amargiiii hos geldın canımm..
yahu ne adamları adamlar varken rahat tahat konusulurmu atın adamları kenara:)
eee ne zaman bulusuyoruz
hepsi çok tatlı ve zevkli hangi yurtdısı siteden aldın acabaBunlarda benim bebişime aldıklarım :))
Eki Görüntüle 883368 Eki Görüntüle 883369 Eki Görüntüle 883370 Eki Görüntüle 883371 Eki Görüntüle 883372 Eki Görüntüle 883373 Eki Görüntüle 883374 Eki Görüntüle 883376 Eki Görüntüle 883377 Eki Görüntüle 883378 Eki Görüntüle 883379 Eki Görüntüle 883380 Eki Görüntüle 883381 Eki Görüntüle 883382 Eki Görüntüle 883383 Eki Görüntüle 883384 Eki Görüntüle 883385 Eki Görüntüle 883386 Eki Görüntüle 883387 Eki Görüntüle 883388 Eki Görüntüle 883390 Eki Görüntüle 883391 Eki Görüntüle 883392 Eki Görüntüle 883393 Eki Görüntüle 883394 Eki Görüntüle 883395 Eki Görüntüle 883396 Eki Görüntüle 883397 Eki Görüntüle 883398 Eki Görüntüle 883399 Eki Görüntüle 883401
Genelde markafoni,butik bebeden ve yurtdısı sitelerinden aldım kıyafetlerini,uyku setini gitti gidiyordan,bebek arabasını izmirde magazadan aldım daha resmini cekmediğim bikac kıyafeti daha var onlarıda bir ara eklerim sormak istediğiniz birsey olursa seve seve yardımcı olurum
tatlım çok güldürdün beni :)
ama o yatağın bağlantı yerleride vardır mutlaka yani bişi olmaz bence rahat ol :)
eşim ne kadar da acele ediyorsun dese de ben de ocak ortasına kadar herşeyini bitirmek istiyorum. Aynı korku bende de var çünkü. Çok şükür herşey yolunda gidiyor ama hiç belli olmaz 7. ayda gelmek isterse herşeyi hazır olsun istiyorum.
eşim ne kadar da acele ediyorsun dese de ben de ocak ortasına kadar herşeyini bitirmek istiyorum. Aynı korku bende de var çünkü. Çok şükür herşey yolunda gidiyor ama hiç belli olmaz 7. ayda gelmek isterse herşeyi hazır olsun istiyorum.
hepsi çok tatlı ve zevkli hangi yurtdısı siteden aldın acaba
Panik bir anne olacağım sanırımElimde değil çok fazla düşünüyorum.
Bende sanırım ocak ayında herşeyi olmasa da hastane çantamızı hazır ve nazır şekilde beklemeye alıcam gibi...
Aliexpressten canım hem cok ucuz hemde cok güzel seylere var tavsiyee ederim 1 ayı buluyor gelmesi ama markalı ürünleri ucuza almak iyi oluyor :)
Benim yüksek riskli ya, benimki bırakmaz ama "bak gelirsen tüm paranı harcarım" dersem gözü korkabilir tabii ki.
aliexpress güvenli yani oylemi gümrükte falan sıkıntı olmuyormu kargo ücreti falan nasıl bide kredi kartı kullanıyorsun ya nasıl güvendin ve genelde çin malı ürünler bende bakmıştım nasıl çıktı
dualarımız seninle canım her ne sıkıntın varsa ins biran önce atlatırsın ...
pardon canım eline emeğine sağlık canım çok beğendim
allah yardımcın olsun rabbim hayırlısıyla sana en doğrusunu göstersin aleveracım verdiğin karar sana mutluluk verir umarım
rabbim yardımcın olsun canım..her ne sıkıntın varsa biran önce atlatırsın inşallah..
[ı]
allah yardımcın olsun canım sıkıntın derdin her neyse
feraha kavuştursun rabbim inşş.
[/ı]
canım yaaa umarım verdiğin/vereceğin karar için asla pismanlik duymaz, iyi ki bu kararü vermişim dersin. Herşey gönlünce olsun canım.
allah verrdiğin karardan ötürü pişman etmesin, utandırmasın. Allah yardımcın olsun.
allah hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin,allah yardımcın olsun canım
allah yardımcın olsun, verdiğin kararlardan pişman olmayasın inşallah alevcim
geçmiş olsun canm, ılık ballı limonlu su iç, inşallah geçer..geçmesi lazım yoksa baby showeri kim yapcak kuzum
ne gezdim beee... Boyle gerine gerine... Metroda yer verecekelr bana diye gittim bombostu.. Sokaklarda hep bana bakacaklar diyodum heryer bostu. Azcık adam cıkmıs bayan hıc yok. E malum erkekler anlamıyo zaten. Bi kafeye oturduk simdi herkes gobişime bakacak dedim, glatasaray macı varmıs herkes plazmaya baktı. Alt dudagım bukuk halde dondum eve. Eşim tabi bi ton guldu bana.. Bu arada dun aksam eşim soyledi ellerimde 4 adet uzun, 1 adet yarısı uzun yarısı kısa, 1 adet komple kopmus(2gun once becerdim onuda)4 adette fazla uzamaktan kopmus tırnak bulunmakta... Eşim dalga gecti bayagı. Sonra sarılıp ağlaştık halime
Ama bu sabah istediğim oldu. şube şefleri ile toplnatım vardı. Ben anlatırken bi bana bakıyorlar bide göbeüğime. Kızlarda aralarında göbeğime bakıp bakıp konusuyorlaar. Cok mutlu oldu nedense. Bide tombiş olmusun dedi muhasebecimiz onadan guldum. Bugun neseliyim ve nesem gecsin hepinize iişallahhhhhhhhh...:119::119::119::119::119::119::119:
Allah kolaylık versn ve pişman etmesin canım.. Hersey gonlunce olsunn...
