ben hala oğluma isim bulamadım
bizimde oluşumuz olacak ve ismi muhtemelen muharrem ege olacak muharrem vefat eden babamın ismi ama genellikle ege ismini kullanmak istiyoruz manası yüce büyük ulu
ben birde eymen ismini çok istedim ama eşim malesef istemiyor onun manası 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym ...
Biz cinsiyeti öğrenemedik henüz ama oğlummolursa adı can olucak, soyismimizle birleşince çok karizmatik oluyo, kız olursada naz olucak inşallah sağ salim bi doğsalarda bebişler isim kolay
efe, yiğit, eymen, yusuf, kenan, ömer, bilal, selim, Ahmet...isimleri benim hoşuma giden isimler ama sen beğenir misin bilmem canım:) içine sinen bi isim bulursun inşallah
bizim oğlanın adı Mete olacak kısmetse,kızım buldu,eşim onayladı,bana da kabul etmek düştü
Kızının ismi nedir? hani belki ondan bişi çıkar
cnm sorunum ishal değil 1 haftadır kabızım
ahhh bee canımm.. Seni çok iyi anlıyorum ama sabretmen ve bebeği daha fazla üzmemen gerek.Çünkü senin psikolojin bebeğin psikolojisi. Hem internette de araştırmışsın normal bulgudur tek başına ifade etmez diye okumuşsun. Keşke ağlayıp üzüleceğine onu yapana sorsaydın da tehlikeli olup olmadığını öğrenip içini rahatlatsaydın. iyi düşün iyi olsun hadi bakalım o gözlerinden yaş akıtmayı bırak da bol bol dua et.. Bence hiç bişey yoktur. ve sen kendini boşuna üzüyosun.. bak daha önünde 4 gün var daha 4 gün boyunca ağlarsan o bebeğine yazık değil mi((
Özel çapa medilife aynı hastane zaten farklı değil evet ara sokakta fatih tarafında....ben zaten şuanda özel okmeydanı hastanesine gidiyorum ve çok yoğunluğundan memnun değilim doktorum iyi fakat ilgilenemiyor kalabalıktan.....
Teşekkür ederim,size de kolay gelsin,biz bulduk da rahatladık,uykularım kaçıyordu vallahi,epey araştırdım ama size de fikir olur,Hazar,Aybars,Tuna.Mete yi ben de çok beğeniyorum, ve oğluşumun bu ismi taşımasını çok isterdim amaaa ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız koydu bu ismi yaaa, malesef istemeyerek elemek zorunda kaldım, Siz güle güle kullanın.
bu listeme korsede ekleyeceğim sezaryanı bilmiyorum ama normal doğumda doğar doğmaz kullanılıyor ilk doğumumda kullanmadığıma bin pişmanım eski kiloma döndüm 25-30 kilo verdim ama sarkmalar oldu inşallah bu kez korseyi hemen kullanacagım
sanada mı aynısı oldu codulu
ay çok garip bişey ya...
hamile kalmadan önce hep kızım olsun,ilk yavrumun yaşı bana yakın olsun ki arkadaş gibi olalım diye düşünürdüm.
3 aylıkken doktor erkeğe benziyor deyince ben bi afalladım.1 hafta kendime gelemedim desem yeridir
sonra alıştım.oğluşumda oğluşum diye sevmeye başladım.
şimdide kız deyince,ne yani oğlum olmayacak mı şimdidiye bakındım boş boş: )
nasıl alıştırdıysam artık kendimi
halbuki Allah en baştaki gönlüme göre nasip etti.
