Eki Görüntüle 860710
dün akşam evde değildim çekememiştim bugün iş yerinin tuvaletinde çektim arka plan kötü oldu ama olsun :)
işte oğlum ve ben :))
Erkek :) ne kadar meraklı değil mi?işi gücü yok, bunlara meraklı.bugünde bir komşu sen kilo almadın neden,yemiyor musun?benim kardeşim seninle aynı o kilolu dedi.Allahım kilo alsan dert , almasan dert :) millete laf lazım.
Kızlar hep kuzucuğa birşeyler alıyordum. Bu sefer Kendime de aldım. Bir gecelik ve sabahlığı bir de pijama ve sabahlığı aldım. Çok çok beğendim. Hacıbayramdan aldım. Yanında bir de 3 lü yeni doğan çorabı verdiler. Bu fırsatı kaçırır mıyım hiç? Hemen babasınınkiyle kuzucuk çorabının fotosunu foruma ekledim bu sabah. Çorap öyle güzel ki. Başparmağımdan azıcık küçük... Bunlar da aldığım gebe ve lohusa takımları: biri kemik rengi biri de beyaz...
Eki Görüntüle 860705 Eki Görüntüle 860706
Ayy bayıldım bunlara daha dün bebek ziyaretinde giymişti komşum beyaz sabahlıgıylaa o kadar hoşuma gitmişti kii.. inşallah sen de hayırlısıyla bebişin kucagında giyersin
Aslında benim de fotoda büyük çıkmış metrobuste falan farkedip de yer bile vermiyolar yorgunsam mecbur yer istiyorum
Dert etme sağlık haberlerini al inşallah
günaydın cnm... ben ne yaptığımı söylim bu konu ile ilgili... bana doğum fotoğrafı için 850 tl dediler... sonra ben albüm istemediğimi fotoğrafların yapılmış şekli ile bir cdye atılmasını ve ben beğendiklerimi kendim çıkartacağımı söyledim. ve fiyat hoppp 200 tl ye indi. Fikir olsun sana da. Zaten doğuma kadar ve doğumdan sonra da bir sürü masraf olacak ve şahsen ben bir albüm için okadar ücret ödeyemem. Ama kendi albümümü kendim hazırlayabilirim :)
Kızlar hep kuzucuğa birşeyler alıyordum. Bu sefer Kendime de aldım. Bir gecelik ve sabahlığı bir de pijama ve sabahlığı aldım. Çok çok beğendim. Hacıbayramdan aldım. Yanında bir de 3 lü yeni doğan çorabı verdiler. Bu fırsatı kaçırır mıyım hiç? Hemen babasınınkiyle kuzucuk çorabının fotosunu foruma ekledim bu sabah. Çorap öyle güzel ki. Başparmağımdan azıcık küçük... Bunlar da aldığım gebe ve lohusa takımları: biri kemik rengi biri de beyaz...
kızına ve sana da maşallah göbüşler bu haftalarda çok tatlı duruyor umarım 9 ayda da böyle güzel dururlar:))
arkadaşlarım burnun büyümüş diyolar peffff :)))
Belki böylesi daha iyi canım. Kimse karışamaz, müdahale edemez. Tek başına doğurup büyütürsün babalar gibi. Hüç üzülme. Annem çalışan bşr kadındı. 7 yaşına kadar il il gezdik hep bakıcılarla büyüdüm. Hiç bir travma yaşamadım, gayet iyiyim sadece çenem düşük biraz...
Güle güle sağlıkla giy amargicim ikisini de çok sevdim
Nerde bu hacıbayram
Ayy bayıldım bunlara daha dün bebek ziyaretinde giymişti komşum beyaz sabahlıgıylaa o kadar hoşuma gitmişti kii.. inşallah sen de hayırlısıyla bebişin kucagında giyersin
şimdi diyceksiniz gecenin bi vakti bu hatunun ayakta ne işi var ...hep söylenen hamilelikte aşırı enerji durumu bende daha yeni zuhur ediyo o sebepten ..ben böyle oturuyorum ama yarın şeker yüklemesi yapılcak 10 da rndevumuz var uşağımı gece hayatına alıştırmadan ben gidiyim kızlar .......
bu arada göbüşleri gördüm süper en kısa zamanda oğluşumla benimde fotomu ekliycem .....
bize sağlık ocağında tetanoz dışında hiç nişey yapmıyolar ama hastaneye her gidişimde kan ve idrar tahlili yapılıyo bi şikayetim olmasada ......
esilam kilo alış hızımız aynıymış bende 68.3 kiloyum bakalım 9 ayı kaçla tamamlıycaz ....ben şu bikaç haftadır biraz dikkat etmeye çalışıyorum ......
Oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
çok güzeller bayıldım ben de alıcam haftasonu alışverişe çıkıp :)) güle güle giy canım :))
sen ne güzel zayıfsın
Bir kaç yerde vat anladığım kadarıyla,
Kadıköyde ana mağazaları var. Ben bunları bağdat caddesi selamiçeşme tarafındaki dükkandan aldım.
bugün büyük gündü bizim için.10 ekim den beri oglusumu görmüyordum gayet iyi sağlığı yerinde .suyu yeterli rahim incelmemiş sıkıntı yok.gelişimi güzel maşallah ben yine siyah beyaz ekrandan bişey anlamadım bitek pipisi sallanıyordu :) onu gördüm şeker testi yaptırdım sonuç almadım henüz.doğum fiyatını sordum 400tl epidural olursa 300 ilave oluyormuş.yürüyüşlerim uzun dedim yarım saati geçmesin dedi kokulu akıntın var mı dedi evet dedim bir ilaç yazdı balık yağıda yazdı 19 aralıkta bir dahaki buluşmamız
oo olsunda senin gibi yaşama sevinci olan biri olsun teyzoşu...
ama hamilelik psikolojisiyle hatırlayınca canım acıyo çalışıyodum o dönemde ne olurdu sankii de mi ama.. bana gelmedi diye de gönül koymadım olabilir dedim ama iki ay sonra annesi yanında yaşayan ev hanımı eltime gidinceee sıcak sular döküldüü yabancı gelinmişim moduna giriverdim ve durmam gereken yeri bildim...
şimdi o korku ile hamile oldugumu ögrendigim gün ücretsiz izne ayrıldım kimseye muhtaç etmesin Allah... bebeşim ve babişimle gayet mutluyuzz
bende hacıbayram bi semt sanıyorum yani istanbul dışında:)ne safımmm.krem rengi olanı sevdim nekadara aldın bunları kadıkoyde nerde acaba magazası biliyormusun.
200 civarı verdim. Beğendiklerimi kadın getirtti sonra da beni aradı haber verdi. Gittim denedim. Çok memnun kaldım. Küçücük bir dükkan ama seçenekleri çok fazla. Çok eski bir işletmeymiş. Aşağıda da telefonu var.
+90 216 360 13 61
Günaydın anneler,
Oğlum bu sabah beni 6 değil 7'de de uyandırdı. Günlerdir ilk defa kendimi saatlerce uyumuş gibi hissediyorum. Bir de canımı acıtmadan tekmeledi. Böyle tatlı tatlı tekmelerle uyandırdı. Unutturmayın kızlar onu doğunca güzel bir ısırayım...
Günaydın güzel göbişler, mutlu annişler :)
Fotoğraf ekleyen herkesin göbişleri çok tatlı.
Allah çok da çatlamadan daha da büyütmek nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?