2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Hayırlı olsun mutlu günlerde giymek nasip olsun inşallaaah :)

arkadaşlar hepinize süper ötesi rahat ve sağlılıklı hamilelik diliyorum:)ben şimdi gelinlik forumlarında takılıyorum inşallah seneye de buralarda takılırım:) mesaj sayım yeterli olmadığı için oxi06 'ya mesaj atamıyorum ama çok acil didem moda evi hakkında görüşlerini almak istiyorum.benim adıma iletirseniz çok sevinirim.
konuyu böldüğüm için kusura bakmayın..

Merhaba annişler... Bebeklerimiz için hangi marka şampuan, sabun, pişik kremi vs tercih ettiniz? Sebamed, mustela, büschen, organiccare..
Seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var

Sen ve bebeğin iyi olun da... Merak etmenin ötesinde endişelenmeye başlamıştım, rahatladım şimdi.

Merhaba annişler... Bebeklerimiz için hangi marka şampuan, sabun, pişik kremi vs tercih ettiniz? Sebamed, mustela, büschen, organiccare..
Seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var

valla ben oğlumda bübchen yenidoğan almıştım köpürmüyordu çok memnunkaldım tavsiye ederim.

kızlar bana fikrinizi söyler misinz? isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi

canım ben mustelanınkileri aldım kullananlar çok memnun. inşallah kullanıp memnun olmak nasip olur :))

ben sebamed aldım canım genelde onu tavsiye etti yakınlarım

kızlar bana fikrinizi söyler misinz? isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi

bebişimiz erkek olsaydı fatih koymayı düşünüyorduk canım bence çok güzel bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…