arkadaşlar bebek saçlanırken mide bulantısı olur mu?
ben gece hafta okadar hıssetmıyordum ama bu hafta remen göbeğimi sallıyor...ozellıklede karnım acıkınca bıde yatarken bu cocuk benı coook uykusuz bırakacakkk
Bübchen'in içinde paraben var mı peki?
Parabensiz bir ürün bakmamız lazım.
Unibaby benim de içime sindi.
slm kızlar , bu sabah mide bulantısı kusma ve ishalle uyandımaksi gibi eşimde dün şehir dışındaydı evde tektim yani, sabah 6 da uyandım banyoya zor attım kendimi, alttan üsten gidiyo tabiri caizse neyse yarım saate biraz daha iyi hissedince giyinimde işe gidiym dedim, kahvaltı yapamıyorum, cnm bişi istemiyor o kadar kusunca flnda halsizlikten elim kolum uyuştu bide araba kullancam diye vazgeçtim işe gitmekten,arayıp haber verdim, görümcemi aradım o geldi sağolsun acile gittik dr.umun olduğu hastaneye acilden yukarı druma yönlendirdiler tabi hiç bi müdahale yapmadılar , drumda ameliyattaymış, dahiliyeciye gittim onun muayenesinin ardından dr.um geldi de birde ona göründüm ama bi saat bekledim dr.ları dedm siz beni alana kadar ben iyileştim, saat 8 de hastanedeydim 9 30 da anca muayene olabildim, hiç bişi yiyemeyince iyice halsizlik çöktü, serumda vermediler, drum serum alma bişeyler yemeğe çalış deyip durdu neyse artık en son 11 30 du midem baya rahatlamıştı ağrı kalmayınca bişiler yiyebildim, tahliller fln alındı sonuçları için aricam bakalım 13.30 da ne dicekler , bu arada bebişimi de görmüş oldum , ultrasonla benim safra keseme karaciğerime böbreklerime flnda baktı dr. bişi yok çok şükür bebişimde kıpır kıpırdı 22+1'iz bugün ama yine 22+4 günlük görünüyor herzamanki gibi üç gün önde 551 gr.mış boyunu sormak aklıma gelmedi dr da söylemedi galiba,şimdi gayet iyyim yediğim bişi dokundu galiba ,dün cnm soğan salatası istemişti, limonlu fln soğan zaten hiç iyi gelmiyo mideme fazla geldi demkki rahatsız etti beni aman dikkat edin sizlerde kendinize
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindimslm kızlar , bu sabah mide bulantısı kusma ve ishalle uyandımaksi gibi eşimde dün şehir dışındaydı evde tektim yani, sabah 6 da uyandım banyoya zor attım kendimi, alttan üsten gidiyo tabiri caizse neyse yarım saate biraz daha iyi hissedince giyinimde işe gidiym dedim, kahvaltı yapamıyorum, cnm bişi istemiyor o kadar kusunca flnda halsizlikten elim kolum uyuştu bide araba kullancam diye vazgeçtim işe gitmekten,arayıp haber verdim, görümcemi aradım o geldi sağolsun acile gittik dr.umun olduğu hastaneye acilden yukarı druma yönlendirdiler tabi hiç bi müdahale yapmadılar , drumda ameliyattaymış, dahiliyeciye gittim onun muayenesinin ardından dr.um geldi de birde ona göründüm ama bi saat bekledim dr.ları dedm siz beni alana kadar ben iyileştim, saat 8 de hastanedeydim 9 30 da anca muayene olabildim, hiç bişi yiyemeyince iyice halsizlik çöktü, serumda vermediler, drum serum alma bişeyler yemeğe çalış deyip durdu neyse artık en son 11 30 du midem baya rahatlamıştı ağrı kalmayınca bişiler yiyebildim, tahliller fln alındı sonuçları için aricam bakalım 13.30 da ne dicekler , bu arada bebişimi de görmüş oldum , ultrasonla benim safra keseme karaciğerime böbreklerime flnda baktı dr. bişi yok çok şükür bebişimde kıpır kıpırdı 22+1'iz bugün ama yine 22+4 günlük görünüyor herzamanki gibi üç gün önde 551 gr.mış boyunu sormak aklıma gelmedi dr da söylemedi galiba,şimdi gayet iyyim yediğim bişi dokundu galiba ,dün cnm soğan salatası istemişti, limonlu fln soğan zaten hiç iyi gelmiyo mideme fazla geldi demkki rahatsız etti beni aman dikkat edin sizlerde kendinize
Sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah karanfilevet aslında doktorumda aynı bu şekilde söyledi 24.haftadan önce çok düzensiz olur birgün çok hissedip bir gün hiç hissetmeyebilirsin çok normal dedi de işte bende bu konuda acaip paronayak oldum her gün doktora gidesim var..kalp sesi dinleme cihazı aldım zararı olur diye hergün kullanamıyorum..
