Merhaba
Beklenen doğum tarihim 31 mart. Şimdi ben mart annesi mi yoksa nisan annesi mi oluyorum?
Arkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım ışık tutalım herkese.
Hangi doktor :
Hangi hastane:
doktor ücreti:
Hastane ücreti:
Sigortanız :
Lütfen herkes cevap yazsın ben hala doktor ve hastane konusunda kararsızım Manavgat ta yaşayan hamiş arkadaş yok gibi ve ben bu ilçeye bu sene taşındım inanın doktor ve hastane konusundan hiç bilgi sahibi değilim ve çevremdeki herkes farklı yorumlar yapıyor bu sebeple kafam karıştı yardımcı oluruz birbirimize
Ara ara soruyorum belki aramıza yeni katılanlar varsa diye Antalya Manavgat ta yaşayan var mı doktor ve hastane konusunda ihtiyacım var
ahhh sorma hiç sana birşey söyliyim mi 1,5 senedir burda çalışıyorum ve işe girdiğim güne kabul ettiğim güne lanet ediyorum (töbe töbe) nerdeydi aklım nasıl kabul ettim ama insan yaşamadan bilemez derler ya nerden bileyim böyle şeyler yaşayacağımı bilsem hiç uğraşır mıyım işe ilk girdim ilk 6 ay mükemmeldi herşey sonra bir bozuldu pir bozuldu sayelerinde sinir hastası oldum çıktım herşeye bağıran çağıran çabucak sinirlenen bir insan oldum diyorum ya töbe büyük sözüme ama bir daha özel sağlık sektörü mü asla asla çay kaşığıyla verip kepçeyle geri alıyorlar allahtan korkuları yok ki hamile ve gripli halimle izin alamadım ben sana daha ne diyim geçen sene 40 derece ateşle burda çalıştırdılar beni ve bütün kışı hasta geçirdim ben gidip gelip bir de demezler mi ''ıhlamur iç bol limonlu'' ve hamile olduğum için kimseden ayrıcalık beklemiyorum ama yanında çalıştığım doktorlar habire ayak işlerini yaptırmaya çalışıyorlar hiç kimse yardımcı olmuyor çok dertliyim çok
şimdi ben bir daha aşı olmayacağım ömür boyu koruyacak değil mi diye sordum ebeye, hayır 10 yıl sonra bir daha olman gerke dedi :111: anlamadım ben bu işi
Merhaba
Beklenen doğum tarihim 31 mart. Şimdi ben mart annesi mi yoksa nisan annesi mi oluyorum?
ben 23. haftada girdim detaylıya perinatolog dedi ki banaKizlar detayliya 2 kezmi girdiniz bi arkadasim aksam 2.kez girdigini soyledi kendi doktorumda detayli icin 2 kez cagiricak demisti yolladigi doktor icin ama ben riza madazliya gittim 1 kez gordu bidaha cagirmadi
Arkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım ışık tutalım herkese.
Hangi doktor :
Hangi hastane:
doktor ücreti:
Hastane ücreti:
Sigortanız :
Lütfen herkes cevap yazsın ben hala doktor ve hastane konusunda kararsızım Manavgat ta yaşayan hamiş arkadaş yok gibi ve ben bu ilçeye bu sene taşındım inanın doktor ve hastane konusundan hiç bilgi sahibi değilim ve çevremdeki herkes farklı yorumlar yapıyor bu sebeple kafam karıştı yardımcı oluruz birbirimize
geçen gün bir rüya gördüm (hayır olsun ama kan gördüm bozuldu herhalde rüyam) rüyamda yeni doğum yapmış eve gelmiştim kanamam fazla olduğu için habire ped değiştirip duruyordum en sonunda üstüm başım battı falan sonra uyandım şimdi benim ilk gebeliğim olduğundan tecrübeli gebelere sorarım :'' lohusanın ilk zamanlarında çok kanaması olur dediler normal regliyken kullandığımız pedler bunun için yeterli olmayacak gibi bir kaygı var içimde bunun için özel üretilmiş lohusa pedleri var mı?varsa da kullanışlı mı?ve varsa hangi marka?nerden almalıyım?
TEŞEKKÜR EDERİM VERECEĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN SAYGILAR SEVGİLER
Cnm ben levotiron kullaniyorum.ac karna aliyorum ilaci.dr.um ilaci al.adan testleri yaptir dedi.tiroid testlerinden bahsediyorum.
kızlar bugun biz bebeğimizi gördük.
