2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selamm kızlar bi süredir giremiyodum nete arada cepten takip ediuorum ama ölede yazılmıyo ki valla özledim sizi bu arada ismine de karar verdik kızımızın ismi feyza olacak babası çok istedi bende tamam dedim hem kimsede yok olmaz beğenmedim falan diyemedi hahhayt bide kızlar 3 4gündür belimde ve karnımda adet ağrısına benzer ağrılarım var aralıksız devam eden henüz dr gitmedim cuma tetanoz aşısı olacam ordaki dr da danışacam ama acaba kendi drma gitsem mi yaa bilemedim sizde de bu durumu yasayan var mı

Kızlar iyi akşamlar herkes iyidir umarım
Bende aşağı doğru vuran sızılar oluyo zaman zaman bu normal mi tecrübeli anneler? Bi de karnımdaki çıkıntılar oluyo eskisinden daha fazlabebektir di mi bu :)
Halen çok da yoğun hissetmiyorum hareketleri

Son düzenleme:

Canım evet yoktun bi süredir.Çok geçmiş olsun inşallah düşünülen zamandan erken gelmez hayırlısıyla sağlılı bi şekilde kavuşursunuz bebişinle.Kendine dikkat et sevgiler..

kızlar bişey sorcam.beşik almaya yada oda yapmaya nezaman başlıcaksınız.eşim aralık başı gibi beşiğini alalım diyo.sizce erkenmi?

esilam oda veya beşik için bence erken değil. Çünkü ileride daha fazla ağırlaşacaksın o zaman odayı düzene sokmak zor olabilir.
Ben mobilyacıya yaptırıyorum beşiğimi ve dolabımı 2 hafta önce siparişi verdim aralık ortası en geç teslim edilmesini istedim.
zaten şuan bile zorlanıyorum iş yapmaya en azından gücüm yeterken bitireyim aklımda kalmasın istedim.

kızlar bişey sorcam.beşik almaya yada oda yapmaya nezaman başlıcaksınız.eşim aralık başı gibi beşiğini alalım diyo.sizce erkenmi?
canım benim bende yılbaşından sonra almayı düşünüyorm bide hamak alayım diyorm ama kaç aya kadar kullanılır ki

aman da aman kimler gelmişş :)) hoşgelmiş sefalar getirmişş..
senin hıçkıran miniğini de yerim bu arada:))
ohhh nöbetten kurtuluşunun şerefine

selam camlarım
dün akşam afedersiniz küçük tuvaletim geliyor tuvalete gidiyorum azıcık yapıyorum kalkıyorum içeri geliyorum on dakika sonra bi daha gidiyorum yine azıcık yapıyorum kalkıyorum ama on dakika sonra tuvalet hissi tekrar geliyor.
üç beş kez böyle oldu ardarda. herhangi bir acı yanma yada başka bir sorun yok gereğinden fazla akıntım koku falan da yok. bugün de öyle ardarda gelmiyor da eskiye göre daha az yapıyorum küçük tuvaletimi. sizce bunun sebebi ne olabilir ?
ayrıca kasiklarımda hafif bi sızı bazen karıncalanma gibi birşey oluyor. kasılma olup olmadığını anlamıyorum ben açıkçasi korktum size bi danışmak istedim var mi benim gibi olan ?

Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?

Benimde ayni yattigim yerden kalkarken veya donerken sanki belim yerinden kopacakmis gibi agriyor bide evi supurunce veya biraz ufak tefek is yapinca iki kat oluyor

Canım bende de oluyor o özellikle bikaç gündür herhalde normaldir diye düşünüyorum .Evet o çıkıntı bebektir canım :) Ne sıklıkta hissediyorsun hareketleri peki?

çok güzelmiş cicileriniz hangi siteden aldın?

çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın

geçmiş olsun Maveracım kendine dikkat et hepimiz sırayla atlatıyoruz işte bu soğuk algınlığı durumlarını

Tesekkur ederim kizlar. Insallah atlatirim, burunudan nefes alamamk cok zor, geceleri agzim acik uyudugumdan agzim kuruyo ve bogazim nerdeyse catlayacak kuruluktan, uyuyamiyorum bile. Aman siz dikkat edin.

