2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sen bence kendini ve bebeğini düşün önce sonuçta eşin böyle bir karar alınca sonuçlarını da gözden geçirmiştir emin ol eşlerimiz bizden daha teferruatlı düşünüyor kv de öyle dediyse onlar da taşınırlar çağlayana hepsine yakın olmuş olursun bir de öyle çok da uzak değilmişsiniz zaten takma bence bu kadar kafana hayırlısını iste allahtan :)

Canım telefondan ben yükleyemedim olmuyor sanırım.Bilgisayardan daha kolay alt kısımda eklenti ekle yazan bi yer var ordan yapılıyor.bebeiş hareketlerine gelince pozisyonu ile alakalı bazen daha seyrek hissediliyor endişelenme.

Kocalar hamileliği bizden daha normal karşıladılar sanki...
Bio Oil de dene istersen anladığım kadarıyla iyileştirici özelliği var içindeki yağların...

Taşınma konusunda ben süper cesaret veririm çünkü taşınmaya bayılırım.
Kime yakın oturduğunuzun da çok önemi yok çünkü evlendiğinizde birine yakın otursaydınız o düzene alışmış olurdunuz.
Ama şimdi zaten kendi düzeniniz var. Herhangi bir semte taşınıyormuşsunuz gibi düşün.

Yepyeni bir ev. Mis gibi yeni yeni düzenlenmiş eşyalar. Gereksiz eşya yok. Hepsi taşınırken fark edilip ya atılır ya birilerine verilir.
Her çekmecede her dolapta ne var bilirsin. Üstelik eşyalar yerleşmeden önce bomboş ev mis gibi temizlenir. Eşyalardan sonra bir daha temizlenir. İçin rahat olur. Hem temiz hem düzenli bir evde yaşamak çok süper. Yaşasın taşınmak...

Park yatak içinde normal yatak yok yalnız, ona uygun boyutta yatak bulabilecek misiniz?
Biz haftasonu baktık. Graco tavsiye ediliyor genelde. Ama içindeki şey 5cmlik bir sünger...

Hiç bozulmasın moraliniz, hamileliğin şanındandır kilo almak. Doğumdan sonra enerjiye ihtiyacımız olacak, hepsini vereceğiz 6 ayda inşallah.

Amin amin inşallah arada eski kiloları da veririz.. Yani benim gibi ihtiyacı olanlar en azından :)

Bübchen'in içinde paraben var mı peki?
Parabensiz bir ürün bakmamız lazım.

Unibaby benim de içime sindi.

karanfilll malesef bizimki de bir kaç gündür çooook sessiz.
Canım sıkılıyor. Arada bir iki kıpırdanma oluyor ama var yok arası.
Ben bebeğin sırtı karnıma dönük, elleri ayakları da içeri dönük diye düşünüp içimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Canım bende son haftalarda çok az hissediyorum.Doktor randevum haftaya.Sabırsızlıkla bekliyorum.

Bi sayfada okumuştum mumcu nun sayfasımıydı yanlış hatırlamıyosam 24. Haftaya kadar bi gün güçlü hissedilip ertesi hün hissedilmeyebilir yazıyodu. 24 den sonra babalar da hissedebilir diyodu
Ben de paranoyağım bu konuda

Kocalar hamileliği bizden daha normal karşıladılar sanki...
Bio Oil de dene istersen anladığım kadarıyla iyileştirici özelliği var içindeki yağların...

ben bebeyağı ve lierac kullanıyorum şuan için bol bol yağlıyorum kendimi :)) bu bio oil i bi arkadaşım da tavsiye etmişti cilt bakım yağı ve çatlak için olanı var sanırım ikisini de mi kullanmak gerek nasıl alsak onu?

Sağlıkla büyüsünler de yakında patır kütür hissederiz inşallah :)

Cumartesi detaylımız var inşallah kıpır kıpır olur da doktor rahat rahat görür...

Tek seçenek canım turuncu bir şey...

tamam canım sağol deniyeyim bi inşallah becerebilirim..inşallah pozisyondandır deyip avutuyorum kendimi bende..

ben gece hafta okadar hıssetmıyordum ama bu hafta remen göbeğimi sallıyor...ozellıklede karnım acıkınca bıde yatarken bu cocuk benı coook uykusuz bırakacakkk

ben de her hafta bitimi çekicem artık fotoyu. çünkü güzel bir anı oluyor. Senin de güzel başlamış ve çok fit güzel görünüyorsun maşallah..

bence de çek cnm çok güzel oluyo, aradaki farkı görmek hoşuma gidiyo tabi şimdilik iyice kilo alınca hoşuma gitmeyebilir neyse ben blogcuanne'de görmüştüm hafta hafta göbüşlerini çekip ekliyolar blog yazılarıyla bilrilkte, bende 12. haftadan beri çekiyorum arada atladıklarım oldu tabi ama olsun genel olarak çekmeye çalıştım, birde hep evin aynı yerinde aynı kıyafetle çekmeye çalışıyodum ama arada iki hafta var farklı olan, onun dışında foto makinesini ayarlıyorum çekiyorum iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…