İnşallah sağ salim alalım kucağımıza, ama isim konusu hiç kolay değilmiş yaa, erkek ismi bulması çok zormuş, kız olsa ismimiz hazırdı, şak diye koyuverecektik, ama erkek olunca ve çift isim koymak zorunda olunca harf sayısına bakmak zorunda kalıyorum, seçenekleri elemek zorunda kalıyorum, gece bile artık uykumdan uyanmaya başladım isim düşünmekten
Yapan doktora hiç sormaz mıyım? Radyologtu ve çok soğuktu.bu söylediğiniz tehlikeli mi dedim.soğuk bir şekilde yok dedi ve hemen diğer hastayı alalım dedi. Çekti gitti .hemen kendi kadın doğumcuma gittim.tam 4 saat hastanedeydim.o kadar çok hasta vardı ki.beklerken üzüntüden mahvoldum.doktorum ben neler gördüm bu en hafifi dedi.bu konuda biz yorum yapamayız, seni hocama yönlendiricem dedi.pazartesi nasıl gün geçer.?tabi ben de sakin olmak mümkün mü ? Elimde değil,çok zormuş
ne kadar uzulme, kafana takma desekte cok kolay degıldır bu emınım... ama gonlunu bırazcık ferah tutmaya calıs ınternette cok fazla arastırma yapma dunyanında cop bılgısı var nette....senın kı bayagı kucuk mus bak cok onemlı degılmıs h.sonuda gelıyor gez dolas melegıne ıyı bak...
ayy ben bugune kadar hıc korkmamıstım 2. de bende bır rahatlık cokmustu ama haftaya da benım detaylım var uykularım kacmaya basladı ıınsan ıster ıstemez herseyı dusunuyor
sezeryanda doğumdan hemen sonra korse olmaz, dikişler patlayabilir ve çok acır, ama 1 hafta sonra ben korseye başlamıştım, sezeryanda da korse kullanlılabilir.
biz 12. haftadan itibaren meraktan çatlıyoruz tabi, hemen öğrenmek istiyoruz cinsiyeti, demek ki doktorların birçoğunun 16. haftaya kadar söylememleri ne kadar da doğruymuş,hiç değilse hayal kırıklığı yaşamıyorsun.
hiç duymadım, ben henüz girmedim ayrıntılıya, kadın doğum doktorun önden bir bilgi vermedi mi? bence önemli bir durum değildir.
devlet hastanelerine gidilmiyor ki, benim evimin dibinde devlet hastanesi, ama ne doktoru doktor, ne aletleri alet! o kadar sağlığa kesilen vergiler nereye gidiyor bilmeiyorum, nenem zamanından kalma Usg ler kullanılıyor, doktorlar burunlarından kıl aldırmıyorlar, bir şey soruyorsun azarlıyorlar ya da küstahça cevap veriyorlar, zaten muayene ettikleri pek söylenemez, yatmanla kakman bir oluyor, bunun farkında olan özel hastanelerde yapacakalrını yapıyorlar, sağlık bakanlığı buna müsade ederse özel hastane neden yapmasın ki
aynen canım,varmış bi bildikleri ama bende bıçak dayamadım ki boğazına söyleeeee diye
gerçi o da kesin değil ama erkeğe benziyor dedi
bide teyzemin kızları hep 2,5 3 aylıkken öğrendiler,üstelik hepside doğru çıktı :26:
ne bileyim bende yanılma olmaz diye düşündüm.
ama olsun kızımada alıştım hemen.
zaten ben 3 kez rüyamda kızım olduğunu gördüm ve hepside birbirinden güzeldi...
1)doğum yapmışım ve tombul,pespembe tenli bir kızım olduğunu gördüm,çıplaktı ve öyle sevimliydi ki...
2)gene kızım doğuyordu ve ben onu emziriyordum ama göğsümden o kadar çok süt akıyordu ki tüzü hep süte bulanmıştı
sonra birden büyüyüp 1,5 2 yaşlarında yürüyen çıtı pıtı bi kız halini aldı.o kadar cimcime ve zekiydi ki...evin içinde dolanıp duruyordu: )
3)ben kpss ye hazırlanıyorum normalde.rüyamda kpss yide kurum sınavınıda kazanmışım ve mülakat aşamasındayız,görevli kendini tanıtın diyor ve ben diyor,evliyim,eşim eczacı,BİR KIZIM var...
