2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

maşallah annesi kuzucuğaa
çok fotojenik olacak kızın söylemedi deme:)
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

ben de aynısını diyordum daha erken erken diye :)) ama sonra kendi kendimi ikna ettiğimi ve alışveriş canavarına dönüştüğümü farkettim :)) kendimce bahanelerim " şimdiden belim ağrıyor 7. ayda hiç çıkamam dışarı hem kış da geliyor nasıl çıkıp dolaşıcam amannn şimdiden hazırliyim içim rahat etsin" bahaneleri ile kendimi ikna ederek alışverişe başladım bileee
şimdi de eşim zor durduruyor benii:))

ben senden tek farkla yatak odasına bebeği sokmayı pek düşünmüyorum çünkü o rahatlığa ben de bebek de alışırsa biraz zor olur alıştırması o yüzden her daim odasında kalmasını istiyorum.
ama oda konuısunda seninle aynı şeyi düşünüyorum. Büyüyen yataklı bir bebek odası alıcam bende gardrop falan büyük olacak ki kardeşi olursa eğer dolabı paylaşabilsin diye.. devir ekonomi devri her dk eşya almak zor olur :))

maşallah annesi kuzucuğaa
çok fotojenik olacak kızın söylemedi deme:)
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

sağol maveracım.. biraz kiloluyum göbek var yaa o yüzden bu kadar ehli keyif eee göbüş rahat o napsın yatsın yatsın büyüsün:))
inşallah herkesin yavruları doğana kadar doğduktan sonra da yıllar boyu sağlıklı olur gülücükler saçarlar bizlere.. Mutluluğumuza mutluluk katarlar..

Kizlar benim detayli ultrasonumu renkli degildi. Herzaman ki ultrasonda bakilmisti. Renkli mi olmaliydi?
17+3 dr. Cagirmisti detayli ultrasona. Erkenmi cagrildim size?

Evet bugün kesin olarak oğlum olacağını öğrendim:) önce erkek sonra kız havası gördüm diyen dr um bgn %100 erkek dedi. Netlik kazandığı için mutluyum. Rüyamda da erkek görmüştüm 3 gün önce. Ve bebeğimi ilk görüşümdü rüyamda.. Sağlıkla gelsin inşallah minik kuş.. Yaren bakalım sana ne diyecek? Senin kontrolün ne Zaman?

Ayrıca ben multivitamin olarak Vinalac immunitum kullanıyorum. Yeni bir ilaç olduğundan pek bilinmiyor. Bgn 3 kutu sipariş ettim depodan. Dr um da banyodan banyoya lierac kullanmamı önerdi. 1 ay sonra ise hergün sür dedi. Şuan 18 haftalığım..ilacın da maşallahı var 80 lira:/

ben çok erken hissetmeye başladım kişiden kişiye göre değişir halada aynı şekilde hissediyorum balık gibi juniourım

en önemlisi sürüşü kolay olmalı biz 2 tane aldık tatile giderken bagajda yer kalmamıştı istanbuldan aldık ilki çok zordu süremiyordum ikincisi Pierre cardin çok rahat 115 tl idi hatta hala kullanıyorum bagajda fazla yer kaplamıyor ve sepetli olmasıda önemli çarşıya pazara çıkarken sepete atıyorum poşetleri

Cnm bende bugün tetanoz aşısı oldumda, ben iki yıl öncede iki doz olmuştum ama tam tarihten emin değilm öteki ay tekrar olsam fazla olur mu acaba Dr a da soracm gittiğimde netten baktım fazlasının bi zararı olup olmadığı yazmıyor, eksik olursa sakıncalı sanırım, bilgin var mı bu konuda?????

cnm bebe yağını hastanedeki ilk banyosunda bile kullandı hemşireler yalnız direk tenine sürme dediler durulama suyuna sık dediler bende hep öyle yaptım. bübchenin yenidoğan şampuanından baya kullandım çok memnun kaldım hiç köpürmüyor buda yeni doğan için önemli bence.niveayı bir kere kullandım o da setin içinden çıkanı sonraki aylarda.. bebek telsizini ben kullandım işime yaradı özellikle ben banyodayken çamaşır vs asarken :)

bende ılerde pazarın kuruldugu sokak varya orda oturuyorum cook yakınmısız cnmm... yok cnm erkek doktor vs takıntım yok tecrubelı olsun yeterr... ben ılk dogumumu atasehır sıfada yapmıstım doktorum kadındı ve bence erkek doktorlar bu ıste daha ıyı sankııı:)

