Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmir
Atatürk Eğitim Araştırma (Katip Çelebi Üni) Hastanesi
Prof.Dr Sefa Kelekçi
Muayene ücreti yok.
Doğum ücreti yok.sadece epidural için konuşacağım.
SGK
canım yeşilyurt devlet hastanesinin adı mı değişti katip çelebi üni has.?
normal devlet hastanelerinde epidural yok sanırım ben buca kadın doğuma sormuştum
kızlar bugun biz bebeğimizi gördük.
Bin şükür durumu iyi, ayrıntılı ultrason değildi ama baya bir ayrıntılı gördük herbir yerlerini. çok kıpır kıpır olduğu için güzel bir 4D video-foto çekemedik. birinde burnu netse gözü tuhaf, diğerinde gözü netse çenesi değil. herneyse iyi olsunda doğunca bol bol çekeriz. ama sizlerin paylaştığı pozları da özenmedim değil
bazı arkadaşlar bilir, sezeryan korkum var ama kötü haber boyum kısa ve hızlı kilo aldığım için sezeryan olabilirsin dedi. şubat sonunda karar verilecekmiş. duyduğun kötü hikayelere aldanma, kötü tecrübeler var diye normal doğumdan ya da sezeryandan kaçınacak değiliz dedi, ve her ikisinde de sorunsuz bir doğum geçicek biz onu düşünücez hiç kötü birşey düşünmeyeceğiz dedi (çok doğru değil mi)
ve güzel haberler, doktorun diktelerini iletiyorum :
saçını boyatabilirsin
sıcak suyla yıkanıp, hamama gidebilirsin (tabiiki çok bunalıp fenalaşacak şekilde değil buradaki hamamlar 37 derece)
eğilip kalkıp uzanabilirsin(tabi ki bebeğe eziyet edercesine değil)
sola yatarak uyu, uyku sırasında sağa dönmek, sırtüstü uzanmak bebeğe zarar vermez suçluluk hissetme
hareket et yürüyüş yap
az tuzlu ye, karbonhidrattan az uzak dur :120:
günlük 2 kase yoğurt ya da 2 bardak süt
epilasyon, ağda, elektrikli... sakıncası yok
tüylenme olur doğumdan sonra dökülür dedi
ve bebişin %100 erkek bu saatten sonra değişmez dedi:126:
bizden bu kadar güzel teyzeler.. doktor çok içimi rahatlatınca sizinle paylaşmak istedim.
bütün güzel hamişlere güzel bebişlere günaydııınn şahane pazarlar
adıyla yaşasın canım,maaşallah![]()
canım hadi gözün aydın kesinleşti demek kız olduğu,kime gittin merak ettim
Günaydın.dün doktora gittim.bu arada doktorumu değiştirdim.cinsiyet kız dedi.adı da Derin.
Gunaydin hamisler iyi pazarlar:))))
günaydın güzel annişler... iyi pazarlar![]()
Öncelik umarim herkes saglikli ve güzel bir hamilelik-dogum gecirir umarim.Bir süredir sizleri takip ediyorum. Cok fazla nete girme sansim olmadigi icin yeni kayit oldum. Benide listenize ekleyebilirseniz sevinirim.
Dimitrinin annesi yaş 31-mart 29 muhtemel dogum tarihim- cinsiyet kiz gozukuyorr-
Sizlerin paylastigi bilgilerden oldukca yararlaniyorum'. Çevremde hic hamile olmadigi icin benim icin cook yarali oluyor .
Önceki sayfalarda nickini hatirlayamadigim bir arkadasimiz vardi. Miyom ile ilgili soru soruyordu. Benimde miyomum var . Bu hafta tekrar olculucek. Buyumeye devam ediyor. Buda erken dogum riski yaratiyormus. Ben iki doktora ayri ayri gidiyorum. H ikiside erken dogum dedi ama... maksimum 3 hafta erken olur dedi. Tabi baska sikintilar cikmazsa. Devletteki doktorum bunu cook onemsemiyor. Ozelde gitttigimde. Muhtemelen sezeryan olacagim. Miyom cook buyume devam ederse ameliyatla zaten alinmasi gerekiyormus. Dogumla atilcak buyutu gecerse.... ne olacagi subatta belli olacak. Bu konuda soracaginiz baska bisi varsa ydimci olmaya calisirim. 12_13 cm gecerse tabi... cocugun kafasindan buyuk olabiliyor dedi doktor. Benim iki tane :) biri rahim yolunda ....
Gittigim doktorlarin ilk sorulari tedavimi oldun diyorlar...ama olmadim . Hamile kalana kadarda bilmiyordum.
İnternette arastirdigimda sacma sapan seylerde okuyabilir insan. Bu durumu olan varsa.... insan dusunmeden edemiyor ama ben kendi adima strese girmemek icin sürekli nasipse kucagima almak olur diyorum. Benim tansiyon seker sikintimda var o nedenle takmamaya calisiyorum. Birde calisiyorum. Anaokulu ögretniyyim. Cooooöook yoruluyorum. Yüksek kilo ile hamile kadim onunda etkisi var :) is ve ev uzak. Tek sansim bebek su an saglikli ve esim sag olsun hep destek olma calisiyor. ...
