2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hastanede yatan arkadaslara gecmis olsun diyorum. Ben de ilk bebegimde yatmistim iki kez. Allaha cok sukur 16 aylik simdi. Abi oluyor insallah.

sagol teyzosuu...

valla göremedi gitti yaa.. benim içime de doguyo ama bi şi demiymmm... 10 aralık ayrıntılı da ayrıntılı görür müyüz bilemem

iyi yapıyorsun açık sözlülük senin içini de rahatlatır içine atmazsın en azından. Bence bu çok iyi birşey. Ben de yeri geldiğinde böyleyim ama önemsemediğim insanlara deli muamelesi yaptığımdan he he diyip geçiyorum :)) ama eğer sevdiğim biriyse dilimden çok çekiyor..
Kayınbaban da yaşlılığın verdiği yetkiye dayanarak hastalık hastası olmuş belli ki biraz da ilgi çekmek için yapıyor:))

mesajını aldım ve kesinlikle deneyeceğim. benim miniğe de yarar belki bol bol tepikleri atar bana :))
Ayy tekmelenmeyi hiç bu kadar istememiştim sahiden :))

bilemedin canım
devletin eeennn eski kurumlarından birinde taşerondan sigortası yatan biriyim

hmmm iyi de taşeron bir personelken seni nasıl tehdit edebiliyolar tayinini çıkarırız diye onu pek anlamadım.
Bu yöntemi genelde özel bankalarda yapıyolar. Ben bir süre çalışmıştım. Ben genel müdürlükteydim. Bir arkadaşı istifaya zorlamak için evinin çok uzağında bir şubeye tayin etmişlerdi. işe 3 vasıta değiştirerek gidiyordu. Bu insan sömüren kan emicileri Allah bildiği gibi yapsın..

benim akrabamın kızının adı melek. eğer melek olmasaydı sülalede kesinlikle kızımın adını melek koymayı düşünüyodum. Rüyan çok güzel bence .Ben veya eşim öyle bir rüya görmüş olsaydık kesinlikle Melek ismini tereddütsüz koyardık. Benim bir kaç arkadaşımın başına da gelmiş rüyalarında kızının adının ebrar olduğunu görmüş ve kızlarına hiç akıllarında yokken ebrar ismini koymuşlardı. Sen bilirsin elbette yine de:))

şöyle ki sadece sigortam taşeronda
taşeronun adı dışında hakkında hiç bir bilgim yok, kimsenin yok bölgede bi kaç arkadaşız
aslında bu yasal bile değil ama işte minareyi çalan kılıfına uyduruyo
çok ayrıntılı çok kokmuş bir yapı inşallah sonu gelecek ama ben görürmüyüm bilemiyorum

daha öncede dediğim gibi sürekli stres altıntayım telefonum çalınca sıçrıyorum korkudan yine bişey diyecekler moralim bozulacak diye
ben bi şekilde sabrediyorum ama bebeğime bişey olacak korkusu var hep
hareket etmediğinde ağlamaya varıyom o kadar endişeleniyorum. ama beni üzmüyo miniğim adını söyleyip karnımı okşayınca burdayım diyor
şimdide grip olmuşum kulağım çok ağrıyo
işte böyle sürekli hastane doktor ilaçlar

