2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben denizliden katılıyorum aranıza

Günaydın herkesee :)

Birşey sorucam. Demir ve vitamin ilaçlarınızı düzenli içiyo musunuz ? Ben hiç içmiyorum da :18:

ben henüz bebeğime hiçbirşey almadım 28.haftaya kadar da bişe almicam malum cumartesi günleri bile 6 ya kadar çalışıyorum bir pazarım kalıyor geriye onda da dinlenmekle geçiriyorum artık küçük tosbağam beni uyarıyor '' anne kendini çok yoruyosun azcık dinlen'' diye o sebepten eşimle öyle karar aldık rahat rahat gezer bakarız kıyafet işini öyle halledicez puset oto koltuğu yatak vs dediğin gibi anne bebek fuarında bakarız dedik biz de uygun oluyormuş ben istanbuldayım valla bi aksilik olmazsa gelirim çay organizasyonu yaparsak yalnız 32. haftadan sonra gelebilirim malum çalışıyorum

doktora göründüm ciğerlerin dolu boşalması için ilaç vermem lazım ama hamilelikten sonra verebilirim ancak dedi şimdi vereceği ilaçlar çok hafif kalırmış bi etkisini görmezmişim öfff inşallah geçer ya doğuma kadar öksürmemeye çalışıyorum karnım ağrıyor belli bir yerden sonra zaten

Günaydın herkesee :)

Birşey sorucam. Demir ve vitamin ilaçlarınızı düzenli içiyo musunuz ? Ben hiç içmiyorum da :18:

valla ben çok ama çok düzenli içiyorum doktor şaşırıyor hatta :)) çünkü kansızlık anemisi var demir depolarım bile boş çok çabuk hastalanıyordum demir takviyesine başladığımdan beridir 1 kere hastalandım o da hastanede çalıştığım için hastalardan bulaştı :)) bence aksatma

Ben hergun aliyorum hattaa hatirlatmali ilac kutulari varya ona koydum o sekilde aliyorum cunku doktor foligi kesip bunlari yazdigi gun doguma kadar bunlari iciceksin artik dedi bende hic aksatmiyorum

Kızlar ya son zamanlarda çok canımı sıkan bi durumu paylaşmak istiyorum sizinle. Ben guatr hastasıyım. Düzenli ilaç kullanıyorum. Ama hamilelikte kitleler hormon değişimine bağlı aynı göğüsler gibi büyüme yapabiliyomuş. Sanırım benimkiler de büyüdü(sağ ve sol lobda iki tane var) ve malesef inanılmaz horlamama neden oluyomuş. çok utanıyorum eşimden. yazık yavrum akşam benimle yatıyo sabah bi bakıyorum oturma odasındaki kanepede. yataklarımızı en azından doğuma kadar ayıralım dedim asla dedi. Farkındayım ben üzülmiyeyim diye sabretmeye çalışıyo ama hergece uykusuz kalmasına gönlüm razı değil. Akşam oğlumun yatağında yatcam ben siz ikiniz yatın dedim zorla kabul etti. ben artık senin rahatsız olmandan çok rahatsız oluyorum dedim. Sabaha kadar uyuyamadım onsuz. Ben ne yapıcam ya nolur bana bi akılll

Kizlar sizi ozledim. Telefondan mesajlari takip etmek zor. Tek tek cevap yazamadigim icin kusura bakmayin.

Hala hastanedeyim. 4. Serumdayim. Antibiyotik ve agri kesiciyi saymadim bile...
cook gecmıs olsun schaqa bebısını kucagına alıcagın gunlerı dusun bıran once gecsın bu gunler....

gunaydınnn eveettt bulusalım ılerkı gunlerdee...

Bence icmelisiniz kizlar doktor gereksiz yere yazmazdi herhalde 2 tane ilaci genede sorun isterseniz
bende duzensın alıyordum ama gecen hafta demırım normalın bıraz altındaydı yıne basladım

aynen cnm cok iyi çözmüşsün ilgi çekmek için yapıyor :)

Günaydın Kızlaaaaaaar umarım sizler ve bebişlerinizin rahatı yerindedir, haftasonundan beri yoktum yine çok çalışmışsınız yazmışsınız bolca ben ve bebişim gayet iyiyiz çok şükür, artık babmızda hissediyor hareketleri çok mutluyuz bu sebeple kızımızın ismi Nil olcak demiştim ya, benim iki isimim olduğundan iki isim istemiyordum ama dün akşam babası Peri ismini de koyabiliriz dedi, bende düşündüm Nil Peri çooook hoşuma gitti, kulağıma acayip güzel geldi Peri kızım benim sizce nasıl olur diye sizlerle paylaşmak istedim

Bu arada Schaqa çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır.

hepinize mutlu huzurlu bi gün diliyoruuuuum

Son düzenleme:

Insallah ya da en azindan bebisler dogduktan sonra bir Starbucks isgal ederiz bebelerle :)

günaydınlar herkese... dün ev bulduk tasınmak için. Kaporada verdik... sonraaaa sabaha doğru 5 bucuk gibi bir baktım eşim hiç uyumamış... tasınmak onu hem maddi hem manevi açıdan ürküttü. Çok üzüldüm eşimi öyle görünce. Sabah ilk iş emlakçıyı arayıp vazgeçtiğimizi taşınmayacağımızı söyledim. Sonra annemi aradım üzüldü oda vazgeçtiğimiz için ama anladı beni. Sonuçta hiçbirşey huzurdan daha önemli değil... Benim eşimden önemli hiç değil.... Napalım kendim bakıcam bebeğime odasıda olmıcak ama evimde huzur olacak... böyle işte buruk içim biraz... sizler nasılsınız?

Ben sahsen bebegimizin adi icin boyle bir ruya bekliyorum. Hatta esime de demistim, muhtemelen icimize dogar ya da ruyamizda goruruz adini diye...

Yani ben olsam direkt Melek koyardim boyle bir ruyadan sonra :)

Günaydın canlar bugün saat 1 de detaylı ultrason için randevum var zaman geçmek bilmiyor.Dün bütün gece çok tatlı bi kız bebekle uğraştım onu uyuttum,emzirdim sonra biraz büyüdü böyle 1,5 yaşında falandı yan yana yattık o uyudu ben seyrettim ay parçası gibiydi.. Sanırım bugün için heyecanlı olduğumdan bunun etkisinde kaldım,bugün bi de ağlak bi ruh haline sahibim çok duygusalımKızımı görmeyeli yaklaşık 1 ay oldu inşallah güzel haberlerle dönerim..

Kizlar sizi ozledim. Telefondan mesajlari takip etmek zor. Tek tek cevap yazamadigim icin kusura bakmayin.

Hala hastanedeyim. 4. Serumdayim. Antibiyotik ve agri kesiciyi saymadim bile...

hepsi biran önce geçecek inş. Kalbimiz ve dualarımız seninle hepimiz burada seni ve bebişini bekliyoruz :)

unutma ki profesyonel hayatta hiç bir zaman minnet borcu gibi bir duygu yoktur. Emin ol yaptıklarının onlar için önemi yok ve hatırlamıyolardır bile o yüzden kendini üzme. Neden mahkeme deyince geriliyorsun ki! onlar eğer vicdansızca davranıyolarsa sen de onlara hakettikleri yolla cevap vereceksin hepsi bu kadar.
Neyse anlaşılan bu durum seni psikolojik olarak bayağı sarsmış.Umarım tüm sıkıntılarının sonu feraha çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…