2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bize 20+4'te 387 gram demişti doktor, bi'de bunlar kabaca hesaplamalar aslında. Endişelenmeyin bence gayet güzel rakamlar.

21+6 da (06.11.2013)

canım bebekler bütün oluşumunu tamamladıktan sonra

asıl kilo alma dönemine geçiyorlar

ve o kadar hızlı büyüyorlar ki şaşırıcaksın

ilerleyen haftalarında hızlanıcakk görürsünn

çok sıkma canını ve yukarıda arkadaşın dediği gibi

ölçümler kabaca alınıyor aşağı yukarı tahminler yanii

için rahat olsun sağlıklı olsun kilo çok da dert değil

canım benim çok duygulandım okuyunca allah yardımcın olsun valla annemin bir lafı vardır ''para borcu ödenir de minnet borcu ödenmez '' diye sizin de öyle olmuş biraz umarım bir an önce borcunuz biter de başka eve çıkarsınız kızların da söylediği gibi biraz kira vermeye çalışın ya da işte evlerinin bir ihtiyacı varsa onları karşılayın altında kalmadığınızı görürse belki elini eteğini çeker ne biçim insanlar var ya hani bazen denk geliyor izliyorum şu samanyolunda kanal 7 de falan çıkıyor ya ibretlik hikayeler yok artık diyorum bazen gerçekten böyle şeyler oluyormuş inandım artık kaç yaşında kadın yeme içme nelerle uğraş!! allah ıslah etsin ne diyim

aynen öyle önemli olan sağlıklı olması doktor boyu kilosu iyi dmeişti zaten
sağlıkla sıhhatle Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi

casnım olaya biraz farklı acılardan bakmaya eglenmeye calışş. Ne guzel karı koca muhabbetiniz dillere dusmus kıskanclıklar baslamıs.. Ne guzel hamarat beceriklisinki sana yemeğin varmı diye sormaya cesaret bile edemiyo cunku senin ondan daha iyisini yapacagını biliyo ve senin bebeğine bişey örmuyo cunku senin her işini halledeceğini biliyo ama diğer yigenini garip yada beceriksiz goruyo. Bence sen pısırık olsan daha cok severdi şimdi kıskanıyo tum bunlarda kıskanclıktan oluyo. Biraz peşin sozlu olup laf sokman lazım o hatunaa. Ama herseyden onemlisi sakın stres yapma. Bizde aynı cok borc içindeyiz ama Allah nasip ederse halledecegiz hepsini. Herkese ve herseye ragmen..

herkese selam olsun barbie bugün çok üzgün ve yorgun dün itibariyle artık c.tesileri 3 e değil 6 ya kadar mesai saatim zorla uzatılmış olup bu durum beni depresyona sokmuştur bu durumdan sonra işyerimin bana tamamiyle mobink uyguladığına emin oldum çünkü eğer çalışmaya devam edersem (hastanede çalışıyorum) muayene ücretleri ve tahlillere yarı para ödemekle kalmayıp doğum masraflarını da çalıştığım hastane karşılıyor bir de üstüne üstlük bebeğim erkek olacağı için ve yenidoğan sünneti yaptıracağım için (bundan da ücret alınmıyor personelden) hastaneye büyük külfet olacağımdan onlar da istifa etmemi hasretle beklemekte ama ben bu yaşadıklarıma rağmen onlara bu zevki tattırmicam ve gider ayak onlara geçirebildiğim kadar geçirip sonra da arkama bakmadan çıkıcam ordan çok sinirliyim!!!!

Walla canim en son erkek demisti doktor simdi degistiyse bilemicem :) gerci nazli bi oglan olacak demisti ama bugun tam 23 haftalik olduk son 1-2 haftadir baya hissediyordum oyuzden endiselendim

canımbenim bebeğim önce erkekti cok hareketli. Bizde erkek ya ondan diyorduk ama meğer kızmışKuzum cok hareketli. Hani arada uyurlarmısya benimki uyumuyo beni bile uyutmuyo. Yada deli yatanlardan Annesinin kuzusu gecen 2 hafta hareket etmedş. Hİç hissetmedim doktorada gittim gercekten az hareket ediyo. Ama 20-22. haftalarda olurmus oyle azalırmıs biraz. Çok hızlı buyudugunden harekette yavaslama olur dedi doktorum. 23-24 den sonra artarmıs. Merak etme artar seninkide. Yada nazlıdır senın kuzun..

ay canıımmm. Bi sen bide ben zaten... Bende aynen cuma aksamalrı 10 a kadar calışıyorum artık. Cumartesi zaten full. Suanda yorgunluktan bitap haldeyım. Perişanım yani. dun gece 11:30da ecdeydim yaa. Off keske bırakabilsem işi ama dayanacagım bende bebeğim için.beni bu şeklide zorlayamazlar. En fazla 3 ay daha zorlayabilirler sonrasında zaten raporlu olcam. Sayılı gun cabuk gecermiş. Ben cıkmayacagım onlar cıkaracak. Tazminatımı verwecekler. Sonrasında da hamile oldugum için çıkarıldım deyip dava acıcam tam 4 aylık full maas alcam. Bu iş ya oyle bitecek yada oyle bitecek...

