2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben hala oğluma isim bulamadım

vee bızım bu aksam ısım olayımız cozuldu "batuhan":)

eve geldım kızım dedıkı "anne kardesımın ısmı batuhan olsun" bakıcı teyzemız ıle kararları sanırım

gercı esım de ılk batuhan demıstı ama kızıma bu batuhan ısmı denk geldı bılmıyorum:)):)

Bizim oglusta buuuu

Bebegimde bi problem yok cok sukur.yalniz aramizdaki bebegi besleyen damarda direnc yuksekmis.buda benim ilerki donemlerimde tansiyonumun olabilecegi anlamina geliyormus.buda bebegin gelisimini olumsuz etkileyebilirmis..az tuzlu yiyip kilo almamam gerekirmis.kendi dr un yonlendirir takibini yapar dedi.napalim hayirlisi artik.dikkat edicem bundan sonra

ben Ege yi sadece bölge ismi olarak düşünmüştüm, başka bir manası var mıydı hiç bilmiyorum, Eymen de çok güzel, anlamı da çok güzel, ancak ben daha kısa isimler bakıyorum

Biz cinsiyeti öğrenemedik henüz ama oğlummolursa adı can olucak, soyismimizle birleşince çok karizmatik oluyo, kız olursada naz olucak inşallah sağ salim bi doğsalarda bebişler isim kolay

İnşallah sağ salim alalım kucağımıza, ama isim konusu hiç kolay değilmiş yaa, erkek ismi bulması çok zormuş, kız olsa ismimiz hazırdı, şak diye koyuverecektik, ama erkek olunca ve çift isim koymak zorunda olunca harf sayısına bakmak zorunda kalıyorum, seçenekleri elemek zorunda kalıyorum, gece bile artık uykumdan uyanmaya başladım isim düşünmekten

bizim oğlanın adı Mete olacak kısmetse,kızım buldu,eşim onayladı,bana da kabul etmek düştü

efe, yiğit, eymen, yusuf, kenan, ömer, bilal, selim, Ahmet...isimleri benim hoşuma giden isimler ama sen beğenir misin bilmem canım:) içine sinen bi isim bulursun inşallah

çok teşekkür ederim önerilerin için Efe ismi çok var, ve efe lere yaramaz olur diyorlar bilmem ben e çevrenin yalancısıyım, yiğit hiç hoşlanmadığım bir kişinin soyadı o nedenle olmaz, Eymen i beğeniyorum ben de, Yusuf çevremde 3-5 tane var

bizim oğlanın adı Mete olacak kısmetse,kızım buldu,eşim onayladı,bana da kabul etmek düştü

Mete yi ben de çok beğeniyorum, ve oğluşumun bu ismi taşımasını çok isterdim amaaa ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız koydu bu ismi yaaa, malesef istemeyerek elemek zorunda kaldım, Siz güle güle kullanın.

Kızının ismi nedir? hani belki ondan bişi çıkar

Kızımın adı NİSA çok seviyorum kızımın adını, anasınıfına gidiyor şimdi, sınıflarında İsa varmış, kızıma kalırsa İsa koyalım diyor ama Nisa İsa çok karışır yaa, istemiyorum o nedenle, İsa diye çağırsam Nisa gelir, Nisa diye çağırsam İsa gelir

Yapan doktora hiç sormaz mıyım? Radyologtu ve çok soğuktu.bu söylediğiniz tehlikeli mi dedim.soğuk bir şekilde yok dedi ve hemen diğer hastayı alalım dedi. Çekti gitti .hemen kendi kadın doğumcuma gittim.tam 4 saat hastanedeydim.o kadar çok hasta vardı ki.beklerken üzüntüden mahvoldum.doktorum ben neler gördüm bu en hafifi dedi.bu konuda biz yorum yapamayız, seni hocama yönlendiricem dedi.pazartesi nasıl gün geçer.?tabi ben de sakin olmak mümkün mü ? Elimde değil,çok zormuş

Teşekkür ederim,size de kolay gelsin,biz bulduk da rahatladık,uykularım kaçıyordu vallahi,epey araştırdım ama size de fikir olur,Hazar,Aybars,Tuna.

