Tekmeleri artık birbirinden kesinlikle ayırabiliyorum. Öreğin bir rahatsızlık ve sıkışma anlatan tekmesi var. Otururken sehpanın öbür ucuna eğilirsem yani otururkwn gövdemi bacaklarıma doğru bükersem kasıklarımda aralıksız çok küçük pıt pıt pıtlar oluyor. Ben düzelene kadar devam ediyor. Bir de keyif tekmeleri var. Canı sıkıldığında bu sefer pıt pıt değil de bammmm diye vuruyor. Kaburgalrıma vurduğunda cidden zonkluyor. Bazen de eğlene vuruşları var. Pıt pıt kadarhafif değil ama bammm kadar sert de değil. Ben buna bınk bınk vuruşları diyorum. Ipad göbeğimde size yazarken göbeğimi hoplatıyor bazen. Bu sabah da bıınk bınk vurarak aynı yere, uyandırdı. Gülerek uyandım. Sizler de yaşayacaksınız. Bir iki haftanız kaldı. Gözle görüür biçimde gün be gün güçleniyorlar.
Tekmeleri artık birbirinden kesinlikle ayırabiliyorum. Öreğin bir rahatsızlık ve sıkışma anlatan tekmesi var. Otururken sehpanın öbür ucuna eğilirsem yani otururkwn gövdemi bacaklarıma doğru bükersem kasıklarımda aralıksız çok küçük pıt pıt pıtlar oluyor. Ben düzelene kadar devam ediyor. Bir de keyif tekmeleri var. Canı sıkıldığında bu sefer pıt pıt değil de bammmm diye vuruyor. Kaburgalrıma vurduğunda cidden zonkluyor. Bazen de eğlene vuruşları var. Pıt pıt kadarhafif değil ama bammm kadar sert de değil. Ben buna bınk bınk vuruşları diyorum. Ipad göbeğimde size yazarken göbeğimi hoplatıyor bazen. Bu sabah da bıınk bınk vurarak aynı yere, uyandırdı. Gülerek uyandım. Sizler de yaşayacaksınız. Bir iki haftanız kaldı. Gözle görüür biçimde gün be gün güçleniyorlar.
Kizlar ben de en az 2-3 ay islak mendil kullanmayi dusunmuyorum e-bebekte bebek temizlik pamuklari var ama normal pamuk gibi dagilan ya da yapisan cinsten degil hani makyaj temizlerken kullandiklarimizin buyuk boyu
Baby&Me Bebek Temizlik Pamuğu - ebebek.com
kızlar geçenlerde bir arkadaşımın bebeği benden 1 hafta önce olmasına rağmen benimkinin 2 katından fazlaydı demiştim de üzülmüştüm yaa hani. Bu hafta sordum 800 gr olmuş benimki daha 392 gr dı(
dedim yaa nasıl olur 1 haftada bu kadar fark olmamalı dedim. bizimki 2 hafta önden gidiyor ama dedi. Ben de dedim ki o zaman eşinde gebelik şekeri var kontrol ettirdi mi dedim. Hakikaten de gebelik şekeri çıkmış eşinde
dedim ki ona iyi de sizi hiç mi uyarmadı doktor şekerine bir bakalım diye. 1 ay önceden beri 2 hafta önden gidiyormuş. yok uyarmadı hiç diyor. doktorun öncelikli bu kontrolü yapması gerekmez mi? yazık hakikaten..
oyyy kızlar kara kara düşünüyorum şimdi işten çıkacağım ve ben10 li çorap arayacağım. oğlum benden sabah ben10 li
çorap istedi öğlen arası avm ye gittim hiçbir yerde bulamadım puffffffff canım sıkıldı.
şimsi işten çıkınca da birkaç mağaza var oralara bakacağım akşam akşam bir avm turu daha yapamayacağım çünkü oğlumun yemek problemi var. evde yemek var ama o yine yemeyecek bende alternatifler sunacağım ona birde onları hazırlamaya koyulacağım yedireceğim falan filan şimdi düşündükçe darlandım................
Dün almıştım. Az önce kapı çaldı. Bir baktım oğlumun cicileri geldi. Ben yakasındaki kurbağanın hastası oldum. Çok mutlu bir kurbapğa değil mi kızlar?