seviyorum ben kıdemli anneleri yaaa. çok şey öğreniyorum sizlerden çok sağolun çoookkkk..
evet bübchen için köpürmez demişti zaten satıcı da onu almayı düşünüyorum ama o kadar çok seçenek varki en basitinden biberonda bile ne alacağımı şaşırıyorum her seferinde.. tüm ihtiyaç listesini internette araştırıp memnuniyet durumuna göre almayı planlıyorum :))
Çok şanslısın hakikaten kıdemli olduğun için nerde nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun. Ben sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi. mesela son zamanlardaki en büyük dertlerimden biri banyo yaptırmak :)) ben o minnacık şeyi nasıl banyo yaptırıcam diye streslere giriyorum :))) inşallah tek derdim bu olur:))

kızlarrr konuyu bölmek gibi olmasında bebiş hareketleri ne şekilde hissediliyor çok merak ediyorum.arada bi karnımın sağ tarafında toplanma gibi bişey hissediyorum bebişimin hareketlerimi bu acaba yoksa gaz mı.. niye ayırt edemiyorumkiiii :18:

bebişin hareketi böyle içinde balon patlıyormuş gibi,balık kıpırdıyormuş gibi,damar atması gibi bişey. nasıl tarif edilir ki başka bilemedim ben ama ben bu şekilde hissediyorum ama anlık zaten öyle uzun süreler hareket etmiyor. Doktorum bugün sordu hissediyorum dedim hareketleri bu evrelerde hissedilemez genelde ama az da olsa hissedenler oluyor dedi. 20.haftadan sonra net şekilde hissedersin dedi. sen telaş etme ilerde istemesek de uykularımızdan uyandıracak kadar hareketli olacaklar. Ekim 2013 anneleri topic inde okuyorum bazen de uykulardan uyandırıyormuş :))

benim hissettiklerimde o şekilde zaten canım ama ayıptır söylemesi kabızlıktan muzdarip olduğum için bebişime değil gaza yoruyorum hareketleri... bebişimse eğer alıncak valla bana:))

benim hissettiklerimde o şekilde zaten canım ama ayıptır söylemesi kabızlıktan muzdarip olduğum için bebişime değil gaza yoruyorum hareketleri... bebişimse eğer alıncak valla bana:))

:))))))))))))))))))))) ben bunun aynısını kendimde yaşamıştım. işe gittim bi gün bağırsaklarım hareketlendi sandım belirli aralıklarla hissettim ama öyle bağırsaklarımda bir sıkıntı yokmuş. Eşime söyledim ben bağırsaklarımı bozdum sandım meğer bebeğin hareketleriymiş diye eşim gülme krizine girdi. şimdi de seni kızına söylicem seni ishal sandı dicem diye tehdit ediyor beni :))
acemi hamile olmak hakikaten komik anları da beraberinde getiriyor:))

hıııc korkma bende ılk hamılelıgımde okadar tecrubesızdım kı abuk sabuk okadar sey almısımkı...
bebegını kucagına alınca ınankı herseyı yapıyorsun gercekten tek derdın banyo olsun bızde hep esım yaptırmıstı banyoyu mesela:)

sebamed kullanıyorum ben hala kızıma hıc sorun yasamadık alerjık bır bunyeye sahıp olmamıza ragmen...
mustelanın pısık kremı ve gogus catlakları ıcın kremı cok cok ıyıydı
bıberon felan cok alma belkıde emıcek hııc ıhtıyac duymuycaksın bızım mesela hıc bıberena ıhtıyacımız olmadı

gercııı her cocuk farklıymıs belkı bnm bu melegımde hııc emmıycek faklı sorunllarla karsılasacagımm

aynen vallaaa:) etrafımdaki bütün insanları deli ediyorum karnımın büyüdüğünü dile getirenlere gazında etkisi büyük diyorum daha neler bebek o bebek o kadar gazla patlar insan dyolar hoşuma gidiyorrr :)

canım hayırlı olsun ogluşun gozunaydin ben de senden haber bekliyordum. En sonunda yüzde 100 ü duymak nasip olmuş :) aile eşrafi çok sevinmistir erkek bebeğe ne güzel saglikla gelsin inşallah. Benim kontrol ctesi günü bakalım haberlesiriz öpüyorum.

benim kontrolum bugundu 20 hqftaligiz. 380 gr olmusuz ve cok hareketliyiz:) simdi 1 ay daha.beklicem mecburz:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…