2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

eklendin canım...

amargiii korkuttun vallahi bizi ama sağsalim geldin ya çok şükür :)

buluşalım mutlaka.belki yazdan önce havalar bazen güzel gidiyor ya.o zaman denk getirebiliiz.

ben de erkek reyonuna doğru ilerliyorum galiba...

sen çok güzelsindir eminim ki tüylerin ojesiz ellerin,uçları kırılmış saçlarınla herşekilde güzelsindir
işten ayrılma fikri de kesinlikle çok güzel olacak bebeğin ve senin için. Çünkü niye biliyor musun? Ben sabah 7 de çıkıp akşam 7.5 da eve dönüyorum. bebeğimin 9 10 gibi uyuyacağını düşünürsek bebeğimle gün içinde sadece 1.5,2 saat geçirmiş olacağım. Sen çalışan annelerden toplamda 12 saat daha fazla bebeğini göreceksin dokunacaksın öpeceksin. İlk konuştuğunu sen duyacaksın ama bizde büyük ihtimalle önce babaanne-anneanne-bakıcı sonra baba belki en son biz duyacağız.
ilk yürümesi de aynı şekilde. Kesinlike çok çok şanslısın. Benim imkanım elverse kesinlikle 3 yaşına gelene kadar bebeğime kendim bakardım

güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .......

bugün itiraf günü mü hepimiz birşeyleri itiraf ediyoruz

canım ben kullanmıyorum artık sutyen. Hamileikde kullanabileceğin destekli yarım atlet seklinde olan sutyenlerden var. B3en onlar kullanıyorum rahat oluyo atlet gıbı gıyıyorsun.

Sağlıklı güzel günlerde kullanın. Ben özellikle o işlemeli battaniyeye bayıldım. Babanneciğin ellerine sağlık.

kızlar bişi dicem, hani geçende bahsetmiştim ayrıntılıda kızımızı babasına benzettik diye, eşimde acayip heveslenmişti, kocama çok aşığım aslında çocuğuma baktıkça aşık olduğum adamı görmek çok güzel birşey olur eminim ama ben kızım bana benzesin istiyorum çok yani bencillik mi yapıyorum bilmiyorum ama,kız olduğu için belkide eşimde kızına baktıkça aşık oduğu kadını görsün sitiyorum galiba, dün akşamda söyledim zaten eşime'' bu hamilelik döneminde daha bi aşık odum oldum gibi sana, bakmaya doyamıyorum ondan sana benzedi galiba kızım,aynayla dolaşcam hep kendime bakcam artık'' diye

çok güzeller canım kayınvalidenin de ellerine sağlık:))
kuzucuğunu güzel günlerde büyüt inşallah

walla benmde hep istediğim birseydir cocuklarımız oldugundada oyun oynarlar beraber ne güzel olur baby showerler yaparız sırayla birbirmize bence h.sonları güzel havalarda kapalı alanlarda bir bulusma belki ayarlanabilir gibi :)

masallah canım walla baya bi hamaratmısın sen benim ev 1 haftadır temizlenmiyo ütüler aldı basını gidiyo allahtan annemle esim yardımcı oluyorlar.Bulusmaya gelince yukarıdada yazdıgım gibi havalar birara düzelirse bişiler yaparız inş.

hepsi cok ama cok güzell bayıldım güle güle eskitin inş. canım senden kıskandım bende aldıklarımı bi ekleyim sizlere birazdan :)

buluşalım mutlaka.belki yazdan önce havalar bazen güzel gidiyor ya.o zaman denk getirebiliiz.[/QUOTE]

olur canım nezmn derseniz ben hazırım burda görmezsem bile bana özelden msj atmayı unutmayınnn

Hosgeldin amargiciimm..yoklugun belliydi geldigin de belli oldu arkadasim:) suanda toplantidayim..yazdiklarinizi okudum keyfim yerine geldi:)
Ha bu arada biz seni her halinle kabul ederiz hem de cok severiz..uzulme..

Evet iyi ki birbirimiz için varız

Barbie bu çok iyiydi gerçekten

beğendin mi adriana cım çok sevindim

beni tanıyanlar bilirler benim akrostij şiirlerim çok meşhurdur. sana da yazarım barbieciiimmm bir akrostij hiç merak etme :)))

heyecanla bekliyorum bebeğimm

canım çok güzeller maşallah güle güle giysin miniğin güzel günlerde sağlıkla giysin :)

benim ayaklarda bi büyüme şişlik falan yok kızlar bende mi bi acayiplik var anlamadım zaten ayaklarım büyürse çok ama çok büyük bi sorun normalde 39 numara giyiyorum eyvahlar olsun!

ben de istanbuldayım çok isterdim bir araya gelmeyi ama br tek pazar günlerim var onda da eşim istemez yani git der bana belki ama benim içim rahat etmez başbaşa kaldığımız tek gün pazar

canım ben kullanmıyorum artık sutyen. Hamileikde kullanabileceğin destekli yarım atlet seklinde olan sutyenlerden var. B3en onlar kullanıyorum rahat oluyo atlet gıbı gıyıyorsun.

ben de geçenlerde lcw da rast geldim tesadüfi aldım 2 tane. Daha kullanmadım ama kullanmaya başlıcam benimkiler de eziyet halini almaya başladı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…