Eki Görüntüle 883279 Eki Görüntüle 883293 Eki Görüntüle 883294 Eki Görüntüle 883295 Eki Görüntüle 883296 Eki Görüntüle 883298 Eki Görüntüle 883299 Eki Görüntüle 883300 Eki Görüntüle 883301 Eki Görüntüle 883304 Eki Görüntüle 883291 Eki Görüntüle 883290 Eki Görüntüle 883280 Eki Görüntüle 883281 Eki Görüntüle 883282 Eki Görüntüle 883283 Eki Görüntüle 883284 Eki Görüntüle 883285 Eki Görüntüle 883286 Eki Görüntüle 883287 Eki Görüntüle 883288 Eki Görüntüle 883305
örgüleri babaannemiz ördü.
kıyafetlerini ebebekten aldım mamas papastan indirimden aldım kuzulu kıyafetlerini de butikbebeden aldım
nevresim takımı tulumu havlusu yatak örtüsü sepeti english home dan. inşallah sağlıklı günlerde kullanmak nasip olurbu arada ordaki yastık fermuarlı açıldığında battaniye oluyor. bir kermesten almıştım 1 sene önce :)
nevresim takımına gerek yok ben yapmadım büyük yatak olunca alırsıngünaydın dünyanın en güzel ve en özel kadınları
bugün izmir acayip soğuk ve kabanımın iki düğmesi kapanıyor sadece.sizler ne yaptınız kaban mı aldınız?been pançoyla idare edeyim diyorum bakalım daha onuda almış değilim
anneannesi ali dedeye -annem böyleseviyor oğluşumu- yorgan yastık döşek yapmış.bugünde gidip yüz diktirecekmiş.fermarlı diktireceğim diyor.yya kızlar peki beşiğe yatak örtüsü almaya gerek varmı
park beşik alacağım için annem döşekte yapttı kışın üşür diyor
babamda diyormuş kalın yap üşümesin
ah insanın kendi annesi babası gibisi yok
ya eşimede dün dedim bak yine anneannesi sevmese hazırlanmasa benim çocuğuma kimsenin bişey yaptığı yok diye
eltimde yapıyor sağolsunda hacıaannemde bir gayret yok ya güya cinsiyeti belli olduğunda battaniye yapacaktı
vallahi zoruma gidiyor arkadaşlar
neyse şu kaban ve örtü konusunda fikir alışverişine ihtiyacım var
sahi bu arada bu gece rüyamda o kadar çok kurbağa gördüm ki kalkıp uyuyorum tekrar görüyorum düşünün üstümde soğukluğunu bile hissettim
hayırolur inşaallah?
neyseki iyisinnn çok merak ettimmm seniiiikızlar herşey bizim siteye fiber kablo döşenmesiyle başladı. Ben de hemen süperonline ağa geçmeye karar verdim. Orayı yaparken zincirleme evdeki birkaç şey bozuldu, telefonumu küvete düşürdüm. vs. Kısa bir süre için şu yaşamakta olduğum hayat kk forumu özleyeyim diye benim yaşam koşullarımı 1929 bunalımı zamanlarına indirdi. Neyse, şimdi düzeldi. Ben de geldim, hem de sizleri pek bir özleyerek geldim...
ilk hamileliğimde 38 olan ayaklarım 43 numara olmuştu eşimin terlikleriiyle dolaşıyordum hehehehe yaza denk geldi son zamanlar fenaydım ayağıma dokunuyordum üstü çukur oluyordu öyle kalıyordu ödem olmuştu son zamanlardaarkadaşlar hakkımdaki gizli gerçeği sizlere açıklamak istiyorum. normalde ayak numaram 38.5 idi. Dolayısıyla buçuklu olduğundan ninewest ve hotiçe muhtaç biriydim. İki ay önce kendime ucuz oluyor ben de gebelikte giyeceğim diye deichmanndan 40 numara bot aldım. bir de internetten geçen hafta siyah 40 numara bir bot daha aldım. şimdi gelelim konuya: bu botların ikisi de son bir haftadır yanlardan sıkıyor. hadi ayağım 41 oldu diyelim. bebişin doğmasına iki buçuk ay var. benim ayak en iyi optimistik ihtimalle 42 olacaktır. beni hala sever misiniz? forumda ister misiniz??? bebek doğdu diyelim, nereden baksanız ayağım küçülse küçülse 2 numara küçülür. o da kötü. Peki ya şimdi??? ya ayağım 42-43 falan olursa????
Kızlar en iyisi mi bana ihtiyacınız olursa Beyoğlu'nun arla sokaklarında travestiler ve transseksüeller için ayakkabı imalathaneleri var, orada beni bulabilirsiniz....