Heerkese ii pazarlar![]()
yeni kurulan katip çelebi üniversitesinin hastanesi oldu.üni hastanesi oldu yani.
epidural büyük ihtimalle yoktur.ücreti ödenerek yapılabilirmi,yada biz dışardan temin ettirebilirmiyiz,bu durumda uygulama yapılabilirmi diye görüşeceğim ben de.28 inde muayenem.görüşünce yazarım burdan da :)
Benim bu konuda kizdigim nokta buyuk konusanlar.ben de sezeryan oldum ilkinde.normal dogum yapicam ben cocugum icin her turlu zorluga dayanirim hem daha saglikli diye surekli bana laf atan 2 arkadasim dogum zamani gelince zorunlu olarak sezeryan oldular.yakin bi akrabam bana laf soka soka bi hal oldu kocasi da kendisi de.cok sinir olurdum.normal dogum daha saglikliymis cocuk daha dayanikli bagisiklik sistemi daha guclu oluyomus.neyse normal dogurdu.ziyaretine gittik.bebekleri 2 gunluk.kocasi demez mi esas anne normal doguran anneymis falan bi suru laf.o kadar buyuk laflar o kadar keskin konusmalar yaptilarki.ama cocuklari surekli hastalaniyo dr.dan beri gelmiyo.Allahim butun cocuklara saglik sihhat versin.bu tip konularda buyuk konusmamak lazim bunu cok yasadim ben.simdi bize laf sokan cift sus pus her gorustugumuzde.yani bos bu tip buyuk konusmalar yapmak.herkesin kendi cocugu kendi hayati kendi secimi...kimse kimsenin tercihleri hakkinda bu tip yorumlar yapma hakkina sahip degil diye dusunuyorum.bu arada fikir vermek baska bisey ama sezeryanla dogum dogum degilmis gibi konusmak bunu yasamadan bile yorum yapmak yersiz.bu konuda sana katiliyorum arkdasim
kızlar geçen hafta Sabiha Paktuna Keskin'in Bebeğimi Beklerken kitabı gelmişti ücretsiz.Facebooktan form doldurmuştum.bugün de Milupa dan kargo geldi.Bi çantanın içinde numune mama,2 tane devam sütü,1 tane still tee emziren anneler için çay,bolca indirim kuponu çıktıbir de bebeğim diye ufak bir kitapçık.bebeğin doğumundan itibaren herşeyiyle ilgili bilgile var.başucu kitabı gibi
sadece milupanın sitesine üye olmuştum.hemen üye olun siz de
![]()
Arkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım ışık tutalım herkese.
Hangi doktor :
Hangi hastane:
doktor ücreti:
Hastane ücreti:
Sigortanız :
Lütfen herkes cevap yazsın ben hala doktor ve hastane konusunda kararsızım Manavgat ta yaşayan hamiş arkadaş yok gibi ve ben bu ilçeye bu sene taşındım inanın doktor ve hastane konusundan hiç bilgi sahibi değilim ve çevremdeki herkes farklı yorumlar yapıyor bu sebeple kafam karıştı yardımcı oluruz birbirimize
ay hiç haberim yokben kararsızım henüz doğum için hastane konusunda araştırma yapıyorum bakalım nasip beni de bilgilendirirsen sevinirim
amaaaaaaan bana sabiha paktuna deme kardeş, o hatayı ben bir kez yaptım 4 yıl çektim, milliyet gazetesine kocaman bir ilan vermişler, başvuran herkese ücretsiz kitap hediye diye, başvurdum, başvurmaz olaydım, kitap gerçketen geldi, ama gel gelelim 4 yıl boyunca firma beni ayda bir arayıp 400 TL lik kitap satışı yapmaya çalıştılar, ilk başta nazik davrandım, şimdi düşünmüyorum falan dedim ama sonu gelmedi telefınların, en son geçen yıl aradılar, sert bir şekilde bir daha ararsanız sizi mahkemeye vereceğim dedim, numaramı silin ordan bir daha aranmak sitemiyorum diye bağırınca aramalar kesildi çok şükür.
herkes önce 50 lik sonra 100lük şeker yüklemesi yaptırmış ama benim doktorum 75lik 2 saat diye yazmış.Niye böyle olmuş ki acaba? Ben salı yaptırcam ama aç karınla gidip bir de orda iki saat hiç bir şey yemiycekmiyim? Yaptıran arkadaşlar bilgi verirmisiniz?Nasıl bir şey bu şeker yüklemesi?
benim doktorum eczaneden glikozol diye birşey almamı söyledi gittim aldım. içmeden önce kan veriyorsun. sonra o şekerli suyu içiyorsun bitirdikten bir saat sonra tekrar kan veriyorsun. bir saat sonra tekrar kan veriyorsun 40dk sonra sonucu doktora gösteriyorsun. ben hem 50 lik yaptırdım hem 100lük. 50likte aç karnına şartı koymadılar ama 100lükte aç gel dediler sabah gittim öğle vaktinde işim bitti. inşallah sonuçların iyi çıkar.
teşekkür ederim canım. bu kadar makarna, pilav ve tatlıdan sonra yüksek çıkabilme ihtimali var ama inşallah korktuğum gibi olmaz