Bir hamile olarak çok fazla gururunu inciten davranışlar bunlar sahiden de. Resmen hamilesin diye afaroz etmeye çalışıyolar. Kendi eşleri hamile hiç kalmamış mı çok merak ediyorum sahiden de. Vicdansızlık bu.
Ama işyeri zaten değer verdiğin bir işyeri değilmiş zaten. İpleri de koparmışsınız bence son ana kadar yavrucuğun için sabret. Deliliğe vur,anlamamazlıktan gel söylenenleri,ukalalık yap, gerekirse sonuna kadar sömür ki detayını tam bilmiyorum ama 90 gün e kadar iş görememezlik raporu alan bir personeli (bu doğum izni dışında ) tüm haklarını vermek kaydıyla işten çıkarma veya çalışanın bu haklarını isteme hakkı var.
Bence sen haklarını öğren bir iş avukatından falan. Bir arkadaş avukatlık bürosunda çalışıyorum demişti kimdi hatırlamıyorum onunla bile konuşup haklarını öğren ve ne gerekiyorsa onu yap.
Eğer psikolojin bozulduysa da doktorunla konuşup doğuma kadar sağlık raporu al ohhh misler gibi yat evinde onların da elleri kolları bağlı olsun.
Mesela ben iş ararken eski işyerimde yöneticim 1 saat bile iznime bir sürü lafı eder öyle izin verirdi. Ben de sen misin bunu yapan diyip haftanın 2 günü sağlık raporu alıp işe gitmedim. 2 günde zaten maaşını yatırıyolar.3 günden sonraki raporlarda sgk dan paran kesiliyor.

:) aynen cnm öğrenemeyenlere itina ile öğretiriz bizde :)

canım saol desteğin için haklarımın hemen hepsini biliyorum çünkü bu dert aylardır başımda dedim ya hamileliğimi öğrendikleri andan itibaren başladılar zaten benimde araştırmak için bol bol fırsatım oldu benzer davalar falan buldum
yalnız şu var ben mahkeme kelimesini duyar duymaz geriliyorum
yani neden buralara kadar gelelim ki yıllardır emek veriyorum yazık değil mi ben kendileri için bi çok fedakarlık yaparken böyle yapmaları çok zoruma gidiyor 2 buçuk senedir bir gün bile izin kullanmadım bayramlar dahil
cuma günü düğünüm vardı ben perşembe günü hala çalışıyordum
sonuçta madalya takmadılar
neyse boşverelim konuştukça rahatlamıyorum

günaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun 8 yıllık sigara kullanıcısıydım hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sigara içmiyorum ama şu zıkkım olasıca öksürüğüm yakamı bırakmadı hep boğazım çatallı devamlı boğazımı temizleme ihtiyacı sabah kalktığımda deli gibi öksürük nöbetleri geçiriyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor benim gibi bir durum yaşayan var mı? ve tavsiyesi ne olur? pekmez bal falan yiyorum ama onlar geçirmiyor

Tekrar günaydın,
Kızlar bebeğe giyecek anlamında bayağı birşey almışım. Başka bir alışverişim olmadı. Geri kalan bebek bakım ürünleri, puset, oto koltuğu, mobilya , uyku seti vs gibi ihtiyaçları için şu anne bebek fuarını belkemeye karar verdim. İlki 13-15 aralıkta, diğeri de yaklaşık bir ay sonra, yani 16-19 ocak arasında. Çok çok inidirimli oluyormuş. Bir de mağaza mağaza dolaşma lüksüm olmadığından hepsini bir arada bulabilirim. Belki orada karşılaşırız bile. Siz bilmiyorsunuz tabi, nadiren de olsa dışarı çıktığımda yaklaşık benle aynı dönem hamilelere şööööyle bir daha bakıyorum, acaba bunlar bizim forumdan kızlardan mıdır diye. Hep beraber 30 haftayı devirince bir buluşup çay kahve içelim.

Bu anlattığın iyi birşey. Ben de gebelikle sigarayı bırakanlardanım. Öksürük çok çok azaldı bende. Ciğer kendini temizliyor. Ama deli gibi öksürmek de iyi değil. Karın kaslarınla sürekli bir itme hareketi yapıyorsun. Bir göğüs hastalıkları uzmanına danışsana. Onlar süper bu konuda.

Ya kizlarr arasira vajinama kucukbicak saplamalari gibi oluyor ve yattigim yerden kalkarken falan sanki karnimi biri sıkiyo gibi oluyorbunlar kasilma ya sertlesme degil dime okadar okudukki korkuyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…