Eki Görüntüle 883279 Eki Görüntüle 883293 Eki Görüntüle 883294 Eki Görüntüle 883295 Eki Görüntüle 883296 Eki Görüntüle 883298 Eki Görüntüle 883299 Eki Görüntüle 883300 Eki Görüntüle 883301 Eki Görüntüle 883304 Eki Görüntüle 883291 Eki Görüntüle 883290 Eki Görüntüle 883280 Eki Görüntüle 883281 Eki Görüntüle 883282 Eki Görüntüle 883283 Eki Görüntüle 883284 Eki Görüntüle 883285 Eki Görüntüle 883286 Eki Görüntüle 883287 Eki Görüntüle 883288 Eki Görüntüle 883305
örgüleri babaannemiz ördü.
kıyafetlerini ebebekten aldım mamas papastan indirimden aldım kuzulu kıyafetlerini de butikbebeden aldım
nevresim takımı tulumu havlusu yatak örtüsü sepeti english home dan. inşallah sağlıklı günlerde kullanmak nasip olurbu arada ordaki yastık fermuarlı açıldığında battaniye oluyor. bir kermesten almıştım 1 sene önce :)
Yine en iyisi kibar bi şekilde söylemen sanırım, zaten zor uyuduğunu yaşadığın zorlukları güzel güzel anlat.. Bunun üzerine devam edecek değiller heralde :)
göbişdaşlarım bugun bişey öğrendim. Hamilelikde gunde 20 dk bebeğimze masal okursak daha uysal ve daha zihinsel olrak daha cabuk gelişen bebeişlerimiz olurmus. Ben muzık dinletiyordumda birde bunu deneyeceğim.
güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .......
bugün itiraf günü mü hepimiz birşeyleri itiraf ediyoruz
Sağlıklı güzel günlerde kullanın. Ben özellikle o işlemeli battaniyeye bayıldım. Babanneciğin ellerine sağlık.
canım ben de eşime benzesin istiyorum ama azıcık da bana benzesin dimi ama o kadar sıkıntı çekiyoruz hakkımız :)kızlar bişi dicem, hani geçende bahsetmiştim ayrıntılıda kızımızı babasına benzettik diye, eşimde acayip heveslenmişti, kocama çok aşığım aslında çocuğuma baktıkça aşık olduğum adamı görmek çok güzel birşey olur eminim ama ben kızım bana benzesin istiyorum çokyani bencillik mi yapıyorum bilmiyorum ama,kız olduğu için belkide eşimde kızına baktıkça aşık oduğu kadını görsün sitiyorum galiba, dün akşamda söyledim zaten eşime'' bu hamilelik döneminde daha bi aşık odum oldum gibi sana, bakmaya doyamıyorum ondan sana benzedi galiba kızım,aynayla dolaşcam hep kendime bakcam artık'' diye
çok güzeller canım kayınvalidenin de ellerine sağlık:))
kuzucuğunu güzel günlerde büyüt inşallah
walla benmde hep istediğim birseydir cocuklarımız oldugundada oyun oynarlar beraber ne güzel olur baby showerler yaparız sırayla birbirmize bence h.sonları güzel havalarda kapalı alanlarda bir bulusma belki ayarlanabilir gibi :)
masallah canım walla baya bi hamaratmısın sen benim ev 1 haftadır temizlenmiyo ütüler aldı basını gidiyo allahtan annemle esim yardımcı oluyorlar.Bulusmaya gelince yukarıdada yazdıgım gibi havalar birara düzelirse bişiler yaparız inş.
hepsi cok ama cok güzell bayıldım güle güle eskitin inş. canım senden kıskandım bende aldıklarımı bi ekleyim sizlere birazdan :)
buluşalım mutlaka.belki yazdan önce havalar bazen güzel gidiyor ya.o zaman denk getirebiliiz.
beğendin mi adriana cım çok sevindim
heyecanla bekliyorum bebeğimm
canım çok güzeller maşallah güle güle giysin miniğin güzel günlerde sağlıkla giysin :)
benim ayaklarda bi büyüme şişlik falan yok kızlar bende mi bi acayiplik var anlamadımzaten ayaklarım büyürse çok ama çok büyük bi sorun normalde 39 numara giyiyorum eyvahlar olsun!
ben de istanbuldayım çok isterdim bir araya gelmeyi ama br tek pazar günlerim var onda da eşim istemez yani git der bana belki ama benim içim rahat etmez başbaşa kaldığımız tek gün pazar
hepsi çok güseeelleerr canım iyi günlerde kullanın inşallah...
