evet çıkabiliyor canım..geblik şekerinde amniyo sıvısı artabiliyor ve kasılmalar erken başlıyor.olması gereken zaten o yani bebeğin boyutu o kadar büyükken hiç mi sorgulamazsın. Hadi doktor sorgulamadı hamile olan kadın bir de hemşire oda mı hiç merak etmedi. Ya da biz mi çok pimpiriğiz anlamadım sahiden.
Şekerin en önemli belirtisi acaba bebeğin 1 2 hafta önden gitmesi mi? yoksa normal boyutlardayken de şeker hastalığı çıkabiliyor mu? Bileniniz var mı?
dün demiştim bugün şekere yüklemesi yapıldı ....50 mg iki kez kan verdim ve sonuç gayet normal doktorumuz ultrasondada baktı kuzuma çok sağlıklı maşallah32 cm boyu 970 gram kilosu olmuş iyi beslemişim tosunumu
benimde annem duymuş mermerşahı diye alıp birde kenarlarına işleme yapacakmış. uğraşma diyorum ama karışma bana diyor bende kendi haline bıraktım kendisini
canım acaba tuzlu falan yiyosunda ondanmı ödem oluyoki :44::44:
arman aman dikkat canım
yok canım ne kilo vermesi makineden makineye bile fark ediyo bana 22 haftalıkken 750 gram deiler 1 hafta sonra başka bi makineyle bakıldı 650 gramdı...yanılma payıda var onuda hesap etmek lazım....
beslenmeye gelince dr um bebeğe faydasız şeyler yeme sana kilo olarak geri döner demişti bende hep besleyici kalorisi az şeyler yemeye çalışıyorum.....ama 10 kilo aldım yani sadece bebişe değil banada yaradı tek iyi tarafım tatlıyı sevmiyorum hiçde canım istemiyo ben yemekla meyve çok seviyorum öyle işte haaa bide kahvaltıda mutlaka bal ceviz bide pekmez yiyorum .....
bebeğin kilosunada çok takılma sağlıklımı gerisi boş......
yine kan idrar testi falan istiycem ama önemli bi test yok dedi doktorum .....senin şeker yüklemesi ne zaman yapılcak :44::44:
canım çok geçmiş olsun :26::26:
doğru söylüyorsun en önemlisi sağlık sağlıcakla kucaklarımıza alalım yavrularımızı
Canım mesajını eşime okudum. Kateter taktırmanı öneriyor. Hatta eşime göre kateter taktırmazsan taktırdığın duruma göre erken doğum riskin daha fazla. O yüzden taktırmanı öneriyor. İleride böbreğinle ilgili çok ciddi sorun yaşayabilirmişsin. O yüzden şart aslında. Doktor konusunu da yarın bir iki arkadaşına soracak. Birşey öğrenirsem mesaj atacağım. Çok geçmiş olsun tatlım.
eve gelince kolonya ile ov biraz canım o zaman çok şişip acımıyo..
merhaba taze anne adayları bende 24 haftalık hamileyim mart başı doğurcam inşalah hayırlısı ileküçük erkeğime kavuşcam benide alın aranıza
kızlarr ben bel ağrısından ölüyorum yaaa
30 dk oturmadan ayakta durayım belim kitleniyo
bu akşam misafirlerimiz vardı yemek hazırlığı fln yaptım
ama bittim yaaa
hiç iş yapamıyorum evi süpürsem bile anında başlıyo
şiddetli dr. a söyledim dediki şimdi omurgalarının değişme yaşındasın (yaşım 24)
hem 2. gebeliğin hemde bebek sırtına meyilli ondan dedii ama ben
nasıl tamamlıycam hamileliğimi böyle ağrılarlaa
bide bu akşam oğluş o kadar aktif kii vurduğu yeri inletiyo maşallahh
bu kadar beli ağrıyan var mı kiiii aranızdaaa
selam canım kargo ücreti ne kadar verdin birde kaç günde ulaştı ürünler sana
bana da dr demir ilacını yemekle birlikte almamı söyledi ama ben ne yemekle ne de aç tok fark etmez zorla içiyorum midemi bulandırıyor...
