2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar günaydın dün akşam detaylı ultrasonumuza girdik cihaz çok iyi değildi bebeğim de küçük olduğu için sanırım tam net göremedik zaten küçük bey elleriyle devamlı yüzünü kapattı durdu yarım saatlik işimiz 1,5 saate çıktı doktor da sabırlıydı vesselam iyi uğraştı bizimle son randevuyduk zaten bekleyen hasta da yoktu sağa yattım bekledim sola yattım bekledim oğluşum hiç yatışını değiştirmedi bir kaç güzel poz yakaladık en sonunda neyse önemli kısmı : ''bebeğimizin herşeyi gayet normal allahıma şükürler olsun fazlalığı bile var bu doktor da kocaman bir pipisi var bu bebeğin dedi çok şükür ki allahın izniyle sağlıklı bir bebek dünyaya getiricem inşallah :)

bakacak kişinin bebeğin gelişiminde çok büyük etkisi var elbette ki. Benim de kayınvalidem bakacak o çok dediğim dedik bir kadındır o yüzden şımarık bir çocuk olacağını düşünmüyorum yani diğer çocuklarla ilişkilerine bakarak bunu söyledim ama umarım bu huyu kendi torununda değişmez. ama kendi annem de bir o kadar duygusal bir kadındır. Ağladığı anda herşeyi olacak o çocuğun ve şımarmasına neden olabilir.

Kizlar tiroit ilaci kullaniyorumda baska kullanan varsa yazabilirmi acmi tokmu gidiyoduk test icin zamani geldi yaptirmam lazimda

aç ve en geç 10a kadar kan verilmesi gerekiyor. ben de tiroit ilacı kullanıyorum kontrol için gittiğimde saat 1 di ve kan almadılar değerler yanlış çıkıyor diye..

ne tatlı duruyor göbüşün maşallah:))

Oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

ben 12. haftadan beri her hafta bitiminde çekiyorum göbüşümün fotosunu ilki 12+0'da ikinci foto bugün yani 22+0 'da üçüncü fotoda 15+0 :) bu arada 56 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 62 kiloyum

ben de her hafta bitimi çekicem artık fotoyu. çünkü güzel bir anı oluyor. Senin de güzel başlamış ve çok fit güzel görünüyorsun maşallah..

benim miniğime kimse bakamıycak kayınvalidemi çağırmak istemiyorum çünkü ilk bebegimde düşük yapıyordum soguk almıştım her gece aciile gidiyordum çagırdık gelmedi sagolsun iki tane bekar görümcemi de gönderemedi... velhasıl çok üzüldüm o dönem... tek derdi oglu ile 5 saat uzakta bi yerde yaşamamız...çünkü diger gelinine ayda bir gidiyordu nispet gibi... o kadar çok agladım ki eşim 112 yi aradı ne yapacagını bilemeden onlara sordu sorularını... annem 3 ay bakabilir herhalde ne varsa annemde var... sonra eylül iş başı yapıcam nasipse o zaman ögretmenler odasının yanı kreşimiz bi bakıcı ablaya düşersek bakalım iyisinden..

ama kayınvalidemi çok sevmeme ragmen o iki günü eşimin çaresizliğini hatırlayınca burnum sızlıyo

kızlar bu nevresim takımını alayım mı 40,00 Tl ? fiyatı uygun mu acaba bilemedim.:26: (ranforce yazıyor ) kumaş cinsi %100 pamuk

Kızlar hep kuzucuğa birşeyler alıyordum. Bu sefer Kendime de aldım. Bir gecelik ve sabahlığı bir de pijama ve sabahlığı aldım. Çok çok beğendim. Hacıbayramdan aldım. Yanında bir de 3 lü yeni doğan çorabı verdiler. Bu fırsatı kaçırır mıyım hiç? Hemen babasınınkiyle kuzucuk çorabının fotosunu foruma ekledim bu sabah. Çorap öyle güzel ki. Başparmağımdan azıcık küçük... Bunlar da aldığım gebe ve lohusa takımları: biri kemik rengi biri de beyaz...

Belki böylesi daha iyi canım. Kimse karışamaz, müdahale edemez. Tek başına doğurup büyütürsün babalar gibi. Hüç üzülme. Annem çalışan bşr kadındı. 7 yaşına kadar il il gezdik hep bakıcılarla büyüdüm. Hiç bir travma yaşamadım, gayet iyiyim sadece çenem düşük biraz...

kızlar ben de her ay sonunda foto çektiriyorum hani oluyor ya ay ay yapıyolar sonuncuda bebişinle çekiniyorsun öyle yapıcaz :)

bizde istiyoruz doğum fotoğrafçısını ama karar veremedik burda albüm fiyatları 500-750 tl arası

günaydın cnm... ben ne yaptığımı söylim bu konu ile ilgili... bana doğum fotoğrafı için 850 tl dediler... sonra ben albüm istemediğimi fotoğrafların yapılmış şekli ile bir cdye atılmasını ve ben beğendiklerimi kendim çıkartacağımı söyledim. ve fiyat hoppp 200 tl ye indi. Fikir olsun sana da. Zaten doğuma kadar ve doğumdan sonra da bir sürü masraf olacak ve şahsen ben bir albüm için okadar ücret ödeyemem. Ama kendi albümümü kendim hazırlayabilirim :)

ha bir de park yatak düşünüyorum şimdilk ama emin değilim.yani yerim dar ve kiracıyım 1-2 yıla kadar tayin isteriz o yüzden bebeğime oda yapmayacağım şimdilik.yani park yatak için de kullanılabilyor değil mi? sonuçta nevresim takımı di mi:44:

Ayy bayıldım bunlara daha dün bebek ziyaretinde giymişti komşum beyaz sabahlıgıylaa o kadar hoşuma gitmişti kii.. inşallah sen de hayırlısıyla bebişin kucagında giyersin

ama ama ama ben kıskandım benim göbek o kadar belli değil
iç karnın geniş diyolar acaba doğru mu of haftasonu gelsinde bebişimin kilosuna baksak acaba az mı

Aslında benim de fotoda büyük çıkmış metrobuste falan farkedip de yer bile vermiyolar yorgunsam mecbur yer istiyorum
Dert etme sağlık haberlerini al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…