Eki Görüntüle 861243
geçmiş olsun canm..Allah şifa versin, sonuçların da temiz çıkar inşallah
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim
Sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah karanfil
Birbirimizin destekçisiyiz benim de 25inde kontrolüm
Canım çok geçmiş olsun.Büyük bir ihtimalle soğan ağır gelmiştir.Benimde salatası mideme dokunuyor.Birkaç gün hafif şeyler yersen düzelir diye düşünüyorum.
sağolun kızlar, tahlil sonuçlarını aldım öğleden sonra kanda enfeksiyon çıkmış, yediğim birşey dokunmuş yani, işte sebze meyveleri bol su ile yıka çiğ et tavuk yeme vesaire şeyler dedi dr. halbuki dikkat ederdim, neyse bi bulantı ilacı verdi bulantı kusma olursa iç dedi metpamid, birde antibiyotik verdi Rovamycine diye bunu düzenli içmem lazımmış, prospektüste hamilelikte gerek görülürse içilebilir yazıyo ama yinede tedirginim
Çok güzellerrrr internetten daha mı hesaplı oluyor mağazaları araştırmadım pek de
ya işte bi de her arayan hayat hikayesini anlattığı için akşam artık kafan kazan oluyor sonra bi de aradan üç beş gerizekalı çıkıp''işiniz bu değil mi bana hizmet etmek sorduğum sorulara cevap vermeniz gerekmiyor mu??'' demez mio an onu böyle öldüresim geliyor eşim o akşam bişey anlatıyordu dinlerken uyuya kalmışım nasıl üzüldüm sonra defalarca özür diledim o tamam aşkım hamilesin yoruluyorsun olur böyle şeyler dedikçe ben özür diledim çok üzüldüm eşime vakit ayıramıyorum diye
valla ben 32 de çıkıcam hatta 1 hafta yıllık iznim var kullanabilirsem onu da eklicem 31 de çıkıcam ne kadar erken çıkarsam o kadar ruh sağlığım yerine gelicek yoksa bebeğimi üzmekten başka bişey yapmıyorum çalışınca ama işte şuan mecburuz napalım onların geleceği için
benim öyle bir şansım olucanı hiç sanmıyorum söylesem bile bizdeki şartlar bu işine gelirse istersen çık dicekler biliyorum o yüzden sesimi çıkaramıyorumözel sağlık sektöründe çalışmak çok kötü işte bildikleri halde çalıştırıyorlar en çok onların dikkat etmesi lazım aslında amaaannn nolucak alt tarafı hamilesin sanki taş mı taşıtmışlar öyle düşünüyolar herhalde hakkımı helal etmiyorum ama hiçbir zaman
canım ben işten ayrılıcam yani burdaki kimse öyle bilmiyor devam edicem dedim hepsine çünkü ücretsiz izinlerimi falan da kullanmak istiyorum 4 ay ücretli 6 ay ücretsizi kullanıyım da ondan sonra istifayı vericem sonra inşallah bir de benim annem ayaklarından rahatsız kayınvalidem de eve kapanamaz ikisi de konusu geçince bakarız diyorlar ama ben ikisine de kıyamam annem emekleyene kadar bakabilir sonra arkasından koşması falan zor olur kv de bakar sonuna kadar genç 56 yaşında ama çok sosyal biri eve kapanmaya dayanamaz üzülmeyelim diye bişey de demez belli bir süre sonra işin tadı kaçar hiç gerek yok gerginliğe allaha şükür eşim de çalışmak zorunda değilsin der her zaman o da farkında çalışmaya devam edersem 46'lık olucam :))))
Çok güzellerrrr internetten daha mı hesaplı oluyor mağazaları araştırmadım pek de
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim
Sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah karanfil
Birbirimizin destekçisiyiz benim de 25inde kontrolüm
benimkinin çorabı bile yok
Kızlar,,
ben acaip şişiyorum ellerimi kapatamıyorum o kadar yani .acaba sekermi var dedim. 2 gundru evde aclık kan sekerimi ölçüyorum. Dün 100 dü bugun 106 2 gun daha ölçebilirm bakalım nolacak. Bu değerler normalmi sizce. Benim bildiğim 110 normal ama internette 90 normal dıyo. Napsamkii...doktorada en az 2 hafta gidemem ki..
mermersahi bez deniyo onlara canım bende bol bol aldım onlardan daha da alcam valla napayımm
mermersahi bez deniyo onlara canım bende bol bol aldım onlardan daha da alcam valla napayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?