canım acaba tuzlu falan yiyosunda ondanmı ödem oluyoki :44::44:Kızlar,,
ben acaip şişiyorum ellerimi kapatamıyorum o kadar yani .acaba sekermi var dedim. 2 gundru evde aclık kan sekerimi ölçüyorum. Dün 100 dü bugun 106 2 gun daha ölçebilirm bakalım nolacak. Bu değerler normalmi sizce. Benim bildiğim 110 normal ama internette 90 normal dıyo. Napsamkii...doktorada en az 2 hafta gidemem ki..
arman aman dikkat canımIhlamur koyduydum kaynasın diye uyuyakalmısım yakıyodum ortalığı son anda uyandım
Hamile kafası
yok canım ne kilo vermesi makineden makineye bile fark ediyo bana 22 haftalıkken 750 gram deiler 1 hafta sonra başka bi makineyle bakıldı 650 gramdı...yanılma payıda var onuda hesap etmek lazım....maşallah bebişinee kilosu çok güzel ben bi gittim 23+4 680 gr dedi doktor başka bi doktora 24+4 iki gün önce renkli ultrasona gittim 677 gram dedi kafam karıştı kilo vermiş olamaz dimi sen nasıl besleniyorsun ya da kaç kilo aldın acaba benim kilolarım bana mı yarıyor
yine kan idrar testi falan istiycem ama önemli bi test yok dedi doktorum .....senin şeker yüklemesi ne zaman yapılcak :44::44:artık başka test falan yok değil mi canım..ne güzel, bundan sonra bol bol göbüş büyütcezz:)
canım çok geçmiş olsun :26::26:Canım çok geçmiş olsun.Büyük bir ihtimalle soğan ağır gelmiştir.Benimde salatası mideme dokunuyor.Birkaç gün hafif şeyler yersen düzelir diye düşünüyorum.
sağolun kızlar, tahlil sonuçlarını aldım öğleden sonra kanda enfeksiyon çıkmış, yediğim birşey dokunmuş yani, işte sebze meyveleri bol su ile yıka çiğ et tavuk yeme vesaire şeyler dedi dr. halbuki dikkat ederdim, neyse bi bulantı ilacı verdi bulantı kusma olursa iç dedi metpamid, birde antibiyotik verdi Rovamycine diye bunu düzenli içmem lazımmış, prospektüste hamilelikte gerek görülürse içilebilir yazıyo ama yinede tedirginim
kızlar ben dün doktora gitmiştim biliyorsunuz gebelik şekeri çıkmıştı. şimdi inanılmaz dikkat ediyorum. hayatımda ilk defa kepek ekmek yedim. hiç beğenmedim ben onun tadını nasıl alışacağım bilmiyorum.
birde bebeğin kilosu 593 g çıktı bana haftasına göre az geldi 23+2 ydim gittiğimde. gebelik haftası 22+3 çıktı bir hafta geride yani bebeğim. ilk defa geride çıktı hep öndeydi bir sıkıntı mı var acababoyunu söylemedi buradaki ultrason aletleri çok kötü. bu mevzular canımı o kadar sıkıyor ki ya bütün gece uyumadım psikolojik olarak çok kötüyüm
bir sıkıntı çıkar mı sizce kızlar bu konularda ciddi bilgisizim. internette de her türlü şey var içimi rahatlatmıyor. doktora soruyorum ama pek güvenmiyorum. malum Muş'ta yaşıyorum. burada insanlar 5er tane doğurduğu için iki dakika bakıp yolluyor. hiçbir şeyi önemsemiyor. kalça ağrısından ölüyorum kemiklerim ağrıyor. ters hareket ediyorsundur bir şey yoktur diyor. ama gebeliğimin 3. ayından itibaren şiddetli bir şekilde ağrı çekiyorum ters hareket filan değil biliyorum yani. özele gidiyorum güya ama devlet hastanesinden bir farkı yok. içim hiç rahat değil
canım kepek ekmek değil ama buğday ekmeği yiyebilirsin hem çok faydalı hemde doyurucu oluyo biz epeydir buğday takılıyoz .....
bebğin gelişiminin geride olması bu haftalarda pek önemli değil o son zamanlarda önemliymiş bildiğim kadarıyla .....kalça ağrısı içinde magnezyum kullanman lazım canım sen doktoruna söyle yazsın umarım geçer moralini bozma
hamilelik döneminde, böbreğin sıkışarak büyümesi nedeniyle katater taktıran arkadaşlar varsa, tecrübelerini paylaşabilirler mi?
bir de bu konuda anestezi yapan ve yapmayan doktorlar var. Neye göre yapmayı veya yapmamayı tercih ediyorlar?
23 haftalık hamileyim, bir hafta kadar sonra katater taktırmayı düşünüyorum ama kafamda azalmakla birlikte hala daha soru işaretleri var. Ağrıya şimdilik dayanmaya çalışıyorum ama iyice arttığında erken doğum riski var. katater takınca da düşük de olsa erken doğum riski olabiliyormuş. yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gibi bir durum.
