2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

valla bişey diyemiyosun ama demedikçe de üstüne çıkıyorlar bana gelmişler o gün cumartesi de çalış 6 ya kadar diyorlar ben nefret etmişim hepsinin yüzünü görmekten biraz daha nur cemallerini görmeyi teklif ediyorlar bilmiyorum valla codulu benim dayanacak pek gücüm kalmadı dün eşime de söyledim aynı şeyi hergün yeni bir adet çıkarıyorlar bu ayı saymazsak 2 ayım kaldı allahın izniyle kalpten gitmeden şurdan bi çıksam arkama bakmicam asla asla asla!!!o gün telefon çalıyor önümdeki diğer telefon da çalmaya başladı açtım ikisini de beklemeye aldım ve kesintisiz ağladım 10-15 dk tabi hattaki kişiler beklemeyip kapatmışlardı sinirlerim laçka oldu sayelerinde

Geçmiş olsun canım bende de unutkanlık var

ıslak mendil için nivea da çok iyi diyorlar
pişik olmaması için pamuklu suyu öneriyorlar en temiz yöntem buymuş

Unibaby'de paraben, alkol, boya, sls/sles içermez diyor.
Evet pişik için pamuk ve su diyorlar ama suyun sıcaklığını filan her seferinde nasıl ayarlayacağız?
Hımm acaba ıslatılmış pamukla mı silmek lazım?
Ben nedense hep poposunu yıkıcaz gibi düşünmüştüm : )

cnm değerlerin normal sabah kalktığında hiçbişey yemeden ölçtüğün şeker açlık kan şekeri 90 120 arasıdır değerler normali
kahvaltı yaptıktan 2 saat sonra ölçülen tokluk oda 150 ye yadar normal kabul ediliyodu ama çok fazla şeker hastası olduğu
için 120 130 sınır kabul ediliyo bide hamilelerde tokluk yemekten 1 saat sonra ölçülmesi gerektiğini söylemişti endokrin dr um
seninki tuzdan hamurdan olabilir

Canım pişik kremi konusunda oksizinc'i tek geçerim. Balık yağından yapılmış çinko oksit paraben falanda içermiyor. İki çeşidi var bir koruyucu olan oksizinc baby, birde oluşan pişikleri bir gecede düzelten oksizinc %40 .
Kızım yaz bebeği olduğundan 1,5 aylıkken çok kötü pişik olmuştu. O zaman kullanmadığımız krem kalmadı. Bephantene, hametan vs.
En sonunda doktor oksizinc %40 olandan yazdı. Akşam sürdük sabaha hiç bir şey kalmamıştı. Hala onu kullanıyorum.

ben ablamdan biliyorum o ebe tecrübe olduğu için dedim pamuklu su yapıyor ve hiç pişik olmadı yeğenim

alınacaklar listesine ekledim canım sağol

Ohhh masallah neguzelbesleniyor ben 19+2 de gitmistim en son 365grdi.haftaya 24+1 de gitcemde merak ettim bu haftalarda boyunu kilosunu

cnm hamilelikten dolayı benimde sabrım kalmıyo bazen d.öncesini sonrasına aktarayım çalışayım diyorumda bu gidişle zor
benim hem santral hem sekreterlik 100 ü geçkin çalışan var hepsine telefon aktarımı yapılıyo işkurda çalışıyorum adam arıyo
seceresini anlatıyo bana araya girmeye çalışıyorum konuyu söyleyin bağlayayım diyorum bir bırakırsan anlatacam diyo
güler misin ağlarmısın sanki ben çözecem sorununu görüşmek istediği bölümü söylese aktaracam bende eziyet çekmicem
bunun gibi günde 1000 kişiyle uğraşıyorum hiç susmuyo tlf çıldırcam

ya bide ömürlerinde benim gibi çalışnaı görmemişler. Şimdide istedikçe istiyorlar gerzekler..Bende okuduguma hayata duzene hergun sovuyorum valla. Hamile olunca daha cok östrojen salgılanıyo buda streale basetmeni engelliyo. Birilerine bagırmamak için zor tutuyorum kendimi. Hayrı stresde testeron hormonu salgılatıyo buda bebek için iyi değil. Sonrada oturup ona uzuluyorum. Ama bebeğim arada bi tekmeliyoda yuzum guluyo neyseki ama dedğin gibi bitmez bu çile..Ve ben sonuna kadar calışcam. Ki oda martın ilk haftası yapıyoooo. Hayıslısı bakalım..

