2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girer.benim abimin başına da benzer bişey gelmişti,aileyle anlaşmışlardı.sizin de inşallah anlaşma sağlanır.sen kendini üzme lütfen.bebişini düşün.Allah yardımcınız olsun.

aç karnına 90 tok 147 çıktı.. 3 günlük diyetle 100 ml lik deneme yapılacak
sizlerin nasıl?
mide yangınlarınız var mı?

benden iki tane mi var amargiciim bir de bu 15 karakter olayı yeni mi çıktı yahu

Kızlaaaar siz yenidoğan bebek bezi aldınız mı ben aldım da 3-6 kg primanın yoksa 2-5 kg vardı ondan mı alsaydım. Sanki ilk defa doğurcam valla bilemedim

bebeğinin kilosu normal seyrin deyse 3-6 kg daha uygun bende onu almayı planlıyorum şok ta 28tl 80 tanesi

Canım aynen aynen bişey düşürücem diye ödüm kopuyo valla en zorlandığım şeylerden biri bi de ayakkabı giyme olayı

sorma ayakkabılarımla yatıcam nerdeyse sabah eşime diyorum allahtan günde 2 kere bu iş için eğiliyorum sabah giyiyorum akşam çıkarıyorum yoksa çekilir dert değil valla olmazsa şu ugg botlardan alıcam onu da giyebilir miyim bilmiyorum kiii

ben 1.60 ım hatta 1.59 bile olabilirim kilodan dolayı üstten bi basınç olduysa :))) ben sürüneyim o zaman allahım nolur ayaklarım büyümesin charlie chaplin gibi olurum yaa

buradaki herkesin benzetmelerine hastayım....

alev ne desem ne yazsam hafifler üzüntün bilemiyorum ama hepimizin duaları kardeşin ve senin için olsun.
lütfen sen de çok yıpratma kendimi rabbim beterinden korusun ve daha kötüsü olmasın sizin için.. acını, üzüntünü hepimiz hissediyoruz ve bizler buradayız hep yanındayız manevi olarak.
inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer arkadaşım...

mayıs ayında olmuş olay. Aile aranmadıgı için kesin ve net bir şekilde hiçbirşeyi kabul etmiyor. Haberimiz vardı da ilgilenmedik zannediyorlar. bizim için bütün kapılar kapandı. Içimde kocaman bir yara var sürekli tuz basıyorlar. Canım cok yanıyor arkadaşım anlatamam

çok tsk ederim. dualarınızı eksik etmeyin olurmu

hemşehriiiim.Trakyanın neresi?

bayıldım o önlükten ben de almak istiyorum istediklerimin arasında butükbebede var aldıkların çok güzel güle güle giysin
Kızlaaaar siz yenidoğan bebek bezi aldınız mı ben aldım da 3-6 kg primanın yoksa 2-5 kg vardı ondan mı alsaydım. Sanki ilk defa doğurcam valla bilemedim

3-6 al nasılsa büyükte olsa kullanılacak hemen büyüyorlar
burda toptancı da 22 lira yeni doğan prima tabi bizim oğlan doğunca zamlanır kesinnnnnn

çok tsk ederim. dualarınızı eksik etmeyin olurmu

dualarımız seninle ama lütfen sende bebeğini düşün ne olur bak bu zamana kadar geldiniz sağlıkla sıhhatle...
Allah korusun erken doğum falan olur bak üzüntüden lütfen ama lütfen kardeşini düşünmeni anlıyorum allah korusun benimde bir erkek kardeşim var o geldi aklıma ama sen bebeğini de düşünmek zorundasın lütfen.

ameliyat olan kişinin durumu nasılmış? tekrar tekrar konuşulsa,biraz acıtasyon yapılsa ne biliim.10 ay ,genç çocuk, sicilinde görünecek falan dense...off yaa...anlıyorum seni canım.canın yanmaz mı hiç... nolur dikkat et kendine.çok hırpalanmamaya çalış.

Canim ozelden yazamiyorum burdan solesem yas 27 ilk bebis erkek d.tarihi 16 mart

Barbie ben yıllardır kışları Ugg giyiyorum (ya yanlış anlaşılır bir cümle gibi oldu ama ben sadece tecrübemi anlatmak için söylüyorum)
Rahatlığı süper fakat artık kendim giyemiyorum.
Kocam giydiriyor yani o açıdan herhangi bir çizmeden farkı yok.

Allah yardımcınız olsun canım...
Olan olmuş artık çok üzme kendini artık..
bebeğinide düşün nolur...
Allahım karşı tarafada acil şifalar versin
Umarım en az üzüntüyle atlatırsınız bir an önce..

merhaba kızlar ben de mart annesi olcam inşallah 19 aylık bi lızım var bi de oğlum
olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…