2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
İzmir
Atatürk Eğitim Araştırma (Katip Çelebi Üni) Hastanesi
Prof.Dr Sefa Kelekçi
Muayene ücreti yok.
Doğum ücreti yok.sadece epidural için konuşacağım.
SGK

canım yeşilyurt devlet hastanesinin adı mı değişti katip çelebi üni has.?
normal devlet hastanelerinde epidural yok sanırım ben buca kadın doğuma sormuştum

Öncelik umarim herkes saglikli ve güzel bir hamilelik-dogum gecirir umarim.Bir süredir sizleri takip ediyorum. Cok fazla nete girme sansim olmadigi icin yeni kayit oldum. Benide listenize ekleyebilirseniz sevinirim.

Dimitrinin annesi yaş 31-mart 29 muhtemel dogum tarihim- cinsiyet kiz gozukuyorr-
Sizlerin paylastigi bilgilerden oldukca yararlaniyorum'. Çevremde hic hamile olmadigi icin benim icin cook yarali oluyor .
Önceki sayfalarda nickini hatirlayamadigim bir arkadasimiz vardi. Miyom ile ilgili soru soruyordu. Benimde miyomum var . Bu hafta tekrar olculucek. Buyumeye devam ediyor. Buda erken dogum riski yaratiyormus. Ben iki doktora ayri ayri gidiyorum. H ikiside erken dogum dedi ama... maksimum 3 hafta erken olur dedi. Tabi baska sikintilar cikmazsa. Devletteki doktorum bunu cook onemsemiyor. Ozelde gitttigimde. Muhtemelen sezeryan olacagim. Miyom cook buyume devam ederse ameliyatla zaten alinmasi gerekiyormus. Dogumla atilcak buyutu gecerse.... ne olacagi subatta belli olacak. Bu konuda soracaginiz baska bisi varsa ydimci olmaya calisirim. 12_13 cm gecerse tabi... cocugun kafasindan buyuk olabiliyor dedi doktor. Benim iki tane :) biri rahim yolunda ....
Gittigim doktorlarin ilk sorulari tedavimi oldun diyorlar...ama olmadim . Hamile kalana kadarda bilmiyordum.
İnternette arastirdigimda sacma sapan seylerde okuyabilir insan. Bu durumu olan varsa.... insan dusunmeden edemiyor ama ben kendi adima strese girmemek icin sürekli nasipse kucagima almak olur diyorum. Benim tansiyon seker sikintimda var o nedenle takmamaya calisiyorum. Birde calisiyorum. Anaokulu ögretniyyim. Cooooöook yoruluyorum. Yüksek kilo ile hamile kadim onunda etkisi var :) is ve ev uzak. Tek sansim bebek su an saglikli ve esim sag olsun hep destek olma calisiyor. ...
Heerkese ii pazarlar

canım yeşilyurt devlet hastanesinin adı mı değişti katip çelebi üni has.?
normal devlet hastanelerinde epidural yok sanırım ben buca kadın doğuma sormuştum

yeni kurulan katip çelebi üniversitesinin hastanesi oldu.üni hastanesi oldu yani.
epidural büyük ihtimalle yoktur.ücreti ödenerek yapılabilirmi,yada biz dışardan temin ettirebilirmiyiz,bu durumda uygulama yapılabilirmi diye görüşeceğim ben de.28 inde muayenem.görüşünce yazarım burdan da :)

maşallah oğluşuna canım ama saç boyası için bizim doktor ben sormadan baştan sakın boyama dedi hatta ben bir ara saçlarım dökülüyor kurudu yıprandı siye uzman saç bakım yağlarından kullanabilirmiyim diye sordum ona bile izin vermedi çünkü en kolay saç derisisinden emilim sağlandığını bebeğe zararlı olduğunu söyledi has zeytin yağı tavsiye etti evet nette ben de araştırdım kesin bişey yazmıyor ama ben farklı bir doktora daha sordum aynı cevapları aldım tabi yine de sen bilirsin

Öncelik umarim herkes saglikli ve güzel bir hamilelik-dogum gecirir umarim.Bir süredir sizleri takip ediyorum. Cok fazla nete girme sansim olmadigi icin yeni kayit oldum. Benide listenize ekleyebilirseniz sevinirim.

