Arkadaşlar benim kızım 21 haftanın sonunda 323 gr cıktı.Gelişimi de iki hafta geriden geliyor.Çünkü bacak ve kollarının uzunluğu 3 hafta geriden geliyor.Ortalamayı da bu etkiliyor.Ayrıca 18.haftadan itibaren de suyum azaldı.Şu an sınırda ve inanılmaz korkuyorum.Çünkü bu ikinci bebeğim.İlk bebeğimi nisan ayında 27.haftasında kaybettik,karnımda öldü,erkek bebekti,gelişimi 5 hafta geri kalmıştı.Yine aynı durumları yaşamaktan çok korkuyorum. Şu an 22 hafta 3 günlüğüz,her hafta kontrole gidiyoruz.Bakalım cuma günü nasıl çıkacak ölçümleri.Bu arada ilk bebeğimden sonra bir sürü araştırma yapıldı ve hatta geçen hafta yine bazı tahliller yapıldı ama bir şey bulunamıyor.Bebeğim yeteri kadar beslenemiyormuş,plasental yetersizlik denmişti bir öncekinde.Doktorum bundan endişeleniyor yine.Ama ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.1 aydır evde yatıyorum,heyet raporu aldım işimi bıraktım.Sürekli soluma yatıp günde 5 litreye yakın sıvı tüketiyorum,beslenmeme de çok dikkat ediyorum.Benimle benzer durum yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan yakınlarınız var mı?TESELLİYE VE DUAYA COK İHTİYACİMİZ VAR!
mrb. tıpatıp aynısını değil ama bir benzerini arkadasım yasadı. onunda hamileliğinin 18. haftasında suyu gelmeye basladı. yırtılma olmus. o en basta enfeksiyon zannetti doktora gidince anladı. suyu azaldı oda işi bırakıp evde dinlendi. Şimdi 34. haftasında 2-3 hafta sonra dünyaya gelecek bebeği inş. Ümidini kaybetme ve bolbol dinlen. İnşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın.