2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
mecbur sipariş vericem donmuş da olsa razı olmalıyım
facebookta da yazan sen misin

yok canım ben yalnızca buraya yazdım oraya üye değilim

emzik almalı mı almamalı mı bazıları hiç alıştırma diyor bazıları uyutmaya birebir diyor karar veremedim. siz aldınız mı.

ben almadım kimi bebek emziği çok yadırgayıp kullanmıyor. Ben kullanmasını istemiyorum fakat mesela kolik bebekler falan var onları susturmak mümkün olmuyor. o durumda mecbur kalırsam alırım daha sonra diyorum. Yaşayıp görücezzz....

En son saat 13:30'du bir kase çorba içtiğimi hatırlıyorum. Sonrası yok. Kltukta uyumuşum. 15:35'de gözümü açtım. Malum dün gece benim adamlar beni uyutmadı da. Biri horlamak biri de içeriden tekmelemek suretiyle. Ben uyurken neler kaynattınız bir okuyayım geliyorum...

:)))) süpersin canım yaaa valla okurken bir yandan gözümde de canlandırdım kanının halini de resmen yerin dibine girip girip çıkmıştır sen konuştukça.. tebrik ediyorum haddini bilmezlere haddini bildirme cesareti gösterdiğin için:))

yaaa barbie yaa seninle hemen hemen aynı günde doğurcaz ama benim bey hala hissetmiyor. Valla ne güzel olmuş hissetmesi. Ben de o hissetmedikçe nispet yapıyorum ayyy kızım oynuyor yerim ben onu diye deliriyor kıskançlıktan

ben de seni kıskandım ama şimdiiii

:) napim cnm ya kadın beni çıldırttı sonucuna da katlandı. Ya aslında eskiden ben bu kadar sinirli değildim ama hormonlardan herhalde. Geçende kayın pederime kızdım. Yaşlı bir adam sürekli hastayım hastayım diyor. Doktora götürüyoruz tamam bildiğimiz rahatsızlığı dışında herşeyi normal. Özellikle beni ve eşimi görünce hasta moduna giriyor. kv söledi hiçbişyi yoktu size naz yapıyor diye. Bende geçen en sonunda dayanamadım seni psikiyatriye götürelim bu ne ya hep hastayım diyosun dedim.. adamcağızda şok oldu. Ama napim ben dert çekemiyorum artık onlar bana destek vereceğine bide sinirlerimi hoplatıyorlar

kıskanma canım benim o da hisseder yakında hatırlarsan ben de geçen haftalarda yakınmıştım kocam hissetmiyor ben üzülüyorum diye o da anca dün doğru düzgün hissetti baya tekmeleri ondan öncekileri çok az hissediyordu valla işte yazamıyorum o yediğim şeyi canı çeken olur diye olmazsa dur özelden mesaj atıyım sana ne yediğimi sen de ye belki işe yarar valla bizimki çıldırdı dün yani bugün mesela sakin sakin tekmeler yiyorum dünküler çılgıncaydı dedim çıkıcak birazdan :))) kız sen de ne fenasın yapma adama öyle üzülüyodur yazık :)

36 yaşındayım üçüncü bebeğim olacak cinsiyeti kız doğum tarihi 12 mart 2014

çok geçmiş olsun :26::26: herhengi bir belirti yokmuydu nasıl anlaşıldı rahmin açıldığı ???????

benimde normal doğum hayalim var bakalım nasıl olacak ......şekline takılma canım allahım hayırlısıyla kuzucuklarımız kucağımıza almayı nasip etsin nasıl olduğu hiç önemli değil hem iyi tarafından bak günü belli her işini ona göre ayarlarsın demi

canım benim üzülme belki ödem var şişiyorsun kilo değil aldıkların bence diyetisyene gitmeden önce evde kendi çapında bir diyet uygula yani diyet değil de sağlıklı beslenme programı ben öyle yapıyorum işe yarıyor bende bu aralar mesela tatlıyı abartmıştım yediklerime dikkat ediyorum şimdi tatlı da yiyorum ama kilomda farketmiyor bi yerde fazlaysa porsiyonum diğerinden kısıyorum dengede tutmak işe yarar belki

Arkadaşlar maltofer oral solüsyon(küçük şişelerde şurup şeklinde)kullanan var mı?çok şükür şekerim normal çıktı.kan sayımım 34 çıktı.35 alt sınırmış.hemşire günde 2 maltofer al dedi.2 fazla olmaz mı?

Merhaba.Selçuk Gürbüz Bey e gidiyorum.özel muayenehanesine.kendisi medlıne doğum için gelebileceğini söyledi.medlıne yı temiz buluyorum.siz kime gidiyorsunuz? Hastaneden memnun musunuz?
Selçuk Doğan benim doktorumdu ama cumartesi günleri hasta kabul etmemesi benim için sıkıntı oldu aslında yine de devam edecektim ama pek içime sinmedi bazı şeyler,bu iki sebep bir araya geldi ve bir sonraki randevum Rıza Taze'ye o da medlineda.Hayırlısı olur inşallah,hastane temiz ve düzenli o konuda sıkıntı yok.

kızlar yaa biraz önce kasığımda başlayıp vajinamda biten kasılmalarım oldu niye olduğunu bilen varmı normalmi?????:18::18:

benim 3.cü bebeğim. cinsiyeti kız ilk ikisi erkek. cinsiyet ile ilgili yorum yapanlara bende çok sinir oluyorum.. hamile kalmadan önce de ilk gebe kaldığım zamanlarda da ''keşke kızın olaydı, bir çocuk daha yap belki kızın olur diyenler çok sinirimi bozuyor..kızı olanların darısı sana demesi..insan hamile olunca birde soruyorlar kızmı istiyorsun ? diye.. cinsiyeti önemli değil desem de tatmin olmuyorlar bu cevaptan 2 oğlum olunca illede kız istiyorum dememi bekliyorlar yetti artık ya.. sinir oluyorum haliyle tepki gösteriyorum eşim anlam veremiyor nevar sinir olacak diye.. burada benim gibi hissedenler oldugunu görmek beni sevindirdi..bir bebek dünyaya getirene kadar ne riskler atlatıyoruz hem biz anneler hemde bebeğimiz.. 9 ay zorlu bir sürecin sonunda Allah sağlıklı birbebek nasip etmişse oturup kalkıp şükretmeli..hiçbir gebeliğimde keşke kız olaydı keşke erkek olaydı demedim benim adıma konuşanlarada sinir oluyorum.

Son düzenleme:
kızlar yaa biraz önce kasığımda başlayıp vajinamda biten kasılmalarım oldu niye olduğunu bilen varmı normalmi?????:18::18:

canım bu haftalarda normal.eğer düzenli değilse hiç korkma ama sk sık oluyorsa allah korusun erken doğum habercisi olabilir.
destina magnezyum yada parol kullanıyo musun?
ben 18.haftada başladım maalesef ama şimdi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…