Son düzenleme:

sezeryanda doğumdan hemen sonra korse olmaz, dikişler patlayabilir ve çok acır, ama 1 hafta sonra ben korseye başlamıştım, sezeryanda da korse kullanlılabilir.

biz 12. haftadan itibaren meraktan çatlıyoruz tabi, hemen öğrenmek istiyoruz cinsiyeti, demek ki doktorların birçoğunun 16. haftaya kadar söylememleri ne kadar da doğruymuş,hiç değilse hayal kırıklığı yaşamıyorsun.

hiç duymadım, ben henüz girmedim ayrıntılıya, kadın doğum doktorun önden bir bilgi vermedi mi? bence önemli bir durum değildir.

devlet hastanelerine gidilmiyor ki, benim evimin dibinde devlet hastanesi, ama ne doktoru doktor, ne aletleri alet! o kadar sağlığa kesilen vergiler nereye gidiyor bilmeiyorum, nenem zamanından kalma Usg ler kullanılıyor, doktorlar burunlarından kıl aldırmıyorlar, bir şey soruyorsun azarlıyorlar ya da küstahça cevap veriyorlar, zaten muayene ettikleri pek söylenemez, yatmanla kakman bir oluyor, bunun farkında olan özel hastanelerde yapacakalrını yapıyorlar, sağlık bakanlığı buna müsade ederse özel hastane neden yapmasın ki

üzülme, düşünme bile, çünkü baksana radylog bile önemli bir durum değil demiş, pazartesi günü geçmek bilmez tabi düşündükçe, kafanı dağıtacak başka şeyler yap, bence gerçekten önemli bir duurm değildir.

merhaba kaçıncı haftadasın 19 sanırım değl mi? bende pztesi yani 19+2 de gittim ayrıntılı ultrason için doktorum aslında daha erken bu haftada kalp tam ayrıntılı incelenemez dedi ama yinede baktı.yani canını sıkma asıl 24.haftada detaylı bakılıyormuş kalbe.üstelik bütün testlerin temizse o parlaklık kaybolur bence.

Teşekkür ederim,size de kolay gelsin,biz bulduk da rahatladık,uykularım kaçıyordu vallahi,epey araştırdım ama size de fikir olur,Hazar,Aybars,Tuna.

Teşekkür ederim, hiç kolay değil ama seçeceğim mecbur birini, iisim önerilerin için de sağol.

20 hafta bitmek üzere.okuduklarımda 3. Trimestrda kaybolur şeklinde. Korkuyorum.kireçlenme,parlaklık,çok küçük delik yazıyor.hepsi aynıymış nette böle yazıyor.çok zormuş çok bu hafta sonu eşyalarını alacaktım üzüntüden halim yok.

ilk doğumunun üzerinden ne kadar süre geçti? benim 5 yıl geçti, sezeryan bölgemde henüz hiç ağrım yok, ama diğer şikayetler bende de var, bugün sabaha karşı karnıma yine kramp girdi, adet ağrısına benzer bir ağrı, öyle bir ağrı girdi ki bacaklaırmı felç etti resmen, 1 hafat önce ağrı şikayeti ile gittiğimde enfeksiyon var deyip antibiyotik yazıp göndermişti, 10 gün kullandım antibiyortiği ancak bugün ağrılarım yine başladı, ben de çok korkuyorum, erken doğum olur idye ödüm patlıyor, kızım erken doğmuştu çünkü, 7. ayı bir doldursam erken doğum olsa da korkmayacağım ama şimdi çok küçük, ödüm patlıuor

İşte tavrı sanki açıklama yapmak istemez, başından atar gibiydi.dediğin gibidir , inşallah öyledir.

ama bak o delik çoğu hamilede oluyor sonra kapanıyor.yani ciddi bir şey değil tabii kalp olunca insan elinde olmadan üzülüyor ama doktor bile önemsememiş o yüzden pztesiyi bekle lütfen.sakin kalmaya çalış.önemli olsa hemen randevu verirdi doktor bekletmezdi üstelik.

ben daha eşya almadım hiç,biraz daha bekliycem sadece kırmızı bi patik aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…