dün demiştim bugün şekere yüklemesi yapıldı ....50 mg iki kez kan verdim ve sonuç gayet normal doktorumuz ultrasondada baktı kuzuma çok sağlıklı maşallah32 cm boyu 970 gram kilosu olmuş iyi beslemişim tosunumu
dün demiştim bugün şekere yüklemesi yapıldı ....50 mg iki kez kan verdim ve sonuç gayet normal doktorumuz ultrasondada baktı kuzuma çok sağlıklı maşallah32 cm boyu 970 gram kilosu olmuş iyi beslemişim tosunumu
teşekkürler canım saolsonucunun iyi olmasına, kuzuşunun sağlıklı omasına çok sevindim maşallah o tosuna
25. haftadayız canım ... önce glikozlu suyu içmeden kan verdim bide içtikten 1 saat sonra.....hakkat tosunmuş ama tahmin ediyodum 22. haftadayken 750 gramdı çünkü sağlıklı olsunda boydu kiloydu hiç önemli değil...Canim kac haftaliksin bugun masallah kocaman olmus kuzun birde bu seker yuklemesi nekadar suruyor 1 saat falanmi
aminnnn canım aminnnnn valla üstümden yük kalktı bundan sonrası rutin kontroller ......maşallah sana da tosununa da annesii
darısı başımıza inşallah
canım hamile birinin gün içerisinde 7.5 saatten fazla çalışması yasalara aykırı. Hem de bebek 1 yaşına gelene kadar geçerli bu yasak.
O yüzden kesinlikle mesaiye zorlama durumlarını kabul etme. eğer bu sebeple işten çıkarırlarsa ki hamileyken asla çıkaramazlar %100 sen haklısın. Kendini ezdirme hakkını koru..
iyi de ben bunu bilmiyordum benim de coduludan bir farkım yok şuan hafta içi 9 saat c.tesi de 7 saat hem de eşşek gibi çalışıyorum bana da mobink uyguluyorlarmış gibi geliyor.
Ihlamur koyduydum kaynasın diye uyuyakalmısım yakıyodum ortalığı son anda uyandım
Hamile kafası
Ihlamur koyduydum kaynasın diye uyuyakalmısım yakıyodum ortalığı son anda uyandım
Hamile kafası
ben bübchenin arkalarına bakayım haber veririm sana. Ama bübchenin şampuanında da paraben yokmuş zaten.. araştırıp birbirimize bilgi verelim..
olması gereken zaten o yani bebeğin boyutu o kadar büyükken hiç mi sorgulamazsın. Hadi doktor sorgulamadı hamile olan kadın bir de hemşire oda mı hiç merak etmedi. Ya da biz mi çok pimpiriğiz anlamadım sahiden.
Şekerin en önemli belirtisi acaba bebeğin 1 2 hafta önden gitmesi mi? yoksa normal boyutlardayken de şeker hastalığı çıkabiliyor mu? Bileniniz var mı?
Hamile kafası
Kızlar,,
ben acaip şişiyorum ellerimi kapatamıyorum o kadar yani .acaba sekermi var dedim. 2 gundru evde aclık kan sekerimi ölçüyorum. Dün 100 dü bugun 106 2 gun daha ölçebilirm bakalım nolacak. Bu değerler normalmi sizce. Benim bildiğim 110 normal ama internette 90 normal dıyo. Napsamkii...doktorada en az 2 hafta gidemem ki..
Geçmiş olsun canım bende de unutkanlık varIhlamur koyduydum kaynasın diye uyuyakalmısım yakıyodum ortalığı son anda uyandım
Hamile kafası
Evet araştıralım.
Bir pişik kremi bir de şampuan lazım sanırım.
Bir de ıslak mendilde kararımız kesin Unibaby.
Ben poposuna zeytinyağı sürerim diye düşünüyorum ama bütün vücudunu da pehlivan gibi yağlamam muhtemelen : )
Kozmetik cinsi başka bir şeye gerek var mı acaba?
Benim de geceleri uyurken ellerim çok şişiyor. Şekerden midir acaba?
Geçmiş olsun canım bende de unutkanlık var
ıslak mendil için nivea da çok iyi diyorlar
pişik olmaması için pamuklu suyu öneriyorlar en temiz yöntem buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?