Benimle aynı kaderi yaşayan tatlı hamiş arkadaşlarım......benimde normalde ayak numaram 37 idi.hafta sonu artık dayanamayıp ayakkabıcıya attım kendimi.malum çalışıyorum mecburum ayakkabı almaya.neyse birtane bot beğendim, kıza önce 38 numara bakabilir miyim dedim,olmadı tabi 39 dedim o da olmadı.utana sıkıla 40 verir misin dedim.oda biraz kızdı bana ilk başta söyleseydiniz ya 40 numara bakacağınızı dedi,sonra daha dikkatli baktı hamile olduğumu farketti gülümsedi pardon dedi.şu an ayağımda 40 numara botlarım var ama sanırım birdahaki aya 42 alırım gibime geliyor
amargi,yanlız değilsin arkadaşım 40 numara ayaklarımla yanındayım senin
bu arada listeye beni de eklersen sevinirim.21/03/2014 erkek bebek ,2.bebeğim yaşım 34
Bence de bir organizasyon yapılabilir ama bu soğuk kış günlerinde olmaz ancak yaza olur artık, benim bi arkadaşım Aralık annesiydi 2011 de, onlar pek sıkı fıkı oldular, bazen telefonda konuşuyoruz napıyosun diyorum Aralık annesi var oturuyoruz diyor
amargi sende bir an kendimi gördüm :)))))))))) lütfen kendini kötü hissetme bak ev ekonomisine katkıda bulunup eşinle ayakkabıları değişik değişik giyebilirsiniz ne güzel masrafsız oldu :))))))) bir de şöyle bir durum var ki "Hatunun teki 46 numara ayağıyla krem rengi babet giymiş, mahalleli somun ekmeğe basıyo diye linç edicekti." sözüne istinaden sakın krem rengi babet giyme
sen madem bu itirafı yaptın ben de itiraf ediyorum o vakit. Benim de ayaklarım 39du ve tüm ayakkabılarım sıkmaya başladı. Evden çıkarken 39 eve girdiğimde 41 oluyor :)))
ben de geçen geçici bir süreliğine giyerim diye deichmann dan erkek reyonundan ayakkabı denedim 41 numara :))) ve şuan o ayakkabılar ayağımda. Satış temsilcisi erkek reyonundaki ayakkabıları denediğimde ters ters bakınca acitasyon yaparak hamile olduğumu ayaklarımın şiştiğini felan söyledim. acıyan gözlerle baktı bana :)))
az önce ben de markafoniden unisex bot aldım o da 41 numara:)))
yelkenli model fikri benimde cok hosuma gitti odasının konsepti denizci olacagı için cok güzel olur bulursan yada bulursam paylasalım canım :)
olsun canım bucada uzak sayılmaz aynı sehirde olmak bile yeter :)
izmirli ne cok arkadasımız varmıs cok ama cok sevindim daha önce 2012 yazın evlenecekler grubumuz vardı izmirli arkadaslarla hala daha görüsüyoruz cok güzel dostluklar edindik sizlerle de böyle bi organizasyon yapabilir bence siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :))
tam karsındayız canım bi vapurla atla gel sende :)
hamile yastıgına siddetle ihtiyacım var kac gecedir uykusuzum bana önerebileceginiz bi model var mı yada nasıl yapıcaksın canım fikir verirmisin banada ....
