2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Maşallah yaa
Darısı başımıza Amargicim...

oyyy kızlar kara kara düşünüyorum şimdi işten çıkacağım ve ben10 li çorap arayacağım. oğlum benden sabah ben10 li
çorap istedi öğlen arası avm ye gittim hiçbir yerde bulamadım puffffffff canım sıkıldı.

şimsi işten çıkınca da birkaç mağaza var oralara bakacağım akşam akşam bir avm turu daha yapamayacağım çünkü oğlumun yemek problemi var. evde yemek var ama o yine yemeyecek bende alternatifler sunacağım ona birde onları hazırlamaya koyulacağım yedireceğim falan filan şimdi düşündükçe darlandım................

pek sevmesem de dün işyerindeki ablamız karnıma dokundu konuşuyor şimdi baktım o ara başladı tekme atmaya o da nasıl sevindi nasıl heyecanlandı çok mutlu kadın. ama babamız ne zaman elini koysa pat kesiliyor tekmeler. diyorum abla sen bu işi biliyosun yok diyor ben bebekleri seviyorum onlarda anlıyor....

İyi ki söylemişsin. Benim tam da öyle oldu işte. Bebek iki hafta önden gidiyordu. Su da fazlaydı. Doktor bunun üzerine şeker yüklemesini iki hafta önce yaptı. Adam diyabetten şüphelendi. Haklı da çıktı.

Geniccim ilk bebekleri bekleyenler olarak bizim bu duruma daha var. Ama araştırmalarım sonucu senin oğlan ile yemek probleminizi çözmenize yardımcı olabilecek bir kitap biliyorum;
Çocuğum Yemek Yemiyor - Carlos Gonzalez
Okuyanlar çok memnun kalmışlar...

Dün almıştım. Az önce kapı çaldı. Bir baktım oğlumun cicileri geldi. Ben yakasındaki kurbağanın hastası oldum. Çok mutlu bir kurbapğa değil mi kızlar?

geçmiş olsun canm..Allah şifa versin, sonuçların da temiz çıkar inşallah

Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim

Sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah karanfil
Birbirimizin destekçisiyiz benim de 25inde kontrolüm

Çok güzellerrrr internetten daha mı hesaplı oluyor mağazaları araştırmadım pek de

kesinlikle çok daha hesaplı oluyo internetten almak , ben butik bebeden bir sürü şey aldım tulumlar, zıbınlar, alt açma bezi havlu, çoraplar patikler, patikli alt pijamalr bir dolu şeye 140 tl verdim çok memnun kaldım, ayrıca lansinohun manuel göğüs pompası,göğüs ucu kremi, göğüs pedi,süt saklama poşetlerini aldım onlarada 70 tl verdim, internetten alışverişe bayılıyorum

Son düzenleme:

Anladım tatlım hayırlısı olsun iyi düşünmüşsün çalışma şartların da zor çünkü anladığım kadarıyla.Ben de ayrılıcam bu ay hariç 2 kaldı deyince sorayım dedim.Ben de ocak sonuna kadar çalışıp bırakıcam işi o yüzden gün sayıyorum.Annem yakınımda ama ben kendim bakmak istiyorum,evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum

Çok güzellerrrr internetten daha mı hesaplı oluyor mağazaları araştırmadım pek de

Aynı oluyor genelde. Çok fiyT oynamıyor. Bu panço marka. Kendi internet sitesinden aldım. Magazada bu kadar seçenek yoktu. Mesela bu ayrı iki takımdı. İkisi de 3 mağazaya sordum yoktu. Ama bebeğingiyeceği i internetten değil de dokunarak almak lazım. Ben kumaşı biliyordum. Mağazada bir benzerini bayağı incelemiştim. O yüzden rahatça aldım.

Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim

Sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah karanfil
Birbirimizin destekçisiyiz benim de 25inde kontrolüm

inşallah çok iyi haberlerle dönersin kontrolden canım..benimde 28inde kontrolüm..

bendeacaip şişiyorum ellerim ayaklarım burnum dudaklarım filan çok şişiyor acaba şekerdenmidir..bende zaten tansiyon var diyetle şuan iyi çok şükür inşallah şekerde çıkmaz..şeker yüklemesini yapmadım daha ama geçen kan tahlili yapılırken şekerede bakılmış normal çıkmış o acaba olsa o testte çıkarmıydı..

Ayyyy, gözlerim ağrıdı valla, iki gün girmedim ne kadar çok şey yazılmış Neyse ki okudum hepsini Ben de pazartesi kontrole gittim.Doktor her şeyin normal olduğunu bebişimizin çok sağlıklı olduğunu söyledi Biz de hemen doktor çıkışı bandırmaya annemlere gittik, güzel haberler alınca.Şeker yüklemesi, kan ve idrar tahlili yapıldı.Çok şükür hepsi temiz.Kızımız da 450 gram olmuş, büyüyo iyice

kızlar bugün bir kız ismi duydum hoşuma gitti,anlamını bilmiyorum ama SUEDA,kızım olsaydı düşünebilirdim

aynen bizimki de öyle gece uyandırıyor bazen tekmeleriyle şimdi bile pat pat tekmeliyor:)eğilince sıkıştım diye yavrum pıt pıtlıyor bazen de kızım çok kibar tekmeliyor ben ayaklarını ısırcam inşallah poposunu da:)))bizimki gürültüyü seviyor mu sevmiyor mu bilemedim evde çok sessiz dışarda otobüste hastanede kalabalık sohbet ortamalrında maşallah balık gibi hareketleniyor hım bir de su sesine tepki veriyor:))))) çok güzel bişi çok mutlu oluyosun o anlar rabbim herkese nasip etsin inşallah

mermersahi bez deniyo onlara canım bende bol bol aldım onlardan daha da alcam valla napayımm

benimde annem duymuş mermerşahı diye alıp birde kenarlarına işleme yapacakmış. uğraşma diyorum ama karışma bana diyor bende kendi haline bıraktım kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…