Slm annişler bugün kızımın odası için duvar kağıdı aldık, tek bir duvar kağıt diğer 3 ü boya olucak, sizede göstermek istedim.. Odamıza da baktık karar verdik Aralık'ta alıcaz inşallah..
Eki Görüntüle 863085 Eki Görüntüle 863086
Yalnız beşiğimiz büyüyen tip olucak, çok heyecanlı ya Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah....
rica ederim canım ne demekinşallah bulabilirim buğday ekmeğini. magnezyum kullanıyorum ama maalesef geçmiyor. bebeğim inşallah iyidir. ben ağrı çekmeye razıyım
çok sağol desteğin için
marifet bende değil anacım benim kocişte bazen diyorum sen hamile olsan bebk heralde 7 kilo doğardıevet çıkabiliyor canım..geblik şekerinde amniyo sıvısı artabiliyor ve kasılmalar erken başlıyor.
ohhhh.maşallah size
destinaa nasıl besledin kızz?bizede söyle canımmm.benimkiler 5 gün önce 630-632 gr lardı...sanırım genetike önemli
çok geçmiş olsun bebeğin cd sine üzüldüm canım yaaa diğer şaylere bakmadaKızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
bendede var aynı sıkıntı bide üstüne dişeti kanamsıda var sordum doktoruma normal dedi kan hapı kullanıyorum bide koyu yeşil yapraklı sebzeler tüket dedi.....kızlar benim burnum kanıyo.böle bişey yaşayan varmı?
canım gece boyu olanlar yeterli olmuştu, kanama zaman zaman azalıyor zaman zaman yoğunlaşıyor
ya valla işleri sağlık değil ticaret tamamennn istersen öll ama işlerini hallet sonra öl mantık bu
Aynen öyle canım Allah'a havale ettim onları sayılı günüm kaldı Allah'ın izniyle geçicek inşallah rahat edicem sonra :)
bana ilk dozu olduğum gün demişlerdi ki 3 doz mu istiyosun 5 dozmu
3 doz 5 yıl geçerli 5 doz ömür boyu dediler
bende madem öyle 5 doz olsun demiştim ama bilemedim şimdi yine sorarım gittiğim zaman
aralık 20 de sağlık ocağı randevum:44::44:
bizle takıl şekerim nisanda da doğursan bizle takıll
ben 23. haftada girdim detaylıya perinatolog dedi ki bana
şimdi herşeyine baktık ama 27 haftada geldiğinde tekrar olarak gel
kalbi 27. haftada gelişimini tamamlıyo o zmn ona tekrar bakıcaz dedi
tekrar ücret ödemene gerek yok aradan gir dedi
Hangi hastane: Medipoıl Mega hastaneler komleksi bağcılar
Hangi doktor : Derya Uyan
doktor ücreti: muayene 10 tl
Hastane ücreti: 500 tl diye biliyorum artar mı bize kadar bilmiyorum
Sigortanız : SGK
ben kızım doğduğunda sadece iki gün çok yoğun kanama olmuştu
o zmn uzun hasta bezlerinden kullandım ztn doğumhanede hastane verdi
hastaneden çıkana kadar ordan veriyolar tabi eve geçerken eczaneden aldım ama
2. günde kullandım sonra gerek olmadı normal pedlerin gece olanından kullandım
çünkü normal adet kanamasına döndü kanamam vede 10 gün sürdü sonra leke leke geldi
bende troid tedavisi görüyorum
tahliller için sabah açlığına gitmek gerekiyo canım geçmiş olsun
kızlar bugun biz bebeğimizi gördük.
Bin şükür durumu iyi, ayrıntılı ultrason değildi ama baya bir ayrıntılı gördük herbir yerlerini. çok kıpır kıpır olduğu için güzel bir 4D video-foto çekemedik. birinde burnu netse gözü tuhaf, diğerinde gözü netse çenesi değil. herneyse iyi olsunda doğunca bol bol çekeriz. ama sizlerin paylaştığı pozları da özenmedim değil
bazı arkadaşlar bilir, sezeryan korkum var ama kötü haber boyum kısa ve hızlı kilo aldığım için sezeryan olabilirsin dedi. şubat sonunda karar verilecekmiş. duyduğun kötü hikayelere aldanma, kötü tecrübeler var diye normal doğumdan ya da sezeryandan kaçınacak değiliz dedi, ve her ikisinde de sorunsuz bir doğum geçicek biz onu düşünücez hiç kötü birşey düşünmeyeceğiz dedi (çok doğru değil mi)
ve güzel haberler, doktorun diktelerini iletiyorum :
saçını boyatabilirsin
sıcak suyla yıkanıp, hamama gidebilirsin (tabiiki çok bunalıp fenalaşacak şekilde değil buradaki hamamlar 37 derece)
eğilip kalkıp uzanabilirsin(tabi ki bebeğe eziyet edercesine değil)
sola yatarak uyu, uyku sırasında sağa dönmek, sırtüstü uzanmak bebeğe zarar vermez suçluluk hissetme
hareket et yürüyüş yap
az tuzlu ye, karbonhidrattan az uzak dur :120:
günlük 2 kase yoğurt ya da 2 bardak süt
epilasyon, ağda, elektrikli... sakıncası yok
tüylenme olur doğumdan sonra dökülür dedi
ve bebişin %100 erkek bu saatten sonra değişmez dedi:126:
bizden bu kadar güzel teyzeler.. doktor çok içimi rahatlatınca sizinle paylaşmak istedim.