ben normalde sebamed kullanmayı düşünüyordum ama araştırmalarımda sebamed'in ne olursa olsun medikal bir ürün olduğu ve yeni doğan bebeklerde ilk aylarda kullanılmayacağını öğrendim. bübchen ise tamamen doğal bir ürün istersen bir araştırırsın biraz, hem de yeni doğduktan sonra kullanılabilir bir ürün. özelliklerini aşağıda yazıyorum.
Ben bu ürünleri eminönünde havuzluhandan toplu olarak aldım tüm yenidoğan bebek ihtiyacını yani.
Unibaby yenidoğan ıslak mendil
Uni Wipes Yenidoğan Özellikleri :
Saf su, doğal pamuk ve doğal gıda koruyuculardan oluşan nemli bir pamuk mendildir.
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin cilt pHı ile uyumludur, hassas cildinde pamuk lifi bırakmaz.
Alkol, boya maddesi, kimyasal ajan ve parfüm içermez.
Uni Baby Yenidoğan ile bebeğinizin cildini, koruyucu tabaka Vernikse zarar vermeden ilk günden itibaren güvenle temizleyebilirsiniz.
Bübchen ürünleri
Doğal bitki özlerinden hazırlanmıştır
(Papatya, Altıncık Çiçeği, Ihlamur Çiçeği, Biberiye, Buğday Tohumu, Balmumu, Jojoba, Ayçiçeği, Badem ve kalendula yağları, A ve E vitaminleri gibi)
Hayvansal madde içermez.
Alkolsüz ve doğal parfümlüdür
PH nötr, en hassas ciltlere bile uyumludur.
Dermatolojik olarak test edilmiş kliniklerde güvenle kullanılmaktadır.
Çocuk doktorları ve dermatologlar tarafından onay görmüştür
72 denek (bebek cildine eş hassasiyette) üzerinde bantlama usulü yapılan testlerde hiçbir yan etki görülmemiştir
Bu nedenle hipoalerjenik hatta antiallerjik ürünlerdir,diyebiliriz.
Tüm bu çalışmalar resmi belgelidir.
Bebeklerin hassas ciltleri düşünülerek hazırlanmış ürünlerimiz yetişkinler içinde idealdir
Eki Görüntüle 860710
dün akşam evde değildim çekememiştim bugün iş yerinin tuvaletinde çektim arka plan kötü oldu ama olsun :)
işte oğlum ve ben :))
bence fiyatı çok uygun kendiside çok güzelmiş, şuan nerde satılıyor, ben al derim güle güle kulanın
Park yatak içinde normal yatak yok yalnız, ona uygun boyutta yatak bulabilecek misiniz?
Biz haftasonu baktık. Graco tavsiye ediliyor genelde. Ama içindeki şey 5cmlik bir sünger...
hmm.detaylı bakmadım hiç... yatak odamda yaatağımla dolabımın arasına sığabilecek bir beşik istiyorum aslında.çok büyük olmayanlardan.tavsiyelerinizi beklerim
evet gönülden seven bir eş lazımdı hep bana.. Çok şükür fiziken değil gönülden seviyor ama doğumdan sonra onu baştan çıkarıcı şekilde bir değişim gerekecek bana onu kesinlikle istiyorum :))
Bio oil in reklamlarını gördüm ama sanırım yeni bir ürün. hiç kullanan duymadım. Lierac kremler bitsin bir de onu denerim. Denek faresi oldum çıktım ama ya işe yararsa
içime dert oldu bak şimdi. Nette araştırdım kimilerinde varmış kimisinde yokmuş paraben. Mesela şampuanında paraben yokmuş ama pişik kreminde varmış. Bu paraben denilen olay niveanın bebek ürünlerinde bile varmış. Ne saçma bir durumdur bu.
