2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim kızımın adı ebru olacak, oğlum olursa da kızımla uyumlu olsun diye emre koyacağım. Sen de Emre ismini düşünebilirsin:))

Tehlikeli olsaydı emin ol o soğukluğuyla söylerdi ya da doktorunla konuş o seni yönlendirir bu konuda deyip topu doktoruna atardı.Çünkü şöyle bir hakkın var yani benim doktorum söylemişti bana. Seni yönlendirdiğim perinatolog kontroller sonrasında hiç bir sıkıntı yok diye bir şey söylerse ve doğduğunda herhangi bir sorun olursa o doktoru dava etme hakkın var dedi. o yüzden bebekle ilgili bir sorun yok diyorsa kesinlikle bunu yazılı da iste dedi:))) düşün yani adamın meslektaşı ve hastayı ne güzel bilgilendiriyor.. O yüzden bence bunu radyolog da bildiğinden emin ol riskli bir durum olsaydı söylerdi. Sen yönlünü ferah tut canım..

hiç sorma yaaa o çöp bilgiler yüzünden ıhlamur bile içemez oldum korkumdan hiç bir bitki çayını içemiyorum ((

aynen canım,varmış bi bildikleri ama bende bıçak dayamadım ki boğazına söyleeeee diye
gerçi o da kesin değil ama erkeğe benziyor dedi
bide teyzemin kızları hep 2,5 3 aylıkken öğrendiler,üstelik hepside doğru çıktı :26:
ne bileyim bende yanılma olmaz diye düşündüm.
ama olsun kızımada alıştım hemen.
zaten ben 3 kez rüyamda kızım olduğunu gördüm ve hepside birbirinden güzeldi...

1)doğum yapmışım ve tombul,pespembe tenli bir kızım olduğunu gördüm,çıplaktı ve öyle sevimliydi ki...
2)gene kızım doğuyordu ve ben onu emziriyordum ama göğsümden o kadar çok süt akıyordu ki tüzü hep süte bulanmıştı
sonra birden büyüyüp 1,5 2 yaşlarında yürüyen çıtı pıtı bi kız halini aldı.o kadar cimcime ve zekiydi ki...evin içinde dolanıp duruyordu: )
3)ben kpss ye hazırlanıyorum normalde.rüyamda kpss yide kurum sınavınıda kazanmışım ve mülakat aşamasındayız,görevli kendini tanıtın diyor ve ben diyor,evliyim,eşim eczacı,BİR KIZIM var...

Rabbim işaretlerini vermiş demekki: )
ayvayı çok yiyordum artık daha da çok yiyorum yavrum güzelleşsin diye
çilek de bebeği çok zeki yaparmış ama hem mevsiminde değiliz hem mevsiminde olsak da hormonlu oluyor yemem: )
onun yerine bol bol ceviz yiyorum

ayva konusunda annemin bir tespiti var ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Sen hamileyken ayva çok yedim dedi :)) bende de iki yanağımda da kocaman çukurlar var gamze dediklerinden :)) uygulamaya değer belki annesi gibi gamzeli olur :))

Aynen yaa ben şimdi erkek bebkde istiyorum. Oğluşum demek yakın geliyodu. Ama ikinciye olur oda artık. Bide sanki hafifledim ben. Yogun calışan biri olarak erkek cocuktan korkuyodum ben. Düşünsene bi kalıba sıgmaz o şimdi. Ayy ne yaramaz olurlar..

günaydınlarrr....

bende o kadar kendimi hep kıza alıştırmışım hep kız bebek kıyafetlerine bakmışımki oğlum olması hala garip geliyor.erkek bebek bi tuhafıma gidiyo

Merhaba canım,
Benim bir tanıdığım her yıl bir çocuk doğuruyor. Toplam beş çocuğu var şu anda. İlk doğumunu sezeryan yaptı. Sonra her yıl normal doğum ile 4 çocuk daha doğurdu. Doğurduğu son bebek hariç diğerleri 4 - 4,2 kg civarındaydı. Onu görünce kadınların ne kadar dayanıklı ne kadar anaç olabildiklerine inanamıyorum. Modern yaşam ve şehirleşme bizleri biraz çıtkırıldım yaptı sanırım Bence korkulacak bir durum yok canım. Bende seninle aynı durumdayım. 13 ay sonra hamile kaldım. Yine sezeyan olacağım. Rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz.