manavgatta yaşamıyorum ama
doktor Süleyman aslan
palmiye hastanesi
muayene 35tl
normal doğum:400 sezaryen 450 epiduralle +300
sigorta sgk
doğum şekline bağlı normal doğumda sezaryenden daha çok kanama oluyor ilk günler. hasta bezi almıştım kuzenimden 4-5 tane hastaneden çıkıncaya kadar zaten hastane veriyor.daha sonra azaldıkça gece pedine geçersin.marka önemli değil diye düşünüyorum
been acayip bel ağrısı çekiyoruumm
aynı benimde ilk hamileliğimde hiiç yoktu desem yeridir
normal hamilelikte olduğu kadardı 9 ay boyunca gezdim tozdum
ama şimdi 10 dk aralıksız ayakta dursam hemen başlıyo
evi süpürsem silemiyorum kitleniyoo hemen
şimdi neysede nasıl doğum yapıcam bilmiyorum bu bel ağrısıyla sancı nasıl çekilicek :18::18:
canım çok güzel çok beğendim Allah içinde uyuduğu günleri göstersin inş..
Güle güle kullanın, bebeğiniz sağlıkla güzel günlerde mutlulukla kullansın odasını. Çok şeker ikisi de
canım çok beğendim...maşallah güzel günlerde güle güle kullanın...fiyatı ne kadar canım? netten mi aldınız?
Merhaba,
Aramıza hoşgeldin. Eşim kalp doktoru, bu aralar doçentlik sınavına hazırlandığından dahiliye ile ilgili ne varsa oluyor. Narkoz konusunda bence endişelenme. Ben 18 haftaydı sanırım, genel anesteziyle rahim ağzına dikiş atıldı. Geçen ay yine hastaneye yattım. Senin kullanığın parol ne ki? O kadar çok ilaç verildi ki, anyibiyotiğim daha geçen hafta bitti. Fitili hala kullanıyorum. İlaç delisi oldum anlayacağın. Üzme hendini. Elbette hiç sağlık sorunu yaşamasan tabii ki daha iyi olurdu. Şansızlık olmuş. Ama ne yapalım. En azından bir teşhis konabilmiş ki bu çok büyük bir şey, ve trdavisi var ki bu da ondan da büyük birşey.
Günaydın.dün doktora gittim.bu arada doktorumu değiştirdim.cinsiyet kız dedi.adı da Derin.
Günaydın.dün doktora gittim.bu arada doktorumu değiştirdim.cinsiyet kız dedi.adı da Derin.
banada kız demişlerdi önceki kontrolde simdi erkek dediler 50 lik şeker yüklemesi yapıldı 151 cıktı 100 lük için gün verdiler çok moralim bozuk..
hiç üzülme moralini bozma bana da ilk 50lik yapıldı 182 çıktı 3gün sonra 100lük yaptırdım sonuç öyle korkulacak gibi çıkmadı sadece yediğime içtiğime dikkat edeceğim kilo almayacağım spor yapacağım dengede tutacağım. 50lik yüksek çıkıpta 100lük yaptırıp normal çıkan çok insan var bozma moralini. ben 3gün can sıkıntısıyla yedim bitirdim kendimi ama değmedi bak. üzülme lütfen bebeğini de üzme
banada kız demişlerdi önceki kontrolde simdi erkek dediler 50 lik şeker yüklemesi yapıldı 151 cıktı 100 lük için gün verdiler çok moralim bozuk..
Uuu ikisi de çok güzelmiş...
Hangisini seçerseniz seçin kardeşi olursa da diğerini koyarsınız.
Çok da süper olur : )
İyi günlerde büyüsünler...
ben kilo almamışım 4 kg almışım 24 hafta dedi bir hafta önden gidiyor ama sorun olmaz dedi bakalım 100 lük ne olcak?
Slm annişler bugün kızımın odası için duvar kağıdı aldık, tek bir duvar kağıt diğer 3 ü boya olucak, sizede göstermek istedim.. Odamıza da baktık karar verdik Aralık'ta alıcaz inşallah..
Eki Görüntüle 863085 Eki Görüntüle 863086
Yalnız beşiğimiz büyüyen tip olucak, çok heyecanlı ya Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah....
maşallah ne güzel sağlık sıhhate versin Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi.
yalnız bişey dikkatimi çekti en son 06.11.2013'te kontrole gittik biz 21+6daydık ve 371gr dı oğluşum doktor kilosunun normal olduğunu söyledi sizce normal mi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?