2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

o insanları alıp böyle kafalarını birbirine tokuşturmak lazım. Haddini bilmezler sinir insanlar

Güle güle sağlıkla giy amargicim ikisini de çok sevdim
Nerde bu hacıbayram

Aslında benim de fotoda büyük çıkmış metrobuste falan farkedip de yer bile vermiyolar yorgunsam mecbur yer istiyorum
Dert etme sağlık haberlerini al inşallah

amin canım amin

evet çok pahalı bizde öyle düşünüyoruz daha konuşmadık ama fotoğrafçıyla bu düşüncemizi fiyat tabikide etkiler onların yapacaığını bizde gayet güzel yapabilirz

canım fiyatlar gebe ve lohusa takımı olunca çok artıyor mu ?

kızına ve sana da maşallah göbüşler bu haftalarda çok tatlı duruyor umarım 9 ayda da böyle güzel dururlar:))
arkadaşlarım burnun büyümüş diyolar peffff :)))

Sağol Emelcim bende de çiller arttı hamilelik güzelliği bunlar burnumuz büyük olsun keyfimiz yerinde olsun

oo olsunda senin gibi yaşama sevinci olan biri olsun teyzoşu...

ama hamilelik psikolojisiyle hatırlayınca canım acıyo çalışıyodum o dönemde ne olurdu sankii de mi ama.. bana gelmedi diye de gönül koymadım olabilir dedim ama iki ay sonra annesi yanında yaşayan ev hanımı eltime gidinceee sıcak sular döküldüü yabancı gelinmişim moduna giriverdim ve durmam gereken yeri bildim...

şimdi o korku ile hamile oldugumu ögrendigim gün ücretsiz izne ayrıldım kimseye muhtaç etmesin Allah... bebeşim ve babişimle gayet mutluyuzz

aynen bende dikkat etmeye çalışıyorum cnm.ama iştahım çok açık resmen doymuyorum.

Oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

amin canım sağol hepimizin doğumları kolay olsun sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah :)))

sen ne güzel zayıfsın

sağol canım ben aslında çok şişkoydum gebelik öncesi müthiş bir diyetle 10 kilo verdim sonra hamile olduğumu öğrendim şuanda da toplam 5 kilo almış durumdayım karnım 2 haftadır falan çıktı öncesinde yoktu umarım bundan sonra da fazla kilo almam ama dikkat ediyorum yediklerime yürüyüş ve pilates yapıyorum düzenli yemek yiyince kilo alınmıyormuş onu anladım herkese de tavsiye ediyorum :)

Bir kaç yerde vat anladığım kadarıyla,
Kadıköyde ana mağazaları var. Ben bunları bağdat caddesi selamiçeşme tarafındaki dükkandan aldım.

bende hacıbayram bi semt sanıyorum yani istanbul dışında:)ne safımmm.krem rengi olanı sevdim nekadara aldın bunları kadıkoyde nerde acaba magazası biliyormusun.

inşallah şeker sonucun da iyi çıkar bundan sonrası da huzurla geçer:))

Harikadın. Yazını okuyunca aklıma ikizleri olan bir arkadaşım geldi. Kız özel sektörde çalışıyordu. Krı koca maddi gelirleri iyiydi. Evde yatılı bakıcı vardı bir hergün gündüzcü bir kadın geliyordu ev işi için. Kndi annesi 2 saat mesafede yaşıyordu. Avukattı. Kayınvalidesi emekliydi. Ayno sokakta oturuyorlaı. O da kendi kızının 2 yaşındaki oğluna başıyordu. Arkadalımaslında çok birşey istemedi. Ara sırada eve baskın yapıp kendini göstermesini istedi kayınvalidesinden. Kadın yapmadı. Bebekler iki yaşına geldiğinde iki dünür ailelerle ortak bir ziyarette bebeklere bir kızın annesi bir oğanın annesi müdahale ediormuş,
"Ay ay düşecek ordan" "bu öksürüyor üşütmesin sakın" ...vs.
Bu böyle tüm gün devam etmiş. En sonunda kız dayanamamış
"Yeter. Evet oradan düşer, düştü de.. Evet üşütebilir, üşütüp hasta da oldu geçmişte. Rahat olun. Tek başıma büyüttüm tek başıma baktım. Kimse yoktu yanımda. Düşerse de hasta da olursaçok iyi biliyorum ki bu benim sorunum. Artık şu yemeğimi yiyebilirmiyim?"
Çok sinirlendim kendimi tutamadım diye anlatmıştı. Ben çok beğenmiştim cevabını. Bakabilselerdi harika olurdu, gözümüz arkada kalmazdı. Ama ne yapalım, biz de kendimiz bakarız. Sorundeğil.

Günaydın arkadaşlar maaşallah herkesin göbüşi çok güzel özendim bende resim eklemek istiyorum ama bilmiyorum telden ekleyebilirmiyim nasıl yapılıyor acaba.,

bende hacıbayram bi semt sanıyorum yani istanbul dışında:)ne safımmm.krem rengi olanı sevdim nekadara aldın bunları kadıkoyde nerde acaba magazası biliyormusun.

200 civarı verdim. Beğendiklerimi kadın getirtti sonra da beni aradı haber verdi. Gittim denedim. Çok memnun kaldım. Küçücük bir dükkan ama seçenekleri çok fazla. Çok eski bir işletmeymiş. Aşağıda da telefonu var.
+90 216 360 13 61

sagol cnm ararım ögrenirim

Günaydın Amargi, tekmeler acı mı veriyor ki? hiç bilmiyordum hem de uykudan uyandıracak kadar mı sarsıyor oyyy yerim ben onu :))
ben zaten kızım doğduğunda poposunu ısırıcam. O zaman senin oğlun için de hatırlatma yaparım mutlaka

Günaydın güzel göbişler, mutlu annişler :)
Fotoğraf ekleyen herkesin göbişleri çok tatlı.
Allah çok da çatlamadan daha da büyütmek nasip etsin...

benim başladı bile çatlaklar karnımın iki yanından bi de bacak içlerim (
zaten çatlamaya müsait bir yapım vardı hergün lierac sürüyorum ama pek işe yaradığı söylenemez.
Eşime dedim çatlıcak heryanım sadece pis pis güldü ne var bunda der gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…