Güzel bir güne güzel dileklerle başlayın, bol bol hayal kurun. Gebeyken hayalperest olma hakkınızı kullanın. Güzel insanlarla konuşun, güzel müzikler dinleyin. Bugünlük haber izlemeyin, gazete okumayın. Bebek ile iligli magazin dergiler okuyabilirsiniz mesela, cemal süreya okuyabilirsiniz. Türkiye ile ilgili hayaller kurmayı da sakın unutmayın. Aynı anda aynı olumlu şeyleri düşünürsek belki ülkemizde anneler ve bebeklerinin başına kötü şeyler gelmez, işsizlik azalır, yoksulluk ortadan kalkar. Gerçek anlamda fırsat eşitliği olur, belki demokrasi bile olur... Bugün hayallerinize limit koymayın güzel kadınlar...
hayırdır cnm bi sorun mu var neden bukadar ilaç igne anlamadım ve 37haftada bebişi niye alcaklar
Slm kizlar bayadir giremiyordum mecburi isten ciktim evdeyim doktorum istemedi 1 haftada cok sey degisti artik her hafta ultrasona giriyorum gunde tam 9 ilac ve 1 kan sulandirici igne aliyorum doguma 1 ay kalaya kadar igneyi hergun vurulucammuhtemelen mart annesi bile olmaya bilirim doktor eger bebegim daha erken gelmezse ins. Gelmez 37. Haftada aliriz dedi suan iyiyiz ama ilaclar cok geliyor yetisemiyorum artik allah yardimcimiz olsun hepimizin
Benim bastan beri tansiyonum cikti tansiyon ilaci kullaniyordum ayrintili ultrasonda bebegi besleyen damar daralmis buzulmus tansiyondan erken dogum riskim yuksek ama doktorum cok iyi sagolsun annemde cok dusuk yapti ve 24 haftalik bebegi olmustu doktor genetik yapi dan dolayi tedbirimizi alalim kan sulandirici igne verdi bebege kan akisi iyi gitsin ve erken dogum riskine karsi ilaclarda troid tansiyon vitamin b12 vitamini demir derken 9 ilac iciyorum riskli gebelik olunca boyle oluyor rabbim sonumuzu guzel etsin
Slm kizlar bayadir giremiyordum mecburi isten ciktim evdeyim doktorum istemedi 1 haftada cok sey degisti artik her hafta ultrasona giriyorum gunde tam 9 ilac ve 1 kan sulandirici igne aliyorum doguma 1 ay kalaya kadar igneyi hergun vurulucammuhtemelen mart annesi bile olmaya bilirim doktor eger bebegim daha erken gelmezse ins. Gelmez 37. Haftada aliriz dedi suan iyiyiz ama ilaclar cok geliyor yetisemiyorum artik allah yardimcimiz olsun hepimizin
Benim bastan beri tansiyonum cikti tansiyon ilaci kullaniyordum ayrintili ultrasonda bebegi besleyen damar daralmis buzulmus tansiyondan erken dogum riskim yuksek ama doktorum cok iyi sagolsun annemde cok dusuk yapti ve 24 haftalik bebegi olmustu doktor genetik yapi dan dolayi tedbirimizi alalim kan sulandirici igne verdi bebege kan akisi iyi gitsin ve erken dogum riskine karsi ilaclarda troid tansiyon vitamin b12 vitamini demir derken 9 ilac iciyorum riskli gebelik olunca boyle oluyor rabbim sonumuzu guzel etsin
Ay sorma işte bana da öyle geliyor da düşünmemeye çalışıyorum.Dayıyolar insana şekerli suyu ondan sonra vay efendim neymiş şekerin yüksek e yüksek olur tabi ben her sabah aç karna şekerli su mu içiyorum hayır yani böyle mi bakılırneyse inşallah ikimizde de çıkmaz emelcimm
emelllll Bu durumda benimde mi kötü olmam gerekiyoAdım EBRU da; ama ben şimdiye kadar hiç adımdan pişmanlık duymadım.. hatta çok seviyorum ismimi, ismim üzerine hiç kötü bir espiri yapılmadı... rahatlıkla kızına koyabilirsin bence :) benimda kızım olacak bende Ela Melis kaoymayı düşünüyorum. ama tama karar vermiş değilim.
ney pilot muoyyy kızımı havalara uçurur valla tamam kabul beleşe veriyorum ben kızımı
barbie ölcem falan diyip kızdırma beni sahiden göbeğimi bi çakarım sana görürsün gününü
emelciim cnaım burcunu merak ettim
söle bakalım doğru mmu tahmin etmişimmm
yazım tarzından ötürü
çok hoşuma gittideee
Melojj ben yengeç burcuyum:)))
sen ne tahmin etmiştin çok merak ettim :)))
kızlar bişey sorcam.beşik almaya yada oda yapmaya nezaman başlıcaksınız.eşim aralık başı gibi beşiğini alalım diyo.sizce erkenmi?
peki tel açıp kötü haber verenleri sinirimizi zıplatıp laf sokan kendini bilmezleri napalım?
inşallah pilot olucak oğlum kaynanası :) bir de hayal ediyorum o gün şimdi benim boyum 1.76 babası 2.04 uzun boylu olur diyorum babasının gözleri yeşil her akşam 1 saat bakıyorum benzesin diye beyaz bir ten yeşil gözler uzun boy fit bir vücutallahım nasıl bişey doğurucam ben kurban olsun anasııııııı
tamam tamam kızma toparlandım şu saat itibariyle oğluşum yüzümü güldürdü sabahtan beri acayip acayip şeyler yapıyor içimde annesinin keyfi yerine geldikız bu arada eşin hissetti mi tekmeleri?
canımmm çok büyük geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle
valla canım biz yılbaşından sonra yapıcaz o işi acelemiz yok dedik nasılsa doğar doğmaz beşikte uyumicak ilk olarak doğduğu zaman hemen kullanılacak eşyaları alıp sonra işte beşiği dolabı arabası vs onları alıcaz sen bilirsin tabi alınacak mobilyaların 1 ay havalanması gerekiyor bir de konu açılmışken geçen gün okuduğum bir tavsiye ::''bebeğinizin mobilyalarını aldıktan sonra dolap içlerine,çekmece içlerine kapalı kalacak her yere vanilya koyun hem güzel kokmasını sağlar hem de kötü mobilya kokusu kısa zamanda kaybolur''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?