Dimitrinin annesi yaş 31-mart 29 muhtemel dogum tarihim- cinsiyet kiz gozukuyorr-
Sizlerin paylastigi bilgilerden oldukca yararlaniyorum'. Çevremde hic hamile olmadigi icin benim icin cook yarali oluyor .
Önceki sayfalarda nickini hatirlayamadigim bir arkadasimiz vardi. Miyom ile ilgili soru soruyordu. Benimde miyomum var . Bu hafta tekrar olculucek. Buyumeye devam ediyor. Buda erken dogum riski yaratiyormus. Ben iki doktora ayri ayri gidiyorum. H ikiside erken dogum dedi ama... maksimum 3 hafta erken olur dedi. Tabi baska sikintilar cikmazsa. Devletteki doktorum bunu cook onemsemiyor. Ozelde gitttigimde. Muhtemelen sezeryan olacagim. Miyom cook buyume devam ederse ameliyatla zaten alinmasi gerekiyormus. Dogumla atilcak buyutu gecerse.... ne olacagi subatta belli olacak. Bu konuda soracaginiz baska bisi varsa ydimci olmaya calisirim. 12_13 cm gecerse tabi... cocugun kafasindan buyuk olabiliyor dedi doktor. Benim iki tane :) biri rahim yolunda ....
Gittigim doktorlarin ilk sorulari tedavimi oldun diyorlar...ama olmadim . Hamile kalana kadarda bilmiyordum.
İnternette arastirdigimda sacma sapan seylerde okuyabilir insan. Bu durumu olan varsa.... insan dusunmeden edemiyor ama ben kendi adima strese girmemek icin sürekli nasipse kucagima almak olur diyorum. Benim tansiyon seker sikintimda var o nedenle takmamaya calisiyorum. Birde calisiyorum. Anaokulu ögretniyyim. Cooooöook yoruluyorum. Yüksek kilo ile hamile kadim onunda etkisi var :) is ve ev uzak. Tek sansim bebek su an saglikli ve esim sag olsun hep destek olma calisiyor. ...
Heerkese ii pazarlar

canım hadi gözün aydın kesinleşti demek kız olduğu,kime gittin merak ettim

Canım şeker yüklemesi için adanaya gittim.orada özel muayenehanesi olan bir dr. başladım.istediğin hastaneye geliyor doğum için.özel hastanede de çalışıyor.özeli 125 tl.hastanede 52 tl muayene.normal doğumcu ama önemli olan senin kendini güvende hissetmen, senin istemen ve uygun olması dedi.inşallah hayırlısı olur.

Günaydın.dün doktora gittim.bu arada doktorumu değiştirdim.cinsiyet kız dedi.adı da Derin.

hayırlı olsun cinsiyetinizz canım

Gunaydin hamisler iyi pazarlar:))))

günaydın güzel annişler... iyi pazarlar

sizlere de günaydın kızlarrr iyi pazarlarrr

hoşgeldin canımm bebğini allahh sağ sağlim kucağına almanı nasib eder inş..

ay hiç haberim yok ben kararsızım henüz doğum için hastane konusunda araştırma yapıyorum bakalım nasip beni de bilgilendirirsen sevinirim

aynen hiç bir konuda büyük konuşmamak ve ukalalık yapmamak gerekir, karşında kırdığın bir anne kalbi, ve annenin kalbini kırmanın çok günah olduğunu düşünüyorum, ben kızımı ilk bir ay emzirebildim, sonrasında 9 ay boyunca gece gündüz emzirir gibi sağa sağa verdim, kızımı asla anne sütsüz bırakmadım, beni azmimden dolayı tebrik eden bilinçli anneler olduğu gibi ukalalık edenler kalbimi kıranlar da çok oldu. neymiş efendim kendileri bebeklerine asla mama vermemişlermiş, emzirmek gibisi yokmuşmuş vs. oysa bu benim tercihim değildi, mecburi durumla emzirememiştim ve çocuğum anne sütü alsın diye 9 ay boyunca göğsümü 2saate bir makineye tutmak zorunda kalmıştım. ee ne oldu bana öyle ukalalık edenler ikinci çocuklarına mama vermek zorunda kaldılar, bir kere bile ağzımı açıp ta sen de bana kızımı beslerken böyle demiştin demedim, çünkü ben kendime yakıştıramam başkasının durumunu küçümsemeyi. hoş şeyler değil bunlar.

