• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
good morning herkese... cumartesi detaylıya giricem inş. heyecan en üst seviye. 1aydır görmüyorum oğluşumu :( eskiden olsa dayanamazdım görmeden ama şimdi hareketlerini hissettiğimden iyi nasılsa deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Oğlum anneannesi ve babaannesiyle tanışacak cumartesi :)
benim kelebeğimde tanıştı babaannesiyle anneannesiyle :16::16:
Eki Görüntüle 867796 Eki Görüntüle 867797 sizce oğlum kime benziyor :) yada bizden nasıl bişey cıkar ? :D

sizden yakışıklı bir prens çıkar ama sanırım babaya benzeyecek içimden bir his öyle söyledi :52::52:

bende seninle aynı durumdayım canım.1 aydır göremiyorum cumartesi ayrıntılı var ve acaip heyecanlıyım.sağlıkları da yerindedir inşallah.inşallah her yeri görünürde tekrar gitmek zorunda kalmayız. bi arkadaşımın bebeği sırtını dönememiş bir türlü tekrar gitcek.

ayyy cnmm bnmde detaylı cumartesi... gelir gelmez yazalım olur mu :) bizim bebişler uslu uslu heryerlerini gösterirler inşşş.

kime benziyecek bilmem ama kesin çok yakışıklı olacak :nazar: maşallah anne güzel,baba yakışıklı :nazar: gözleri kaşlar çok güzel olcak bence :) beyaz tenli yay kaşlı iri gözlü bir oğlan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyy içim bir hoş oldu valla :) cok sımardım cokk yakısıklı oğlum olacak inşşş:) kara oğlum olsun benim ya :D

detaylıda daha çok belli olur kime benzediği benim detaylı ultrason çıktısında kızım kime benziyor tespit edildi ağzı burnu kafa yapısı aynı babası :54: şimdiden babası kılıklı diye seviyorum balıkımı :36: bana neresi benziyor çok merak ediyorum:5: bizim de ilk bebeğimiz hep aynı soruyu soruyoruz bizden nasıl bişey çıkar :16: diye
aman sağlıklı olsun da babasına benzesin:))))):nazar:
bence de sizinkisi sana benziyorrrrrrrrrrrrr :nazar:

detaylıdan hemen sonra eklerim resim :) yaa bende babası kılıklı diye sevmek istiyom.. huyuda babasına benzesin. Ben biraz inatımdır ama eşim melek gibi ne desen tamam der kimse hakkında kötü düşünmez... babası kılıklı oğlum benimm olsun :D

benim kız yüz görünümlüğü istedi galiba bir türlü elini çekmedi yüzünden :37::37: göremedik

benim kelebeğimde tanıştı babaannesiyle anneannesiyle :16::16:

sizden yakışıklı bir prens çıkar ama sanırım babaya benzeyecek içimden bir his öyle söyledi :52::52:

bizimkiside tanışacak cnm ya :) anneannesi nokta iken görmüştü sadece. Babaanne daha hiç görmedi:) el sallarmı acaba kuzucum.. İnşşş cnmm ben cok istiyorum babasına benzemesini :):)

mrb. tıpatıp aynısını değil ama bir benzerini arkadasım yasadı. onunda hamileliğinin 18. haftasında suyu gelmeye basladı. yırtılma olmus. o en basta enfeksiyon zannetti doktora gidince anladı. suyu azaldı oda işi bırakıp evde dinlendi. Şimdi 34. haftasında 2-3 hafta sonra dünyaya gelecek bebeği inş. Ümidini kaybetme ve bolbol dinlen. İnşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın.

Çok teşekkür ederim alevela,müthiş moral oldu.İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)

Bu arada dün durağa giderken 2 yaşlarında bir kız çocuğu koşuyordu. Annesi arkasından CANSIN diye bağırdı. Çok güzel geldi kulağıma bu isim. Benim oğlum olacak ama belki isim arayan kız annelerine de değişik gelir dedim :)

Canım , Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana.Kendine dikkat et dicem ama sen zaten gerekli özeni gösteriyormuşsun.Dualarımız seninle, hep beraber vakti geldiğinde bebişlerimize kavuşmak dileğiyle..

Çok teşekkür ederim,Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah...

çook geçmiş olsun
korkmayın allah büyüktür pozitif düşünce pozitif olayları getirir unutmayın
bol su bal süt yumurta vs tüketin
beslenme çok önemli
bal kuranda geçiyor şifadır muhakkak tüketin
ben sizin için akşama yüz tane ya şafi ismi çekeceğim yapabilecek diğer arkadaşlarımda yaparlar inşallah birimizinki kabul olur

Çok duygulandım,inşallah dualarımız kabul olur.Bal ve hurma tüketmek çok yararlıymış hamilelikte,ben de özenle tüketiyorum bu ikisini.Şekerim sınırda çıkmasaydı abartmaya devam edecektim ama şimdi mecburen kısıtlı yiyorum.HURMAYI TÜM HAMİŞLERE TAVSİYE EDİYORUM

Bu saate kadar neler yazdınız henüz okuyamadım. Ben diyetisyene geldim. Çıkınca bakacağız kilo durumları nedir... Pişşşt kızlar, bağdat caddesindeyim. Bu tarafta olanınız varsa gelin de kahve içelim. Hava pek güzell, kahveler de benden... Öpüldünüz...

