2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hepsi çok güseeelleerr canım iyi günlerde kullanın inşallah...

nevresim takımına gerek yok ben yapmadım büyük yatak olunca alırsın
kaban ben kabanımı kapatamıyorum montum var o kapanıyor bakalım ne kadar gidecek

neyseki iyisinnn çok merak ettimmm seniiii
ilk hamileliğimde 38 olan ayaklarım 43 numara olmuştu eşimin terlikleriiyle dolaşıyordum hehehehe yaza denk geldi son zamanlar fenaydım ayağıma dokunuyordum üstü çukur oluyordu öyle kalıyordu ödem olmuştu son zamanlarda
şimdi hala ayakkabılarımı giyiyyorum spor ayakkabılarımı kullanıyorum ama çizmelerimi kullanamıyorum giyince ayağım ağırıyor
benim saçlar balyajlı dipler siyah beyaz ortalar sarımtırak uçlar sarı uçuş uçuş ve bakımsız toplayıp gidiyorum okula tırnaklar ojesiz aylardır dert değil geçici biliyorum oğlum da da öyleydim onda saçlarım faciaydı sapsarıydı sonra dipler siyah beyaz gerisi sarı rengarenk olmmuştu hahahah

güle güle giysin paşammm
alt zıbın almanı tavsiye ederim patikli olnlar kullanışlı oluyor

Yine en iyisi kibar bi şekilde söylemen sanırım, zaten zor uyuduğunu yaşadığın zorlukları güzel güzel anlat.. Bunun üzerine devam edecek değiller heralde :)

anlamadığım sesten rahatsız olabilceğimizi hiiç mi düşünmediler acaba :44:

göbişdaşlarım bugun bişey öğrendim. Hamilelikde gunde 20 dk bebeğimze masal okursak daha uysal ve daha zihinsel olrak daha cabuk gelişen bebeişlerimiz olurmus. Ben muzık dinletiyordumda birde bunu deneyeceğim.

ooooo benım oglan ozaman ustun zeka hahahah:) ablasına hergun en az 1 saat kıtap okuyorum heralde oda duyuyordur:)

güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .......

bugün itiraf günü mü hepimiz birşeyleri itiraf ediyoruz

Sağlıklı güzel günlerde kullanın. Ben özellikle o işlemeli battaniyeye bayıldım. Babanneciğin ellerine sağlık.

canım ben de eşime benzesin istiyorum ama azıcık da bana benzesin dimi ama o kadar sıkıntı çekiyoruz hakkımız :)
çok güzeller canım kayınvalidenin de ellerine sağlık:))
kuzucuğunu güzel günlerde büyüt inşallah

olur canım nezmn derseniz ben hazırım burda görmezsem bile bana özelden msj atmayı unutmayınnn[/QUOTE]

hepsi çok güseeelleerr canım iyi günlerde kullanın inşallah...

kızlar hepinize çok teşekkürler heyecanımı paylaştınız daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun.

göğüslerim çok büyümedi eski sityenlerim hala oluyor oğlum da da büyümedi

kızlar bu arada int ilkimtoys diye bir yer toptancı fiyatlar çok uygun çok güzel şeyler var

kızzlaaarr bunlarda sizin için belki fikir olur :) ben bayıııldıımmmm hepsine....

Dün gördüm oğlumu babasının kopyası azcık üzüldüm ama sonradan dedim oğluşum babası gibi yakışıklı olcak sevdiğim adamı sürekli gözümün önünde tutacam daha ne isterim

evet canım kıyafet alışverişini bitirmedik daha bunlar netten siparişlerim :) ankarada pembe prenses diye bir yer varmş onur çarşısında nasipse kalanları ordan alıcam çorap patik eldiven şapka mendil bir de bolca patikli ve patiksiz alt almayı düşünüyorum haftaya ctesi kontrolüm var ankarada ordan alıcam inşallah

amargiiii hos geldın canımm..
yahu ne adamları adamlar varken rahat tahat konusulurmu atın adamları kenara:)

eee ne zaman bulusuyoruz

Bu yataktan yapttriyorum ben ) esim yapicak

Yatak çok güzel ama sanki biraz tehlikeli gibi geldi özellikle benim gibi hareketli yatan bir anneysen ya ayağını filan sallayıp çocuğa vurursan off saçmalıyorum biliyorum ama böyle şeyler düşünmeyi huy ettim bu haftalarda kendime :44:

Dün gördüm oğlumu babasının kopyası azcık üzüldüm ama sonradan dedim oğluşum babası gibi yakışıklı olcak sevdiğim adamı sürekli gözümün önünde tutacam daha ne isterim

bu kocişlerin hepsi aynı ozaman canım :)
bizde cumartesi gördük bebişimizi tutturdu aynı bana benziyor diyor :) tabi dedim ama annesine de benziyor birazcık :)

bizde cumartesi gördük bebişimizi tutturdu aynı bana benziyor diyor :) tabi dedim ama annesine de benziyor birazcık :)

Aslında babaya benzemesi eşime moral verdi. Eşim askerde benim ve beni acayip derecede kıskanıyor her halini görebiliyorsun oğlumuzun diyor. Daha oğlunu bir kere bile göremedi sırf erken gelebilmek için izinde kullanmak istemiyor. Çok üzülüyorum ama oğlan ona benzeyince güzel gülücükler saçtı canım kocacığım

tatlım çok güldürdün beni :)
ama o yatağın bağlantı yerleride vardır mutlaka yani bişi olmaz bence rahat ol :)

Aslında babaya benzemesi eşime moral verdi. Eşim askerde benim ve beni acayip derecede kıskanıyor her halini görebiliyorsun oğlumuzun diyor. Daha oğlunu bir kere bile göremedi sırf erken gelebilmek için izinde kullanmak istemiyor. Çok üzülüyorum ama oğlan ona benzeyince güzel gülücükler saçtı canım kocacığım

tatlım çok güldürdün beni :)
ama o yatağın bağlantı yerleride vardır mutlaka yani bişi olmaz bence rahat ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…