2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın Kızlar,

Çok değişik acaip bir rüya gördüm, inanılmaz etkisindeyim eşimle ben tren garında bekler zor yürüyen yaşlı bir teyze yön soruyor ama o an bile teyzeyi görünce onu bişe olacak diye endişeleniyorum eşimde kadını sırtına alıp bineceği yere bırakıyor sonrada beli ağrıyor (fıtığı varda) bende diyorum ki keşke koluna girseydin belin ağırmazdı dememe kalmıyo teyzeyi rayların üstünde görüyorum ve tren çarpıyo herkezde bir panik sonra cansız bedeni lakin burda bitmiyor ben güya rüyamda o teyzeyi görüyorum (rüya içinde rüya) bişeyler soruyorum eşim cennetlikmi evet diyor ya ben diyorum zor der gibi bakıyor ozaman allahü teala bana hidayet versin ben eşimin yanında olayım ben ondan ayrılamam diyorum gülümseyerek sende cennete gireceksin diyor sonra ismimi soruyor zeynep diyorum çok güzel diyor karnımdakini işaret ederek onun adıda zehra olsun diyor böylelikle uyandım ama benim oğlum olacak kızım olsaydı tereddüt etmeden Zehra koyardım anlamına hemen baktım :Çok beyaz ve parlak yüzlü. ay yüzlü Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı

günaydın hanımlar iki gecedir oğlumun tekmelerinden uyuyamıyorum çok hareketli sürekli dönüyor içimde vuruyor dalamıyorum uykuya iş yerinde uyukluyorum tüm gün benim gibi olan var mı kızlar ne yapıyorsunuz

hepinize günaydın güzel hamişlerrrrrrrrrr canım rüyanı hayra yor hayırlı çıksın ilginç bir rüyaymış :44::44:

ama ama ama ben kıskandım benim göbek o kadar belli değil
iç karnın geniş diyolar acaba doğru mu of haftasonu gelsinde bebişimin kilosuna baksak acaba az mı

Çok tatlısın. Şahsen ben çok yaşıyorum bu anlattığın tekmeleri, uykusuzlukları vs. Ne yapıyorum biliyormusun? O içerdeki üçkağıtçı ne isterse onu yapıyorum. Yani uyumuyorum... Bence sen de kabullen: patron o!

o senin tatlılığın bizim aynı gidiyor seninle dimi yana yatıyorum yatağı tekmeliyor sırt üstü yatınca da çok sağlıklı değil ne yapacağımı şaşırdım

ama ama ama ben kıskandım benim göbek o kadar belli değil
iç karnın geniş diyolar acaba doğru mu of haftasonu gelsinde bebişimin kilosuna baksak acaba az mı

Benim 3 aydan saonra anormal büyüktü. Ben 4aylık hamileyken insanlar 6 falan zannediyorlardı. Gebelik şekeri başlayınca mecburen diyete başladım. Karbonhidratı kesince kilom aynı kaldı, yaklaşık 1 beden inceldim ve karnımın yüksekliği de rahat 4 parmak aşağı indi.
Gaz ve hazımsızlık da geçince çok rahay ettim. Tuzlu ve karbonhidratağırlıklı beslenme hamilelerde çok çok fark ediyor. Biraz da yapı galiba, bazı arkadaşlarımın 7 aylıkken karnı. Hamile gibiydi. Ben çok imrenirdim. Sonrasında çok da kolay forma girdiler.

:)))) annelerin müthiş fikirleri vardır her zaman hiiiçç şaşırmadım :))
doğru da olabilir hee çarşıya gittin bir tane eve geldin 2 tane

yaa sorma ben ilk başta kabul etmiştim de bu heyecan mevzusu girince işin içine bebeğin en tatlı anlarını çekemezse eğer doğumdan sonra ben ona çok pis çektiririm onu da biliyor
bakalım ben bu öneriyi hiç sunmadım farklı fotoğrafçı önerisini. Onu belki kabul eder bilemedim şimdi :))

cnm ne güzel en yakının gönüllü fotoğraf çekmek için... unutmaz hiç endişelenme hatta daha detaylı olur her anını cekmek kaçırmamak ister boşuna endişeleniyorsun bence :)

yaşayıp görcez diyim ama yani tekrarı da yok ki o anın eğer kaçırırsa naparım (
gerçi o da doğru daha detaylı çeker her anını çeker kukusunu göbeğini herbişeyini :))

haftaya şeker yüklemesi yapılacak benimde doktora demiştim ben aşırı tatlı yiyorum diye o zaman 22 haftalıkken gel şeker yüklemesi yaptıralım dedi benim kilodan dolayı belki diyetisyene gönderir

doğru diyorsun bak korktuğum senin başına gelmeden kurtulmuşsun :))
ben doğum fotoğrafçısı mevzusunu konuşayım doğru doğru:))

bizde istiyoruz doğum fotoğrafçısını ama karar veremedik burda albüm fiyatları 500-750 tl arası

yaşayıp görcez diyim ama yani tekrarı da yok ki o anın eğer kaçırırsa naparım (
gerçi o da doğru daha detaylı çeker her anını çeker kukusunu göbeğini herbişeyini :))

cnm ne yap biliyormusun? sen eşin dışında çok güvendiğin birine daha görev ver bol bol fotoğraf çeksin. Yedek olsun oda. Benim arkadasımında eşi çekti fotoğraflarını bir sürü güzel kare yakalamıstı. Ama bir talihsizlik oldu ve evine hırsız girdi Birtek o makinede vardı fotoğraflar 2 tanede kız kardeşinin telefonunda. Makine gidince sadece 2 doğum fotoğrafı var şimdi. Evde giden hiçbirşeye o makine kadar üzülmedi arkadaşım Yedeklemekte fayda var bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…