2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sona kalan dona kalmasın :)

canım konu gerçekten çok üzücüymüş ama herşeyin bi hal çaresi vardır yani olmalı ne biliyim araya birileri girse zuzumanjinin dediği gibi biraz ajitasyon yapılsa gerçi bütün yolları denemişsinizdir ama inşalllah minik yavrunun hatırına tez zamanda çözülür bu olay hayırlısıyla.Dualarımız seninle elinden geldiğince kendini çok yıpratmamaya çalış biliyorum zor ama Allah yardımcınız olsun

Kızlaaaar siz yenidoğan bebek bezi aldınız mı ben aldım da 3-6 kg primanın yoksa 2-5 kg vardı ondan mı alsaydım. Sanki ilk defa doğurcam valla bilemedim

bende bu konulara çok uzağım sizden kopya çekeceğim :)

komşu yönünden şassızmışsın canım sana birşey soracağım canım ya eş durumu için yılın belli dönemlerini beklemek mi gerekiyor yoksa mesela şimdi dilekçeyi verebilir miyiz ?
aynı varya benim doktorumu anlatmışsın canım, hatta benimkinde sorularımı bile sekreter cevaplıyor. geçen gün gittiğimde ( telde görüştürmedikleri için kalktım gittim!!!) içeri bile almadılar, kapıdan yolculuk yasak mı diye sordum sekreter yasak dedi. sinirlendim doktora sorun bi dedim, gitti sordu yasak değil demiş o derece yani !!!

36. haftaya kadar uçakla yasak değil riskli bir durum yoksa eğer diye biliyorum

ben 1.60 ım hatta 1.59 bile olabilirim kilodan dolayı üstten bi basınç olduysa :))) ben sürüneyim o zaman allahım nolur ayaklarım büyümesin charlie chaplin gibi olurum yaa

aaaa aşk olsun aramızda 3ün 5in lafı bile olmaz :)

Tesadüf gördüm canım iç çamaşırı satılan kısımdaydı atletli olanları da vardi onları kullanamam diye almadım bak pratik ve normal sütyen takmiş gibi duruyor güzel..

ay dr gözünü seveyim cep tel 24 saat açık ve hep cevap veriyor
geçen 24 hafta dolunca nöbetten düşmek için rapor istedim hastaneye gel dedi ben geç gitmiştim o çıkmıştı cepten ulaştım hemen yöllendirdi beni üniv hast rapor almam 5 dk sürdü hemen ilgilendiler bilgilendirmiş orayı hastam elecek diye

Alafranga wc de oturur gibi çömelip öyle alıyorum ben alacaklarımı ani hareket yaptigimda kaburgalarim batıyor resmen..

ben de öyle yapıyorum hatta bugün derste konummuz cimnastik duruşları çömelik duruş var gösteriyorum çömelemedim doğrudürüst çocuklar aman hocam siz yapmayın dediler duramadım öğrencime yaslandım hehehehehe

Canım benim ben henüz o çirkin hissetme duygusuna girmedim ama regl dönemi yakınken aynı duyguları yaşıyodum bakımsız ,çirkin, şisko böğ diyodum aynaya bakınca. Ama hep bana ders verecek şeylerle karşılaştım o şekilde düşündügümde. Ya sakat biriyle., ya ağir bir hastalıkla mücadele eden biriyle,ya yakınını kaybetmiş biriyle. O zaman başlıyodum işte şükretmeye. Benim pozitif olma sırrım bu. Nefes alabiliyorsam, elim ayağım tutuyorsa,sevdiklerim hayattaysa başka hiç birşeyin önemi yok:))
Gel kız öpcem seni:)))

aman tatlım uçakla yolculuk edeceksen dr raporu şart.bindirmezler uçağa.havalimanında çalıştım oradan biliyorum.

aman tatlım uçakla yolculuk edeceksen dr raporu şart.bindirmezler uçağa.havalimanında çalıştım oradan biliyorum.

36. haftaya kadar uçakla yasak değil riskli bir durum yoksa eğer diye biliyorum

sağolun kızlaaaar benim uçak korkum var hiç binmedim ama korkuyorum niyeyse arabayla yada otobüsle gideceğiz inşallah

sağolun kızlaaaar benim uçak korkum var hiç binmedim ama korkuyorum niyeyse arabayla yada otobüsle gideceğiz inşallah

valla korkulacak hiçbirşey yok,hatta keyifli bile :) bir de çok kısa sürüyor yolculuk.eğer yükseklik korkun varsa koridor tarafında oturabilirsin.benim babam 3. kattan aşağıya bakamıyordu düşün...ama uçakta hiç sorunu kalmadı.tavsiye ederim tatlım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…