işyerleri için en sinir olduğum şey çalan telefonlar ve sen santraldesin allah sabır versin sana ve senin gibi çalışanlara...

iyi de ben bunu bilmiyordum benim de coduludan bir farkım yok şuan hafta içi 9 saat c.tesi de 7 saat hem de eşşek gibi çalışıyorum bana da mobink uyguluyorlarmış gibi geliyor.

ah ahh ben agustostan beri ugrasıyorum 7,5 saat muhabbeti için ama tınlayan yok.bugun iş yeri hekimine söyledim de el atacak inşallah

Bende oyle biliyordm aslında ama nette 90 ust sınır yazınca korktum.

çok zor ya heleki ctesi ben yarım güne katlanamıyorum da tam gün çok can sıkıcı...İşten mi ayrılıcaksın barbi 2 ay sonra? yani izin değil de komple?

sabahtan beri takip etmeye çalışıyorum sizleri kızlar valla yoruldum ama en sonunda sonuna kadar okudum ve tabii ki yazabildim

herkese merhabaaaaaaaaaaaaa

maşallah bebişinee kilosu çok güzel ben bi gittim 23+4 680 gr dedi doktor başka bi doktora 24+4 iki gün önce renkli ultrasona gittim 677 gram dedi kafam karıştı kilo vermiş olamaz dimi sen nasıl besleniyorsun ya da kaç kilo aldın acaba benim kilolarım bana mı yarıyor

AYNEN BEN DE ÖYLE DÜŞÜNDÜM PEK Bİ DEĞİŞİKLİK OLMADI BENDE.aMA GALİBA O DEĞİŞİM 7.8.AYLARDAN SONRA OLUYORMUŞ KUZUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ :))) BÖYLE OLMAYALIM DA

yarennn yarın kontrolüm var 3 buçukta beklenen günn... belki görürürm cinsiyetii... belki benimki de kızdırrr bu saatler geçmezzzzz

Ohhh masallah neguzelbesleniyor ben 19+2 de gitmistim en son 365grdi.haftaya 24+1 de gitcemde merak ettim bu haftalarda boyunu kilosunu

kızlar hepinizin bebişlerine 41 kere

sizler böyle yazınca ben hatırlayamadım en son gittiğimde ne kadardı ?

hoş bu saatte de kafam bayağı dağınık sanırım onunda etkisi var ama merak ettim eve gider gitmez bakıcağım en son durumuna. bu şeker yüklemesi için bende randevu aldım sabah erken saat olsun da ne olur ne olmaz aç gideyim diye teeeeee ayın 25 ine alabildim randevuyu. 24+6 olacağım o zaman zamanında olmuş olacak.

yarennn yarın kontrolüm var 3 buçukta beklenen günn... belki görürürm cinsiyetii... belki benimki de kızdırrr bu saatler geçmezzzzz

Hadi inşallah yaa varya ben şimdiye kadar öğrenemeseydim çatlardım muhtemelen.Var mı sağdan soldan göbeğe ya da yediğine içtiğine bakıp tahminde bulunanlar???Veya sen ne hissediyorsun???

Geçmiş olsun ama herşeyde bir hayır vardır armaan, ıhlamuru kaynatmamak lazım. Kaynamış suda demlemek gerekiyor. : )

Aman Allah korusun, ben de geçen gün uyumazken pilavı yaktım :)

Geçmiş olsun canım bende de unutkanlık var
Sağolun kızlar daha dikkatli olmamız laxım galiba ama kafa kesin yarı randımanlı çalışıyo:)
Schaqa uyarın için sağol canım öyle yapayım bidahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…