bu kocişlerin hepsi aynı ozaman canım :)
bizde cumartesi gördük bebişimizi tutturdu aynı bana benziyor diyor :) tabi dedim ama annesine de benziyor birazcık :)
bizde cumartesi gördük bebişimizi tutturdu aynı bana benziyor diyor :) tabi dedim ama annesine de benziyor birazcık :)
amargiiii hos geldın canımm..
yahu ne adamları adamlar varken rahat tahat konusulurmu atın adamları kenara:)
eee ne zaman bulusuyoruz
Eki Görüntüle 883279 Eki Görüntüle 883293 Eki Görüntüle 883294 Eki Görüntüle 883295 Eki Görüntüle 883296 Eki Görüntüle 883298 Eki Görüntüle 883299 Eki Görüntüle 883300 Eki Görüntüle 883301 Eki Görüntüle 883304 Eki Görüntüle 883291 Eki Görüntüle 883290 Eki Görüntüle 883280 Eki Görüntüle 883281 Eki Görüntüle 883282 Eki Görüntüle 883283 Eki Görüntüle 883284 Eki Görüntüle 883285 Eki Görüntüle 883286 Eki Görüntüle 883287 Eki Görüntüle 883288 Eki Görüntüle 883305
örgüleri babaannemiz ördü.
kıyafetlerini ebebekten aldım mamas papastan indirimden aldım kuzulu kıyafetlerini de butikbebeden aldım
nevresim takımı tulumu havlusu yatak örtüsü sepeti english home dan. inşallah sağlıklı günlerde kullanmak nasip olurbu arada ordaki yastık fermuarlı açıldığında battaniye oluyor. bir kermesten almıştım 1 sene önce :)
Aslında babaya benzemesi eşime moral verdi. Eşim askerde benim ve beni acayip derecede kıskanıyor her halini görebiliyorsun oğlumuzun diyor. Daha oğlunu bir kere bile göremedi sırf erken gelebilmek için izinde kullanmak istemiyor. Çok üzülüyorum ama oğlan ona benzeyince güzel gülücükler saçtı canım kocacığım
amargiiii hos geldın canımm..
yahu ne adamları adamlar varken rahat tahat konusulurmu atın adamları kenara:)
eee ne zaman bulusuyoruz
Aaaaaakıyamam canım....
Tez zamanda Hayırlısıyla kavuştursun rabbim sizleri.....
arkadaşlar hakkımdaki gizli gerçeği sizlere açıklamak istiyorum. normalde ayak numaram 38.5 idi. Dolayısıyla buçuklu olduğundan ninewest ve hotiçe muhtaç biriydim. İki ay önce kendime ucuz oluyor ben de gebelikte giyeceğim diye deichmanndan 40 numara bot aldım. bir de internetten geçen hafta siyah 40 numara bir bot daha aldım. şimdi gelelim konuya: bu botların ikisi de son bir haftadır yanlardan sıkıyor. hadi ayağım 41 oldu diyelim. bebişin doğmasına iki buçuk ay var. benim ayak en iyi optimistik ihtimalle 42 olacaktır. beni hala sever misiniz? forumda ister misiniz??? bebek doğdu diyelim, nereden baksanız ayağım küçülse küçülse 2 numara küçülür. o da kötü. Peki ya şimdi??? ya ayağım 42-43 falan olursa????
Kızlar en iyisi mi bana ihtiyacınız olursa Beyoğlu'nun arla sokaklarında travestiler ve transseksüeller için ayakkabı imalathaneleri var, orada beni bulabilirsiniz....
Eki Görüntüle 883279 Eki Görüntüle 883293 Eki Görüntüle 883294 Eki Görüntüle 883295 Eki Görüntüle 883296 Eki Görüntüle 883298 Eki Görüntüle 883299 Eki Görüntüle 883300 Eki Görüntüle 883301 Eki Görüntüle 883304 Eki Görüntüle 883291 Eki Görüntüle 883290 Eki Görüntüle 883280 Eki Görüntüle 883281 Eki Görüntüle 883282 Eki Görüntüle 883283 Eki Görüntüle 883284 Eki Görüntüle 883285 Eki Görüntüle 883286 Eki Görüntüle 883287 Eki Görüntüle 883288 Eki Görüntüle 883305
örgüleri babaannemiz ördü.
kıyafetlerini ebebekten aldım mamas papastan indirimden aldım kuzulu kıyafetlerini de butikbebeden aldım
nevresim takımı tulumu havlusu yatak örtüsü sepeti english home dan. inşallah sağlıklı günlerde kullanmak nasip olurbu arada ordaki yastık fermuarlı açıldığında battaniye oluyor. bir kermesten almıştım 1 sene önce :)
bence de yaaa eşlerin ne işi var.Onlar bizi bıraksınlar sonra da gelir alırlar :))
şaka bir yana da benim sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntım yok. Heryere gelebilirim öncelik riskli gebelik yaşayan arkadaşlarımız. Onlar belirlesin nerde buluşulacağını. Ama bence buluşalım en kısa zamanda :)))
Arkadaslar bu arada gecenlerde subat annelerinden birinin erken dogum yaptigini gorunce iyice panikledim gerekli olan seyleri cikarttim yikayip utuleyip hastane cantami hazirlayayim diyorum da internetteki listeye gore normal cantaya sigmayacak gibi valiz goturmem gerekecek :))))))
Siz ne zaman hazirlamayi dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?