amaaaaaaan bana sabiha paktuna deme kardeş, o hatayı ben bir kez yaptım 4 yıl çektim, milliyet gazetesine kocaman bir ilan vermişler, başvuran herkese ücretsiz kitap hediye diye, başvurdum, başvurmaz olaydım, kitap gerçketen geldi, ama gel gelelim 4 yıl boyunca firma beni ayda bir arayıp 400 TL lik kitap satışı yapmaya çalıştılar, ilk başta nazik davrandım, şimdi düşünmüyorum falan dedim ama sonu gelmedi telefınların, en son geçen yıl aradılar, sert bir şekilde bir daha ararsanız sizi mahkemeye vereceğim dedim, numaramı silin ordan bir daha aranmak sitemiyorum diye bağırınca aramalar kesildi çok şükür.

ben alanyadayım, yakınız ama manavgatı hiç bilmiyorum, bu zamana kadar neden bulamadın bir doktor ? bir hastaneye gidip deneyebilirisn aslında, ilgiisnden belli olur kalitesi, ben anadolu hastanesine giidyorum, 42 tl ücret ödüyorum, doğum da 850 TL olacak inşallah.

ay hiç haberim yok ben kararsızım henüz doğum için hastane konusunda araştırma yapıyorum bakalım nasip beni de bilgilendirirsen sevinirim

tabi ki bilgilendiririm canım :) sen nereye gidiyorsun,dr kim?

eyvahhhh...en sinir olduğum şeyyyy...başıma gelirse baştan söyliim bari ben aramayın diye...iyi oldu uyardığın

herkes önce 50 lik sonra 100lük şeker yüklemesi yaptırmış ama benim doktorum 75lik 2 saat diye yazmış.Niye böyle olmuş ki acaba? Ben salı yaptırcam ama aç karınla gidip bir de orda iki saat hiç bir şey yemiycekmiyim? Yaptıran arkadaşlar bilgi verirmisiniz?Nasıl bir şey bu şeker yüklemesi?

benim doktorum eczaneden glikozol diye birşey almamı söyledi gittim aldım. içmeden önce kan veriyorsun. sonra o şekerli suyu içiyorsun bitirdikten bir saat sonra tekrar kan veriyorsun. bir saat sonra tekrar kan veriyorsun 40dk sonra sonucu doktora gösteriyorsun. ben hem 50 lik yaptırdım hem 100lük. 50likte aç karnına şartı koymadılar ama 100lükte aç gel dediler sabah gittim öğle vaktinde işim bitti. inşallah sonuçların iyi çıkar.

bu arada kızlar birşey öğrendim

ultrason aletleri bebeğin boyunu ölçmüyormuş. ultrason resimlerinizde bebeğin fl diye yazan değer 7ile çarptığımızda yaklaşık boyu o şekilde biliniyormuş. ben artık doktora sormuyorum boyu kaç diye oradan kendim hesaplıyorum

teşekkür ederim canım. bu kadar makarna, pilav ve tatlıdan sonra yüksek çıkabilme ihtimali var ama inşallah korktuğum gibi olmaz

teşekkür ederim canım. bu kadar makarna, pilav ve tatlıdan sonra yüksek çıkabilme ihtimali var ama inşallah korktuğum gibi olmaz

valla bende çok tüketiyordum ilki yüksek çıktı ikincisi sınırda çıktı artık dikkat ediyorum ama korkma içini ferah tut ben çok üzülmüştüm ama ikincisi normal çıkınca rahatladım.

Heerkese ii pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…