Ama gerçi şöyle bir durum var. Ben paraben ve alkol olmayan bir koltuk altı stick i kullandım. Tam bir rezaletti. Hiç bir koruma sağlamadı.1 hafta kullanamadan attım. bu paraben ne etkili bir kimyasaldır yahu..
sağlık ocağında vurulcam canımNerde vurulcaksın canım bana sabah gel dediler yarın sabah hidşcem ben de aile hekimliğine
bizimde cumartesi detaylı usg miz varSağlıkla büyüsünler de yakında patır kütür hissederiz inşallah :)
Cumartesi detaylımız var inşallah kıpır kıpır olur da doktor rahat rahat görür...
benim yüzümde çok fazla sivilce oldu adam dalga geçiyor ergenim diye seviyor benikız bebek annenin güzelliğini alır derler ama benim burnum hariç yüzümde herhangi bir değişim olmadı. Acaba yeterince çirkindim de bundan daha fazla çirkinleşemem diye mi değişmedi yoksa bebişim çirkin bir ördek yavrusu gibi mi doğacak
Sanırım beynim error veriyor kızlarrr
neden aşı vurulacağın için bukadar seviniyosunki :) ne aşısı tetenozmu
canım benimde aradığım o işte paraben sls olmasın istiyorum ya şu propanın içeriğinde ne var bulsam iyi olacakiçime dert oldu bak şimdi. Nette araştırdım kimilerinde varmış kimisinde yokmuş paraben. Mesela şampuanında paraben yokmuş ama pişik kreminde varmış. Bu paraben denilen olay niveanın bebek ürünlerinde bile varmış. Ne saçma bir durumdur bu.
Ama gerçi şöyle bir durum var. Ben paraben ve alkol olmayan bir koltuk altı stick i kullandım. Tam bir rezaletti. Hiç bir koruma sağlamadı.1 hafta kullanamadan attım. bu paraben ne etkili bir kimyasaldır yahu..
çok dogru... ama o zamanlar tecrübesizdim daha 23 yaşındaydım birden bebegimi kaybettim tümör var rahmin alınabilir dendi...ne yapacagımı bilemedim... ama şimdi öyle degil çok şükür tecrübelerim var sizler varsınız çogu zaman kimseyle paylaşamadıklarımızı beraber paylaşıp mutlu oluyoruz...
tecrübe her zaman iyidir ama gönül isterki birşeyler tüketilmeden olsun...
işin komiği ne biliyo musun kürtajdan bir hafta sonra ben kayınvalidemi ziyarete gittim.. çok mahçup oldu neden geldiniz yazık keşke yormasaydın kendini felan yok anne dedim zaten ne kadarlık yolki yeterki akrabalık ilişkilerimiz ölmesin dedim... ve şoook uzak diye gönderemedikleri görümcemi bizimle zayıflasın diye göönderdiler ve ben yeni gelin çalışıyorum 5 ay görümcemle kaldım içimdeki kırgınlıkla... eşim kendine acı veriyosun yapma dedi ama ben kendime inat edip yaptım... tek sebebim insanların bu yüzü ile yaşamayı
ögren demek için..
Kayınvalidem çok iyi,benim sadece gelin olmadıgımı da ögrendi çok da seviyo.. ama o benim için artık anne degil kayınvalide
bizimde cumartesi detaylı usg miz var
cnm benim ne lekem ne şişmem nede büyüme gibi bişeyim olmadı
ilk kızımdada olmamıştı zaten aksine güzelleştin diyolar
kız çocuklarında annenin basenleri kalçası büyür derler kalçalarım
aynı duruyo :)
AYNEN BEN DE ÖYLE DÜŞÜNDÜM PEK Bİ DEĞİŞİKLİK OLMADI BENDE.aMA GALİBA O DEĞİŞİM 7.8.AYLARDAN SONRA OLUYORMUŞ KUZUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ :))) BÖYLE OLMAYALIM DA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?