2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bunlarda benim bebişime aldıklarım :))
Eki Görüntüle 883397 Eki Görüntüle 883401

Genelde markafoni,butik bebeden ve yurtdısı sitelerinden aldım kıyafetlerini,uyku setini gitti gidiyordan,bebek arabasını izmirde magazadan aldım daha resmini cekmediğim bikac kıyafeti daha var onlarıda bir ara eklerim sormak istediğiniz birsey olursa seve seve yardımcı olurum

tatlım çok güldürdün beni :)
ama o yatağın bağlantı yerleride vardır mutlaka yani bişi olmaz bence rahat ol :)

Panik bir anne olacağım sanırım Elimde değil çok fazla düşünüyorum.

Bende sanırım ocak ayında herşeyi olmasa da hastane çantamızı hazır ve nazır şekilde beklemeye alıcam gibi...

bende aynı sekilde düşünüyorum canım cevremdeki herkes erken desede bana görede erken degil hem daha agırlasmadan yapmak sonrada dinlenmek bana cok daha mantıklı geliyor neden iki ayagımı bi pabuca sokmaya calısayım ki ama dimi :)

Panik bir anne olacağım sanırım Elimde değil çok fazla düşünüyorum.

Bende sanırım ocak ayında herşeyi olmasa da hastane çantamızı hazır ve nazır şekilde beklemeye alıcam gibi...

hımmmmm yaaaa beni de tedirgin ettiniz..

eee ben daha hiç bir şey almadım yılbaşından sonra alacağım

Allah' a emanetiz ben güzel düşüneyim güzel olsun.

Sizlerde güzel düşünün bakalım bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsinlerrr

Aliexpressten canım hem cok ucuz hemde cok güzel seylere var tavsiyee ederim 1 ayı buluyor gelmesi ama markalı ürünleri ucuza almak iyi oluyor :)

aliexpress güvenli yani oylemi gümrükte falan sıkıntı olmuyormu kargo ücreti falan nasıl bide kredi kartı kullanıyorsun ya nasıl güvendin ve genelde çin malı ürünler bende bakmıştım nasıl çıktı

Benim yüksek riskli ya, benimki bırakmaz ama "bak gelirsen tüm paranı harcarım" dersem gözü korkabilir tabii ki.

canım ya pardon ( hahahhaha bunu demen de super hee
amargi canım sen son haftana kadar beklıycekmısın kuzunu yoksa doktorun 38 lerde felan alıcakmı? coook ozur merak ettım rısklı dedıgın ıcın

Merhaba arkadaşlar öğlenden beri yok bankaydı yok alışveriş Merkeziydi yok marketi derken bittim. Eve gelince açlıktan gözüm dönmüş bir şekilde yemeklere saldırdım. Başladı kızım kıpır kıpır oynamaya bu gün ona bir iki bişey aldım eklerim az sonra bayağı sohbet etmişsiniz anca okurum amari hoş geldin seni merakettik vallahi

Donukaycım orda tek dikkat etmen kullanıcı yorumlarına bakıcaksın aynı türkiyedeki gitti gidiyor gibi kac puan almıs kargo bedava oluyor genelde onu zaten alırken seciyorsun free shipping seciceksin onun dısında k.k ile aldım az limitli bi kartımla aldım ilk denemek için sorun yasamadım gelen ürünlerde simdiye kadar cok güzel daha beklediğim 4 parca ürünüm daha var su dolar yüksek olmasa cok güzel olucak işte ondan almıycam buaralar baska birde 1 ayı geciyor bazen gelmesi...birde unutmadan gümrükte sorun cıkmaması için aynı magazadan 50-70$ dan fazla ürün alma özelliklede elektronik ürünlerde

Son düzenleme:
dualarımız seninle canım her ne sıkıntın varsa ins biran önce atlatırsın ...

pardon canım eline emeğine sağlık canım çok beğendim

allah yardımcın olsun rabbim hayırlısıyla sana en doğrusunu göstersin aleveracım verdiğin karar sana mutluluk verir umarım

rabbim yardımcın olsun canım..her ne sıkıntın varsa biran önce atlatırsın inşallah..

[ı]

allah yardımcın olsun canım sıkıntın derdin her neyse
feraha kavuştursun rabbim inşş.
[/ı]

canım yaaa umarım verdiğin/vereceğin karar için asla pismanlik duymaz, iyi ki bu kararü vermişim dersin. Herşey gönlünce olsun canım.

allah verrdiğin karardan ötürü pişman etmesin, utandırmasın. Allah yardımcın olsun.

allah hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin,allah yardımcın olsun canım

allah yardımcın olsun, verdiğin kararlardan pişman olmayasın inşallah alevcim

geçmiş olsun canm, ılık ballı limonlu su iç, inşallah geçer..geçmesi lazım yoksa baby showeri kim yapcak kuzum

öncelikle hepinize tsk ederim. Son birkaç gündür hayatımda asla yaşamam diyebileceğim şeyler yaşıyorum. Benim bir kardeşim var askerliği biteli daha 1 yıl oldu. Mayıs ayında bir kaza yapmış. çarpıştığı arabada çocuk varmış ve kafasını cama çarpmış. Beyin ameliyatı olmuş ama bizim bunlardan hiç haberimiz olmadı. Anlatmadı bize kardeşim. Geçen annem montunu kaldırıken cebinden kağıt düşmüş. Mahkeme kağıdı 10 ay hapis cezası isteniyor. Ve karar çıkmış. Itiraz etcez tabiki ama olaylar buraya gelmiş ve bizim hiç birşeyden haberimiz olmadı. Bilseydik avukat tutardık. Karşı tarafla görüşürdük. Yumurta kapıya dayanmış biz yeni duyduk annem yıkıldı resmen. Kendimden bahsetmiyorum bile. Karsı tarafla konustuk daha beter olsun asla vazgeçmicez diyorlar bende durumlar böyle çok kötüyüm hayatım resmen tersine döndü. Kendimde değilim

arkadaşlar, eksiklerimiz var, hadi tamamlayalım. Sizden mesajları bekliyorum. Tablo alfabetik ve doğum tarihi sırasına göredir. Henüz asteriksleri eklemedim. siz bilgileri kontrol edin, ekleyelim. Öpücükler, sevgiler...

Allah yardımcın olsun canım Bol bol sabır diliyorum sana... Üzme kendini bebeğini düşün diyeceğim ama böyle durumda elden bir şey gelmiyor mecburen düşünüyor kafanı ona takıyorsun...

Allah yardımcınız olsun Alev.
Kaza bu, insan tabi hazırlıksız yakalanıyor..
Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız ve umarım bir şekilde yoluna girer bu durum.
Çok zor bir süreç.
İnsan kardeşi için, ailesi için tabi ki üzülür.
Ama yine de sen kendi canından can olanı düşünmeye çalış.
Herşeyin yoluna gireceğine inan, dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…