merhaba kızlar,öncelikle amargi'ye hoşgeldin demek istiyorum,gerçekten endişelenmiştik ve sen çok şükür tüm neşenle geri geldin önemli bi durum olmamasına çok sevindim.dün bir de aklıma alevela gelmişti bayadır o da yok diyecektim ki yazmış kendisine burdan güzel dileklerimi yolluyorum umarım onun için dönüm noktası olan konuda herşey yolunda gider.bana gelince bugün çok uyuşuğum dalgınım ne biliyim açım, saçlarımın uçları kırık içinde gel gör ki kestirmek de istemiyorum zira toplayıp çıkmak kolayıma gidiyor tırnaklarım ojesiz ellerim kupkuru artan tüy popülasyonundan bahsetmek bile istemiyorum.rondom ve ketılım bozuldu bu arada herkesin bişeyleri bozuluyormuş biz de garip bir elektrik mi vardır nedir elimizi neye atsak bozuyoruz herhalde.kızım da zaten bi kaç gündür durgun çok az hissediyorum hareketlerini.hava buz gibi insanın dışarı çıkası gelmiyor.ve burdan bi arkadaşın önerisiyle bugün geriye doğru saymaya başlıyorum son 48 iş günüm bugün itibariyle.ama ben de bi tuhafım bugün de işten ayrılacağımı düşününce sanki evde de sıkılıcakmışım gibi geldi neyse hayırlısı..ama herşeye rağmen hamilelik güzel , annelik heyecanı süper ve bebeğime alışveriş yapmak paha biçilemez.ve sizler de iyi ki varsınız burası benim bi parçam oldu içimi dökmek çok iyi geliyor.gününüz güzel geçsin,havalar soğudu üşütmeyin sevgiler...öpüldünüz
öncelikle hepinize tsk ederim. Son birkaç gündür hayatımda asla yaşamam diyebileceğim şeyler yaşıyorum. Benim bir kardeşim var askerliği biteli daha 1 yıl oldu. Mayıs ayında bir kaza yapmış. çarpıştığı arabada çocuk varmış ve kafasını cama çarpmış. Beyin ameliyatı olmuşama bizim bunlardan hiç haberimiz olmadı. Anlatmadı bize kardeşim. Geçen annem montunu kaldırıken cebinden kağıt düşmüş. Mahkeme kağıdı 10 ay hapis cezası isteniyor. Ve karar çıkmış. Itiraz etcez tabiki ama olaylar buraya gelmiş ve bizim hiç birşeyden haberimiz olmadı. Bilseydik avukat tutardık. Karşı tarafla görüşürdük. Yumurta kapıya dayanmış biz yeni duyduk annem yıkıldı resmen. Kendimden bahsetmiyorum bile. Karsı tarafla konustuk daha beter olsun asla vazgeçmicez diyorlar bende durumlar böyle çok kötüyüm hayatım resmen tersine döndü. Kendimde değilim
öncelikle hepinize tsk ederim. Son birkaç gündür hayatımda asla yaşamam diyebileceğim şeyler yaşıyorum. Benim bir kardeşim var askerliği biteli daha 1 yıl oldu. Mayıs ayında bir kaza yapmış. çarpıştığı arabada çocuk varmış ve kafasını cama çarpmış. Beyin ameliyatı olmuşama bizim bunlardan hiç haberimiz olmadı. Anlatmadı bize kardeşim. Geçen annem montunu kaldırıken cebinden kağıt düşmüş. Mahkeme kağıdı 10 ay hapis cezası isteniyor. Ve karar çıkmış. Itiraz etcez tabiki ama olaylar buraya gelmiş ve bizim hiç birşeyden haberimiz olmadı. Bilseydik avukat tutardık. Karşı tarafla görüşürdük. Yumurta kapıya dayanmış biz yeni duyduk annem yıkıldı resmen. Kendimden bahsetmiyorum bile. Karsı tarafla konustuk daha beter olsun asla vazgeçmicez diyorlar bende durumlar böyle çok kötüyüm hayatım resmen tersine döndü. Kendimde değilim
kızlar bu video yu izlemişsinizdir belki izlemeyen varsa diye paylaşmakistedim, çok tatlılarr....
Hala Anne Karnında Olduklarını Zanneden İkiz Bebekler | Anneler Kulübü
teşekkür ederim bebişin güzel günlerde giysin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?