2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Sağlıkla dünyaya gelip,mutlu bir ömür geçirir inşallah Kerem Kutay'ın..

sen bi bak tabi.bana denk gelmiş olabilir.
bekarken hatay da oturuyordum,izmirspor tarafında :) çook severim oraları :)[/QUOTE]

Üçtük güzel tabi hareketli:):) Allah hepimizi iyi doktor ve hemşirelerle karşılaştırsın inşallah

mutlaka deneyimlerin vardır
bebeğin için iyi beslenmeyi bizden daha çok isteyeceksin tabiki
yalnız bunları tüketmen tabiki iyi ama neyle tükettiğinde çok önemli
uzun yıllar anemi ile uğraştığım için bu konuda oldukça şey öğrendim (düğün günümde bile kan serumu takılıydı kolumda)
süt yoğut ayran bunlar oldukça değerli besinler fakat yanında ne yediğin bunların emilimi için çok çok önemli
inşallah dediğin gibi olur ve bir iki krampla geçer gider
Allah sağlık sıhhat versin hem sana hem bebeğine
doktoruna söylemeyi sakın unutma ama

canım benim kaderlerimiz bir desene :)) ben de 29unda o müthiş şekerli suyun tadına bakıcam bakalım bende ne çıkacak. O zamana kadar çukulata şeker ile veda turlarına devam edeceğim. Çünkü sanki bende şeker çıkacakmış gibi geliyor

emelllll Bu durumda benimde mi kötü olmam gerekiyo Adım EBRU da; ama ben şimdiye kadar hiç adımdan pişmanlık duymadım.. hatta çok seviyorum ismimi, ismim üzerine hiç kötü bir espiri yapılmadı... rahatlıkla kızına koyabilirsin bence :) benimda kızım olacak bende Ela Melis kaoymayı düşünüyorum. ama tama karar vermiş değilim.

Ay sorma işte bana da öyle geliyor da düşünmemeye çalışıyorum.Dayıyolar insana şekerli suyu ondan sonra vay efendim neymiş şekerin yüksek e yüksek olur tabi ben her sabah aç karna şekerli su mu içiyorum hayır yani böyle mi bakılır neyse inşallah ikimizde de çıkmaz emelcimm

görmediğin bir varlığı özlemek kadar garip ama özel bir duygu yok. Sen aklını oynatıyorsan ben de oynatıyorum çünkü ben de bazen çok özlediğimi hissedip ağlıyorum..

kızlar idil baby 4739 20 parçalı hastane çıkışı sizce nasıl ben bayıldım ama dantelli nasıl olur sizce

evet canım aynı günleri bekliyoruz bakalım hangimizin ki önce gelicek
normal doğumu bekliyorum nasipse bi aksilik olmazsa

Bu arada okyanus 2013 çok yakınız ben eskiden basınsitesindeydim, evlendim şimdi akevler tarafındayım

Slm kizlar bayadir giremiyordum mecburi isten ciktim evdeyim doktorum istemedi 1 haftada cok sey degisti artik her hafta ultrasona giriyorum gunde tam 9 ilac ve 1 kan sulandirici igne aliyorum doguma 1 ay kalaya kadar igneyi hergun vurulucam muhtemelen mart annesi bile olmaya bilirim doktor eger bebegim daha erken gelmezse ins. Gelmez 37. Haftada aliriz dedi suan iyiyiz ama ilaclar cok geliyor yetisemiyorum artik allah yardimcimiz olsun hepimizin

hayırdır cnm bi sorun mu var neden bukadar ilaç igne anlamadım ve 37haftada bebişi niye alcaklar

cnm neden okadar ilaç verdi.nedir problem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…