2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
dün demiştim bugün şekere yüklemesi yapıldı ....50 mg iki kez kan verdim ve sonuç gayet normal doktorumuz ultrasondada baktı kuzuma çok sağlıklı maşallah 32 cm boyu 970 gram kilosu olmuş iyi beslemişim tosunumu

Canim kac haftaliksin bugun masallah kocaman olmus kuzun birde bu seker yuklemesi nekadar suruyor 1 saat falanmi

sonucunun iyi olmasına, kuzuşunun sağlıklı omasına çok sevindim maşallah o tosuna

maşallah sana da tosununa da annesii
darısı başımıza inşallah

sonucunun iyi olmasına, kuzuşunun sağlıklı omasına çok sevindim maşallah o tosuna
teşekkürler canım saol

Canim kac haftaliksin bugun masallah kocaman olmus kuzun birde bu seker yuklemesi nekadar suruyor 1 saat falanmi
25. haftadayız canım ... önce glikozlu suyu içmeden kan verdim bide içtikten 1 saat sonra.....hakkat tosunmuş ama tahmin ediyodum 22. haftadayken 750 gramdı çünkü sağlıklı olsunda boydu kiloydu hiç önemli değil...

iyi de ben bunu bilmiyordum benim de coduludan bir farkım yok şuan hafta içi 9 saat c.tesi de 7 saat hem de eşşek gibi çalışıyorum bana da mobink uyguluyorlarmış gibi geliyor.

Kızlar,,
ben acaip şişiyorum ellerimi kapatamıyorum o kadar yani .acaba sekermi var dedim. 2 gundru evde aclık kan sekerimi ölçüyorum. Dün 100 dü bugun 106 2 gun daha ölçebilirm bakalım nolacak. Bu değerler normalmi sizce. Benim bildiğim 110 normal ama internette 90 normal dıyo. Napsamkii...doktorada en az 2 hafta gidemem ki..

Son düzenleme:
iyi de ben bunu bilmiyordum benim de coduludan bir farkım yok şuan hafta içi 9 saat c.tesi de 7 saat hem de eşşek gibi çalışıyorum bana da mobink uyguluyorlarmış gibi geliyor.

Ya bide bişey diyemiyosunki.. Dersen hadi bye bye derler. O kadar kolay ispatlayamıyosunda asıl nedeni. İş yerinden birinin sana sahitlik etmesi gerek ki zor oda. Ben biliyorum ama ne yazıkki göze batmamak için soyleyemiyorum..su rapor trarihi bi gelsin ondan sonra rahatım valla...

Ihlamur koyduydum kaynasın diye uyuyakalmısım yakıyodum ortalığı son anda uyandım
Hamile kafası

Geçmiş olsun ama herşeyde bir hayır vardır armaan, ıhlamuru kaynatmamak lazım. Kaynamış suda demlemek gerekiyor. : )

Ihlamur koyduydum kaynasın diye uyuyakalmısım yakıyodum ortalığı son anda uyandım
Hamile kafası

Bende mikrobiyolojik analiz yaaprken gogsumu yaktım bugun yaa... Dun aksamda mesaiyi eşime soylemeyti unutmusum. Bende toplantıdaydım telefon kapalı tabi. Adam eve gelmiş ben yokum arabada yok telde cevap vermiyo. Traifkte bu aralar berbat Ankarada bide hamileyim adam ne dusunsun artık. Akşam eve gittim bembeyaz olmuş canım benim.. Bi sarılıyo oh sukur dıyo bi nerdeydin..İş yerime kızmaktan bana cok kzımadı Allahtan nedense benim unutmam artık normla goruluyo..

ben bübchenin arkalarına bakayım haber veririm sana. Ama bübchenin şampuanında da paraben yokmuş zaten.. araştırıp birbirimize bilgi verelim..

Evet araştıralım.
Bir pişik kremi bir de şampuan lazım sanırım.
Bir de ıslak mendilde kararımız kesin Unibaby.
Ben poposuna zeytinyağı sürerim diye düşünüyorum ama bütün vücudunu da pehlivan gibi yağlamam muhtemelen : )
Kozmetik cinsi başka bir şeye gerek var mı acaba?

cnm benim bebiş 23.0 da 630 gr 28 cm di dr tam gününde gidiyo dedi ileri değil yani ama bu hafta
dalgalanmalar oldu yani şekerim yükseliyo aradan heran kontrolde olamayabiliyo sürekli yüksek
gider ve önemli alınmazsa ozaman bebeğin kilosu artar allah korusun karnında aşırı kilodan ödemden
yada başka biryerine vurup ölümüne yol açabilirde

Benim de geceleri uyurken ellerim çok şişiyor. Şekerden midir acaba?

Hamile kafası
Geçmiş olsun canım bende de unutkanlık var

ıslak mendil için nivea da çok iyi diyorlar
pişik olmaması için pamuklu suyu öneriyorlar en temiz yöntem buymuş

Benim de geceleri uyurken ellerim çok şişiyor. Şekerden midir acaba?

Bilmiyorum kii..Normaldede şişermişz herlade ama benim kilo almamda dengesiz. Her gun tartılıyorum. 2 hafta hergun aynıyken bi gun kalıp bakıyorum 1 kilo almısım. O gecemi aldım şimdi ben o kiloyu. Ödem sorunum cok fazla benim. Ağzımda kurulukda var. Sıkda cıkıyorum tuvalete ama bunlar hamilelikden de olur. 106 da bana b,raz cok gibi geldi de bilen birileri varmı acaba

kızlar bir iki gündür bir şişkinlik var bende .yüzüğümden dolayı farkettim .adet günüm de geçmiş olması lazım.hem de halsizim çok

Geçmiş olsun canım bende de unutkanlık var

ıslak mendil için nivea da çok iyi diyorlar
pişik olmaması için pamuklu suyu öneriyorlar en temiz yöntem buymuş

bende bebeğim 3-4 aylık olana kadar pamukla ve ılık suyla silecem. Kesinlikle kullanmam ben o mendilleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…