Arkadaşlar benim kızım 21 haftanın sonunda 323 gr cıktı.Gelişimi de iki hafta geriden geliyor.Çünkü bacak ve kollarının uzunluğu 3 hafta geriden geliyor.Ortalamayı da bu etkiliyor.Ayrıca 18.haftadan itibaren de suyum azaldı.Şu an sınırda ve inanılmaz korkuyorum.Çünkü bu ikinci bebeğim.İlk bebeğimi nisan ayında 27.haftasında kaybettik,karnımda öldü,erkek bebekti,gelişimi 5 hafta geri kalmıştı.Yine aynı durumları yaşamaktan çok korkuyorum. Şu an 22 hafta 3 günlüğüz,her hafta kontrole gidiyoruz.Bakalım cuma günü nasıl çıkacak ölçümleri.Bu arada ilk bebeğimden sonra bir sürü araştırma yapıldı ve hatta geçen hafta yine bazı tahliller yapıldı ama bir şey bulunamıyor.Bebeğim yeteri kadar beslenemiyormuş,plasental yetersizlik denmişti bir öncekinde.Doktorum bundan endişeleniyor yine.Ama ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.1 aydır evde yatıyorum,heyet raporu aldım işimi bıraktım.Sürekli soluma yatıp günde 5 litreye yakın sıvı tüketiyorum,beslenmeme de çok dikkat ediyorum.Benimle benzer durum yaşayıp bebeğine sağlıkla kavuşan yakınlarınız var mı?TESELLİYE VE DUAYA COK İHTİYACİMİZ VAR!

Allah seni ve tüm hamile arkadaşlarımızı korktuklarından ve bilmedigi zor durumlarından emin eylesin Canım... İnsan ve tarık surelerini oku günlük inşallah bi hocamız bahsetmişti bebegin gelişimi için...

Bu saate kadar neler yazdınız henüz okuyamadım. Ben diyetisyene geldim. Çıkınca bakacağız kilo durumları nedir... Pişşşt kızlar, bağdat caddesindeyim. Bu tarafta olanınız varsa gelin de kahve içelim. Hava pek güzell, kahveler de benden... Öpüldünüz...

Şimdi İstanbul'da olmak vardı :) İçim gitti valla, sana afiyet olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun dersul, Benim ilk hamileliğim o yüzden başına gelenlerle ilgili maalesef hiç bir bilgim yok:(( keşke yardımım dokunabilseydi. Ama moralini bozdukça aklına kötü şeyleri getirdikçe durumu daha kötü hale getirebilirsin. O yüzden kötü şeyleri aklından çıkarıp bebeğinin sağlıkla dünyaya geleceğini hayal et bebeğin de bunu hisseder ve sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz. Herşey Allah'ın takdiri canım. O yüzden asla ilki öyle oldu bu da böyle olacak korkularıyla harab etme kendini ne olur.

Moral çok önemli dediğin gibi.Evde bütün gün yalnız olduğum için dua etmeye ve bebeğimle ilgili hayaller kurmaya bolca vaktim oluyor.Bazen o kadar doluyorum ki ;ağlayıp bebeğimi üzmemek için tutuyorum kendimi.İnsanız neticede zaman zaman korkularımız ağır basabiliyor.Tek isteğim Allah'tan ,bebeğime sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşup sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak onu yetiştirmek.Allah hepimizin meleğini bizlere bağışlasın...

Allah seni ve tüm hamile arkadaşlarımızı korktuklarından ve bilmedigi zor durumlarından emin eylesin Canım... İnsan ve tarık surelerini oku günlük inşallah bi hocamız bahsetmişti bebegin gelişimi için...

Amin canım amiinn. Meryem,Yusuf ve Fetih surelerine ağırlık verdim bu aralar,ama senin dediklerini de okurum.Kim hangi duayı söylese hemen bulup okuyorum zaten.Allah kabul eder inşallah...

Pihtilasma olayı ciktimi peki .sonucta kanla besleniyor bebekler bebege goden kan damarlarinin daha hizli akip bebegi beslemesi durumu soz konusu.insallah saglikla alirsin bebegini kucagina .balik haftada iki kez ye sut yogurt duzenli tuket kirmizi eti sebze ile tuket .bol bol dua oku yasin suresini biliyorsan hergün oku sahlikla gelmesi icin

Pıhtılaşma çıkmıyor ama yine de önlem amaçlı başından beri coraspin kullanıyorum.Yasin suresini bebeğime dinletiyorum,hareketleri artıyor her dinlediğinde,bu da beni çok mutlu ediyor.Çok teşekkür ederim

Sabah sabah keyfim çok yerinde maşallah :) baktım ki kızım sert hareketler yapıyor açtım göbeğimi ilk kez dışarıdan seyrettim keratanın hareketlerini :))
Tek sıkıntım kilom:( ya bu hafta 2 kilo aldım şaka gibi, ne güzel 6 kilo almışım diyordum, pazar günü ilk şok 1 günde 1 kilo artıyı gördüm, ödemdir dedim bugün sabah 1 kilo daha artmışım... oldumu sana 8 kilo :S yarın da şeker yüklemesi ve kontrol var durumum çok vahim :( doktorun hışmından korkuyorum kızlaar...

merhaba kızlar...
dersul, Allah korktuklarından emin kılsın canm, hayırlısıyla sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz inşallah..

detaylıdan hemen sonra eklerim resim :) yaa bende babası kılıklı diye sevmek istiyom.. huyuda babasına benzesin. Ben biraz inatımdır ama eşim melek gibi ne desen tamam der kimse hakkında kötü düşünmez... babası kılıklı oğlum benimm olsun :D

aynen ben de hep öyle babasına benzesin huyu da kendisi de diye diledim aynen bizimki de maşallah melek gibi:nazar:detaylıdan sonra ekle bakalım merak ettim:36:

Back
X