2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
çalışan annişlere bir sorum olacak kızlarrr, ben bu atamalarda atandım , işe başlama zamanında ortalama 28-29 haftalık hamile olacam, direk çalışmadan doğum iznine ayrılabilir miyim? yani yasal olarak beli bi süresi varmı herkez 32. haftamda ayrılacam diyor daha erken olmaz mı? bide ben il dışına atandım eş durumu dilekçemi hemen verebilir miyim yoksa bunun için de yılın belli dönemlerini beklemek mi gerekiyor?

Son düzenleme:

bigün hamilelikten sonra cesaretimi toplayabilirsem yapacam canım da ne bileyim gondola bindim iki kere, ikisinde de ağlaya ağlaya durdurun dedim aşırı yükseklik korkum var, bide gondola binemiyorsan uçağa hiç binme diyorlar bilemedim :44:

sağolun kızlaaaar benim uçak korkum var hiç binmedim ama korkuyorum niyeyse arabayla yada otobüsle gideceğiz inşallah

Ben de uçağı tavsiye ederim.
Keyifli hatta gerçekten.
Genel önerilerim;
Koridor tarafında oturup, kalkış sırasında bacaklarını öne uzat.
Kafanı da arkaya yasla mutlaka.
Salıncakta öne doğru yükseliyormuşsun gibi bir his oluyor.
Eğer kulakların tıkanırsa da ağzını aç, sakız çiğne.

Ben gondola binmem, yüksek apartmanlarda balkonda bile durmam.
Ama uçak aynı kategori değil ki.
Çünkü uçakta yükseklik korkunu yaşayabileceğin bir alan yok.
Bildiğin otobüs gibi bir şey.
Hatta uçağın uçtuğunu da pek hissetmediğin için, sanki salonda bir sürü insan oturuyormuşsunuz gibi bir durum.

acımdan ölüyorum, benim adam hala gelmedi... Ayrıca gelince ona diyeceğim ki "herkesin babası evde, benim oğlumun babası evde değildi"

Doğum izni 32.haftada basliyor.tek gebelikler için gecerli.bir kac hafta çalışıp ayrilacaksin ya da 32.haftaya kadar rapor alıp oyle izne ayrilacaksin.es durumuna gelince meslegin ne bilmiyorum, ogretmenler yazın basvuru yapıyor

Kizlar bugun biraz zor da olsa yaptirdim yüklemeyi çok şükür en yuksek 119 çikti yani şeker çikmadi aman zaten tansiyon kan iğnesi derken birde şeker çiksaydi napardim :) bu arada kizlar 24. Haftaya girdigimden beri bebegim hareket ediyor ama eskisi kadar sık degil acaba normalmi sizede oluyormu cuma gunu gorucem oglumu ins.

Kizlaaaarrr sozde 15ine kadar bisi almicaktim ama cicilerinizi gorunce heveslendim butikbebeden sunu aldim :)))

mesleğim hemşire canım, yani belli dönemleri oluyor öyle mi ( il dışı olduğu için 3-4 hafta nerede kalacam, o yüzden çalışmayayım dedim direk doğum iznine ayrılayım dedim ama sanırım olmayacak o zaman

benim bebişim de son 1 haftadır hareket etmiyor vcanım yaa çok nadiren birkaç kere derinde bir iki birşey hisseder gibi oldum ama kesin anlayamadım ama bu haftalarda bi durgunluk olurmuş bebişlerde sende üzülme şeker çıkmamasına sevindim bende birsürü ilaç kullanıyorum birde şeker çıksaydı aman Allahım :)

Özelden msj atmayı denedim ama atamadım malesef.. Benimde ilk gebeliğim, cinsiyet erkek, doğum tarihide 1 mart :)
Bu arada hoşgeldin :))

az önce biri yayla çorbası yapıyorum yazmış acayip canım çekti şimdi bende yapıyorum, kim söylemişti itiraf etsin beni yormasın o kadar mesaj geçmişini okumaya

Benim bir de mecburiyetten kankalık durumum var.
Ama ne yalan söyliyeyim en çok o duruma üzülüyorum.

Ya bende de öyle.. Hatta foruma yazmak istedim ama çekindim şimdi sizide okuyunca ne yalan söylim bi rahatladım :) :) eşimle aramda yaş farkı var ondan mı diye düşünmeye başlamıştım :/
Oh ya burası cidden çok güzel böyle şeyleri aynı şeyi yaşayan insanlar anlayabilir ancak, bekar yada normal bi ark.ıma anlatmaya korkuyo insan biliyosunuz çevrenin tepkilerini :)
İyi ki varsınız tüüm mart anneleri :)

En iyi yine biz birbirimizi anlıyoruz
Çok şükür ki buradayız
Mart anneleri olarak birbirimizi bulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…