ama bak o delik çoğu hamilede oluyor sonra kapanıyor.yani ciddi bir şey değil tabii kalp olunca insan elinde olmadan üzülüyor ama doktor bile önemsememiş o yüzden pztesiyi bekle lütfen.sakin kalmaya çalış.önemli olsa hemen randevu verirdi doktor bekletmezdi üstelik.
ben daha eşya almadım hiç,biraz daha bekliycem sadece kırmızı bi patik aldım.
Canım geçmiş olsun ishal için her gün bir muz ye hem potasyum+magnezyum olur hem de isalin kesilir.
Kızımın adı NİSAçok seviyorum kızımın adını, anasınıfına gidiyor şimdi, sınıflarında İsa varmış, kızıma kalırsa İsa koyalım diyor ama Nisa İsa çok karışır yaa, istemiyorum o nedenle, İsa diye çağırsam Nisa gelir, Nisa diye çağırsam İsa gelir
ilk doğumunun üzerinden ne kadar süre geçti? benim 5 yıl geçti, sezeryan bölgemde henüz hiç ağrım yok, ama diğer şikayetler bende de var, bugün sabaha karşı karnıma yine kramp girdi, adet ağrısına benzer bir ağrı, öyle bir ağrı girdi ki bacaklaırmı felç etti resmen, 1 hafat önce ağrı şikayeti ile gittiğimde enfeksiyon var deyip antibiyotik yazıp göndermişti, 10 gün kullandım antibiyortiği ancak bugün ağrılarım yine başladı, ben de çok korkuyorum, erken doğum olur idye ödüm patlıyor, kızım erken doğmuştu çünkü, 7. ayı bir doldursam erken doğum olsa da korkmayacağım ama şimdi çok küçük, ödüm patlıuor
Tibet vardı benim sklımda erkek olsaydı
20 hafta bitmek üzere.okuduklarımda 3. Trimestrda kaybolur şeklinde. Korkuyorum.kireçlenme,parlaklık,çok küçük delik yazıyor.hepsi aynıymış nette böle yazıyor.çok zormuş çokbu hafta sonu eşyalarını alacaktım üzüntüden halim yok.
aaa hangi doktora gidiyorsun peki ?
Nihat olabilir.. başka da bulamadım
20 hafta bitmek üzere.okuduklarımda 3. Trimestrda kaybolur şeklinde. Korkuyorum.kireçlenme,parlaklık,çok küçük delik yazıyor.hepsi aynıymış nette böle yazıyor.çok zormuş çokbu hafta sonu eşyalarını alacaktım üzüntüden halim yok.
amcamın adııııııı, koysam babam kalpten gidebilir, ben dururken neden amcanın ismini koydun diye
amcamın adııııııı, koysam babam kalpten gidebilir, ben dururken neden amcanın ismini koydun diye
Mete yi ben de çok beğeniyorum, ve oğluşumun bu ismi taşımasını çok isterdim amaaa ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız koydu bu ismi yaaa, malesef istemeyerek elemek zorunda kaldım, Siz güle güle kullanın.
ben medical park a gittim ücretsizdi bence çok fazla 220 tl genede siz bilirsiniz tabi
10 yıl geçti canım ama beni kesen dr..tam bir kasaptı öyle bir kesmiştiki beni aylarca kendime gelemedim bir kemiğimden diğer kemiğime kadar kesmişti resmen iki karışş tı ve kabar kabar olmuştu çok acı çekmiştim birde özel hastanede doğum yaptım sigortadan korktuğum için sigortaya gitsem bu kadarı olmazdı eminim öyle bir korkmuşum kii 10 yıl geçmesine rağmen şimdi karnım şiştikçe dikişlerim açılcak diye ödüm kopuyor((( benimde ağrılarım arttı bakalım doktor ne dicek gidince kesin enfeksiyon çıkar böbreğimde taş var idrar yollarımı mahvediyor buda erken doğum sebebi olabiliyor umarım zamanında gelir bebişlerimiz ((
Eki Görüntüle 838328
Bizim oglusta buuuu
Bebegimde bi problem yok cok sukur.yalniz aramizdaki bebegi besleyen damarda direnc yuksekmis.buda benim ilerki donemlerimde tansiyonumun olabilecegi anlamina geliyormus.buda bebegin gelisimini olumsuz etkileyebilirmis..az tuzlu yiyip kilo almamam gerekirmis.kendi dr un yonlendirir takibini yapar dedi.napalim hayirlisi artik.dikkat edicem bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?