2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bu kocişlerin hepsi aynı ozaman canım :)
bizde cumartesi gördük bebişimizi tutturdu aynı bana benziyor diyor :) tabi dedim ama annesine de benziyor birazcık :)

Aslında babaya benzemesi eşime moral verdi. Eşim askerde benim ve beni acayip derecede kıskanıyor her halini görebiliyorsun oğlumuzun diyor. Daha oğlunu bir kere bile göremedi sırf erken gelebilmek için izinde kullanmak istemiyor. Çok üzülüyorum ama oğlan ona benzeyince güzel gülücükler saçtı canım kocacığım

Kızlar bebişlerimize müzik dinletme kitap okuma gibi etkinliklerimizin yanı sıra ben uzun süredir günlük esmaül hüsna ve yasin dinliyorum yada okuyorum hem bize hem bebeğimize çok faydalı olacaktır,evlatlarımızın manevi gelişimini güzel yönde etkiliyecektir..
dinlemek dinletmek isterseniz kızımla dinlediğimiz esmaül hüsna
Ya Allah (Esma-ül Hüsna) - Mehmet Emin Ay - YouTube

bizde cumartesi gördük bebişimizi tutturdu aynı bana benziyor diyor :) tabi dedim ama annesine de benziyor birazcık :)

Aslında babaya benzemesi eşime moral verdi. Eşim askerde benim ve beni acayip derecede kıskanıyor her halini görebiliyorsun oğlumuzun diyor. Daha oğlunu bir kere bile göremedi sırf erken gelebilmek için izinde kullanmak istemiyor. Çok üzülüyorum ama oğlan ona benzeyince güzel gülücükler saçtı canım kocacığım

amargiiii hos geldın canımm..
yahu ne adamları adamlar varken rahat tahat konusulurmu atın adamları kenara:)

eee ne zaman bulusuyoruz

bence de yaaa eşlerin ne işi var.Onlar bizi bıraksınlar sonra da gelir alırlar :))
şaka bir yana da benim sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntım yok. Heryere gelebilirim öncelik riskli gebelik yaşayan arkadaşlarımız. Onlar belirlesin nerde buluşulacağını. Ama bence buluşalım en kısa zamanda :)))

maşallah canım hepsi de birbirinden güzel güle güle giysin bebişin

Aaaaaakıyamam canım....
Tez zamanda Hayırlısıyla kavuştursun rabbim sizleri.....

amargiiii hos geldın canımm..
yahu ne adamları adamlar varken rahat tahat konusulurmu atın adamları kenara:)

eee ne zaman bulusuyoruz

bence de yaaa eşlerin ne işi var.Onlar bizi bıraksınlar sonra da gelir alırlar :))
şaka bir yana da benim sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntım yok. Heryere gelebilirim öncelik riskli gebelik yaşayan arkadaşlarımız. Onlar belirlesin nerde buluşulacağını. Ama bence buluşalım en kısa zamanda :)))

aman allahım çok üzgünüm aynı mesajı çok fazla göndermişim İnternet hızı yavaşladı o yüzden gitmedi sandım

Amargi beyoglunun arka sokaklarina giderken beni de cagir :)) boyum 1.75 nerdeyse kendimi bildim bileli 40 numara giyiyorum :)) benim universite yillarimdan kalma Ugg botlarim var bi turlu eskimedi iyi ki de eskimemis ayaklarimdan hic cikarmiyorum hem rahat hem sicak :))

Canim saglikla guzel gunlerde kullan insallah nevresim takimi ve havlumuz ayni :)) ben de english homedan almistim

nayırrr nolamazzzz bizsiz olmazzzzzzzzzz

şaka şaka siz buluşun böyle resimleri falan da paylaşın bizde görelim sizleri olmaz mı ?

biz uzaktakiler izleriz sizi uzaktan

Arkadaslar bu arada gecenlerde subat annelerinden birinin erken dogum yaptigini gorunce iyice panikledim gerekli olan seyleri cikarttim yikayip utuleyip hastane cantami hazirlayayim diyorum da internetteki listeye gore normal cantaya sigmayacak gibi valiz goturmem gerekecek :))))))
Siz ne zaman hazirlamayi dusunuyorsunuz?

eşim ne kadar da acele ediyorsun dese de ben de ocak ortasına kadar herşeyini bitirmek istiyorum. Aynı korku bende de var çünkü. Çok şükür herşey yolunda gidiyor ama hiç belli olmaz 7. ayda gelmek isterse herşeyi hazır olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…