2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
arkadaşlar bebek saçlanırken mide bulantısı olur mu?

miğdem çok yanıyo dediğinde hemen derler bebğin saçı çıkıyo galiba diye ama öyle bişey yokmuş,
cnm bebek kendine yer açıyo organların yeri değişiyo buda miğdeye baskı yapıyo ağza çıkan su
miğde ağrısı yanma bundan kaynaklıymış geçende bunla ilgili bir yazıda okumuştum

Bübchen'in içinde paraben var mı peki?
Parabensiz bir ürün bakmamız lazım.

Unibaby benim de içime sindi.

içime dert oldu bak şimdi. Nette araştırdım kimilerinde varmış kimisinde yokmuş paraben. Mesela şampuanında paraben yokmuş ama pişik kreminde varmış. Bu paraben denilen olay niveanın bebek ürünlerinde bile varmış. Ne saçma bir durumdur bu.
Ama gerçi şöyle bir durum var. Ben paraben ve alkol olmayan bir koltuk altı stick i kullandım. Tam bir rezaletti. Hiç bir koruma sağlamadı.1 hafta kullanamadan attım. bu paraben ne etkili bir kimyasaldır yahu..

geçmiş olsun canm..Allah şifa versin, sonuçların da temiz çıkar inşallah

Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim

Sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah karanfil
Birbirimizin destekçisiyiz benim de 25inde kontrolüm

hmm tamam canım sağolasın
bende bübchen i yazdım aklıma
ama bir yerde okudum da şimdi ilk aylarda sadee suyla yıkayın deniliyormuş
ıslak mendilide yazdım aklıma
bebe yağı olarakta ev yapımı zeytinyağı tavsiye ediyorlar onuda şimdi okudum
birde sebamedi çok tavsiye ediyorlar fakat şampuanı göz yakıyormuş onun

Günaydın kızalr bu hamiş arkadasınız aksamlarıda mesai yapıyo artık. Bide iş yuklediler bana anlatamam. Yıldrma politikası dıye dusunmeye basladıım valla.. .Acaba kendim cıkayımda tazminattan kurtulsunlar mı istiyorlarkiii

Eki Görüntüle 860710

dün akşam evde değildim çekememiştim bugün iş yerinin tuvaletinde çektim arka plan kötü oldu ama olsun :)

işte oğlum ve ben :))

Günaydın fıstıklar bu da benim göbeğim loading..20+4 Eki Görüntüle 860671 Eki Görüntüle 860672

Eki Görüntüle 860815 Eki Görüntüle 860817
kızlarr bir göbişte benden 21+2 günlük halim..

göbüşler şahaneeeeee maşallah 41 kere

Park yatak içinde normal yatak yok yalnız, ona uygun boyutta yatak bulabilecek misiniz?
Biz haftasonu baktık. Graco tavsiye ediliyor genelde. Ama içindeki şey 5cmlik bir sünger...

hmm.detaylı bakmadım hiç... yatak odamda yaatağımla dolabımın arasına sığabilecek bir beşik istiyorum aslında.çok büyük olmayanlardan.tavsiyelerinizi beklerim

hmm.detaylı bakmadım hiç... yatak odamda yaatağımla dolabımın arasına sığabilecek bir beşik istiyorum aslında.çok büyük olmayanlardan.tavsiyelerinizi beklerim

Biz ikea'dan yatak aldık 60x120
Sanırım bir de park yatak alacağız.
Ama işte park yatak içine yatak da almak lazım...

Çok da yeni bir ürün değil aslında.
Türkiye'ye geleli bile baya oldu.
Kim Kardashian bile kullanmış : )))

Paraben zaten ürünlerin raf sürelerini uzatıyor filan falan ama bebekler için ben cesaret edemem. En doğalı en katkısızı neyse onu bulmalıyız. Johnsons şampuanında yokmuş. Bir tek onu biliyorum şimdilik.

Nerde vurulcaksın canım bana sabah gel dediler yarın sabah hidşcem ben de aile hekimliğine
sağlık ocağında vurulcam canım
Sağlıkla büyüsünler de yakında patır kütür hissederiz inşallah :)

Cumartesi detaylımız var inşallah kıpır kıpır olur da doktor rahat rahat görür...
bizimde cumartesi detaylı usg miz var
benim yüzümde çok fazla sivilce oldu adam dalga geçiyor ergenim diye seviyor beni
neden aşı vurulacağın için bukadar seviniyosunki :) ne aşısı tetenozmu

evet tetenoz vurulcam ama sevinmedim ki heyecan yaptım

canım benimde aradığım o işte paraben sls olmasın istiyorum ya şu propanın içeriğinde ne var bulsam iyi olacak
ama propanın koltuk altı spreyinde aleminyum paraben vs yok ve ben memnun kaldım kullanan arkadaşlar tavsiye etmişti eşimde kullanıyor

sen çok zor bir sınav atlatmışsın canım çok şükür bu sınav seni çok olgunlaştırmış.. ben de hep kendi kendine yetme durumuna inananlardanım. Çünkü anne de olsa kayınvalide de olsa inan kimseden yeri geldiğinde fayda yok. Sen de bunun farkına varmışsın artık ne kadar ekmek o kadar köfte. İnsanlara hakettiğinden fazla değer verirsen değersizleşiyorsun gözlerinde.. halbuki tam tersi olması,daha fazla minnet duyulması gerekir bu gibi durumlarda ama anlaşılmıyor maalesef.

Sen ilk önce kendini düşün,kendi iyiliğini düşün başka kimse de umurunda olmasın.

ne güzel yaa.. Bana da öyle diyolar hamilelik güzelleştirdi diye ama ben pek inanmıyorum. Benim genetik sanırım benim de ene doğru genişliyor . Ablamlarınki de öyleydi ene doğru genişlediler. kalın bir dikdörtgen olcam

AYNEN BEN DE ÖYLE DÜŞÜNDÜM PEK Bİ DEĞİŞİKLİK OLMADI BENDE.aMA GALİBA O DEĞİŞİM 7.8.AYLARDAN SONRA OLUYORMUŞ KUZUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ :))) BÖYLE OLMAYALIM DA

ablamların kızı olduğunda acayip güzelleşmişlerdi yüzleri bembeyaz pürüzsüz. Eğer ben ailede fabrika hatası olarak çıkmadıysam ve onlara benzerse genlerim benim de yüzüm bozulmaz. Ama her ihtimali göze alarak hamile kaldık yapacak birşey yok eğer olursak da :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…