2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Perinatalog şu an yurt dışındaymış ondan ptesiye alabildim.

Canım geçmiş olsun ishal için her gün bir muz ye hem potasyum+magnezyum olur hem de isalin kesilir.

bugun doktora gittim, ishal için ilaç verdi, ishal çok mühim değilde fena karın ağrısı yapıyor. birde rahim kasılmalarım vardı 2 gündür, bebek toplanıyor zannediyordum, ama değilmiş kasılmaymış, magnezyum verdi. ilaç kullanmayı sevmiyorum ama ağrının rahimmi bağırsak mı olduğunu böyle anlıcaz.

bu arada muz da yiyorum.. teşekkür ederim :)

Nihat olabilir.. başka da bulamadım

Arjın ben de c. Demir e gideceğim.doktorum önerdi.ptesi şu an yurt dışındaymış.4 gün beklicem . Acaba o sırada başka perinatoloğa gitsem mi? Kafam çok karışık.

10 yıl geçti canım ama beni kesen dr..tam bir kasaptı öyle bir kesmiştiki beni aylarca kendime gelemedim bir kemiğimden diğer kemiğime kadar kesmişti resmen iki karışş tı ve kabar kabar olmuştu çok acı çekmiştim birde özel hastanede doğum yaptım sigortadan korktuğum için sigortaya gitsem bu kadarı olmazdı eminim öyle bir korkmuşum kii 10 yıl geçmesine rağmen şimdi karnım şiştikçe dikişlerim açılcak diye ödüm kopuyor ((( benimde ağrılarım arttı bakalım doktor ne dicek gidince kesin enfeksiyon çıkar böbreğimde taş var idrar yollarımı mahvediyor buda erken doğum sebebi olabiliyor umarım zamanında gelir bebişlerimiz((

ne kadar uzulme, kafana takma desekte cok kolay degıldır bu emınım... ama gonlunu bırazcık ferah tutmaya calıs ınternette cok fazla arastırma yapma dunyanında cop bılgısı var nette....senın kı bayagı kucuk mus bak cok onemlı degılmıs h.sonuda gelıyor gez dolas melegıne ıyı bak...

ayy ben bugune kadar hıc korkmamıstım 2. de bende bır rahatlık cokmustu ama haftaya da benım detaylım var uykularım kacmaya basladı ıınsan ıster ıstemez herseyı dusunuyor

aaa hangi doktora gidiyorsun peki ?

Hasan beye gidiyorum ama çok yoğunn aynı sigorta gibi birde çok bekliyorsun bir keresinde sigortaya gitmek zorunda kaldım tatildeydi doktorum inan sigortada bile beklemedim ve ulturasonları daha netti çok şaşırmıştım.....bu hastanenin ultrason eltide eski özel hastane olmasına ragmen hemde çok kalabalık onun için medipol mega üniversite hastanesine başlıcam....

canım bak bazı bebekler üfürüm denilen hafif kalp rahtasızlıklar ile bile doğuyor, zamanla kendiliğinden geçiyor, seninki de benzer bir durum olabilir, yani kendiliğinden geçenlerden.

Merhaba kızlar, Bende 2013 nisan annesiyim. Zaman o kadar hızla geçiyor ki ,hamileliğin ,lohusalığın her anın keyfini çıkarın hiç kafanıza detayları takmayın , bebeğinize zaman ayırın doya doya yaşayın onu :)
Bebeğim 6 aylık oldu ananesiyle bırakıp işe başlamak durumda kaldım.

Ben bebeğime emzik verdim. Aslında benim açımdan iyi oldu ama emmeini azalttı sanıyorum. çünkü tanıdığım emzik kullanmadı onun bebeği benimkinden sık emdi. sizler bilirsiniz ama bunu düşünün derim.

Ben bilmiyordum hastanelerde ilk hafta pompa kiralanabiliyormuş. Kanalları açmak için düşünün derim. hem uç çıkarabilmek hemde sütün devamlılığı için.

Ben basit el pompası ile bebeğin emmediği fazla sütü hep çektim. Ne kadar çekerseniz o kadr iyi yerine göğüs hemen süt üretiyor. biraz kararsızlıktan el pompası aldım.Ama keşke başta elekt. alsaymışım . Şu an bende bir medela elekt. bir avent elekt. birde lansinoh manuel pompa var :)))Medelayı aldım önce sonra onunla kaynaşamadık aventi aldım.

Vee asıl diyeceğim ünlü bebek firması yarışmasında birinci oldum ödül avent elkt. pompa idi:) Şaka gibi iki hafta önce aldığım ürünün aynısı ve promalt içecek.

İsteyen olursa tabiki piyasa altında fiyata satıcam ödülleri çünkü ihtiyacım yok. Özelden yazarsanız konuşuruz.

Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın .Bol sütün olsun. Ve lohusayken gelen misfirlere güle güle demeyin ( eskilerin söylemesi. Süt gidermiş )

Mirza olabilir mi Nisa Mirza uyuyor

Bende Emir Ali koyacağım nasipse oğluşuma amoon yerim ben onu

Bebileriniz ve siz iyisinizdir inşallah...

benim minikimden kanat çırpınışından başka ses seda yok

karnım çok büyümedi biraz kafama takılıyo 63 ile başladım ilk üç ay 58 e düştüm şimdi ise 61 im.. gelişimi normal demişti dr um.
yine de hevesleniyom galiba göbüşlü annelere :)

bebegime örgü yapıyorum şimdilik iki tane tamamlamak üzereyim ve patik düşünüyorum onun dışında cinsiyet belli olmayınca elim kolum baglı... eşim biraz maddi olarak sıkıştıgı için hadi dr gidelim de diyemiyorum çünkü ilçeden merkeze dr gitmek 100 liraya mal oluyo adamcazım aysonunu iple çekiyor

Allah tan saglık ocakları kalp atışlarını dinletiyo :)

öncelikle geçmiş olsun.Olumlu düşünmeye çalışın. 10 yıl geçmiş sezaryenin üzerinden ne kadar kötü yaparsa yapsın iyileşmiştir
ben 1.5 yıl önce sezaryen oldum istemeden. Hep bir daha normal doğum yaparım inş diye düşünürken 14 ay sonra pat diye tekrar hamile kalınca doktorum normal doğum mümkün değil dedi.şimdiden dikiş izim tekrardan belirginleşti. doktora sorduğumda büyüme hormonu salgılandığı için oranın tekrar kırmızılaşması normal dedi. daha fazla risk var mı dedim, yok gayet rahat geçecek diyor ama tabii ki ben çekiniyorum 2 sene bile geçmemiş olacak aradan. bu kadar sık sezaryen geçirmiş/geçirecek ya da yakını geçirmiş biri var mı aranızda?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize.. Ben bikaç gündür hep sol kasığın biraz üstünde bi kıpırtılar hissediyorum nasıl desem pıt pıt değil daha hissedilir..böyle bişey hafif tıklatır gibi bebeğimin tekmelerimi bu acaba..bebek tam nerde bilemiyorum kasığın üstü biraz aşşağı oluyo acaba bağırsak hareketleriylemi karıştırıyorum emin olamıyorum yaa..

Son düzenleme:

kuzucuk yaaa,Allah sağlıklı olarak dünyaya gelmesini nasip etsin. tansiyon meselesini de yediklerinle dengelersin zaten hiç üzme kendini.
zaten gebelikte tansiyon ve şeker her zaman bir risk. Dua edelim ki gebelikten sonra da devam etmesin eğer çıkarsa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…