Bin şükür durumu iyi, ayrıntılı ultrason değildi ama baya bir ayrıntılı gördük herbir yerlerini. çok kıpır kıpır olduğu için güzel bir 4D video-foto çekemedik. birinde burnu netse gözü tuhaf, diğerinde gözü netse çenesi değil. herneyse iyi olsunda doğunca bol bol çekeriz. ama sizlerin paylaştığı pozları da özenmedim değil
bazı arkadaşlar bilir, sezeryan korkum var ama kötü haber boyum kısa ve hızlı kilo aldığım için sezeryan olabilirsin dedi. şubat sonunda karar verilecekmiş. duyduğun kötü hikayelere aldanma, kötü tecrübeler var diye normal doğumdan ya da sezeryandan kaçınacak değiliz dedi, ve her ikisinde de sorunsuz bir doğum geçicek biz onu düşünücez hiç kötü birşey düşünmeyeceğiz dedi (çok doğru değil mi)
ve güzel haberler, doktorun diktelerini iletiyorum :
saçını boyatabilirsin
sıcak suyla yıkanıp, hamama gidebilirsin (tabiiki çok bunalıp fenalaşacak şekilde değil buradaki hamamlar 37 derece)
eğilip kalkıp uzanabilirsin(tabi ki bebeğe eziyet edercesine değil)
sola yatarak uyu, uyku sırasında sağa dönmek, sırtüstü uzanmak bebeğe zarar vermez suçluluk hissetme
hareket et yürüyüş yap
az tuzlu ye, karbonhidrattan az uzak dur :120:
günlük 2 kase yoğurt ya da 2 bardak süt
epilasyon, ağda, elektrikli... sakıncası yok
tüylenme olur doğumdan sonra dökülür dedi
ve bebişin %100 erkek bu saatten sonra değişmez dedi:126:
bizden bu kadar güzel teyzeler.. doktor çok içimi rahatlatınca sizinle paylaşmak istedim.
ayy ne güzel canım maşallah oğluşunaa yaa
çok güzzel bilgiler vermiş dr.un ama saç boyatma mevzusunu bilemedim
deriden kimyasal emilimi olduğu için çok çok zararlı diye biliyoruz
sordun mu canım ayrıca herkes boyatmayın dio senin dr. nasıl varmış bu karara
çok merak ettim yaa :44::44:
bu konuyu sırf doktorumdan değil de daha önce internetten araştırdım, doktorlar deriden kimyasal geçişinin bebeğe iletileceğini düşünmüyor. hani bir yara yada kana ulaşacak açıklık yoksa. hergün kullanılan bulaşık detarjanları çamaşır suları da kimyasal içeriyor, ve hergün el derisinden temas ediyor. saç boyası ise 3-4 aysa bir kafa derisinden 20 dk. sadece solumamaya ve saç derisi haricinde eline yüzüne bulaştırma diyorlar. bir ara o videoları da paylaşırım
bu konuyu sırf doktorumdan değil de daha önce internetten araştırdım, doktorlar deriden kimyasal geçişinin bebeğe iletileceğini düşünmüyor. hani bir yara yada kana ulaşacak açıklık yoksa. hergün kullanılan bulaşık detarjanları çamaşır suları da kimyasal içeriyor, ve hergün el derisinden temas ediyor. saç boyası ise 3-4 aysa bir kafa derisinden 20 dk. sadece solumamaya ve saç derisi haricinde eline yüzüne bulaştırma diyorlar. bir ara o videoları da paylaşırım
manavgatta yaşamıyorum amaArkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım ışık tutalım herkese.
Hangi doktor :
Hangi hastane:
doktor ücreti:
Hastane ücreti:
Sigortanız :
geçen gün bir rüya gördüm (hayır olsun ama kan gördüm bozuldu herhalde rüyam) rüyamda yeni doğum yapmış eve gelmiştim kanamam fazla olduğu için habire ped değiştirip duruyordum en sonunda üstüm başım battı falan sonra uyandım şimdi benim ilk gebeliğim olduğundan tecrübeli gebelere sorarım :'' lohusanın ilk zamanlarında çok kanaması olur dediler normal regliyken kullandığımız pedler bunun için yeterli olmayacak gibi bir kaygı var içimde bunun için özel üretilmiş lohusa pedleri var mı?varsa da kullanışlı mı?ve varsa hangi marka?nerden almalıyım?
TEŞEKKÜR EDERİM VERECEĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN SAYGILAR SEVGİLER
Hoşgeldin canım. Bana özeldel bebeğin cinsiyeti sat ve beklenen doğum tarihi ve kendi yaşını atar mısın? Artık tablomuzu güncelliyelim.
Hangi doktor:Melek ekiciArkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım ışık tutalım herkese.
Hangi doktor :
Hangi hastane:
doktor ücreti:
Hastane ücreti:
Sigortanız :
Slm annişler bugün kızımın odası için duvar kağıdı aldık, tek bir duvar kağıt diğer 3 ü boya olucak, sizede göstermek istedim.. Odamıza da baktık karar verdik Aralık'ta alıcaz inşallah..
Eki Görüntüle 863085 Eki Görüntüle 863086
Yalnız beşiğimiz büyüyen tip olucak, çok heyecanlı ya Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah....
Cok guzelmis canim hayirli olsun gule gule kullanmayı nasip etsin rabbim
Iyi aksamlar sevgili annisler uyeligi beklerken okuduğum mevzulari kimler yazmisti hatirlamiyorum ama lutfen kusura bakmasinla bende tecrübelerimi paylasayim istedim bendede yattigimda ne tarafima donersem doneyim gecmeyen bel agrilarim var ikinci hamileligim birincide bu kadar degildi aslinda son bir senedir vardi ama bu kadar çok siddetli degildi.Burun kanamasi ilk hamileligimdede vardi bundada var kendiliginde geliyor cok hos bi durum degil ama katlanicaz artik
Slm annişler bugün kızımın odası için duvar kağıdı aldık, tek bir duvar kağıt diğer 3 ü boya olucak, sizede göstermek istedim.. Odamıza da baktık karar verdik Aralık'ta alıcaz inşallah..
Yalnız beşiğimiz büyüyen tip olucak, çok heyecanlı ya Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?