Tekrar günaydın,
Kızlar bebeğe giyecek anlamında bayağı birşey almışım. Başka bir alışverişim olmadı. Geri kalan bebek bakım ürünleri, puset, oto koltuğu, mobilya , uyku seti vs gibi ihtiyaçları için şu anne bebek fuarını belkemeye karar verdim. İlki 13-15 aralıkta, diğeri de yaklaşık bir ay sonra, yani 16-19 ocak arasında. Çok çok inidirimli oluyormuş. Bir de mağaza mağaza dolaşma lüksüm olmadığından hepsini bir arada bulabilirim. Belki orada karşılaşırız bile. Siz bilmiyorsunuz tabi, nadiren de olsa dışarı çıktığımda yaklaşık benle aynı dönem hamilelere şööööyle bir daha bakıyorum, acaba bunlar bizim forumdan kızlardan mıdır diye. Hep beraber 30 haftayı devirince bir buluşup çay kahve içelim.
bende unutuyorum bazen :18:Günaydın herkesee :)
Birşey sorucam. Demir ve vitamin ilaçlarınızı düzenli içiyo musunuz ? Ben hiç içmiyorum da :18:
Tekrar günaydın,
Kızlar bebeğe giyecek anlamında bayağı birşey almışım. Başka bir alışverişim olmadı. Geri kalan bebek bakım ürünleri, puset, oto koltuğu, mobilya , uyku seti vs gibi ihtiyaçları için şu anne bebek fuarını belkemeye karar verdim. İlki 13-15 aralıkta, diğeri de yaklaşık bir ay sonra, yani 16-19 ocak arasında. Çok çok inidirimli oluyormuş. Bir de mağaza mağaza dolaşma lüksüm olmadığından hepsini bir arada bulabilirim. Belki orada karşılaşırız bile. Siz bilmiyorsunuz tabi, nadiren de olsa dışarı çıktığımda yaklaşık benle aynı dönem hamilelere şööööyle bir daha bakıyorum, acaba bunlar bizim forumdan kızlardan mıdır diye. Hep beraber 30 haftayı devirince bir buluşup çay kahve içelim.
Bu anlattığın iyi birşey. Ben de gebelikle sigarayı bırakanlardanım. Öksürük çok çok azaldı bende. Ciğer kendini temizliyor. Ama deli gibi öksürmek de iyi değil. Karın kaslarınla sürekli bir itme hareketi yapıyorsun. Bir göğüs hastalıkları uzmanına danışsana. Onlar süper bu konuda.
bende unutuyorum bazen :18:
yatağımın başucuna koydum yatmadan önce görüyorum öyle içiyorum artıkBen hep unutuyorum, hiç içmiyorum desem yeri var. :18:
Günaydın herkesee :)
Birşey sorucam. Demir ve vitamin ilaçlarınızı düzenli içiyo musunuz ? Ben hiç içmiyorum da :18:
cook gecmıs olsun schaqa bebısını kucagına alıcagın gunlerı dusun bıran once gecsın bu gunler....Kizlar sizi ozledim. Telefondan mesajlari takip etmek zor. Tek tek cevap yazamadigim icin kusura bakmayin.
Hala hastanedeyim. 4. Serumdayim. Antibiyotik ve agri kesiciyi saymadim bile...
Tekrar günaydın,
bende duzensın alıyordum ama gecen hafta demırım normalın bıraz altındaydı yıne basladımBence icmelisiniz kizlar doktor gereksiz yere yazmazdi herhalde 2 tane ilaci genede sorun isterseniz
iyi yapıyorsun açık sözlülük senin içini de rahatlatır içine atmazsın en azından. Bence bu çok iyi birşey. Ben de yeri geldiğinde böyleyim ama önemsemediğim insanlara deli muamelesi yaptığımdan he he diyip geçiyorum :)) ama eğer sevdiğim biriyse dilimden çok çekiyor..
Kayınbaban da yaşlılığın verdiği yetkiye dayanarak hastalık hastası olmuş belli ki biraz da ilgi çekmek için yapıyor:))
Tekrar günaydın,
selam kızlar
size dun gece esımın gordugu ılgınc ruyayı anlatacagım.
ruyasında bız benım annemlerde oturuyormusuz babam cekyatta uzanıyormus annemse bı yandan sofra kurup bı yandan salata yapıyormus. benım karnımdakı mınnak da dogmus 1.5 yaslarında falan yuruyen ama kucucuk tatlımı tatlı bı kızmıs:)
esım kalkıp annemın yanına gıtmıs ve bı adet salatalık almıs ve onu yemıs ardından ıcerı yanımıza gelmıs kendı ölmus annesıde yanımızdaymıs. bebegımıze rahmetlı kaynanamın adıyla bırlıkte alya nurhan ısmını verecektık.
ama bızım kız koltugun ustunde pıre kadar boyuyla zıplayıp duruyormus. esım dıyorkı nurhan dıye seslenıyorum bakmıyor, alyaa otur yavrum zıplama dıyorum bakmıyor, en son melek yapma kızım dedım bana baktı he dedı dıyor.
ardında koltuktan ınmıs ve korıdorda kosmaya baslamıs, esım pesınden gıtmıs yıne alya dıye bagırmıs bakmamıs en son meleeek dedım durdu bana baktı ardından kosarak canım babam dıye bana sarıldı.
bizde bu cocuk ısmını soyleyınce bakmıyor melek deyınce bakıyor hep keske ısmını melek koysaydık demısız ardındanda esım uyanmıs...
ruya tabırlerınde salatalık yıyen bı erkegın ya esı hamıle kalacaktır yada esı kız cocuk doguracaktır yazıyor. boyle bırseyın ardına boyle bı ruya gormesı bızım aklımızda soru ısaretı bıraktı acaba bebegımızın adını melek mı koysak?
sız olsanız ne yapardınız kızlar ıcım hıc rahat degııl ...:44:
Kizlar sizi ozledim. Telefondan mesajlari takip etmek zor. Tek tek cevap yazamadigim icin kusura bakmayin.
Hala hastanedeyim. 4. Serumdayim. Antibiyotik ve agri kesiciyi saymadim bile...
canım saol desteğin için haklarımın hemen hepsini biliyorum çünkü bu dert aylardır başımda dedim ya hamileliğimi öğrendikleri andan itibaren başladılar zaten benimde araştırmak için bol bol fırsatım oldu benzer davalar falan buldum
yalnız şu var ben mahkeme kelimesini duyar duymaz geriliyorum
yani neden buralara kadar gelelim ki yıllardır emek veriyorum yazık değil mi ben kendileri için bi çok fedakarlık yaparken böyle yapmaları çok zoruma gidiyor 2 buçuk senedir bir gün bile izin kullanmadım bayramlar dahil
cuma günü düğünüm vardı ben perşembe günü hala çalışıyordum
sonuçta madalya takmadılar
neyse boşverelim konuştukça rahatlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?