2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

peki tel açıp kötü haber verenleri sinirimizi zıplatıp laf sokan kendini bilmezleri napalım?

hayırdır cnm bi sorun mu var neden bukadar ilaç igne anlamadım ve 37haftada bebişi niye alcaklar

Benim bastan beri tansiyonum cikti tansiyon ilaci kullaniyordum ayrintili ultrasonda bebegi besleyen damar daralmis buzulmus tansiyondan erken dogum riskim yuksek ama doktorum cok iyi sagolsun annemde cok dusuk yapti ve 24 haftalik bebegi olmustu doktor genetik yapi dan dolayi tedbirimizi alalim kan sulandirici igne verdi bebege kan akisi iyi gitsin ve erken dogum riskine karsi ilaclarda troid tansiyon vitamin b12 vitamini demir derken 9 ilac iciyorum riskli gebelik olunca boyle oluyor rabbim sonumuzu guzel etsin

çok geçmiş olsun canım ben yeni yeni takip etmeye başladım
sıkıntını bilmiyorum Allah'ım sağ sağlim kucağına aldığın
günleri göstersin inş...

Allah bebeklerimizi saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin canim.
Belki ben de Subat annesi olabilirim.

canım çok geçmiş olsun.sıkma canını dualarımız seninle ..sen de bol dua et zaten tedbirler alınmış durumda gerisini Allah'a bırak...

Hahahahah kesinlikle

cnm geçmiş olsun cnm.Rabbim bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

:)))) beni sinirlendirmek için yapıyolar da işte yemedi pek kendilerine döndü kendileri sinir oldu:))
benim de tanıdığım tüm ebrular çok iyi oldular. Evet bazı isimleri belki tanıyıp sevmediğim insanlardan dolayı koymayı asla düşünmem onun sebebi de kızım öyle olacağı için değil sadece o kişiyi anımsatır diye koymuyorum.
Ben her emelin aynı her ebrunun aynı olduğuna asla inanmam ve buna inananlara da gereken cevabı veriyorum zaten:))

Bu arada bu isim konusunda bizim arkadaşlar arasında yapılan bir espriyi anlatayım size. Arkadaşlardan biri sertaç eşinin adı da nazan. Kızları oldu ve ismini SeNa koydular yani sertaçın se si nazan ın na sı:))
bi arkadaş daha var onun da eşi hamile diyor ki yaaa bu formül bizde tutmaz ki. Benim adım Me karımın adı Ni. Ortaya çıkan sonuca bak Meni :))))
Çok gülmüştüm bu tespite sizinle de paylaşayım dedim.

çok geçmiş olsun canım. nedir ki bu kadar cidddi olan sorun 9 ilaca kadar kullanıyorsun?
Allah sabır versin canım. Biraz daha sabır ve sonrasında miniğin gelecek sağlıkla..

emelciim cnaım burcunu merak ettim
söle bakalım doğru mmu tahmin etmişimmm
yazım tarzından ötürü
çok hoşuma gittideee

ney pilot mu oyyy kızımı havalara uçurur valla tamam kabul beleşe veriyorum ben kızımı

inşallah pilot olucak oğlum kaynanası :) bir de hayal ediyorum o gün şimdi benim boyum 1.76 babası 2.04 uzun boylu olur diyorum babasının gözleri yeşil her akşam 1 saat bakıyorum benzesin diye beyaz bir ten yeşil gözler uzun boy fit bir vücut allahım nasıl bişey doğurucam ben kurban olsun anasııııııı

barbie ölcem falan diyip kızdırma beni sahiden göbeğimi bi çakarım sana görürsün gününü

tamam tamam kızma toparlandım şu saat itibariyle oğluşum yüzümü güldürdü sabahtan beri acayip acayip şeyler yapıyor içimde annesinin keyfi yerine geldi kız bu arada eşin hissetti mi tekmeleri?

canımmm çok büyük geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle

kızlar bişey sorcam.beşik almaya yada oda yapmaya nezaman başlıcaksınız.eşim aralık başı gibi beşiğini alalım diyo.sizce erkenmi?

kaç gündür okyyamadım sizi pc bozuktu bufün geldi
umarım herkes iyidir biz dün dr gittik çok şükür bebeişimiz iyiydi hıçkıtrıyordu gülümseer gibi mimikler yapıyordu çok güzeldi herşey yolunda çok şükür
ve artık nöbetten düşme için yarın rapor alacağım ve nöbet tutmayacağım inşallahhhhh
sizler nasılsınız var mı bir durum akşam okurum inşallahhhh

kızlar bişey sorcam.beşik almaya yada oda yapmaya nezaman başlıcaksınız.eşim aralık başı gibi beşiğini alalım diyo.sizce erkenmi?

valla canım biz yılbaşından sonra yapıcaz o işi acelemiz yok dedik nasılsa doğar doğmaz beşikte uyumicak ilk olarak doğduğu zaman hemen kullanılacak eşyaları alıp sonra işte beşiği dolabı arabası vs onları alıcaz sen bilirsin tabi alınacak mobilyaların 1 ay havalanması gerekiyor bir de konu açılmışken geçen gün okuduğum bir tavsiye ::''bebeğinizin mobilyalarını aldıktan sonra dolap içlerine,çekmece içlerine kapalı kalacak her yere vanilya koyun hem güzel kokmasını sağlar hem de kötü mobilya kokusu kısa zamanda kaybolur''

Hepimizin canım. Ben de aynı durumdayım. İlaçlar, her hafta doktor kontrolleri vs. Vee ben de subatta doğum yapacağım. Üzülme bak yolun yarısını çoktan geçtik. Benim öncelikli amacım 28 haftayı devirmek. Sonrasında iki hafta iki hafta küçük hedefler belirledim kafamda. Yani 30 hafta bitsin sonra 32 vs. Böyle böyle oğluş ne kadar dayanabilirse...

amanın 1.76 lık bir hatun ve onun biraz daha üstü bir adam. Onlardan çıkacak çocuğu düşünemiyorum. Tamam canım oldu bu iş bu yazılarını sözleşme olarak kabul ediyor ve kertme işlemine başlıyorum:))

heh şöyle yaa bi kendine gel ölüm falan deme valla herşey kabusum oluyor onu da kabusumda görürürm beni üzersin aaaaa..
dün akşam hissetti ama çok az hissetti. Hala tarifini yapıyor şöyle oldu böyle oldu diye:)) inanamadı çünkü tekme olduğuna. ama çok şükür hissetti

anladım cnm.peki ilk etapta neler alacaksın ve kaç tane.sürekli çok alma çabuk büyüyolar falan diyolar kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…