kızlar valla inanın ben normal yaptım ilkini ama şimdi hem sezeryandan hem de normalden korkuyorum her ne kadar bunu kendime bile zor itiraf etsemde ilk defa böyle açık bir şekilde belirtiyorum düşünmemeye çalışıyorum hangisi hem bebek için hem de benim için sağlıklıysa öyle gerçekleşsin diye dua ediyorum sizlerden ricam de ne olur bu doğum konusunu kapatalım ve birbirimizin aklına getirmeyelim... daha doğuma 4-5 ay var hepimizin hakkında hayırlısı olsun hamişdaşlarım
bende normal doğum istiyorum çok heyecan verici. çektiğim sancılardan zevk alacağım diye düşünüyorum umarım bi aksilik olmazda sezeryana almazlar. doğurdum diyebilmek için doğurmak gerekiyor.
böyle yorumlarda bulunmamalısınız. ne şekilde doğurmuş olursanız olun doğum doğumdur. sezaryenle doğum yapanlar ileride çocuğuna ben seni doğurmadım kesip aldılar mı desin? ne saçma laflar ya.
merhaba taze anne adayları bende 24 haftalık hamileyim mart başı doğurcam inşalah hayırlısı ileküçük erkeğime kavuşcam benide alın aranıza
Benim de geceleri uyurken ellerim çok şişiyor. Şekerden midir acaba?
Unibaby'de paraben, alkol, boya, sls/sles içermez diyor.
Evet pişik için pamuk ve su diyorlar ama suyun sıcaklığını filan her seferinde nasıl ayarlayacağız?
Hımm acaba ıslatılmış pamukla mı silmek lazım?
Ben nedense hep poposunu yıkıcaz gibi düşünmüştüm : )
Ben de aldım ben de aldım : )
Hep aynı boyut mu aldınız?
Benimkiler cep mendili boyutunda...
Arkadaslar sampuan ve vucut losyonu olarak mustela tamamen dogal ve parabensiz.pisik kremi olarakta sudocream israrla tavsiye ediyorum.ilk cocugumda cok arastirdim ve dr. Tavsiyesi ile ve arastirinca da bu iki sinin gercekten bebegime cok iyi gelddigini gordum.siddetle tavsiye ederim.sudocream sadece eczane ve mothercare magazalarinda satiliyo.internetten de bu kremi arastirirsaniz goruceksiniz.ayrica bir baska cok iyi pisik kremide desitin mavi renkli olan.o da e bebekte satiliyo.desitin de gercekten cok iyi.
bende normal doğum istiyorum çok heyecan verici. çektiğim sancılardan zevk alacağım diye düşünüyorum umarım bi aksilik olmazda sezeryana almazlar. doğurdum diyebilmek için doğurmak gerekiyor.
Hoşgeldin canım. Bana özeldel bebeğin cinsiyeti sat ve beklenen doğum tarihi ve kendi yaşını atar mısın? Artık tablomuzu güncelliyelim.
öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim canım,eşin bu konuda bilgili sanırım ürolog mu?
Anestezisiz mi anestezili yaptırsam bilemiyorum, anestezili yaptırsam bebek ve ben narkoz sebebiyle büyük miktarda kimyasal madde almış olacağız, şu ana kadar bir sürü parol içtim çok endişeleniyorum bebeğime sağlığına bi şey olursa diye,ama bi yandan da anestezisiz yaptırsam çok ağrılı olur mu kateter operasyonu bilemiyorum. :18:
Bir de doktor konusunda da çok endişeliyim uzman doktor olmazsa ve de kateter taktırırsam çok daha büyük ağrılarla karşılaşabilirim diye endişe ediyorum.Bu anlamda yine yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?