2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bebek için süs sabunu yapan arkadaşım var deryalı sabun faceookta var bak istersen ne kadara yapıyor bilmiyorum ama

arkadaşlar herkese merhaba sizin kadar sık uğrayamıyorum buraya çatlaklar için ne gibi önerileriniz var benim karnım neredeyse büyümedi öyleki bikiniyle gezdim kimse hamile olduğumu anlamadı sadece 3 kilo aldım ama karnım inanılmaz derecede kaşınıyor bunlar çatlama belirtisidir diyor nette karnıma bakıyorum göğüslerimde kaşınıyor bu arada hiç çatlama yok ama yinede birşeyler sürmeye başladım şimdilik sadece nemlendirici sürüyorum badem yağı tüy çıkartıyor diyor kullananlar siz ne önerirsiniz

bebek için süs sabunu yapan arkadaşım var deryalı sabun faceookta var bak istersen ne kadara yapıyor bilmiyorum ama

söylediğin iyi oldu canım kalıcı olsun diye sevdiklerime bebek sabunu hediye edicem de araştırmaya başlamadım henüz.. ama şekil olarak bir arkadaşım gönderdi onun kurabiyesi ve sabununu yaptırıcam büyük ihtimalle. Arkadaşının sabunlarına da bakarım ..

canım bunların hepsini bebek doğmadan almıcaksın değilmi :) mesela mama sandalyesi 6 aylıktan önce alırsan boşuna yer kaplar, oyun halısı 3 aydan sonra alınabilir. bebefon nedir anlamadım? emzirme minderini bir arkadaşım almış işine yaramamış bana vermişti benimde işime yaramadı onun yerine yan yatırma yastığı alabilirsin ilk zamanlar kusma tükürüğe karşı hep yan yatırmıştım ben.. bebek deterjanı almıştım ama yumuşatıcı almamıştım zaten sabun tozu oldukları için yumuşak çıkıyo çamaşırlar.. bebek sabununa da gerek yok Nivea ilk çantam setinde çıkmıştı ama ben hiç kullanmadım şampuanlar hem vücut hem başı için yeterli zaten.. göremedim ama belki yazmış olabilrsin bebe yağı listene ekleyebilrsin losyon bende var ama hala kullanmadım bebe yağı çok kullanılıyor.

Elleri basinin arkasinda sanirim.keyif yapiyo.ne guzel ya:)).bende gitmek istiyorum biran once.kasimin 6 sinda.cok merak ediyorum:))

ben oda da yapmamıştım oğluma zaten ilk aylar bizim yanımızda beşikte uyuyor sonra odasını ayırınca bir yatak ve dolap yeterli oluyor ne kadar geniş olursa odası hem tehlikesi az olur hem de ıoyun için yer kalır bi de ileriye dönük eşyalar seçmekte fayda var evet bebek oda takımları çok güzel ama 3 yaşna gelincefarklı istekleri oluyor çocukların o yüzden dolabı büyük almak mantıklı olabilir ben büyük bir şifoniyer yaptırdım hala da kullanıyoruz şimdi dolap aldım 4 kapılı çünkü kardeşi geliyor aynı odayı paylaşacaklar büyük olsun dedim şifoniyeri de yatak odama alıp ben kullanırım

maşallah annesi

canım bebişine çook tatlı kaçıcı haftadasın benim kontrolüm ayın 30da bakalım istiyecekmi doktor renkli ultrason..

ne güzel çok kilo almamışsın ben 6kilo almışım çok yani dolayısıyla göbeğimde epey çıktı bende de hem göğüslerde hemde karnımda acaip kaşıntı var buaralar göğüslerde değil ama karnımda kasıklara doğru hafif çatlama oluşmuş şimdiden.. ben her duştan sonra bebe yağı günlükte vaseline cocoa nemlendirici kullanıyorum ama çokta düzenli değildi..bundan sonra artık daha etkili bir krem kullanmak lazım sanırım..onun içinde birçok arkadaş mustela yada lierac öneriyorlar bende bunlardan birini alıcam..

Son düzenleme:
..doktorlar elevit yada decavit veriyorlar multuvitamin olarak hakikaten icmesi zor buyuk oluyolar haklisindoktorun ferrum yerine komfer yada oligofer verebilir bunlar sivi formda kolayca icilebiliyor

bugün detaylı ultrasona gittik ama oğlum sırtını döndü ve hiç oynamadı yarın sabah tekrar gelin dedi adam

İyi Akşamlar kızlar. .Bugün aile hekimimize gittim gebelik kaydı yapıldı. Dr. Kan ve idrar tahlillerimi tekrar yaptırdı .çok şükür normal çıktı. Tetenoz aşım da yapıldı. 16.haftadan sonra yapilmaya baslaniyomus..Kolum ağrıyor:-( Gelecek ay tekrar yapılacak.

kızlar ben de 2kasıma randevu aldım detaylı usg için bnm doktorum recep has diye bir profesör varmış ona gönderdi iple çekiyorum..

canım bebişine çook tatlı kaçıcı haftadasın benim kontrolüm ayın 30da bakalım istiyecekmi doktor renkli ultrason..

Sağol canım benim.. bu benim normal kontrolümdü. detaylı renkli ultrason değildi yani. doktorum sağolsun ject yaptı ve dedi ki bu pozisyonu çok güzel pozunu kaçırmayalım dedi ve hemen 4 boyutluya getirip fotosunu çekti bize vermek için :)) sonra eski haline getirip devam etti.. ben şuan 18-3 üm. 2 hafta sonra da detaylıya gireceğim inşallah.

Elleri basinin arkasinda sanirim.keyif yapiyo.ne guzel ya:)).bende gitmek istiyorum biran once.kasimin 6 sinda.cok merak ediyorum:))

keyfi yerinde çok hemde çok güldü sanki gerindi kıçını döndü tekrar döndü. Bu renkli ultrasona bile baka baka doyamıyorum. Ama bu detaylı ultrason değildi. Normal kontroldü ve doktorumun jesti sayesinde bu güzel foto çıktı. Renklisi çok ama çok farklı 2 hafta sonra ben giricem detaylı ultrasona sabırsızlıkla bekliyorum..

yok ben bebeklik sürecindeki tüm ihtiyaçlarını yazdım bu listeye çünkü daha sonraki evrelerde unuturum diye:)) tabii bu listeden doğduktan sonra alacaklarım var ben aklıma gelmişken yazayım dedim. Bebefon denilen şey telsiz bebek telsizi. ama çok ihtiyacım olacağını düşünmüyorum öylesine yazdım belki lazım olur diye.. Nivea değil de bübchen diye bir marka var onun setini almayı düşünüyorum ben.. bebe yağını da doğduktan hemen sonra kullanmamız sakıncalı imiş onu da daha sonra düşünüyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…