Gecmis olsun canim Allah sifa versin. Dikkat et kendine

aman dikkat et kendine canım.çok geçmiş olsun.Allah sıhatle zamanında kucağına almayı nasip etsin.

valla cnm bizim bebiş doğdu doğmaz beşikte uyudu :) yanıma almadım hiç uyurda Allah korusun üstüne binersem diye.. birde az mıkırdasa beşikte sallıyodum.. arabamızıda hastaneden çıktıktan 3.gün sonra kullandık :) hastaneden çıktıktan 3 gün sonra sarılık için tekrar hastaneye gittik arabayıda aldıkki dönüşte gezeriz diye ama tabi ağustos ayıydı yeşilköyde doğum yapmıştım sahilde gezeriz mantığı vardı :) dönüştede avm ye uğrayıp mama önlük vs almıştım. bebeğimin odasındaki mobilyadan yatağı vardı onda ilk zamanlar pek yatıramadım ama odamdaki hasır beşiği çok kullandım tavsiye ederim.

idrar yolu enfeksiyonu olabilir ayaklarını sıcak tut. doktorunla da bi görüş önceki hamileliğimde böyle olmuştumda doktor suda eriyen oralet gibi bi ilaç vermişti.

Ben varm canim tarif ettigin belirtilerin aynisi bende var hatta şu an bile iki defa oldu 15.ci haftadan beri var doktoruma 18 haftada söyledim bebek geriniyordur dedi sert degil dedi o anda ultrasonla karnimdan nasil gördü bilmiyorum ama rahimde acilma falan yok merak etme dedi. Bende ev tasimidigimi söyleyince yorgunluktan olmuştur dedi magnezyum verdi ama icsemde icmesemde hala devam ediyor benim tedirginligim ilk oglumda 7.5 aylikken hic bi sikayetim olmadigi halde tesaduf nstde iki dakikada bir sanci çıktı dr cok telaslandi hemen acile gonderdi serum taktilar iki haftadasonra tekrar serum sonra artik 37 haftayi devirince seruma gerek kalmadi ama bu seferde 39 haftada sanci falan gelmeyince saka yapti dr ( serumlari yedin yedin simdide sancin yok ) dedi oglum 4 kilo gözüküyordu muayenede cati dar oldugunu soyledi baska doktorada gittim onlarda ayni seyi soyledi ve sonuc 39+4 de sezeryanla oglumu kucagima aldim ama bunda cok erken basladi korkuyorum acikcasi. Bu kontrolumde nstye gondermesini isticem bakalim ne diyecek inşallah hepimiz bebislerimizi sıkıntımız olmadan sar saglim kucagimiza almayi nasip etsin aminn

sahi mi yengeç burçları genelde melankoli olur ama bende pek yok o sanırım yazdığın yoruma bakılırsa :))

aa bende hiç melankolik yengeç görmedim halbuki
bide yaylar tam senin tarzında oluyoo
muallakta kalmıştımdaa

canım artık bebişin büyüdü ve idrar kesesine baskı yapıyo
azıcık bile dolsa kese baskıdan dolayı çok sıkışmış hissinde kapılıyosun
bide o 10 dk da bir olan sıkışma hissi de
yavrucak idrar kesesine doğru bir tekme neyin savuruyosa
sıkıştığını zannediyosundur yani bende öyle oluyo
yanma acı akıntı vs yoksa nedeni budur canım
miniğinin yaramazlıkları

çok su içince ben de öyle oluyor 3 lt gecince habire tuvalete gidiyorum ,
bebeğin suyu olsa kesilmez zaten dr bana öyle dedi
idrar tahlili yaptır dr bilgilendir hemen seni yöllendirsin

Canım bende de oluyor o özellikle bikaç gündür herhalde normaldir diye düşünüyorum .Evet o çıkıntı bebektir canım :) Ne sıklıkta hissediyorsun hareketleri peki?

Çokl sağol Yarencim, sabah hissediyorum sonra gün içinde hissetmiyorum gece biraz hissediyorum
Bu sabah pek hissetmedim gün içinde bilaçkez hissettim
Sen nasıl hissediyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…