bunlar belki faydalı olabilir canım
fundaModa: HAMİLE YASTIĞI
Bebek emzirme yastığı nasil yapilir??? - Hanimefendi.com - Kadın sitesi
Merhaba kızlar,öncelikle Amargi'ye hoşgeldin demek istiyorum,gerçekten endişelenmiştik ve sen çok şükür tüm neşenle geri geldin önemli bi durum olmamasına çok sevindim.Dün bir de aklıma Alevela gelmişti bayadır o da yok diyecektim ki yazmış kendisine burdan güzel dileklerimi yolluyorum umarım onun için dönüm noktası olan konuda herşey yolunda gider.Bana gelince bugün çok uyuşuğum dalgınım ne biliyim açım, saçlarımın uçları kırık içinde gel gör ki kestirmek de istemiyorum zira toplayıp çıkmak kolayıma gidiyor tırnaklarım ojesiz ellerim kupkuru artan tüy popülasyonundan bahsetmek bile istemiyorum.Rondom ve ketılım bozuldu bu arada herkesin bişeyleri bozuluyormuş biz de garip bir elektrik mi vardır nedir elimizi neye atsak bozuyoruz herhalde.Kızım da zaten bi kaç gündür durgun çok az hissediyorum hareketlerini.Hava buz gibi insanın dışarı çıkası gelmiyor.Ve burdan bi arkadaşın önerisiyle bugün geriye doğru saymaya başlıyorum son 48 iş günüm bugün itibariyle.Ama ben de bi tuhafım bugün de işten ayrılacağımı düşününce sanki evde de sıkılıcakmışım gibi geldi neyse hayırlısı..Ama herşeye rağmen hamilelik güzel , annelik heyecanı süper ve bebeğime alışveriş yapmak paha biçilemez.Ve sizler de iyi ki varsınız burası benim bi parçam oldu içimi dökmek çok iyi geliyor.Gününüz güzel geçsin,havalar soğudu üşütmeyin sevgiler...öpüldünüz
eyvaahhhhben hamile kalmadan önce 40-41 giyiyorum yandım beeennn
üstelik boyumda kısa 1.65
Eki Görüntüle 883279 Eki Görüntüle 883293 Eki Görüntüle 883294 Eki Görüntüle 883295 Eki Görüntüle 883296 Eki Görüntüle 883298 Eki Görüntüle 883299 Eki Görüntüle 883300 Eki Görüntüle 883301 Eki Görüntüle 883304 Eki Görüntüle 883291 Eki Görüntüle 883290 Eki Görüntüle 883280 Eki Görüntüle 883281 Eki Görüntüle 883282 Eki Görüntüle 883283 Eki Görüntüle 883284 Eki Görüntüle 883285 Eki Görüntüle 883286 Eki Görüntüle 883287 Eki Görüntüle 883288 Eki Görüntüle 883305
örgüleri babaannemiz ördü.
kıyafetlerini ebebekten aldım mamas papastan indirimden aldım kuzulu kıyafetlerini de butikbebeden aldım
nevresim takımı tulumu havlusu yatak örtüsü sepeti english home dan. inşallah sağlıklı günlerde kullanmak nasip olurbu arada ordaki yastık fermuarlı açıldığında battaniye oluyor. bir kermesten almıştım 1 sene önce :)
amargi sende bir an kendimi gördüm :)))))))))) lütfen kendini kötü hissetme bak ev ekonomisine katkıda bulunup eşinle ayakkabıları değişik değişik giyebilirsiniz ne güzel masrafsız oldu :))))))) bir de şöyle bir durum var ki "Hatunun teki 46 numara ayağıyla krem rengi babet giymiş, mahalleli somun ekmeğe basıyo diye linç edicekti." sözüne istinaden sakın krem rengi babet giyme
sen madem bu itirafı yaptın ben de itiraf ediyorum o vakit. Benim de ayaklarım 39du ve tüm ayakkabılarım sıkmaya başladı. Evden çıkarken 39 eve girdiğimde 41 oluyor :)))
ben de geçen geçici bir süreliğine giyerim diye deichmann dan erkek reyonundan ayakkabı denedim 41 numara :))) ve şuan o ayakkabılar ayağımda. Satış temsilcisi erkek reyonundaki ayakkabıları denediğimde ters ters bakınca acitasyon yaparak hamile olduğumu ayaklarımın şiştiğini felan söyledim. acıyan gözlerle baktı bana :)))
schaga sağol canım valla aynı durumlar hemen hemen artık havadan mı hamilelikle alakalı dönemsel bişey mi kestiremedim.Ama buraya içimi dökünce rahatladım biraz zaten.Codulu çok sağol kuzummmm ben de seni öpüyorum :) Duşla alakalı bi sıkıntı yok onu aldım da bugün sabahtan işyerinde çok yoruldum ondan çöktüm kaldım heralde . Bi de allaaam sütyen takmak benim için eziyet halini aldı çıkartıp atasım var o kadar rahatsız ediyo ki anlatamam yahuuuuu
Eki Görüntüle 883279 Eki Görüntüle 883293 Eki Görüntüle 883294 Eki Görüntüle 883295 Eki Görüntüle 883296 Eki Görüntüle 883298 Eki Görüntüle 883299 Eki Görüntüle 883300 Eki Görüntüle 883301 Eki Görüntüle 883304 Eki Görüntüle 883291 Eki Görüntüle 883290 Eki Görüntüle 883280 Eki Görüntüle 883281 Eki Görüntüle 883282 Eki Görüntüle 883283 Eki Görüntüle 883284 Eki Görüntüle 883285 Eki Görüntüle 883286 Eki Görüntüle 883287 Eki Görüntüle 883288 Eki Görüntüle 883305
kıyafetlerini ebebekten aldım mamas papastan indirimden aldım kuzulu kıyafetlerini de butikbebeden aldım
nevresim takımı tulumu havlusu yatak örtüsü sepeti english home dan. inşallah sağlıklı günlerde kullanmak nasip olurbu arada ordaki yastık fermuarlı açıldığında battaniye oluyor. bir kermesten almıştım 1 sene önce :)
Evet iyi ki birbirimiz için varız
Barbie bu çok iyiydi gerçekten
ben de 1,65'im. Hiç üzülme. birlikte üzülelim...
bu arada listeye eklendin...