Ayrıca dayanılmaz ağrılarım olunca parol ağrı kesici, dramamin bulantı hapı ve birde mide yanması için rennie duo isimli şurubu, üçünü nerdeyse aynı anda kullanmam gerekiyor. Çünkü böbrekte ağrı artınca istifra etmeye başlıyorum günde 3-4 kez. Sokağa kalın giysilerle çıksam bile hemen üşüyor böbreğim. bir yandan da çalışıyorum ve 3,5 ay rapor alamayacağım için, bu şekilde devam edemem.
Sonuçta bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum ve haftaya kadar devam ederse ağrılarım taktırmayı düşünüyorum.
Çorum'da Ankara'da veya Samsun'da bu anlamda çok çok nitelikli olan doktorlar var mı?
Bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
kesinlikle çok daha hesaplı oluyo internetten almak, ben butik bebeden bir sürü şey aldım tulumlar, zıbınlar, alt açma bezi havlu, çoraplar patikler, patikli alt pijamalr bir dolu şeye 140 tl verdim çok memnun kaldım , ayrıca lansinohun manuel göğüs pompası,göğüs ucu kremi, göğüs pedi,süt saklama poşetlerini aldım onlarada 70 tl verdim, internetten alışverişe bayılıyorum
Ben de öyleydim bi tatlı bi ekşi ama daha fazla ekşi..ayy haber bekliyorum senden
cnm ilaçları yoğunluktan almadım henüz reçete kodu yazdı eczaneden kodla alıyorum alınca yazarımBalık yağı olarak ne yazdı acaba?
inşallah şeker sonucun da iyi çıkar bundan sonrası da huzurla geçer:))
kızlar ben dün doktora gitmiştim biliyorsunuz gebelik şekeri çıkmıştı. şimdi inanılmaz dikkat ediyorum. hayatımda ilk defa kepek ekmek yedim. hiç beğenmedim ben onun tadını nasıl alışacağım bilmiyorum.
birde bebeğin kilosu 593 g çıktı bana haftasına göre az geldi 23+2 ydim gittiğimde. gebelik haftası 22+3 çıktı bir hafta geride yani bebeğim. ilk defa geride çıktı hep öndeydi bir sıkıntı mı var acababoyunu söylemedi buradaki ultrason aletleri çok kötü. bu mevzular canımı o kadar sıkıyor ki ya bütün gece uyumadım psikolojik olarak çok kötüyüm
bir sıkıntı çıkar mı sizce kızlar bu konularda ciddi bilgisizim. internette de her türlü şey var içimi rahatlatmıyor. doktora soruyorum ama pek güvenmiyorum. malum Muş'ta yaşıyorum. burada insanlar 5er tane doğurduğu için iki dakika bakıp yolluyor. hiçbir şeyi önemsemiyor. kalça ağrısından ölüyorum kemiklerim ağrıyor. ters hareket ediyorsundur bir şey yoktur diyor. ama gebeliğimin 3. ayından itibaren şiddetli bir şekilde ağrı çekiyorum ters hareket filan değil biliyorum yani. özele gidiyorum güya ama devlet hastanesinden bir farkı yok. içim hiç rahat değil
merhaba taze anne adayları bende 24 haftalık hamileyim mart başı doğurcam inşalah hayırlısı ileküçük erkeğime kavuşcam benide alın aranıza
uyku tutmuyo yaaaa
ben bübchenin arkalarına bakayım haber veririm sana. Ama bübchenin şampuanında da paraben yokmuş zaten.. araştırıp birbirimize bilgi verelim..
kızlarr ben bel ağrısından ölüyorum yaaa
30 dk oturmadan ayakta durayım belim kitleniyo
bu akşam misafirlerimiz vardı yemek hazırlığı fln yaptım
ama bittim yaaa
hiç iş yapamıyorum evi süpürsem bile anında başlıyo
şiddetli dr. a söyledim dediki şimdi omurgalarının değişme yaşındasın (yaşım 24)
hem 2. gebeliğin hemde bebek sırtına meyilli ondan dedii ama ben
nasıl tamamlıycam hamileliğimi böyle ağrılarlaa
bide bu akşam oğluş o kadar aktif kii vurduğu yeri inletiyo maşallahh
bu kadar beli ağrıyan var mı kiiii aranızdaaa
kızlarr ben bel ağrısından ölüyorum yaaa
30 dk oturmadan ayakta durayım belim kitleniyo
bu akşam misafirlerimiz vardı yemek hazırlığı fln yaptım
ama bittim yaaa
hiç iş yapamıyorum evi süpürsem bile anında başlıyo
şiddetli dr. a söyledim dediki şimdi omurgalarının değişme yaşındasın (yaşım 24)
hem 2. gebeliğin hemde bebek sırtına meyilli ondan dedii ama ben
nasıl tamamlıycam hamileliğimi böyle ağrılarlaa
bide bu akşam oğluş o kadar aktif kii vurduğu yeri inletiyo maşallahh
bu kadar beli ağrıyan var mı kiiii aranızdaaa
Benimde tam tersi yatinca basliyo bel agrim ne yana yatacagimi sasiriyorum bu ogluslar cok bel agrisi yapiyor galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?