evet canım kıyafet alışverişini bitirmedik daha bunlar netten siparişlerim :) ankarada pembe prenses diye bir yer varmş onur çarşısında nasipse kalanları ordan alıcam çorap patik eldiven şapka mendil bir de bolca patikli ve patiksiz alt almayı düşünüyorum haftaya ctesi kontrolüm var ankarada ordan alıcam inşallahnevresim takımına gerek yok ben yapmadım büyük yatak olunca alırsın
kaban ben kabanımı kapatamıyorum montum var o kapanıyor bakalım ne kadar gidecek
neyseki iyisinnn çok merak ettimmm seniiii
ilk hamileliğimde 38 olan ayaklarım 43 numara olmuştu eşimin terlikleriiyle dolaşıyordum hehehehe yaza denk geldi son zamanlar fenaydım ayağıma dokunuyordum üstü çukur oluyordu öyle kalıyordu ödem olmuştu son zamanlarda
şimdi hala ayakkabılarımı giyiyyorum spor ayakkabılarımı kullanıyorum ama çizmelerimi kullanamıyorum giyince ayağım ağırıyor
benim saçlar balyajlı dipler siyah beyaz ortalar sarımtırak uçlar sarı uçuş uçuş ve bakımsız toplayıp gidiyorum okula tırnaklar ojesiz aylardır dert değil geçici biliyorum oğlum da da öyleydim onda saçlarım faciaydı sapsarıydı sonra dipler siyah beyaz gerisi sarı rengarenk olmmuştu hahahah
güle güle giysin paşammm
alt zıbın almanı tavsiye ederim patikli olnlar kullanışlı oluyor
yelkenli model fikri benimde cok hosuma gitti odasının konsepti denizci olacagı için cok güzel olur bulursan yada bulursam paylasalım canım :)
olsun canım bucada uzak sayılmaz aynı sehirde olmak bile yeter :)
izmirli ne cok arkadasımız varmıs cok ama cok sevindim daha önce 2012 yazın evlenecekler grubumuz vardı izmirli arkadaslarla hala daha görüsüyoruz cok güzel dostluklar edindik sizlerle de böyle bi organizasyon yapabilir bence siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :))
tam karsındayız canım bi vapurla atla gel sende :)
hamile yastıgına siddetle ihtiyacım var kac gecedir uykusuzum bana önerebileceginiz bi model var mı yada nasıl yapıcaksın canım fikir verirmisin banada ....
izmirlilerr hosgeldiniz hepinizzz
amargicim öncelikle hosgeldin gözlerimiz yollarda kaldı birdaha özletme kendini bukadarayrıca benim sadece cinsiyet yanlıs yazıyor erkek olarak düzeltirsen cok sevinirim canım
Tatlim bn de ntten bktim nasil ypilcgini l biciminde kasiyorsun faln cok koly bnde kumas bulunca ypicm hmn
kesinlikle.
Hatta buradan duyurulur istanbulda olan arkadaşlar,
10 gün sonra Anadolu yakasındaki fuarda buluşabiliriz. anne bebek fuarı yapan oralara bir iki kafe koymayı da akıl eder herhalde.. çay içeriz, kahve içeriz. eşler de genelde asosyal olduklarından biz kikiri kikiri gülerken onlar da ellerini kollarını nereye koyacaklarını bilemezler. eğlenceli olur...
Bu yataktan yapttriyorum ben) esim yapicak
Dün gördüm oğlumu babasının kopyası azcık üzüldüm ama sonradan dedim oğluşum babası gibi yakışıklı olcak sevdiğim adamı sürekli gözümün önünde tutacam daha ne isterim
bu kocişlerin hepsi aynı ozaman canım :)
bizde cumartesi gördük bebişimizi tutturdu aynı bana benziyor diyor :) tabi dedim ama annesine de benziyor birazcık :)
Yatak çok güzel ama sanki biraz tehlikeli gibi geldi özellikle benim gibi hareketli yatan bir anneysen ya ayağını filan sallayıp çocuğa vurursan off saçmalıyorum biliyorum ama böyle şeyler düşünmeyi huy ettim bu haftalarda kendime :44:
bu kocişlerin hepsi aynı ozaman canım :)
bizde cumartesi gördük bebişimizi tutturdu aynı bana benziyor diyor :) tabi dedim ama annesine de benziyor birazcık :)
Yatak çok güzel ama sanki biraz tehlikeli gibi geldi özellikle benim gibi hareketli yatan bir anneysen ya ayağını filan sallayıp çocuğa vurursan off saçmalıyorum biliyorum ama böyle şeyler düşünmeyi huy ettim bu haftalarda kendime :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?