceğim yer
..doktorlar elevit yada decavit veriyorlar multuvitamin olarak hakikaten icmesi zor buyuk oluyolar haklisinkızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz bana aile hekimi bir ilaç verdi ama kocaman yutamıyorum bile zaten ilaç yutmakta zorlanıyorum coraspini bile zor yyutuyorum bi de ferrum hala içmeye başlamadım yaaaaaa
kolay içilebilecek bir ilaç var mı ya
İyi Akşamlar kızlar. .Bugün aile hekimimize gittim gebelik kaydı yapıldı. Dr. Kan ve idrar tahlillerimi tekrar yaptırdı .çok şükür normal çıktı. Tetenoz aşım da yapıldı. 16.haftadan sonra yapilmaya baslaniyomus..Kolum ağrıyor:-( Gelecek ay tekrar yapılacak.
Ben gebe kalmadan önce tetanoz aşısı olmuştum 2 kere, bugün tekrar oldum. Sağlık ocağındaki ebe bi dahakini 1 sene sonra olmam gerektiğini söyledi.Evet, biraz ağrı oluyo ilk vurulunca ama ertesi gün falan daha çok ağrıyo maalesef bi kaç güne geçicek inşallah
canım bebişine çook tatlı kaçıcı haftadasın benim kontrolüm ayın 30da bakalım istiyecekmi doktor renkli ultrason..
Elleri basinin arkasinda sanirim.keyif yapiyo.ne guzel ya:)).bende gitmek istiyorum biran once.kasimin 6 sinda.cok merak ediyorum:))
canım bunların hepsini bebek doğmadan almıcaksın değilmi :) mesela mama sandalyesi 6 aylıktan önce alırsan boşuna yer kaplar, oyun halısı 3 aydan sonra alınabilir. bebefon nedir anlamadım? emzirme minderini bir arkadaşım almış işine yaramamış bana vermişti benimde işime yaramadı onun yerine yan yatırma yastığı alabilirsin ilk zamanlar kusma tükürüğe karşı hep yan yatırmıştım ben.. bebek deterjanı almıştım ama yumuşatıcı almamıştım zaten sabun tozu oldukları için yumuşak çıkıyo çamaşırlar.. bebek sabununa da gerek yok Nivea ilk çantam setinde çıkmıştı ama ben hiç kullanmadım şampuanlar hem vücut hem başı için yeterli zaten.. göremedim ama belki yazmış olabilrsin bebe yağı listene ekleyebilrsin losyon bende var ama hala kullanmadım bebe yağı çok kullanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?