Bence de bir organizasyon yapılabilir ama bu soğuk kış günlerinde olmaz ancak yaza olur artık, benim bi arkadaşım Aralık annesiydi 2011 de, onlar pek sıkı fıkı oldular, bazen telefonda konuşuyoruz napıyosun diyorum Aralık annesi var oturuyoruz diyor
Slm kizlar izmir e kis geldi ama ben 2 gundur cok hamaratim elektrikli supurge paspas toz falan aldim simdi de kac gundur salonda bekleyen camasirlarimizi katliyorum:)))))) gunlerdir cok himbildim neyseyi toparlandim yarin doktor kontrolumuz var cok hecanliyim cok ozledim kizimi:)kizlar telefondan yaziyorum alintilayamadim balkaymak arkadasimiza katiliyorum havalar sogudu ancak yaza gorusebiliriz zaten montlarimizin kabanlarimizin onu kapanmiyor:)))))) bebislerimiz usumesin ben simdilik montun kabanin ustune polar panco takiyorum idare ediyorum suan ama sonrasi icin panco kaban almak lagzim.bu arada hosgeldin amargi:)
arkadaşlar hakkımdaki gizli gerçeği sizlere açıklamak istiyorum. normalde ayak numaram 38.5 idi. Dolayısıyla buçuklu olduğundan ninewest ve hotiçe muhtaç biriydim. İki ay önce kendime ucuz oluyor ben de gebelikte giyeceğim diye deichmanndan 40 numara bot aldım. bir de internetten geçen hafta siyah 40 numara bir bot daha aldım. şimdi gelelim konuya: bu botların ikisi de son bir haftadır yanlardan sıkıyor. hadi ayağım 41 oldu diyelim. bebişin doğmasına iki buçuk ay var. benim ayak en iyi optimistik ihtimalle 42 olacaktır. beni hala sever misiniz? forumda ister misiniz??? bebek doğdu diyelim, nereden baksanız ayağım küçülse küçülse 2 numara küçülür. o da kötü. Peki ya şimdi??? ya ayağım 42-43 falan olursa????
Kızlar en iyisi mi bana ihtiyacınız olursa Beyoğlu'nun arla sokaklarında travestiler ve transseksüeller için ayakkabı imalathaneleri var, orada beni bulabilirsiniz....
amargiii korkuttun vallahi bizi ama sağsalim geldin ya çok şükür :)
buluşalım mutlaka.belki yazdan önce havalar bazen güzel gidiyor ya.o zaman denk getirebiliiz.
Evet iyi ki birbirimiz için varız
Barbie bu çok iyiydi gerçekten
beni tanıyanlar bilirler benim akrostij şiirlerim çok meşhurdur. sana da yazarım barbieciiimmm bir akrostij hiç merak etme :)))
kesinlikle.
Hatta buradan duyurulur istanbulda olan arkadaşlar,
10 gün sonra Anadolu yakasındaki fuarda buluşabiliriz. anne bebek fuarı yapan oralara bir iki kafe koymayı da akıl eder herhalde.. çay içeriz, kahve içeriz. eşler de genelde asosyal olduklarından biz kikiri kikiri gülerken onlar da ellerini kollarını nereye koyacaklarını bilemezler. eğlenceli olur...
canım ben kullanmıyorum artık sutyen. Hamileikde kullanabileceğin destekli yarım atlet seklinde olan sutyenlerden var. B3en onlar kullanıyorum rahat oluyo atlet gıbı gıyıyorsun.
yelkenli model fikri benimde cok hosuma gitti odasının konsepti denizci olacagı için cok güzel olur bulursan yada bulursam paylasalım canım :)
olsun canım bucada uzak sayılmaz aynı sehirde olmak bile yeter :)
izmirli ne cok arkadasımız varmıs cok ama cok sevindim daha önce 2012 yazın evlenecekler grubumuz vardı izmirli arkadaslarla hala daha görüsüyoruz cok güzel dostluklar edindik sizlerle de böyle bi organizasyon yapabilir bence siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :))
tam karsındayız canım bi vapurla atla gel sende :)
hamile yastıgına siddetle ihtiyacım var kac gecedir uykusuzum bana önerebileceginiz bi model var mı yada nasıl yapıcaksın canım fikir verirmisin banada ....
bunlar belki faydalı olabilir canım
fundaModa: HAMİLE YASTIĞI
Bebek emzirme yastığı nasil yapilir??? - Hanimefendi.com - Kadın sitesi
cok sagol canım hemen inceleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?