- 24 Haziran 2012
- 156
- 6
- 116
- 39
Slm kizlar bayadir giremiyordum mecburi isten ciktim evdeyim doktorum istemedi 1 haftada cok sey degisti artik her hafta ultrasona giriyorum gunde tam 9 ilac ve 1 kan sulandirici igne aliyorum doguma 1 ay kalaya kadar igneyi hergun vurulucammuhtemelen mart annesi bile olmaya bilirim doktor eger bebegim daha erken gelmezse ins. Gelmez 37. Haftada aliriz dedi suan iyiyiz ama ilaclar cok geliyor yetisemiyorum artik allah yardimcimiz olsun hepimizin
kızlar bişey sorcam.beşik almaya yada oda yapmaya nezaman başlıcaksınız.eşim aralık başı gibi beşiğini alalım diyo.sizce erkenmi?
canım benim bende yılbaşından sonra almayı düşünüyorm bide hamak alayım diyorm ama kaç aya kadar kullanılır kikızlar bişey sorcam.beşik almaya yada oda yapmaya nezaman başlıcaksınız.eşim aralık başı gibi beşiğini alalım diyo.sizce erkenmi?
kaç gündür okyyamadım sizi pc bozuktu bufün geldi
umarım herkes iyidir biz dün dr gittik çok şükür bebeişimiz iyiydi hıçkıtrıyordu gülümseer gibi mimikler yapıyordu çok güzeldi herşey yolunda çok şükür
ve artık nöbetten düşme için yarın rapor alacağım ve nöbet tutmayacağım inşallahhhhh
sizler nasılsınız var mı bir durum akşam okurum inşallahhhh
ya yengeç yada yay demiştim zatiii tuttu demekki
esprili yaklaşımından ötürüüü
Hehe çok basit, bana havale edin. Sonra da çayınızı alın oturun ve izleyin...
Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?
Kızlar iyi akşamlar herkes iyidir umarım
Bende aşağı doğru vuran sızılar oluyo zaman zaman bu normal mi tecrübeli anneler? Bi de karnımdaki çıkıntılar oluyo eskisinden daha fazlabebektir di mi bu :)
Halen çok da yoğun hissetmiyorum hareketleri
çok güzelmiş cicileriniz hangi siteden aldın?
çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın
geçmiş olsun Maveracım kendine dikkat et hepimiz sırayla atlatıyoruz işte bu soğuk algınlığı durumlarını
Slm kizlar bayadir giremiyordum mecburi isten ciktim evdeyim doktorum istemedi 1 haftada cok sey degisti artik her hafta ultrasona giriyorum gunde tam 9 ilac ve 1 kan sulandirici igne aliyorum doguma 1 ay kalaya kadar igneyi hergun vurulucammuhtemelen mart annesi bile olmaya bilirim doktor eger bebegim daha erken gelmezse ins. Gelmez 37. Haftada aliriz dedi suan iyiyiz ama ilaclar cok geliyor yetisemiyorum artik allah yardimcimiz olsun hepimizin
Benim bastan beri tansiyonum cikti tansiyon ilaci kullaniyordum ayrintili ultrasonda bebegi besleyen damar daralmis buzulmus tansiyondan erken dogum riskim yuksek ama doktorum cok iyi sagolsun annemde cok dusuk yapti ve 24 haftalik bebegi olmustu doktor genetik yapi dan dolayi tedbirimizi alalim kan sulandirici igne verdi bebege kan akisi iyi gitsin ve erken dogum riskine karsi ilaclarda troid tansiyon vitamin b12 vitamini demir derken 9 ilac iciyorum riskli gebelik olunca boyle oluyor rabbim sonumuzu guzel etsin
valla canım biz yılbaşından sonra yapıcaz o işi acelemiz yok dedik nasılsa doğar doğmaz beşikte uyumicak ilk olarak doğduğu zaman hemen kullanılacak eşyaları alıp sonra işte beşiği dolabı arabası vs onları alıcaz sen bilirsin tabi alınacak mobilyaların 1 ay havalanması gerekiyor bir de konu açılmışken geçen gün okuduğum bir tavsiye ::''bebeğinizin mobilyalarını aldıktan sonra dolap içlerine,çekmece içlerine kapalı kalacak her yere vanilya koyun hem güzel kokmasını sağlar hem de kötü mobilya kokusu kısa zamanda kaybolur''
selam camlarım
dün akşam afedersiniz küçük tuvaletim geliyor tuvalete gidiyorum azıcık yapıyorum kalkıyorum içeri geliyorum on dakika sonra bi daha gidiyorum yine azıcık yapıyorum kalkıyorum ama on dakika sonra tuvalet hissi tekrar geliyor.
üç beş kez böyle oldu ardarda. herhangi bir acı yanma yada başka bir sorun yok gereğinden fazla akıntım koku falan da yok. bugün de öyle ardarda gelmiyor da eskiye göre daha az yapıyorum küçük tuvaletimi. sizce bunun sebebi ne olabilir ?
ayrıca kasiklarımda hafif bi sızı bazen karıncalanma gibi birşey oluyor. kasılma olup olmadığını anlamıyorum ben açıkçasi korktum size bi danışmak istedim var mi benim gibi olan ?
kızlar yatarken içimde birşeyler sıkışıyor sanki nefesim daralıyor,bir kaç dakika sonra geçiyor,bir de karın krampları yaşıyorum,alt kısım resmen sertleşiyor geri yumuşuyor,gün içinde birkaç kez oluyor,son muayena anımda bile oldu ama doktor hayır sert değil dedi,ben gerçekten rahatsız oluyorum ve tedirginim,benim gibi olan var mı acaba:26:
Aynen bisey yapmaya gelmiyo ALlah yardimcimiz olsunBenimde ayni yattigim yerden kalkarken veya donerken sanki belim yerinden kopacakmis gibi agriyor bide evi supurunce veya biraz ufak tefek is yapinca iki kat oluyor
sahi mi yengeç burçları genelde melankoli olur ama bende pek yok o sanırım yazdığın yoruma bakılırsa :))
selam camlarım
dün akşam afedersiniz küçük tuvaletim geliyor tuvalete gidiyorum azıcık yapıyorum kalkıyorum içeri geliyorum on dakika sonra bi daha gidiyorum yine azıcık yapıyorum kalkıyorum ama on dakika sonra tuvalet hissi tekrar geliyor.
üç beş kez böyle oldu ardarda. herhangi bir acı yanma yada başka bir sorun yok gereğinden fazla akıntım koku falan da yok. bugün de öyle ardarda gelmiyor da eskiye göre daha az yapıyorum küçük tuvaletimi. sizce bunun sebebi ne olabilir ?
ayrıca kasiklarımda hafif bi sızı bazen karıncalanma gibi birşey oluyor. kasılma olup olmadığını anlamıyorum ben açıkçasi korktum size bi danışmak istedim var mi benim gibi olan ?
selam camlarım
Canım bende de oluyor o özellikle bikaç gündür herhalde normaldir diye düşünüyorum .Evet o çıkıntı bebektir canım :) Ne sıklıkta hissediyorsun hareketleri peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?