Benim bir arkadaşımın bebeği doğduğunda minik bir delik vardı Dr önemli değil bir kaç aya kapanır dedi, öyle de oldu şimdi 9 aylık ve maşşallahı var, doktorunla konuşmadan kendini üzme derim ....

Canım kız çocuklarının da ne kadar yaramaz olabildiğini görmek istiyorsan bir gün bize beklerim
Annem ablamın oğluna çok yaramaz diyordu. Bizim kız olduktan sonra, ablamın oğlunun melek bizim kızın afet olduğuna karar verdi

Benim kızımın adı ebru olacak, oğlum olursa da kızımla uyumlu olsun diye emre koyacağım. Sen de Emre ismini düşünebilirsin:))

ben kızımın adını mina düşünüyorum 5 yaşında kızım var oda kardeşimin adı buğlem olcak
istersen mina buğlem kat diyo :) nerdern duydu bu ismi bilmem kırmakta istemiyorum
kızımın adı çisem çok beğenerek kattım bunda ne olcak bakalım

mina benim de çok sevdiğim bir isim. Hatta ben de çok koymayı istiyordum ama sevmediğim biri koydu kızına o ismi. o yüzden vazgeçtim (
Biz E ailesi olmak istiyoruz. Eşimin adı da benim adım da E ile başlıyor. Bebeklerimize de bu şekilde isim buluyoruz :)))

İlk çocuğumuzun ismini babası koymuştu. Bunu ben koyacağım güya. Bende kızıma isim bulmaya çalışıyorum. Ne zor şeymiş isim bulmak. Bu gidişle bir şeye karar veremeyip yine babaya atacağım isim meselesini gibi :18::18:

cnm 14 ay +9 ay istiyorsan normal doğumu deneyebilirsin tabi destekleyen bir doktor bulman veya doktorunu ikna etmen lazım sohbet paylaşım sitesinde ssvd grubu var bende takip ediyorum ilkim normal doğum olmasına rağmen. bu ay 5-6 anne sezaryan sonrası vd yaptı.ama sezaryan olursan da sorun yaşayacağını zannetmem benim çok tanıdığım var hatta senden daha kısa aralıkla sezaryan olan tanıdıklarımda var kalbini ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Genic ne kullanıyorsun hafiflemesi için ??

canım c vitamini tüketiyorum(meyveleri sıkıp içiyorum), zencefil ve ıhlamur demleyip içiyorum, pekmez içiyorum günde 2 kaşık, birde geceleri vicks sürüyorum ayaklarımın altına çorap giyip yatıyorum. daha da ağır olurum diye korkuyorum.

sana da geçmiş olsun tatlım........

geçmiş olsun canım kendine dikkat et

teşekkür ederim mevsimi başladı tam grip nezle zamanı..

bakıyorum isim konusu konuşuluyor. bende kararsızım ne yapıcaz bizler bu isim işini.benim oğlumun iki ismi var birini babası koydu diğerini ben koydum. bunda da oğlum "can" istiyor ben yine iki isim diyorum can' ı birşeyin yanına yakıştıramıyorum ki tek başına gayet güzel bence. ama biri iki isimli diğeri tek isimli nasıl olur sizin fikirleriniz nedir ? büyüyünce nedn benim tek abimin iki ismi var bana neden koymadınız diye sorar mı acaba ? puffffff bilemedim şimdi :44::44::44::44::44:

kızlar merhaba.bişey sorcam.drum dün ayrıntılı için 2 hafta sonraya gün al dedi.ozamanda 23. hafta bitmiş olacak geç kalmış olurmuyum acaba.

ewt medipol megaya gidiyoruım canm.renkli ultrason yokmuş. ayrıntılının fiyatı da 300 müş. ama kadın doğuma da ücret ödeniyor sanırım. ben ikili test yaptırırken 70 radyolojiye 70 de kadın doğuma vermiştim. ayrıntılı 350 ye patlar gibi geliyor.hem de radyolog yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…