2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

İzmir
Atatürk Eğitim Araştırma (Katip Çelebi Üni) Hastanesi
Prof.Dr Sefa Kelekçi
Muayene ücreti yok.
Doğum ücreti yok.sadece epidural için konuşacağım.
SGK

Ara ara soruyorum belki aramıza yeni katılanlar varsa diye Antalya Manavgat ta yaşayan var mı doktor ve hastane konusunda ihtiyacım var

Ben Manavgat'tayım canım Bilgi hastanesinde Ahmet Bey ve Akdeniz Hastanesindeki bayan doktoru tavsiye ediyorlar. Giden arkadaşlarım da çok memnun ben burda gitmiyorum. ünv hastanesine gidiyorum

Son düzenleme:

ya valla işleri sağlık değil ticaret tamamennn istersen öll ama işlerini hallet sonra öl mantık bu

şimdi ben bir daha aşı olmayacağım ömür boyu koruyacak değil mi diye sordum ebeye, hayır 10 yıl sonra bir daha olman gerke dedi :111: anlamadım ben bu işi

bana ilk dozu olduğum gün demişlerdi ki 3 doz mu istiyosun 5 dozmu

3 doz 5 yıl geçerli 5 doz ömür boyu dediler

bende madem öyle 5 doz olsun demiştim ama bilemedim şimdi yine sorarım gittiğim zaman

aralık 20 de sağlık ocağı randevum:44::44:

Merhaba
Beklenen doğum tarihim 31 mart. Şimdi ben mart annesi mi yoksa nisan annesi mi oluyorum?

bizle takıl şekerim nisanda da doğursan bizle takıll

Kizlar detayliya 2 kezmi girdiniz bi arkadasim aksam 2.kez girdigini soyledi kendi doktorumda detayli icin 2 kez cagiricak demisti yolladigi doktor icin ama ben riza madazliya gittim 1 kez gordu bidaha cagirmadi
ben 23. haftada girdim detaylıya perinatolog dedi ki bana
şimdi herşeyine baktık ama 27 haftada geldiğinde tekrar olarak gel
kalbi 27. haftada gelişimini tamamlıyo o zmn ona tekrar bakıcaz dedi
tekrar ücret ödemene gerek yok aradan gir dedi

Hangi hastane: Medipoıl Mega hastaneler komleksi bağcılar
Hangi doktor : Derya Uyan
doktor ücreti: muayene 10 tl
Hastane ücreti: 500 tl diye biliyorum artar mı bize kadar bilmiyorum
Sigortanız : SGK

ben kızım doğduğunda sadece iki gün çok yoğun kanama olmuştu
o zmn uzun hasta bezlerinden kullandım ztn doğumhanede hastane verdi
hastaneden çıkana kadar ordan veriyolar tabi eve geçerken eczaneden aldım ama
2. günde kullandım sonra gerek olmadı normal pedlerin gece olanından kullandım
çünkü normal adet kanamasına döndü kanamam vede 10 gün sürdü sonra leke leke geldi

Cnm ben levotiron kullaniyorum.ac karna aliyorum ilaci.dr.um ilaci al.adan testleri yaptir dedi.tiroid testlerinden bahsediyorum.

bende troid tedavisi görüyorum
tahliller için sabah açlığına gitmek gerekiyo canım geçmiş olsun

kızlar bugun biz bebeğimizi gördük.
Bin şükür durumu iyi, ayrıntılı ultrason değildi ama baya bir ayrıntılı gördük herbir yerlerini. çok kıpır kıpır olduğu için güzel bir 4D video-foto çekemedik. birinde burnu netse gözü tuhaf, diğerinde gözü netse çenesi değil. herneyse iyi olsunda doğunca bol bol çekeriz. ama sizlerin paylaştığı pozları da özenmedim değil

bazı arkadaşlar bilir, sezeryan korkum var ama kötü haber boyum kısa ve hızlı kilo aldığım için sezeryan olabilirsin dedi. şubat sonunda karar verilecekmiş. duyduğun kötü hikayelere aldanma, kötü tecrübeler var diye normal doğumdan ya da sezeryandan kaçınacak değiliz dedi, ve her ikisinde de sorunsuz bir doğum geçicek biz onu düşünücez hiç kötü birşey düşünmeyeceğiz dedi (çok doğru değil mi)
ve güzel haberler, doktorun diktelerini iletiyorum :
saçını boyatabilirsin
sıcak suyla yıkanıp, hamama gidebilirsin (tabiiki çok bunalıp fenalaşacak şekilde değil buradaki hamamlar 37 derece)
eğilip kalkıp uzanabilirsin (tabi ki bebeğe eziyet edercesine değil)
sola yatarak uyu, uyku sırasında sağa dönmek, sırtüstü uzanmak bebeğe zarar vermez suçluluk hissetme
hareket et yürüyüş yap
az tuzlu ye, karbonhidrattan az uzak dur :120:
günlük 2 kase yoğurt ya da 2 bardak süt
epilasyon, ağda, elektrikli... sakıncası yok
tüylenme olur doğumdan sonra dökülür dedi
ve bebişin %100 erkek bu saatten sonra değişmez dedi :126:

bizden bu kadar güzel teyzeler.. doktor çok içimi rahatlatınca sizinle paylaşmak istedim.