yaa bu özel hastaneleri biliyorumm hep kendi çıkarlarını gözetiyolar
benim arkadaşımda hastanede çalışıodu hastanede durumlar
maddi açıdan kötüleşince personel çıkarmaya başlamışlardı
arkadaşımda uzun yıldır çalışıodu ve çıkarırlarsa tazminat çok olacağı için
kıza yıldırma politikası uygulamışlardı kendi çıksın diyeee hepsinin kafa aynı çalışıo demekk
ama sen hamilesin insan hamileyken evde olsa bile canı çıkıyo ki çalışmak ne zor olur
kii zor şartlarda çalışmak en kötüsü hiç mi korkmuolar acaba aah almaktann
çok sinirlendiimmm

anamm senin oğlanda mı döndüü bi daha gittiğimde banada aa bu kız derlerse şaşırmıcam

merhabalarrr sevgili hamişlerr

merhaba canım hoşgeldin nasılsın

akşam 10 a kadar çalışmak ta ne yaa sen nerde çalışıosun ki canım yaa
zaten kendi isteğinle çık diye yapıyolar ama insanlık değil bu yaaa

valla ben de senle aynıyım canım sorma yorgunluktan koltuk tepelerinde uyuya kalıyorum çoğu zaman ben 32 de çıkacağım için şuanda 10 haftam kaldı o da 2,5 ay gibi bişey aşağı yukarı bi de yılbaşında yerime birini alıcaklar o zaman o kalıcak mesaiye öyle söyledim ''madem böyle keyfi yapıyorlar yerime biri gelince ben çıkarım erkenden yerime gelen kişi mesaiye kalır '' dedim onlar da bişey demediler de zaten ben ocak ayında paso rapor alıcam evde dinlenicem ocağı da saymazsak sorun yaşayacağım 1,5 ay var önümde allahın izniyle 5 ay geçti 1,5 ay da geçer sabır biraz codulum sabır az kaldı

allah sağlıcakla kucağına versin yavrularını. sen ne demek istiyorsan onu de

ahhh sorma hiç sana birşey söyliyim mi 1,5 senedir burda çalışıyorum ve işe girdiğim güne kabul ettiğim güne lanet ediyorum (töbe töbe) nerdeydi aklım nasıl kabul ettim ama insan yaşamadan bilemez derler ya nerden bileyim böyle şeyler yaşayacağımı bilsem hiç uğraşır mıyım işe ilk girdim ilk 6 ay mükemmeldi herşey sonra bir bozuldu pir bozuldu sayelerinde sinir hastası oldum çıktım herşeye bağıran çağıran çabucak sinirlenen bir insan oldum diyorum ya töbe büyük sözüme ama bir daha özel sağlık sektörü mü asla asla çay kaşığıyla verip kepçeyle geri alıyorlar allahtan korkuları yok ki hamile ve gripli halimle izin alamadım ben sana daha ne diyim geçen sene 40 derece ateşle burda çalıştırdılar beni ve bütün kışı hasta geçirdim ben gidip gelip bir de demezler mi ''ıhlamur iç bol limonlu'' ve hamile olduğum için kimseden ayrıcalık beklemiyorum ama yanında çalıştığım doktorlar habire ayak işlerini yaptırmaya çalışıyorlar hiç kimse yardımcı olmuyor çok dertliyim çok

Barbie seni anlıyorum zor bir durum ama dediğin gibi sabret ve tüm haklardna faydalan sonrada tekmeyi vur yoluna bak
canın sıkıldıkça ben ve diğer arkadaşlarım hepimizin olduğu gibi burada dertlerimizi paylaşıp birbirimize destek olacağız sakın canını sıkıp bebeğininde etkilenmesine müsade etme emellerini biliyorsun onlara bu mutluluğu yaşatma, göster kendini

[/HTML]

cok saolun kızlar desteklerınız ıcın.
barbie onceden bı arkadasa da yazmıstım kıra verelım dedık ama esı kabul etmıyor bunlar bu evı yapmadan once kırada oturuyorlardı kıradan cok cektım eger ev yaparsam kendıme kıra almadan bırını oturtturacagım bellı bı sure evımde dıye adak adamıs adam. zaten bıze bunu bahane gostererek burada oturmaya ıkna ettıler. burası annemlere cok uzak ıstanbulun bır ucu aramızda 1-1.5 saat yol var bızım annemlere yakın evımız bıle hazırdı depızıtosunu falan vermıstık ama onlar oyle ısrar edınce kıradayken borc odeyecegımıze burada oderız dedık ve buraya geldık zaten bız evlenecegımız sırada ust katta oturan teyzemın evı tadılattı henuz tam bıtmemıstı 1 haftada mutfak dolabını parkelerını ve dıskapısını taktırdık. esım ıyılıgın altında kalmamak ıcın bırıkmıs butun paramızı araya verdı yaklasık 5 bın cıvarı. anlayacagın sımdıye kadar oturdugumun kırasını pesın odemıs sayılıyorum. mesele bu degıl mesele fesatlık. bı kere kustuk agladı sızladı dayanamayıp barıstık demıstım ya o zaman kocası bızım nıye kustugumuzu duymus karısını zorla asagı ındırıp ozur dıletmıs bızden ne mılletın evının ıcıne aılelerıne burnunu sokuyorsun dedıkodu yapıyorsun sonradan da kustuler dıye mıllete yayıyorsun dıye. mesele ne anlamıs degılım ama durum boyle yani

codulu sende alemsın valla polyanna cılık dedıgın tam su yazdıgın yemın edıyorum:)) ama yınede haklı yonlerı var sanırım :)))

masallah canim kizina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…