2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

kızım 2,5 yasında bız hala bulusuyoruz cokta keyıflı oluyor bulusmalar cunku bebeler oynuyor felan bı suru paylasımda bulunuyoruz

Burun bantı denedin mi? Benim çok işime yarıyor.

benim aceleci kişiliğim yüzünden nerdeyse tüm eksiklerini tamamladım :)) o yüzden fuara gidip daha ucuz bulursam kendime ceza veriririm diye fuara gitmeyi düşünmüyorum:))

Kesinlikle 30. haftada kendimize baby shower partisi yapalım toplanalım bir yerde müthiş olur:)) bu arada buluşmasak bile biliyorsunuz dünya küçük. Ben kendi fotomu yolluyorum beni herhangi bir yerde gören göbekdaşlar boynuma atlayıp beni öpebilir:26:
Koca burunlu,koca göbekli bir hamile görürseniz işte o benim

alem kızsın yaaa:)tamam ben bi gördügümü kolay kolay unutmam görürüsem sarılırım boyuncuguna

Merhaba hamiş arkadaşlar...
2 gündür süren kasık ağrısına dayanamayıp dün akşam acilde günü bitirdim.. Çok şükür kızımın sansına çok sakin ve çok ilgiliydi hastane... nstye bağlandım sancım çıktı.. Hemşire eyvah erken doğum mu diye tedirgin oldu o ara da idrar testim çıktı evett idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.. Ultrasonda doktor bey detaylı bir şekilde inceledi . ben soru sordukça azcık sabret dedi durdu :)) ama her defasında kibarca sorularıma cevap verdi.. zaten biliyorsundur cinsiyeti dedi bende ya emin olamadık dedim kız ve erkek denildi en son kız denildi dedim hmm detaylıca bakayım bi dedi :)) evet evet kız kesin dedi..

İşte böyle arkadaşlar kızıma bir kız kardeşi geliyor.. evde 1 kraliçe 2 prenses babamız gayet mutlu.. hiç şaşırmadı inanır mısınız ben hamileyim diyorum o oley kızım olcak diyor.İşte babamız kıza çok düşkün.. hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

çok tatlısın kız anası seniiii :)) maşallah sana :))

Burun bantı denedin mi? Benim çok işime yarıyor.

burun bandı aklıma geldi ama hiç denemedik, eşim uyuyamam yüzümde bişey varken dedi
yalnız eşimin burnu tamamen tıkalı yani ya kemik eğri ya et var çünkü hiç koku almadığını söylüyor ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim
nişanlıyken falan ne parfümler deodorantlar kullanıyordum güzel kokmam lazım karamelime giderken diye

doktora gidecek ama benim zorumla yoksa imkanı yok hastane kapısından girmez
aslında horlamanında eğlenceli yanını bulmakta fayda var
bazen işten gece 1 de geliyo ben uyumuş oluyorum bi horlama sesiyle uyanıyorum aşkım gelmiş diye sarılıyorum gece gece mutlu oluyorum

Tesekkur ederim canim, eve geldik dun gece, yatiyorum surekli, ama icimden keske hastane geceligini yanima alsaydim diyorum. Cunku normal giyinince his olarak normal hissediyorum. Gece cok sancim oldu ama kendimi sakinlestirip uyudum.

Bebek hala asagida takiliyo insallah ben yattikca o da biraz yukari gelir. Diyorum "kizim buralar bos cik yukari" diye :)

Sen yatınca çıkar annesi, ben çok ayakta takılınca aşağı iniyo dinlenince çıkıyor gibi geliyor, belki de psikolojiktir ama böyle hissediyorum ben...

masalllaaaaaaaaaaaahhhh
ooooo emel sen daha doguma kadar herseyden kac cıft alırsın kımbılır:))))
gorursem senı hemenbagırırımm EMEEEEELLLLLLLL dıe
ya ne gobegı ben sıze koyayım aksama fotoda gobek gorunn 9. aya kadar patlamassam ıyıdır

Fantezi olarak cok iyi fikir toplu baby shower :)
Suslu mekan, ortak pasta filan :)

Biz de nerdeyse herseyi aldik ama yine de fuara gitmek istiyordum ya

Belki fuarda karsilasirdik diyordum ama kismetse dogumdan sonra durumumuza bakicaz :)

haklısın cnm. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun... annem çalışıyor ya akşamları falan gelecekti. şimdi her istediğinde gelemeyecek diye üzüldü oda. neyse dediğin gibi bebeğimi sağsalim alim kucağıma gerisi olur nasılsa.

arkadaşlar selamlar. evdeki internet problemi yüzünden 20 gündür uzaktım sizden dayanamayıp telefonun internetini açtım ancak öyle giriyorum bilgisayardan. dün gece 2 ye kadar oturup okudum yazılanları :))

ayy kızlar biraz önce melek programında dördüz bebeşler vardı nasıll tatlılardı sabahtan beri sırıtarak onları izliyorum. 2 aylık dördüz bebişleri görünce dayanamadım ağlama tuttu beni böyle uyurken gülümsüyorlardı bizimde mi öyle olucak yaa :))

geçen gün eşim süper bi laf söyledi sizinle de paylaşıyım. hamile kaldığımdan beri sinemaya gidemiyoduk çünkü ben saatlerce öyle oturmak kapalı kalmak istemiyodum. film olarak THOR u izleyecektik yolda giderken eşim bana diyo ki ; bol bol izle thor u belki bizim oğlan da onun gibi yakışıklı olur :) sinemadayken de dürtüyo beni iyi bak iyi bak diye. ayy dedim sen söylemesende öyle yakışıklı adama bakmamak mümkünmü :)

Alev olsun ya, huzur ve saglik herseyden onemli. Benim bir arkadasim kocasiyla beraber baska sehirdeler ve kimseleri yok. Ama bebeklerine beraber cok guzel bakiyorlar. Hatta oyle bir rahat anlatiyor ki insan "ooo bebek bakmak ne ki cok kolay" hissi yasiyor. Bebek odasinin da acelesi yok... Herseyde bir hayir var..

Kesinlikle yazdiklarina katiliyorum :)

Nil Peri cok tatli, Allah bahtini acik etsin minnosun...

Eve geldik cok sukur, bundan sonra hep yatis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…