şimdi yavaş yavaş alışıyorum artık ama aklım erkektede kaldı yaw
keşkem ikiz olsaydı,bi kız bi erkek
Merhaba mart anneleri.ben bugün ayrıntılıya ultrasona girdim.Fetal kardiak incelemede sol ventikül içerisinde ekojen focus görünümü izlendi diye bir sonuç çıktı.kalpte parlaklık demekmiş.böyle bir sonucu duyanınız var mı?.radyolojı doktoru yaptı.kadın doğum doktorum, perinatolojı uzmanına yönlendirdi.ben ağlamaktan helak oldum.internette normal bulgudur, tek başına anlam ifade etmez diyor.diğer sonuçlar temiz çıktı.2li ve 3lü testim de normal çıkmıştı.ama çok kötüyüm.perinatolog pazartesiye randevu verdi.lütfen dua edin,çok ihtiyacım var.((
Hanımlar özel hastaneler sgk la anlaşmalarını bozmuşlar ve fiyatlarına %200 zam yapıcaklarmış haberlerde izledim ve hatta doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi aradım fiyat bilgisinde değişiklik yapmışlarmı diye baya bir zam bindirmişler şok oldum !! yeteri kadar soyuyorlar zaten bizi bu özel hastaneler almamaları gereken paraları bile alıyorlar üstelik ayrıntılı fatura falanda vermiyorlar birde ödediğimiz paraları geriye alma hakkımız olmasın diye kagıt imzalatıyorlar daha ne istiyor ki bunlar ???? hem bizden hemde sgk dan fazlasıyla paralarını alıyorlar hakları olmadığı halde birde utanmadan %200 zam yapıcaklarmış !!! aslında bunları protesto etmek lazım gitmemek lazım sinek avlasınlar da işte bazı sgk hastanelerinin durumu belli o insanın canını sıkıyor..bakarım ilerleyen günlerde neler olacak...
Yapan doktora hiç sormaz mıyım? Radyologtu ve çok soğuktu.bu söylediğiniz tehlikeli mi dedim.soğuk bir şekilde yok dedi ve hemen diğer hastayı alalım dedi. Çekti gitti .hemen kendi kadın doğumcuma gittim.tam 4 saat hastanedeydim.o kadar çok hasta vardı ki.beklerken üzüntüden mahvoldum.doktorum ben neler gördüm bu en hafifi dedi.bu konuda biz yorum yapamayız, seni hocama yönlendiricem dedi.pazartesi nasıl gün geçer.?tabi ben de sakin olmak mümkün mü ? Elimde değil,çok zormuş
Yapan doktora hiç sormaz mıyım? Radyologtu ve çok soğuktu.bu söylediğiniz tehlikeli mi dedim.soğuk bir şekilde yok dedi ve hemen diğer hastayı alalım dedi. Çekti gitti .hemen kendi kadın doğumcuma gittim.tam 4 saat hastanedeydim.o kadar çok hasta vardı ki.beklerken üzüntüden mahvoldum.doktorum ben neler gördüm bu en hafifi dedi.bu konuda biz yorum yapamayız, seni hocama yönlendiricem dedi.pazartesi nasıl gün geçer.?tabi ben de sakin olmak mümkün mü ? Elimde değil,çok zormuş
Teşekkür ederim,size de kolay gelsin,biz bulduk da rahatladık,uykularım kaçıyordu vallahi,epey araştırdım ama size de fikir olur,Hazar,Aybars,Tuna.
merhaba kaçıncı haftadasın 19 sanırım değl mi? bende pztesi yani 19+2 de gittim ayrıntılı ultrason için doktorum aslında daha erken bu haftada kalp tam ayrıntılı incelenemez dedi ama yinede baktı.yani canını sıkma asıl 24.haftada detaylı bakılıyormuş kalbe.üstelik bütün testlerin temizse o parlaklık kaybolur bence.
Kızlar benimde karnım baya büyüdü bebek sanki arada bir mideme kadar çıkıyor gibi geliyor bana ani kalktığımda da yukarı karın boşluğuma sanki içerden sopa gibi birşey itiyor...ilk doğumumdan kalan sezeryan yerim acayip kaşınmaya ve acımaya başladı son iki gündür de bebeğin tekmelerini resmen rahimimde hissediyorum ayağı aşamdan çıkacak gibi korkuyorum resmen sizde de bu şikayetler varmı ben gerçekten korkuyorum..sancımda var dünden beri ama anlayamadım gaz danmı böbreğimde olan taştanmı bir türlü çözemedim((( cumartesiye randevum var ama o zamana kadar acillik olmazsam iyidir ((
üzülme, düşünme bile, çünkü baksana radylog bile önemli bir durum değil demiş, pazartesi günü geçmek bilmez tabi düşündükçe, kafanı dağıtacak başka şeyler yap, bence gerçekten önemli bir duurm değildir.
20 hafta bitmek üzere.okuduklarımda 3. Trimestrda kaybolur şeklinde. Korkuyorum.kireçlenme,parlaklık,çok küçük delik yazıyor.hepsi aynıymış nette böle yazıyor.çok zormuş çokbu hafta sonu eşyalarını alacaktım üzüntüden halim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?