Rabbim işaretlerini vermiş demekki: )
ayvayı çok yiyordum artık daha da çok yiyorum yavrum güzelleşsin diye
çilek de bebeği çok zeki yaparmış ama hem mevsiminde değiliz hem mevsiminde olsak da hormonlu oluyor yemem: )
onun yerine bol bol ceviz yiyorum
sanada mı aynısı oldu codulu
ay çok garip bişey ya...
hamile kalmadan önce hep kızım olsun,ilk yavrumun yaşı bana yakın olsun ki arkadaş gibi olalım diye düşünürdüm.
3 aylıkken doktor erkeğe benziyor deyince ben bi afalladım.1 hafta kendime gelemedim desem yeridir
sonra alıştım.oğluşumda oğluşum diye sevmeye başladım.
şimdide kız deyince,ne yani oğlum olmayacak mı şimdidiye bakındım boş boş: )
nasıl alıştırdıysam artık kendimi
halbuki Allah en baştaki gönlüme göre nasip etti.
şimdi yavaş yavaş alışıyorum artık ama aklım erkektede kaldı yaw
keşkem ikiz olsaydı,bi kız bi erkek
öncelikle geçmiş olsun.Olumlu düşünmeye çalışın. 10 yıl geçmiş sezaryenin üzerinden ne kadar kötü yaparsa yapsın iyileşmiştir
ben 1.5 yıl önce sezaryen oldum istemeden. Hep bir daha normal doğum yaparım inş diye düşünürken 14 ay sonra pat diye tekrar hamile kalınca doktorum normal doğum mümkün değil dedi.şimdiden dikiş izim tekrardan belirginleşti. doktora sorduğumda büyüme hormonu salgılandığı için oranın tekrar kırmızılaşması normal dedi. daha fazla risk var mı dedim, yok gayet rahat geçecek diyor ama tabii ki ben çekiniyorum 2 sene bile geçmemiş olacak aradan. bu kadar sık sezaryen geçirmiş/geçirecek ya da yakını geçirmiş biri var mı aranızda?
20 hafta bitmek üzere.okuduklarımda 3. Trimestrda kaybolur şeklinde. Korkuyorum.kireçlenme,parlaklık,çok küçük delik yazıyor.hepsi aynıymış nette böle yazıyor.çok zormuş çokbu hafta sonu eşyalarını alacaktım üzüntüden halim yok.
Aynen yaa ben şimdi erkek bebkde istiyorum. Oğluşum demek yakın geliyodu. Ama ikinciye olur oda artık. Bide sanki hafifledim ben. Yogun calışan biri olarak erkek cocuktan korkuyodum ben. Düşünsene bi kalıba sıgmaz o şimdi. Ayy ne yaramaz olurlar..
Benim kızımın adı ebru olacak, oğlum olursa da kızımla uyumlu olsun diye emre koyacağım. Sen de Emre ismini düşünebilirsin:))
ben kızımın adını mina düşünüyorum 5 yaşında kızım var oda kardeşimin adı buğlem olcak
istersen mina buğlem kat diyo :) nerdern duydu bu ismi bilmem kırmakta istemiyorum
kızımın adı çisem çok beğenerek kattım bunda ne olcak bakalım
öncelikle geçmiş olsun.Olumlu düşünmeye çalışın. 10 yıl geçmiş sezaryenin üzerinden ne kadar kötü yaparsa yapsın iyileşmiştir
ben 1.5 yıl önce sezaryen oldum istemeden. Hep bir daha normal doğum yaparım inş diye düşünürken 14 ay sonra pat diye tekrar hamile kalınca doktorum normal doğum mümkün değil dedi.şimdiden dikiş izim tekrardan belirginleşti. doktora sorduğumda büyüme hormonu salgılandığı için oranın tekrar kırmızılaşması normal dedi. daha fazla risk var mı dedim, yok gayet rahat geçecek diyor ama tabii ki ben çekiniyorum 2 sene bile geçmemiş olacak aradan. bu kadar sık sezaryen geçirmiş/geçirecek ya da yakını geçirmiş biri var mı aranızda?
Geçmiş olsun Genic ne kullanıyorsun hafiflemesi için ??
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
ewt medipol megaya gidiyoruım canm.renkli ultrason yokmuş. ayrıntılının fiyatı da 300 müş. ama kadın doğuma da ücret ödeniyor sanırım. ben ikili test yaptırırken 70 radyolojiye 70 de kadın doğuma vermiştim. ayrıntılı 350 ye patlar gibi geliyor.hem de radyolog yapıyormuşMedipol megayamı gidiyorsun bağcılarda olan bende oraya başlıcam bu hafta oradamı yokmuş canım renkli ultrason orada yoksa benim için büyük bir hayalkırıklık olur koskocaa hastanee tam teşekkürlü ve diğer hastanelerde olmayan branşlar bile orada var diye biliyorum((
Aynennn ole kime gidicen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?