ayy ne güzel canım maşallah oğluşunaa yaa
çok güzzel bilgiler vermiş dr.un ama saç boyatma mevzusunu bilemedim
deriden kimyasal emilimi olduğu için çok çok zararlı diye biliyoruz
sordun mu canım ayrıca herkes boyatmayın dio senin dr. nasıl varmış bu karara
çok merak ettim yaa :44::44:

bu konuyu sırf doktorumdan değil de daha önce internetten araştırdım, doktorlar deriden kimyasal geçişinin bebeğe iletileceğini düşünmüyor. hani bir yara yada kana ulaşacak açıklık yoksa. hergün kullanılan bulaşık detarjanları çamaşır suları da kimyasal içeriyor, ve hergün el derisinden temas ediyor. saç boyası ise 3-4 aysa bir kafa derisinden 20 dk. sadece solumamaya ve saç derisi haricinde eline yüzüne bulaştırma diyorlar. bir ara o videoları da paylaşırım

Hangi doktor :Opr. dr. Timur Uğurlu

Hangi hastane: Antalya Medikal Park

doktor ücreti: 50tl

Hastane ücreti: Normal doğum- sezeryan: 1150tl , epidural 500tl

Sigortanız :SGK

Biz doktorumuzdan memnunuz, Manavgattan Antalya'ya gelmek zor olmaz diye düşünüyorum, Kaş'tan bile gelenler oluyormuş :)) Biz doktordan ziyade hastane seçmiştik, en iyi yeni doğan ünitesi ve ekibi Memorial ve Medikal Park'ta demişti bir perinatolog, Memorial'ın Sgk ile anlaşması yok malesef... Bence değerlendirebilirsiniz.

Bana da doktorum 5 aydan sonra organik boyalarla boyayabilirsin demişti, ben de 2 gün önce boya gibi kınalar var ya onunla boyadım saçımı, araştırmadım da organik boyalardan daha iyidir diye düşündüm. Zaten saç boyasının zararı şimdiye kadar ispatlanmamış, deneylerde bir zararına rastlanmamış ama ne olur ne olmaz diye boyamayın diyorlarmış. bunu da başka bir arkadaşımın doktoru söylemişti.

hımm anladım canım saol anlattığın için

bende bi sorayım bakayım dr.uma o ne düşünüyomuşş :44:

Son düzenleme:
manavgatta yaşamıyorum ama
doktor Süleyman aslan
palmiye hastanesi
muayene 35tl
normal doğum:400 sezaryen 450 epiduralle +300
sigorta sgk

doğum şekline bağlı normal doğumda sezaryenden daha çok kanama oluyor ilk günler. hasta bezi almıştım kuzenimden 4-5 tane hastaneden çıkıncaya kadar zaten hastane veriyor.daha sonra azaldıkça gece pedine geçersin.marka önemli değil diye düşünüyorum

Merhaba amargi yeni uye oldum sana ozelden msj atamiyorum sakincasi yoksa burdan bilgilendireyim 29 yas ikinci bebegim kismetse oda erkek sat 19 haziran muhtemel dogum tarihide 26 mart insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Hoşgeldin canım. Bana özeldel bebeğin cinsiyeti sat ve beklenen doğum tarihi ve kendi yaşını atar mısın? Artık tablomuzu güncelliyelim.

Herkeslere mutlu aksamlar, ben ayrintiliya giremedim girmeyecegimde seker yuk yapildi normal cikti sukur.hafra ici bebisimide gormeye gidecegim ins.fazla gelemiyorum buralara arada acip bakiyorum yalniz

Hangi doktor:Melek ekici
Hangi hastane: Ozel primer hospital gaziantep
Doktor ucreti:27 TL
Hastane ucreti:450 tl sezeryan (ilk dogumumda sezeryan oldugu icin)
Sigorta:Ssk

Iyi aksamlar sevgili annisler uyeligi beklerken okuduğum mevzulari kimler yazmisti hatirlamiyorum ama lutfen kusura bakmasinla bende tecrübelerimi paylasayim istedim bendede yattigimda ne tarafima donersem doneyim gecmeyen bel agrilarim var ikinci hamileligim birincide bu kadar degildi aslinda son bir senedir vardi ama bu kadar çok siddetli degildi.Burun kanamasi ilk hamileligimdede vardi bundada var kendiliginde geliyor cok hos bi durum degil ama katlanicaz artik

Slm annişler bugün kızımın odası için duvar kağıdı aldık, tek bir duvar kağıt diğer 3 ü boya olucak, sizede göstermek istedim.. Odamıza da baktık karar verdik Aralık'ta alıcaz inşallah..

Yalnız beşiğimiz büyüyen tip olucak, çok heyecanlı ya Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:

Cok guzelmis canim hayirli olsun gule gule kullanmayı nasip etsin rabbim

been acayip bel ağrısı çekiyoruumm
aynı benimde ilk hamileliğimde hiiç yoktu desem yeridir
normal hamilelikte olduğu kadardı 9 ay boyunca gezdim tozdum
ama şimdi 10 dk aralıksız ayakta dursam hemen başlıyo
evi süpürsem silemiyorum kitleniyoo hemen
şimdi neysede nasıl doğum yapıcam bilmiyorum bu bel ağrısıyla sancı nasıl çekilicek :18::18:

canım çok güzel çok beğendim Allah içinde uyuduğu günleri göstersin inş..

Güle güle kullanın, bebeğiniz sağlıkla güzel günlerde mutlulukla kullansın odasını. Çok şeker ikisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…